Να μην γίνει κατηγορία εις βάρος 7 κατοίκων της Κω για τα επεισόδια στο Hot spot αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κω

51
750

Να μην γίνει κατηγορία εις βάρος 7 κατοίκων της Κω, που εφέροντο να πρωτοστάτησαν σε διαδηλώσεις για την αποτροπή της δημιουργίας και λειτουργίας Hot Spot στην Κω, τον Φεβρουάριο του 2016, για τις αξιόποινες πράξεις της κατοχής εκρηκτικών υλών, με σκοπό πρόκλησης κινδύνου σε άνθρωπο από κοινού, της έκρηξης με κίνδυνο για άνθρωπο από κοινού, της απλής συνέργειας από κοινού σε έκρηξη με κίνδυνο για άνθρωπο, της παράνομης οπλοφορίας, της παράνομης οπλοκατοχής και της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Κω.

Το ιστορικό της υπόθεσης φέρεται να έχει ως εξής:
Την 7η Φεβρουαρίου 2016 στο Πυλί της Κω πραγματοποιούνταν εργασίες για την κατασκευή κέντρου υποδοχής και καταγραφής υπηκόων τρίτων χωρών (hotspot). Λόγω του ό,τι κάτοικοι της περιοχής είχαν κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα εκδηλώσει έντονες αντιδράσεις για την κατασκευή αυτού του κέντρου, ζητήθηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης    Δωδεκανήσου   η    συνδρομή    αστυνομικών   της    Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, οι οποίοι μετέβησαν πράγματι στο σημείο, προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλή εκτέλεση των εργασιών και την αποφυγή επεισοδίων, εντάσεων και έκνομων ενεργειών.

Καθώς ανέβαιναν πεζοί από την κεντρική Ε.Ο Κω – Χωρίων προς τον χώρο του στρατοπέδου στο Πυλί, δέχθηκαν αιφνιδίως και πανταχόθεν επίθεση, από ομάδες νεαρών ατόμων, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες και που εκσφενδόνιζαν συνεχώς εναντίον των αστυνομικών αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς (βόμβες μολότοφ), φωτοβολίδες και κροτίδες. Προκειμένου να διαφυλάξουν τη σωματική τους ακεραιότητα, η οποία τέθηκε λόγω της ρίψης των εκρηκτικών υλών σε μεγάλο κίνδυνο, οι αστυνομικοί προέβησαν σε χρήση δακρυγόνων και τοιουτοτρόπως διαλύθηκε το συγκεντρωμένο πλήθος, κινούμενο προς πάσα δυνατή κατεύθυνση.

Όπως είναι φυσικό, η είδηση αναφορικά με την έκταση των επεισοδίων και την έκρυθμη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί διαδόθηκε πολύ γρήγορα στο νησί και κάποιοι έσπευσαν στο σημείο, ώστε να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τι ακριβώς συνέβαινε.

Οι πρώτος, δεύτερος και τρίτος των κατηγορουμένων, νεαρής ηλικίας άπαντες (ο πρώτος εξ αυτών ήταν ανήλικος τότε) και φίλοι μεταξύ τους, αποφάσισαν και εκείνοι, λόγω αυξημένης περιέργειας και νεανικού παρορμητισμού, να δουν από κοντά τα γεγονότα. Βρίσκονταν σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το σημείο των επεισοδίων, όταν αντιλήφθηκαν κάποιους αστυνομικούς να τους παρατηρούν και να κατευθύνονται προς το μέρος τους. Έχοντας κυριευθεί από συναισθήματα πανικού, άρχισαν να τρέχουν, ώσπου εντόπισαν σταθμευμένο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του έκτου κατηγορουμένου, στο οποίο επέβαιναν ως οδηγός η τέταρτη των κατηγορουμένων, σύντροφος του έκτου, και ως συνοδηγός ο πέμπτος των κατηγορουμένων, φίλος του έκτου, και επιχείρησαν να εισέλθουν, προκειμένου να διαφύγουν, όμως πρόλαβαν αστυνομικοί του Τ.Α Κω και τους συνέλαβαν.

Οι τελευταίοι διαπίστωσαν ότι οι τρεις πρώτοι κατηγορούμενοι βρίσκονταν σε πολύ κοντινή απόσταση από τον τόπο των επεισοδίων, ότι φορούσαν γάντια, κασκόλ και σκούφους, τα οποία έβγαλαν καθώς έτρεχαν, ότι στο σημείο, από όπου πέρασαν τρέχοντας, εντοπίστηκαν τρεις αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί, δύο μαύροι σκούφοι με άσπρες νεκροκεφαλές, ένα ζευγάρι μαύρα γάντια και ένα μαύρο περιλαίμιο, ότι εντός του αυτοκινήτου του έκτου κατηγορουμένου βρέθηκε ένα ρόπαλο συνδεδεμένο με αλυσίδα – σχοινί (νουτσάκο), ότι ο πρώτος των κατηγορουμένων έφερε πάνω του ένα πτυσσόμενο γκλοπ και ένα σφυρί θραύσης κρυστάλλου και ο τρίτος έφερε πάνω του ένα σφυρί θραύσης κρυστάλλου ομοίως. Παρ’ όλα αυτά, δεν εντοπίστηκαν ούτε κατά τις σωματικές έρευνες που διενεργήθηκαν στους τρεις πρώτους κατηγορουμένους ούτε κατά τις κατ’ οίκον έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικοί μηχανισμοί ή υλικά παρασκευής τους, δεν αναγνωρίστηκαν από κανέναν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης ως οι δράστες των ρίψεων των αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών, ενώ ακόμη και οι ίδιοι οι αστυνομικοί που προέβησαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη τους δεν κατέθεσαν ότι τους είδαν να έχουν στα χέρια τους και να εκτοξεύουν εκρηκτικές ύλες.

