ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Λ. Αυγενάκης από Κω: «Τελείωσε η εποχή των παρακρατικών και των Χαφιέδων… Σταματήστε να καταστρέφετε τη χώρα, έρχεται η ΝΔ για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα»| Θερμή υποδοχή στην βασιλόπιτα της ΝΔ με πολύ κόσμο στο ΚΩΣ

49
2932

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης (παλιός γνώριμος της Κω μιας και στο νησί υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία) παρευρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Κω της ΝΔ στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο ΚΩΣ, στέλνοντας εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων το μήνυμα του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη: Ελάτε να δουλέψουμε μαζί και ενωμένοι. Η παράταξή μας είναιταυτισμένοι με την πορεία της χώρας μας. Για να πάει η Ελλάδα μπροστά, πρέπει να πάει η ΝΔ μπροστά και να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ένας ισχυρός Πρωθυπουργός και θα είναι γιατί το λέτε εσείς…»

Έστρεψε τα πυρά του στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χαρακτηρίζοντάς τους πολιτικούς απατεώνες, ψεύτες και ανίκανους, που εξαπάτησαν τους πολίτες και τώρα κρύβονται, κάτι που η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να κάνει ποτέ, γιατί έχει μάθει να κοιτάει τους πολίτες στα μάτια και να τους λέει την αλήθεια. Όχι τι θέλουμε να κάνουμε, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε.

Ξεχωριστή υπήρξε και η αναφορά του στο μείζον εθνικό ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και στα μηνύματα που έστειλαν εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες στα συλλαλητήρια, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν μπορεί να “παίζει” με τέτοια θέματα. Χαρακτηριστική, ωστόσο, ήταν η φράση του για την κυβέρνηση πως ‘’Τελειώνει ο χρόνος τους, αυτών των εξαιρετικά επικίνδυνων που βρέθηκαν από τύχη στην Κυβέρνηση του τόπου’’.

Για παρακρατικές μεθοδεύσεις  της κυβέρνησης  ξαναφέρνοντας τον χαφιεδισμό και τους παρακρατικούς στην πολιτική ζωή έκανε λόγο ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis.

«Τελείωσε η εποχή των παρακρατικών και των Χαφιέδων. Οι δημοκρατικοί θεσμοί είναι πολύ πιο ισχυροί από αυτούς που επιδιώκουν να τους υπονομεύσουν. Το κράτος δικαίου πάντα επιβάλλεται στο παρακράτος. Εμείς ζητούμε την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης το ταχύτερο δυνατό. Όλα στο φως. Το μόνο σκάνδαλο που αποδεικνύεται μέχρι στιγμής είναι οι παρακρατικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης. Στοχοποιούν κορυφαία στελέχη της παράταξής μας για να τραυματίσουν την ενότητά μας, νομίζοντας έτσι ότι θα κερδίσουν λίγο χρόνο παραμονής στην εξουσία. Ο χρόνος τούς τελείωσε με όσους «κουκουλοφόρους μάρτυρες» και να φέρουν», ανέφερε.

«Η κατάργηση της εξαίρεσης χαμηλού κατά 30% Φ.Π.Α. στα ακριτικά νησιά είναι αποκαλυπτικό του τρόπου με τον οποίο η κυβέρνηση εξαπατά τους πολίτες», πρόσθεσε ο γραμματέας της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «η εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου δεν αποτελεί υπεύθυνο μέτρο που αντιμετωπίζει τα χρόνια και εγγενή προβλήματα που συνεπάγεται η νησιωτικότητα».

Όπως δήλωσε ο γραμματέας της ΝΔ: «Το μεταφορικό ισοδύναμο της κυβέρνησης δεν συνιστά αναπτυξιακό εργαλείο που αντισταθμίζει το απωλεσθέν μειωμένο Φ.Π.Α.», υποσχόμενος ότι η ΝΔ θα κάνει ότι μπορεί για να το επαναφέρει στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της πάντα χωρίς να δίνει φρούδες υποσχέσεις (δείτε και τη σχετική απάντηση στο ΒΙΝΤΕΟ της συνάντησης με τους φορείς στο ΕΒΕΔ).

