Οι δήμαρχοι του Αιγαίου προσέφυγαν στην Ευρωβουλή για το ΦΠΑ!

12
1035

Παραδεκτή για εξέταση από την αρμόδια Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έγινε αναφορά που κατέθεσαν οι δήμαρχοι νησιών του Βορείου και του Νοτίου Αιγαίου, μαζί με τις αντίστοιχες Περιφερειακές Ενώσες Δήμων. Στην αναφορά που κατατέθηκε στοιχειοθετείται η άνιση μεταχείριση των νησιών, σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα, όσον αφορά τον ΦΠΑ και την κατάργηση του μειωμένου ποσοστού.

Η Επιτροπή Αναφορών, ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διεξαγάγει προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις διάφορες πληροφορίες για το πρόβλημα που περιέχεται στην αναφορά των δημάρχων.

Η αναφορά προωθήθηκε προς άλλες συναρμόδιες επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπως η Επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης, η Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων καθώς και στη Διακομματική Ομάδα «Θάλασσες, Ποταμοί, Νησιά και Παράκτιες Περιοχές».

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Βορείου Αιγαίου, αποφασίστηκε η περαιτέρω νομική υποστήριξη του θέματος στα Ευρωπαϊκά όργανα.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριτση τα εκανες όλα σκ@τ@,όπως και το νησι.Δεν σε σωζει τιποτα.Παρατησε τα.Βαλε κανενα παλαβο στην θεση σου και κοπανα την.Οτι προλάβεις και σωσεις.

    • Είστε αχάριστοι Δήμαρχοι και νησιώτες του Αιγαίου. Ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ θα, θα, θα σας δώσει νησιωτικότητα και μεταφορικό ισοδύναμο...

      Θα παίρνουν οι νησιώτες επιδότηση στα εισιτήρια και στις μεταφορές προϊόντων όπως διατυμπαζίζει και ο δικός μας ΨΕΥΤΗΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος… Τώρα εάν η ζωή στα σχεδόν ακατοίκητα νησιά γίνει πανάκριβη και θυμίζει Ελβετία δεν τους καίγεται καρφάκι… Πρέπει να είναι υπάκουοι στις εντολές της ΤΡΟΪΚΑΣ.

      • ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΟΙ ΚΩΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Κ..ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ,ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΟΛΑ ΠΙΣΩ,ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΥΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΔΕΚΤΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ.ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ @@Β@@Ν@ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΩ.ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΚΟΚΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΧΙΣΕΙΣ.ΠΑΛΙΟ….. ΚΑΡΑΒΟΛΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

        • ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΥΡΙΤΣΗ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΕΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ.

    • Επειδη δεν σε διορισε εσενα να τρως τζαμπα τα λες αυτα?Μαθε να δουλευεις οπως ολοι μας.Ο Δημαρχος δεν εκανε καμια συνεργατικη ουτε εχει διορισει κανενα παιδι του.Ακομα δεν καταλαβες μαλλον γιατι διαλυθηκε το Οραμα.

  2. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  3. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης, των εργολαβων ,των κλιματιστικων ,των λεωφορειων ,των τρενων,

    των αγαλματων,των χωραφιων ,των οικοπεδων ειναι μονο ΜΑΣΑ ΜΑΣΑ ΜΑΣΑ

  4. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

    ΕΠΑΡΧΟ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ

  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΓΚΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ

    ΤΡΕΝΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ.ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

  6. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ

    ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΤΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ!!!!ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΔΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ.ΧΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