Από κανένα δε έγγραφο ή μαρτυρική κατάθεση δεν προκύπτει πως οι τρεις πρώτοι κατηγορούμενοι βρίσκονταν ανάμεσα στις ομάδες εκείνες των ατόμων που επιτέθηκαν εναντίον των αστυνομικών. Όσο για το ό,τι ήταν πέριξ του χώρου των επεισοδίων μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών, ο λόγος της παρουσίας τους, το ό,τι φορούσαν γάντια και σκούφους δικαιολογείται από την εποχή (χειμώνας) και την ώρα (νυχτερινή) και το ό,τι πλησίον του τόπου σύλληψης τους υπήρχαν εκρηκτικοί μηχανισμοί δικαιολογείται από το γεγονός πως η ρίψη τέτοιων μηχανισμών ήταν σχεδόν καταιγιστική σε όλη τη γύρω περιοχή. Αλλωστε όλα τα ανωτέρω, όπως έκρινε το δικαστικό συμβούλιο, δεν αποτελούν από μόνα τους επαρκή στοιχεία για τη στοιχειοθέτηση σε βάρος τους των κακουργηματικών πράξεων που τους αποδίδονται.Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ωστόσο ότι προκύπτουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής, για να στηριχθεί δημόσια στο ακροατήριο κατηγορία εναντίον ενός για να παραπεμφθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κω, για να δικασθεί για το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής.

Την υπόθεση χειρίστηκαν οι δικηγόροι κ.κ. Κώστας Ασλάνης, Δημήτρης Β. Δρόσος και Κ. Κουτσαντώνης.

ΠΗΓΗdimokratiki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

51 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πυλιώτες τα βάζετε με τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ και τον ΣφΥΡΙΖΑ;;; Σας έφτιαξαν ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ 5*, 1.000 ατόμων και άμεσα την επέκταση του...

      Τώρα στο χωριό σας έχουν αυξηθεί οι κάτοικοι 40% κατά 2.000. Όλοι αυτοί που ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΥ θα δώσουν όπως λέει ο κοντός Μαυρογιαλούρος οικονομική ανάπτυξη στο χωριό σας. Θα δώσουν ανάπτυξη, φτηνά εργατικά χέρια για τα χωράφια σας και κίνηση στα εμπορικά. Πρέπει να μην είστε αχάριστοι και να ευχαριστήσετε τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ που άλλωστε τον τιμήσατε με 42% των ψήφων σας…

    • Και δαρμένοι, και ψεκασμένοι, και καπνισμένοι.... ΠΑΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ από μια κυβέρνηση που τους βάφτισε ΦΑΣΙΣΤΕΣ..

      Τους φόρεσαν στο Πυλί με το έτσι θέλω το στρατόπεδο μόνιμης διαμονής για 1.000 ΛΑΘΡΟ και χωρίς να υπολογίζουν κανένα μέσα σε μερικούς μήνες με την επέκταση του σε 2.000 και βάλε… Στο τέλος ο ευεργέτης του χωριού Κάπτεν Ηλίας ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ θα ζητήσει να του φτιάξουν ανδριάντα και να του αφιερώσουν και δρόμο…

    • ΡΟΥΦΑ όρμα, φτηνά εργατικά χέρια για τα χωράφια σου και τροφοδοσία του Hot spot με αγγούρια και ντομάτες...

      Μην μας πεις τώρα ότι είχες άλλη θέση για το στρατόπεδο και ότι ήσουνα αντίθετη με την κατασκευή του ακόμα και έξω από την πόρτα του σπιτιού σου;

  1. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ?
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ.
    ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…

  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ,ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ Ι

    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.οι κωοι ειναι εξαγριωμενοι μαζι σου και με μερικους αλους.Ο κομπος εφτασε στο κτενι.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ …..

  3. Η δημοκρατία πρέπει να είναι ανεκτική, αλλά μην υποτιμάται τους χρυSSοναζιστές

    Αθώες περιστερές.

  4. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΤΗΣ CIA.

    ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΧΕΤΕ ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ.ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΦΘΗΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ.ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΤΕ.ΤΟΥΣ ΣΤΙΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΣΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΝΤΑΧΑΟΥ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΟΥ;ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

  5. ΚΑΜΑΤΕΡΕ αν κανεις βαση της RYANAIR ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΣΟΒΙΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια μεγαλωνοντας την προβλητα κατα 250 μετρα προς την πολεμικη σκαλα να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ.