Επιπλέον, σημείωσε: «Η Νέα Δημοκρατία είναι μια υπεύθυνη και ώριμη πολιτική δύναμη. Ολοκληρώσαμε το 2017 ένα συνέδριο που επιβεβαίωσε ότι είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη της χώρας έτοιμη να μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και έτοιμη να αλλάξει την Ελλάδα. Έχουμε προγραμματικό λόγο που απαντά σε πραγματικά ερωτήματα. Τον συγκροτήσαμε έχοντας γυρίσει από άκρη σε άκρη την Ελλάδα και ακούγοντας όλες τις κοινωνικές ομάδες. Θα συνεχίσουμε και το 2018. Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε έτοιμοι. Να αλλάξουμε την Ελλάδα, να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. Και μπορούμε και θέλουμε. Γιατί το θέλουν πάνω από όλα οι πολίτες που διψάνε για ένα μέλλον που τους αξίζει».

«Μην επιτρέψετε σε κανέναν έλληνα πολίτη να νομίζει ότι είναι κανονικότητα αυτά που συμβαίνουν στα δημόσια νοσοκομεία, στα πανεπιστήμια της χώρας μας, στο χώρο της δημόσιας ασφάλειας, ότι ο κ. Κοτζιάς λειτουργεί σωστά για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα της χώρας μας. Σας καλώ σε πανστρατιά οι εκλογές είναι κοντά, πολύ κοντά, να νικήσουμε για να ξαναφέρουμε την Ελλάδα όρθια, στα πόδια της».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης (απευθύνοντας χαιρετισμό και στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα και τονίζοντας τη μεγάλη ζημιά που έκανε στη νησιωτική χώρα και ιδιαίτερα στην Κω την οποία στοχοποίησε στο μεταναστευτικό και άφησε αβοήθητη μετά το σεισμό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: ο βουλευτής Μάνος Κόνσολας ,ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου Παύλος Μπακίρης, οι πρώην βουλευτές Βασίλης Υψηλάντης (ο οποίος στάθηκε στην ανάγκη να αποκτήσει η Κως μεταπτυχιακό τμήμα Ιατρικής ή άλλης σχολής) και Γιάννης Παππάς ,ο πολιτευτής  Στέφανος Δράκος , ο Πρόεδρος Περιφ. Οργάνωσης ΝΔ Ν. Αιγαίου Γ. Σωτηρόπουλος, η Αναπληρώτρια Γραμματέας Οργανωτικού Αιγαίου Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου , ο σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ, συμπατριώτης μας καθηγητής Γιάννης Χρυσουλάκης,  ο έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου π. Σακελλάρης (μεταφέροντας τις ευχές και την ευλογία του), ο Σοφολογιώτατος Ιμάμης Κω κ. Σ. Δαμάδογλου,  στελέχη της ΝΔ από Ρόδο και Κω, όλοι οι πολιτευτές και διατελέσαντες πρόεδροι τοπικών επιτροπών (μάλιστα τιμητική αναφορά έγινε στον πρώτο πρόεδρο της ΤΕ Β. Ξυπολιτά) και πάρα πολλά μέλη και φίλοι της ΝΔ από όλο το νησί.

Την εκδήλωση συντόνιζε επίσης καταχειροκροτούμενος και στην εναρκτήρια ομιλία του αλλά και δεχόμενος τα συγχαρητήρια του Λ. Αυγενάκη και όλων των παρισταμένων για την επιτυχία της διοργάνωσης ο Πρόεδρος της ΤΟ Κω της ΝΔ Κώστας Χόνδρος.

Προηγήθηκε συνάντηση με τους φορείς στο ΕΒΕΔ και με τον έπαρχο και αυτοδιοικητικά στελέχη στο Επαρχείο (ακολουθεί ξαχωριστή ανάρτηση).

Τυχερή της βραδιάς η οποία βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα χρυσό δαχτυλίδι προσφορά του κ. Χαρίση και μία δωροεπιταγή από το κατάστημα Κωτσόβολος ήταν η μικρή Δέσποινα Γιαλλίζη (φωτό)

 

49 ΣΧΟΛΙΑ

  • Που πάτε βρε ζουντούβουλα με τον ΚΟΥΛΗ της Siemens, του χωροφύλακα και τα γερασμένα υπόλοιπα πολιτικής;;;;

   Αυτοδυναμία δεν θα έχετε και θα σας χορεύει καρσιλαμά το Κίνημα Αλλαγής που όλο ανεβαίνει καθαρό από λαμόγια που έτρεξαν να στελεχώσουν τον ΣφΥΡΙΖΑ και αρκετά που τα βλέπουμε στις φωτογραφίες σαν ώριμοι «δεξιοί»… Κουβάλησαν και τα καμάρια τους μπας και τα βολέψουν με καμιά αξιοκρατική πρόσληψη στο δημόσιο…

   • Άσε μας και εσύ ρε ‘πυροβολημένε’ με το Κίνημα Αλλα(κι άλλα)γής!!!
    Αρκετά πια με όλους εσάς τους Κομματοκύνες ανεξαρτήτως κόμματος!!

