ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Σε πολύ ζεστό κλίμα η βασιλόπιτα του Εσπερινού Γυμνασίου-ΛΤ Κω, στο Πυλί

4
2583

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε απόψε η καθιερωμένη εκδήλωση της βασιλόπιτας στο Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Κω, στο Πυλί.

Την βασιλόπιτα (βασιλοπιτάκια κατά το έθιμο) ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο του ΙΝ Αγ. Νικολάου Πυλίου π. Κωνσταντίνο, παρουσία του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Μ. Ζερβού και του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρη εκ μέρους του δήμου Κω, της επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα η οποία συνοδευόταν από τον δημοτικό σύμβουλο Σ. Πη την τοπική σύμβουλο Πυλίου Π. Κάννη και το στέλεχος της παράταξης Σ. Κανταρζή.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε χαρούμενη κι ευλογημένη χρονιά σε όλους δίνοντας συγχαρητήρια στους μαθητές/μαθήτριες του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς τους, τονίζοντας ότι «ποτέ δεν είναι αργά για να κατακτήσει ο άνθρωπος αυτά που ο Θεός θέλει…»

Ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής Μανώλης Ζερβός, τόνισε ότι η Σχολική Επιτροπή στέκεται αρωγός στην προσπάθεια αυτή και ευχήθηκε επίσης καλή χρονιά , καλή δύναμη και υγεία σε όλους και τις οικογένειές τους και καλή επιτυχία στις προσπάθειες όλων. Τόνισε δε ότι η παρουσία του Σεβασμιωτάτου σε όλες τις εκδηλώσεις του σχολείου δείχνει την ιδιαίτερη αγάπη του γι’ αυτό το σχολείο.

Η Διεθύντρια του σχολείου Τέτη Χατζηνικολάου ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους και ιδιαίτερα τον Σεβασμιώτατο και τον Πρόεδρο της Σχ Επιτροπής που είναι πάντα δίπλα τους καθώς και όλους τους εκπαιδευτικούς η οποίοι με ιδιαίτερη κατάρτιση και κατανόηση επιτελούν το έργο τους καθώς και τα παιδιά στα οποία οφείλεται και η επιτυχία του σχολείου.

Αναφέρθηκε επίσης σε μια εκδήλωση με θέμα τη βιβλιοθήκη του σχολείου που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς (μια ιδέα του εκπαιδευτικού Γ. Χαρτοφύλη).

Η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα μαζί με τις ευχές της τόνισε ότι «δεν είναι το σχολείο μιας δεύτερης ευκαιρίας που είναι λίγο ‘πονηρό’ να λέγεται έτσι αλλά της συνειδητής επιλογής και στόχος πρέπει να είναι να λειτουργήσει σε αυτόνομο σχολείο όπως πρέπει κι όπως αξίζει στους μαθητές και τις μαθήτριές τους. Έχει ιστορία το σχολείο αυτό, έχει παρόν και μέλλον»

Τυχερός της βραδιάς ο οποίος βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα laptop προσωπική προσφορά του Μ. Ζερβού και Μ. Κιάρη, ήταν ο μαθητής Λεωνίδας Γκοτζάι.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημ. Τηλεόραση Ρεπ. Μ. Παπαζαχαρίου Γ. Κουζούκας:

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στο αγαπημένο μας σχολείο,ευχομαι στα παιδιά μια δημιουργική χρονιά γεμάτη πρόοδο και πολλές επιτυχίες.Εκεί εβγαλα και Γυμνάσιο κ Λύκειο και περασα 6 υπεροχα και αξεχαστα χρόνια.

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΘΊΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΘΗΤΏΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΥΛΙ. ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΦΟΙΤΟΥΝ
    ΚΡΙΜΑ ΖΕΡΒΕ-ΚΙΑΡΗ ΚΛΠ

  3. Το σχολείο πρέπει επειγόντως να κατέβει στην πόλη. Έχει απομείνει με 40 μαθητές και σε 2 -3 χρόνια δεν θα έχει ούτε αυτούς…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