  6. ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ VIDEOhttps://www.youtube.com/watch?v=cXLAQCeQC_I

    Ένα ακόμα δείγμα της εκρηκτικής κατάστασης που επικρατεί στα hotspots είναι τα νέα επεισόδια που έγιναν σήμερα το μεσημέρι στην σούδα της χίου, μεταξύ των προσκεκλημένων των Τσίπρα και Καμμένου.
    Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο λάθρομετανάστες . Την κατάσταση ανέλαβε να εξομαλύνει η διμοιρία των ΜΑΤ που βρέθηκε στο σημείο. Μόλις όμως απομακρύνθηκαν οι συμπλοκές συνεχίστηκαν αυτή τη φορά με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα.
    Την παρουσία της στο σημείο έκανε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία αποστέλλοντας 1 όχημα με 2 άνδρες υπό τον φόβο εμπρησμού, που συνήθως χρησιμοποιείται ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
    Αποτέλεσμα εικόνας για Την παρουσία της στο σημείο έκανε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία αποστέλλοντας 1 όχημα με 2 άνδρες υπό τον φόβο εμπρησμού, που συνήθως χρησιμοποιείται ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
    Πλέον η κατάσταση σε πολλά σημεία της χώρας όπου υπάρχουν hot spot είναι εκτός ελέγχου και αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα σύντομα τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα

  7. Καθηγητές και μαθητές κατά Φίλη στα Χανιά: «Είσαι ανεπιθύμητος»

    Μέλη της ΕΛΜΕ και φοιτητές, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή την παρουσία του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, στα Χανιά, στα πλαίσια του Συνεδρίου της Μαθηματικής Εταιρείας.
    κατά την είσοδο του Νίκου Φίλη, στο χώρο του συνεδρίου, καθηγητές και φοιτητές, ύψωσαν πανό, φώναξαν συνθήματα ενώ ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ, κ. Κελαϊδής, ανέφερε στον κ. Φίλη, ότι η παιδεία έχει καταστραφεί λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.http://www.pronews.gr

  8. Ως εκ τούτου η ιστορία των ΗΠΑ —και όχι μόνον— έχει «κενά», τα οποία δεν θα αναπληρωθούν ποτέ με αξιόπιστα στοιχεία …Τεράστια «κενά», γιατί η συμμορία των υπαλλήλων των τοκογλύφων έχει κάνει χιλιάδες delete. Ποτέ δεν θα μάθουμε αν ο Καντάφι ανατράπηκε, επειδή αυτό συνέφερε την αμερικανική πολιτική ή αν συνέφερε την κερδοφορία τού Σόρος. Ποτέ δεν θα μάθουμε αν η Ευρώπη «πνίγηκε» στους λαθρομετανάστες εξαιτίας της αλληλεγγύης των λαών της ή εξαιτίας των επιδιώξεων της Goldman Sachs. Εμείς οι Έλληνες ποτέ δεν θα μάθουμε αν η Ελλάδα μπήκε στο «θανατηφόρο» Μνημόνιο επειδή αυτό ήταν το σωστό και το δίκαιο ή αν αυτό έγινε για να κονομήσουν τα αφεντικά τής Κλίντον και μεταξύ αυτών και ο γαμπρός της.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/10/amerikanikes-ekloges-2016.html

  9. Οι μεγαλύτεροι οικονομικοί «δολοφόνοι» τής ανθρώπινης ιστορίας
    αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.
    Οι καταστροφείς της Ευρώπης …και των λαών της.
    Η σημερινή μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση τής Ευρώπης
    είναι προμελετημένο έγκλημα των ΗΠΑ.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/10/amerikanikes-ekloges-2016.html

  10. Έχει σκεφτεί κάποιος ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα που αυτήν τη στιγμή απειλούν την Ευρώπη με χάος και καταστροφή; …»Η κρίση χρέους, η οποία καθιστά μη ανταγωνιστικά τα κράτη και τα βυθίζει στην ύφεση», θα έλεγε κάποιος, και πολύ σωστά …»Η ανεξέλεγκτη μετανάστευση, η οποία απειλεί να αλλοιώσει τα εθνικά, κοινωνικά, πολιτισμικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά των λαών της Ευρώπης», θα έλεγε κάποιος άλλος, και θα είχε επίσης δίκιο. Συνδυασμός προβλημάτων είναι αυτό το οποίο απειλεί την Ευρώπη. Οι λαοί της, δηλαδή, δεν απειλούνται μόνον με τη φτώχεια, αλλά και με την απώλεια των ίδιων των πατρίδων τους από τα μιλιούνια των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, που «πλημμυρίζουν» αυτές τις πατρίδες.

