ΘΛΙΨΗ Συμβασιούχος οδοκαθαριστής του Δήμου πέθανε από ανακοπή λίγο πριν ξεκινήσει την εργασία του σήμερα το πρωί στην Καρδάμαινα (Συλλυπητήρια – Δήλωση Δ. Γερασκλή)

9
3245

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του 60χρονου συμπολίτη μας Α.Γ. συμβασιούχου οδοκαθαριστή στο δήμο.

Ο άτυχος εργάτης ο οποίος διέμενε στην Κέφαλο μετέβη κανονικά σήμερα το πρωί στην εργασία του στην Κοινότητα Καρδάμαινας. Μόλις είχε πάρει οδηγίες για το πόστο στο οποίο επρόκειτο να εργαστεί και βγήκε έξω να καπνίσει. Εκείνη την ώρα (08:20πμ) λιποθύμισε και αμέσως οι συνάδελφοί του ειδοποίησαν το ασθενοφόρο, από όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες (παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καρδάμαινας Ν. Πόγιας).

Στο νοσοκομείο Κω όπου διακομίσθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του, πιθανότατα από ανακοπή.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου θα διενεργηθεί νεκροτομή.

Συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΩ- ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Ο Αντιδήμαρχος κ.Δαυίδ Γερασκλής έκανε την ακόλουθη δήλωση για τον αιφνίδιο θάνατο εργαζόμενου στην καθαριότητα του Δήμου Κω, σήμερα το πρωί:

‘’Θέλω να εκφράσω την βαθιά οδύνη που νιώθουμε όλοι μας για το θάνατο του συνεργάτη μας και εργαζόμενου στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Κω.

Μια ανθρώπινη ζωή, το νήμα της οποίας κόβεται αιφνίδια, κοστίζει σε όλους μας.

Περισσότερο κοστίζει στην οικογένεια του εκλιπόντος, στους φίλους και στους συναδέλφους του.

Εκ μέρους του Δήμου Κω θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Δήμαρχος Κω κ.Κυρίτσης έδωσε ήδη εντολή στην Πρόεδρο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ κ.Πη να συνδράμει σε ότι χρειαστεί η οικογένειά του αυτές τις δύσκολες ώρες.’’

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

 

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλο ταξιδι θειε μου . Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπεσει θα σ αγαπω παντα δεν θα σε ξεχασω ποτε….

  2. ………. τυρανανε τους ανθρωπους καθε βραδυ οταν ετοιμαζονται να ξεκινησουν να δουλευουν και ρωτηστε οποιον θελετε απο τους εργαζόμενους να σας το επιβεβαιώσουν αυτό!!! τα αυτοκηνιτα ειναι ακαταλληλα!!! κινδηνευουν ζωες εκει πανω σε αυτα τα πραγματα και ο δημαρχος δεν κανει τπτ δεν τον νοιαζει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