  11. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ —που αυτήν τη στιγμή τον «παριστάνει» ο ΟΜΠΑΜΑ— είναι ο κύριος και αποκλειστικός υπεύθυνος καί για τις δύο αυτές παραμέτρους τής ολέθριας «εξίσωσης», η οποία σήμερα απειλεί την Ευρώπη με καταστροφή και τους λαούς της με αφανισμό. Οι χρεοκοπημένες ΗΠΑ του Ομπάμα είναι αυτές, οι οποίες «εξήγαγαν» μεγάλο μέρος τού χρέους τους στην Ευρώπη. Εξαιτίας αυτής της εγκληματικής πρακτικής τους —η οποία κάποτε έγινε με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιώντας τον Χίτλερ— και προκειμένου να μην βρουν αντιδράσεις, είναι οι ίδιες που «παρήγαγαν» τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών, τους οποίους φιλοδοξούν μελλοντικά να χρησιμοποιήσουν ως εποίκους και δυνάμεις αμερικανικής κατοχής στην Ευρώπη…

  12. …Εποίκους, που, λόγω θρησκείας, δεν θα ενσωματώνονται ποτέ στις κοινωνίες που τους φιλοξενούν και ταυτόχρονα θα είναι απόλυτα ελεγχόμενοι …Ελεγχόμενοι από τις άπειρες ΜΚΟ, τους οποίους έχουν στο μεταξύ «σπείρει» στην Ευρώπη οι Σιωνιστές τύπου Σόρος και η CIA. Η Ευρώπη μετά απ΄ αυτόν τον καταναγκαστικό «εποικισμό» θα γίνει μια Βόρειος Ιρλανδία με πρωτεύουσες, οι οποίες, κάθε φορά που οι γηγενείς θα αντιδρούν στους κυρίαρχους «προτεστάντες», θα μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή φλεγόμενα «Μπέλφαστ». Από τα Τάγματα της Οράγγης θα πάμε στα Τάγματα της ΙSIS, τα οποία θα λειτουργούν προβοκατόρικα σε όλα τα μήκη και πλάτη τής Ευρώπης …Τάγματα των οποίων τα μέλη θα κατευθύνονται από τους τοκογλύφους της Wall Street και θα προστατεύονται από την CIA.

  13. Για να καταλάβει ο αναγνώστης πώς «καταλήξαμε» σε αυτό το εφιαλτικό σενάριο της αμερικανικής Κατοχής τής Ευρώπης με τα τρισεκατομμύρια των χρεών και με τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων εποίκων, θα πρέπει να γνωρίζει τη μεθόδευση των όσων έχουν προηγηθεί. Αυτά, δηλαδή, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στην Ευρώπη, δεν είναι τυχαία …Δεν τρελάθηκαν ξαφνικά οι Ευρωπαίοι και κάνοντας «ξέφρενη» ζωή, φορτώθηκαν με χρέη …Κάποιοι τους «φόρτωσαν» με χρέη και τους διέλυσαν …Δεν πήρε «φωτιά» μόνη της η Μέση Ανατολή και δημιούργησε εκατομμύρια προσφύγων, οι οποίοι αλλοιώνουν καθημερινά την κοινωνική σύνθεση της Ευρώπης …Κάποιοι έβαλαν «φωτιά» στη Μέση Ανατολή, γνωρίζοντας ποιες είναι οι επιλογές σωτηρίας των θυμάτων τους.

  14. Αν λοιπόν αποδειχθεί πως οι άνθρωποι, οι οποίοι «φόρτωσαν» με χρέη την Ευρώπη, είναι οι ίδιοι με αυτούς που έβαλαν «φωτιά» στη Μέση Ανατολή, τότε μπορούμε να μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα. Περί αυτού πρόκειται …Συμπληρωματικά «χτυπήματα» του ίδιου εγκλήματος είναι αυτά. Σε αυτήν την περίπτωση μπορούμε να μιλάμε για τη μεγαλύτερη συνομωσία στην ιστορία τού Δυτικού Κόσμου. Η οικονομική καταστροφή τής Ευρώπης και η ανθρωπιστική κρίση —που ακολούθησε εξαιτίας του μεταναστευτικού— συνδέονται μεταξύ τους και αυτό εύκολα αποδεικνύεται με μια στοιχειώδη ανάλυση των δεδομένων. Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει πληροφορίες μυστικών υπηρεσιών για να το καταλάβει. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι επωφελήθηκαν από την κρίση χρέους τής Ευρώπης, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που από «ανθρωπισμό» επιβάλουν τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη.

  15. Ο ίδιος Σόρος, για παράδειγμα, ο οποίος έβαλε την Ελλάδα σε αναγκαστικό Μνημόνιο, για να αρπάξει τα χρήματα των Ευρωπαίων, τους οποίους ο ίδιος εξανάγκασε να της δανείσουν, είναι ο ίδιος που με τις ΜΚΟ του προσπαθεί —μέσω της ίδιας της Ελλάδας— να γεμίσει την Ευρώπη με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Μέσω της ίδιας «τρύπιας» και κατεστραμμένης Ελλάδας οι τοκογλύφοι «άδειασαν» την Ευρώπη από χρήμα και μέσω της ίδιας «τρύπιας» και κατεστραμμένης Ελλάδας «γέμισαν» την Ευρώπη με λαθρομετανάστες. Οι ίδιοι, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την εγκληματική οικονομική πολιτική τής FED —η οποία δημιούργησε την οικονομική κρίση που «φορτώθηκε» στην Ευρώπη—, είναι οι ίδιοι που ήταν υπεύθυνοι γιατί την εγκληματική αμερικανική πολιτική, η οποία προκάλεσε την «έκρηξη» του μεταναστευτικού, το οποίο επίσης «φορτώθηκε» στην Ευρώπη.

  16. Πού στοχεύουν αυτές οι φαινομενικά ανεξάρτητες αλλά απολύτως συμπληρωματικές πολιτικές; Προκειμένου οι λαοί της Ευρώπης να μην μπορούν να αντιδράσουν στις εγκληματικές οικονομικές πολιτικές των τοκογλύφων τής Wall Street, «φορτώθηκαν» με εκατομμύρια λαθρομετανάστες, οι οποίοι λειτουργούν ως μαζικοί «μοχλοί» πίεσης και εκβιασμού των λαών αυτών. Οι τοκογλύφοι διατηρούν υπό την ομηρία τους εκατομμύρια λαθρομεταναστών και μέσω των οργανωμένων ΜΚΟ των πρακτόρων και των χαφιέδων τους, τους μετατρέπουν σε δυνάμεις ΚΑΤΟΧΗΣ των ευρωπαϊκών κρατών. Στηριζόμενοι στις φλέγουσες ανάγκες επιβίωσής τους και στο νεανικό τής ηλικίας τους, τους χρησιμοποιούν ως φόβητρα των κοινωνιών.

  17. Γιατί επιλέχθηκε η Ελλάδα σε έναν τέτοιο κολοσσιαίο σχεδιασμό; …Γιατί ήταν του «χεριού» τους …Γιατί πάντα τα θηρία, όταν επιτίθενται σε ένα κοπάδι ζώων, επιλέγουν να εκδηλώσουν την επίθεσή τους στο πιο ασθενές, αδύναμο ή τραυματισμένο ζώο και τέτοια ήταν η Ελλάδα ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη τού ευρωπαϊκού «κοπαδιού. Την Ελλάδα την είχαν «στριμώξει» και την είχαν «πληγώσει», προκειμένου να την «αποκόψουν» από το κοπάδι. Επιπλέον, την Ελλάδα οι Σιωνιστές τη μισούσαν για τους δικούς τους ιστορικούς και εθνικούς λόγους. Ήταν «εύκολη» η Ελλάδα γι’ αυτούς, γιατί εκείνη τη δεδομένη στιγμή την κυβερνούσαν σκουπίδια …και σκουπίδια ήταν και οι εναλλακτικές πολιτικές επιλογές της …Εκβιαζόμενοι ομοφυλόφιλοι, διεφθαρμένοι Εβραίοι και σταλινικοί προδότες.

  18. Αυτοί οι προδότες, υπό την καθοδήγηση σκληρών Σιωνιστών τύπου Τρισέ, Στρος Καν, Άκερμαν, Σαρκοζί κλπ., ανέλαβαν να μετατρέψουν τα ιδιωτικά χρέη των τραπεζιτών σε δημόσια χρέη. Γιατί; …Για να πληρωθούν οι τοκογλύφοι τής Wall Street στο ακέραιο. Πώς θα γινόταν αυτό; …Με ευρωπαϊκά χρήματα. Το σχέδιο ήταν σχετικά απλό. Θα έφερναν αυθαίρετα το ελληνικό κράτος στα όρια της χρεοκοπίας και θα έβαζαν τους Ευρωπαίους να χρηματοδοτήσουν έναν χρεοκοπημένο εταίρο, πράγμα το οποίο είναι παράνομο. Με τον παράνομο αυτόν τρόπο τη βέβαιη χρεοκοπία των ελληνικής ιδιοκτησίας ευρωπαϊκών τραπεζών θα τη μετέτρεπαν σε απειλή χρεοκοπίας του ίδιου του ελληνικού κράτους και θα παγίδευαν το σύνολο του ελληνικού λαού μέσα στην απειλή τού χάους.

  19. Στην Ελλάδα, δηλαδή, δοκίμασαν και πέτυχαν την τακτική-«οδηγό», την οποία στη συνέχεια θα εφάρμοζαν στην Ισπανία, στην Πορτογαλία ή στην Ιρλανδία, με σκοπό να ανοίξουν μια μεγάλη «τρύπα» στην ευρωπαϊκή οικονομία, η οποία θα τους επέτρεπε να τη «λεηλατήσουν». Στην Ελλάδα δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το «Bail out», το οποίο μετέτρεπε το ιδιωτικό χρέος των ιδιωτών τραπεζιτών σε κρατικό χρέος των λαών. Οι τραπεζίτες —οι οποίοι ήταν δικοί τους άνθρωποι— θα τη «γλίτωναν» και θα την «πατούσαν» οι λαοί, εφόσον σ’ αυτούς θα «φορτώνονταν» τα εγκλήματα των πρώτων. Από εκεί και πέρα, παραποιώντας έννοιες όπως «σωτηρία», «αλληλεγγύη», «προοπτική» κλπ., κατόρθωσαν και λεηλάτησαν τους λαούς τής Ευρώπης.

  20. Έβαλαν —εντελώς παράνομα— τους ευρωπαϊκούς λαούς να χρηματοδοτήσουν τα δάνεια των χρεοκοπημένων χωρών. Έβαλαν το ίδιο το ΔΝΤ να παραβιάσει τις καταστατικές του αρχές και να χρηματοδοτήσει στο ακέραιο δάνεια μη βιώσιμα πριν αυτά «κουρευτούν». Γιατί; …Γιατί αυτές οι παράνομες χρηματοδοτήσεις πήγαιναν κατ’ ευθείαν στις τσέπες των αφεντικών τού Ομπάμα …Ήταν τα τρομερά κέρδη, που χωρίς την απάτη δεν θα μπορούσαν και δεν έπρεπε να εισπράξουν ποτέ. Όμως, χάρη στον «νέγρο» του «Λευκού» Οίκου, αυτά τα χρήματα τα εισέπραξαν και σώθηκαν οι ίδιοι από τις εγκληματικές τους τακτικές, οι οποίες κανονικά θα έπρεπε να καταστρέψουν τους ίδιους.

    • Βρε Μ@ΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ 10 ΑΛΗΘΕΙΕΣ, πιστεύεις ότι θα βρεθεί έστω ένας να τις διαβάσει;;;

      Μόνο ένα ζώο θα αντέγραφε αυτές τις παπαρολογίες, αλλά κανένας γνωστικός δεν θα διάβαζε έστω την πρώτη.

    • Πω ρε φίλε είσαι τουλάχιστον κουραστικός……Έλεος με τις….αλήθειες σου μα τα κάνει τσουρέκια!!!!ΥΓ.Μόνος σου τις διαβάζεις. …

  21. Υπό το πρίσμα αυτό βλέπουμε διαφορετικά τα μυστικά mail, τα οποία αποκαλύφθηκαν πρόσφατα. Τα mail της 19ης Ιουλίου τού 2015, όπου αποδεικνύεται ότι ο Ομπάμα και οι Κλίντον γενικά ανήκουν σε μια κοινή και αδιαίρετη συμμορία. Ο σύζυγος της Χίλαρι —και απολύτως αναρμόδιος— ανέλαβε να επικοινωνήσει με τον χαφιέ Τσίπρα, για να οδηγηθούμε στο τρίτο Μνημόνιο. Βλέπουμε, δηλαδή, στη «δημοκρατική» θέση τού Προέδρου των ΗΠΑ να υπάρχει μια «συνέχεια», η οποία μόνον σε δικτατορίες υπάρχει. Άνθρωποι χάνουν κι ανακτούν τις θέσεις τους, χωρίς να χάνουν ποτέ την ισχύ τους. Αυτήν τη συμμορία προστατεύει ο Ομπάμα …Τζάμπα τους βγήκε η «επένδυση» του «νέγρου», αν σκεφτεί κάποιος τα τεράστια κέρδη που τους απέφερε η θητεία του,

  22. ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;16 Ο Ομπάμα είναι ο οικονομικός "δολοφόνος" της Ελλάδας.

    …Με δική του ΕΝΤΟΛΗ καταστράφηκε η Ελλάδα. Την Ελλάδα την κατέστρεψε ο ΟΜΠΑΜΑ για λογαριασμό των τοκογλύφων τής Wall Street. Για όσο διάστημα το ελληνικό «χρέος» αφορούσε τις ΗΠΑ και τους τοκογλύφους, οι ΗΠΑ ήταν αυτές οι οποίες απειλούσαν ακόμα και την εθνική μας ύπαρξη. Μόλις αυτοί πληρώθηκαν, άρχισαν να παριστάνουν τους «καλούς», παραδίδοντας τον ρόλο τού «κακού» στη Γερμανία …Ήταν η εποχή που το σκουπίδι ο Γεωργίου —ο οποίος σήμερα προστατεύεται στην Ουάσιγκτον— αλλοίωσε τα δημοσιονομικά στοιχεία τής χώρας, προκειμένου να την οδηγήσει στη δανειακή της κρίση και άρα στην «ασφυξία»…
    .

  23. ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;17 Ο Ομπάμα είναι ο οικονομικός "δολοφόνος" της Ελλάδας.

    Ήταν η εποχή που ο υποδιοικητής τής χρεοκοπημένης Τράπεζας Πειραιώς Προβόπουλος, αντί να ετοιμάζεται για φυλακή, παρίστανε τον Διοικητή τής Τράπεζας της Ελλάδας και επέτρεπε τα «παιχνίδια» με τα ελληνικά ομόλογα …Ήταν η εποχή που ο Καραμανλής έπαιρνε τα δημόσια χρήματα, για να σώσει τους ιδιώτες τοκογλύφους και δεν αγόραζε τα ελληνικά ομόλογα σε τιμές σκουπιδιών για να μηδενίσει το δημόσιο χρέος. Από τον Καραμανλή ξεκίνησε ο εφιάλτης και γι’ αυτόν τον λόγο τον διατηρούν μόνιμα στο απυρόβλητο και μακριά από κάθε πιθανή εξεταστική επιτροπή τής Βουλής.

  24. ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;18 Ο Ομπάμα είναι ο οικονομικός "δολοφόνος" της Ελλάδας.

    Οι τοκογλύφοι τα είχαν καταφέρει άριστα. Εκβιάζοντας ομοφυλόφιλους κοιλιόδουλους, Εβραίους ηλίθιους και χαφιέδες κομμουνιστές, τους οποίους οι ίδιοι είχαν τοποθετήσει στην ηγεσία τού ελληνικού κράτους, είχαν φέρει την Ελλάδα εκεί όπου τους βόλευε. Όμως, επειδή εκεί όπου τους βόλευε υπήρχε «αίμα», «πόνος» και «δάκρυα», δεν μπορούσαν να αφήσουν την κατάσταση στην τύχη της …Δεν μπορούσαν οι γίγαντες να «ξεκοιλιάζουν» έναν μικρό λαό και μάλιστα διάσημο για την προσφορά του στην ανθρωπότητα, προκειμένου να σωθούν. Υπό την καθοδήγηση της Κυβέρνησης Ομπάμα —και άρα υπό τις εντολές του Ομπάμα— η Ελλάδα και ο ελληνισμός στο σύνολό του δέχθηκε τη μεγαλύτερη επίθεση δυσφήμισης που έχει δεχθεί λαός μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

  25. ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;19 Ο Ομπάμα είναι ο οικονομικός "δολοφόνος" της Ελλάδας.

    Δεν υπήρχε διεθνές ΜΜΕ που να μην ασχολήθηκε με τους Έλληνες και να μην τους καταγγείλει για την «τεμπελιά» τους και τον «τυχοδιωκτισμό» τους. Δεν υπήρχε διεθνές ΜΜΕ, που να μην τους εξευτέλισε και το οποίο κατά σύμπτωση να μην ανήκε και το ίδιο στα ίδια τα αφεντικά τού Ομπάμα …και βέβαια ιδιοκτήτες των παραλίγο χρεοκοπημένων αμερικανικών τραπεζών. Γιατί έγινε αυτό; …Για να εξασφαλίσουν, αν όχι τη συμμετοχή, τουλάχιστον την ανοχή των λαών στο έγκλημα κατά τής Ελλάδας …Το έγκλημα αυτό, το οποίο θα μετέτρεπε την Ελλάδα σε μια έρημη γη εξαιτίας τής λεηλασίας. Το έγκλημα αυτό, το οποίο θα προκαλούσε μια τρομερή ανθρωπιστική κρίση σε μια κοινωνία της υποτιθέμενης ανεπτυγμένης Δύσης. Μόνον υπό συνθήκες πολέμου μπορούν να υπάρξουν οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης που βιώνει η Ελλάδα.

  26. ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;20 Ο Ομπάμα είναι ο οικονομικός "δολοφόνος" της Ελλάδας.

    Το βιοτικό επίπεδο «έπεσε» σε τέτοιον βαθμό, που απειλεί πλέον με εθνική καταστροφή τον ελληνικό λαό. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια «έπεσε» το προσδόκιμο ζωής κατά αρκετά χρόνια. Αυτό απαιτεί πολλούς θανάτους, οι οποίοι «ρίχνουν» τους δείκτες …Απαιτεί υπολειτουργία τού συστήματος υγείας, του συνταξιοδοτικού συστήματος κλπ.. Ταυτόχρονα η Ελλάδα, εξαιτίας αυτής της κρίσης, «αιμορραγεί» πληθυσμιακά, εφόσον το καλύτερα εκπαιδευμένο νεανικό δυναμικό της ωθείται δια της βίας τής φτωχοποίησης στη μαζική μετανάστευση. Επίσης, τέτοιου είδους και κλίμακας μετανάστευση συναντάται μόνον σε κράτη, τα οποία έχουν υποστεί πολεμική επίθεση. Αν αυτό συνδυαστεί με τη διαρκώς αυξανόμενη υπογεννητικότητα —η οποία είναι απόρροια της φτώχειας— και την ανεξέλεγκτη εισροή ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και Προσφύγων, ευνόητο είναι ότι μιλάμε για οργανωμένο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ μιας χώρας, η οποία απλά ηττήθηκε σε πολεμική σύρραξη.

  27. ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;21 Ο Ομπάμα είναι ο οικονομικός "δολοφόνος" της Ελλάδας.

    Περί αυτού πρόκειται άλλωστε …Απλά οι πόλεμοι σήμερα γίνονται με αναίμακτο αλλά εξίσου οδυνηρό τρόπο …»Βομβαρδίζονται» από χρέη, αλλά οι ζημιές στο τέλος είναι ίδιες με τις πολεμικές συρράξεις. Το κόλπο ήταν απλό. Χρησιμοποίησαν το κόλπο των ομολόγων, για να μην αντιδράσει ο λαός στη γιγάντωση του χρέους. Οι τοκογλύφοι τής Wall Street, μαζί με το ευρωπαϊκό τους «κύκλωμα» —πρώην ΝΑΖΙ και πρώην Σταλινικοί στο σύνολό τους—, είχαν φορτώσει παρανόμως την Ελλάδα με ομολογιακά χρέη, τα οποία εξ’ αρχής γνώριζαν ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να εξυπηρετήσει ΠΟΤΕ. Γιατί το έκαναν; …Γιατί μεθόδευαν άλλα πράγματα …Στόχος τους ήταν να κάνουν, μέσω της Ελλάδας, «ριφιφί» στην Ευρώπη.

  28. ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;22 Ο Ομπάμα είναι ο οικονομικός "δολοφόνος" της Ελλάδας.

    Αυτό και έγινε. Από τη στιγμή που οι ΗΠΑ πήραν τα χρήματά τους, δεν είχαν λόγο να εμφανίζονται ως «παίκτες» στο ελληνικό πρόβλημα. Τώρα, που τα χρέη αφορούν τους Ευρωπαίους και όχι τους εργοδότες τού Ομπάμα, οι εγκληματίες παριστάνουν τους ρεαλιστές και τους Φιλέλληνες. Τώρα ζητάνε «κουρέματα» του χρέους, γιατί απλούστατα τα «κουρέματα» αυτά δεν τους αφορούν …Αφορούν τους συνταξιούχους ή τους εργάτες τής Γαλλίας ή της Ιταλίας ή της Τσεχίας, αλλά όχι τους τοκογλύφους τής Νέας Υόρκης. Αυτοί έχουν πληρωθεί στο 100% …Απλά ζητάνε «μεταρρυθμίσεις» από την Ελλάδα, κλείνοντας το «μάτι» στους Ευρωπαίους. Παραδίδουν το «πτώμα» της Ελλάδας για «σκύλευση», προκειμένου οι Ευρωπαίοι να περιορίσουν όσο το δυνατόν τη ζημιά τους. Αυτό ζητάει ο Εβραίος Λιού κάθε φορά που υποστηρίζει το «κούρεμα» του χρέους και ταυτόχρονα ζητάει «μεταρρυθμίσεις».

  29. ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;23 Ο Ομπάμα είναι ο οικονομικός "δολοφόνος" της Ελλάδας.

    Οι Γερμανοί είναι αυτοί, οι οποίοι επέβαλαν τη μόνιμη παρουσία τού ΔΝΤ στην Ευρώπη, γιατί αυτό επέβαλαν τα συμφέροντα των Αμερικανών αφεντικών τους και όχι βέβαια τα συμφέροντα της Ευρώπης και της Γερμανίας. Η Γερμανία ήταν και παραμένει ο «καρκίνος» τής Ευρώπης …Ο χαφιές τού Σιωνισμού στην Ευρώπη και «μπράβος» των ΗΠΑ. Η Γερμανία για άλλη μία φορά πρόδωσε και πλήγωσε την Ευρώπη. Όπως ο Χίτλερ κάποτε «ισοπέδωσε» την Ευρώπη με χρήματα των Αμερικανών και των Σιωνιστών, έτσι έπραξαν και τα σημερινά σκουπίδια που την κυβερνούν …υπό τις εντολές και με τα χρήματα των ιδίων ανθρώπων …Ακριβώς των ιδίων, εφόσον τα εγγόνια τού Πρέσκοτ Μπους και του Ροκφέλερ μιμήθηκαν τους παππούδες τους.

  30. ΠΟΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;24 Ο Ομπάμα είναι ο οικονομικός "δολοφόνος" της Ελλάδας.

    Μια Ευρώπη, που, για να παραμείνει σε αυτήν τη θέση αδυναμίας, ο Ομπάμα φροντίζει να την «περικυκλώσει» με λαθρομετανάστες. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι ο ίδιος που απειλεί όποιον παρεμποδίζει τις ΜΚΟ των τοκογλύφων να ολοκληρώσουν το «θεάρεστο» «έργο» τους. Ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος προκάλεσε αυτήν την άνευ προηγουμένου μεταναστευτική «κίνηση» πάνω στον Πλανήτη, είναι αυτός, ο οποίος προστατεύει τους προβοκάτορες και πράκτορες όταν αυτοί επιχειρούν να τους κατανείμουν στην Ευρώπη. Οι Αμερικανοί, δηλαδή, αποφασίζουν πόσοι λαθρομετανάστες-έποικοι θα πάνε σε κάθε κράτος. Οι Αμερικανοί αποφασίζουν ποια θα είναι η συμπεριφορά τους μέσα στα κράτη αυτά. Από εκεί και πέρα το κάθε κράτος θα ελέγχεται για τη συμπεριφορά του και θα τιμωρείται αν δεν «ευθυγραμμίζεται» με τις εντολές των Αμερικανών δολοφόνων.

    • ΒΡΕ ΓΙΆΝΝΗ ΚΙΆΡΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΏΝΙΟ με τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ ;;;

      Με την μια ξερνά καμιά εκατοστή παπαρολογίες και θα κάνεις υπερωρίες για να τις ανεβάσεις… Ίσως θέλει να σε τιμωρήσει διαβάζοντας όλες αυτές τις μ@λακίες.

  31. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ;ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ;ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΕΣΑΙ; ΕΙΣΑΙ ΕΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ CIA;

  32. προς:ΒΡΕ ΓΙΆΝΝΗ ΚΙΆΡΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΏΝΙΟ με τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ ;;;

    γιατι θιχθηκες;ειναι παπαρολογιες;ειναι μαλακιες;διερωτηθηκες απο που προερχεται η κριση που ζουμε;τουλαχιστον διαβασε και σκεψου.ενημερωση γινεται.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