  • Χάθηκε βρε Γιάννη μια φωτογραφία με τον σύμβουλο του Κούλη που μύρισε νέο βόλεμα να έρχεται;;;;;

   Από σύμβουλος του Κωνσταντή……. για νέο δεξιό βόλεμα σε ΔΕΚΟ.

 1. Το οτι οι μισοί απο τους παρόντες θα μπορούσαν να ειναι και στην αντίστοιχη εκδηλωση της χρυσής αυγής θα έπρεπε να σας προβληματίζει! Τροφή για σκέψη συγχωριανοί !

 2. Να τα και τα Θερμοπυλών….. έχουμε ξεφύγει Αυγενακης!!!
  Έρχεται ήττα σοκ για σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο της δεξιάς, πολλά τα μελανά σημεία….νοβαρτισ….

 3. εγκληματικες οργανωσεις ΕΙΝΑΙ νδ πασοκ συριζα κλπ κλεβουν εκατονταδες εκατομυρια και κατηγορουν την χρυση αυγη

  για εγκληματικη οργανωση ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ 1 ΕΥΡΩ!!!και τωρα παιζουν θεατρο μεταξυ τους οι κλεφτες οι ληστες!! ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

 4. Όταν η Γερμανία διέλυσε την Γιουγκοσλαβία για εκδίκηση λόγω Β' ΠΠ - Τώρα επιχειρεί το ίδιο με την Ελλάδα στο Σκοπιανό

  Κροατία και Σλοβενία το 1991 κήρυξαν την ανεξαρτησία τους κι έγιναν επί της ουσίας οι πρώτοι ευρωπαϊκοί «δορυφόροι» της Γερμανίας στην προσπάθεια της να βρει την δική της έξοδο στο Αιγαίο και στα «θερμά» νερά. Για αυτό τον λόγο διαμέλισε την Γιουγκοσλαβία και επιδιώκει να το κάνει μελλοντικά και στην Ελλάδα υποστηρίζοντας την εκχώρηση των δικαιωμάτων της «Μακεδονίας» στα Σκόπια.http://www.pronews.gr/istoria/298557_otan-i-germania-dielye-tin-gioygkoslavia-gia-na-ekdikithei-gia-ton-v-pp-vinteo

 5. Είμαστε ένας όχλος πια …..πρόβατα δίχως ποιμένα ….δεν ξέρουμε που να πάμε.

  Οι Έλληνες έπεσαν θύματα του καταναλωτισμού αγαπώντας την σάρκα, τα χρήματα, το σεξ και την μάταιη χωρίς νόημα ζωή.Ο Έλληνας, ο καθένας μας ξεχωριστά θα πρέπει να μετανοήσει για ό,τι έχουμε πράξει και δεν είναι αρεστό στον Θεό, να πολεμήσουμε τον εγωισμό μας και την αμαρτία, που μας καθήλωσε σαν Έθνος και που μας οδηγεί στην καταστροφή, να μεταλάβουμε Σώμα και Αίμα Κυρίου, ζώντας κατόπιν την κατά Θεό Ζωή. Μετάνοια χρειάζεται και για τις επιλογές που κάναμε στα πολιτικά πρόσωπα, διότι αυτές οι επιλογές όλων των περασμένων ετών οδήγησαν την Χώρα στην σημερινή της κατάντια…http://www.iellada.gr/thriskeia/profiteia-geronta-toy-agioy-oroys-poios-tha-sosei-tin-ellada

 6. πολιτικοι βολευτες κλεφτες και ληστες του συριζα νδ πασοκ ανελ ποταμι κλπ

  Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου.Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, 1851-1911 , Έλληνας συγγραφέας

 7. πολιτικοι βολευτες κλεφτες και ληστες του συριζα νδ πασοκ ανελ ποταμι κλπ

  Η πλουτοκρατία ήτο, είναι και θα είναι ο μόνιμος άρχων του κόσμου, ο διαρκής Αντίχριστος. Αύτη γεννά την αδικίαν, αύτη τρέφει την κακουργίαν, αύτη φθείρη σώματα και ψυχάς.Και τι πταίει η γλαυξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος.Τώρα όμως η πράγματι επικρατούσα θρησκεία είναι ο πλέον ακάθαρτος και κτηνώδης υλισμός. Μόνον κατά πρόσχημα είναι η χριστιανοσύνη.Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, 1851-1911 , Έλληνας συγγραφέας

 8. Δυο παράνομοι μετανάστες, μέσα σε δυο 24ωρα άδειασαν κυριολεκτικά μια εξοχική κατοικία στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο. Παραβιάζοντας είσοδό της, άρπαξαν μια τηλεόραση, μια συσκευή DVD, τα παπούτσια των ενοίκων και ένα μαχαίρι!Με επιχείρηση που οργανώθηκε αστυνομικούς της Ασφαλείας και του τμήματος Μυτιλήνης, οι δύο 24χρονοι μουσουλμάνοι αλλοδαποί συνελήφθησαν παρά την άρνηση ενός από αυτούς να υποβληθεί σε έλεγχο και τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους. Έτσι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και απείθεια κατά περίπτωση.Η δίωξη έχει τυπικό χαρακτήρα, αφού θα αφεθούν στη συνέχεια ελεύθεροι χωρίς να απελαθούν, όπως είναι η πάγια πρακτική.

 9. πολυ νεολαια βλεπω και ανυσυχω ρε παιδια ,γεμισε η η εκδηλωση απο νεους ανω των 50 »’ αραγε τα πολιτικα κομματα του ελληνικου κοινοβουλιου παιρνουν το μυνημα οτι οι νεοαλαια δεν τους ακολουθει τους προβληματιζει μηπως ?

 10. πληρώστε πρώτα τα 220.000.000 ευρώ που μας χρέωσε το κόμμα σας και μετά να μιλάτε παλιο…..α. Σας βλέπει ο κόσμος και σας σιχαίνεται

 11. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, βουλευτής και προσωπικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ να συνομιλεί με άτομα που έχουν καταδικαστεί για εκβιασμό, ερευνώνται για παράνομη εμπορία χρυσού και διακίνηση μαύρου χρήματος και συνθέτουν ένα δίκτυο με πλοκάμια στην πολιτική, την αστυνομία και την Εκκλησία

 12. ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΕΣΩΣΕ Η ΝΔ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΟΛΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

 13. Όσο θα φιλοξενείτε μέσα στην παράταξη τα πουλητάρια που στις τοπικές δημοτικές εκλογές κολούσαν σε συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ κόντρα στον συνδυασμό της ΝΔ μόνο και μόνο για να πάρουν θεσούλες , δεν πείθετε κανέναν κύριοι. Κρίμα γιατί σε μια εποχή που θα έπρεπε να είσασταν στο 40% , έχετε κολήσει . Κλωτσιά στους πολιτικούς χαμελέοντες και τότε τα λέμε. Μέχρι τότε … τι να πω είστε άξιοι της μοίρας σας.

 14. η χρυση αυγη δεν εχει σχεση με τους πολιτικαντηδες κλεφτες του κλεπτοκρατικου ληστρικου τοξου συριζα,νδ,ανελ,ποταμι,πασοκ κλπ

  θεσεις της χα.Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Απαλλαγή της δημόσιας ζωής από διεφθαρμένους και απατεώνες. Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.

 15. Καλή χρονιά με αίτημα την απαλλαγή από τους κατσαπλιάδες και την επαναφορά μας σε καθεστώς Εθνικής Αξιοπρέπειας και Λεβεντιάς.

 16. Στα πλαίσια, λοιπόν, της κομμουνιστικής οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, περί τους 12.000 πλειστηριασμούς αναμένεται να λάβουν χώρα εντός του 2018. Κατά τραγική μάλιστα ειρωνεία, η Χούντα Τσίπρα-Καμμένου αδειάζει μεγαλοπρεπώς εκείνους που ελέω της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους, εκείνους δηλαδή που αποτέλεσαν σημαντικό τμήμα των ψηφοφόρων που την οδήγησαν στην εξουσία. Κατά τον τρόπο αυτό, η δήθεν «προστάτιδα» των φτωχών λαϊκών στρωμάτων αριστερά, εξελίχθηκε στον πιστότερο πραίτορα της αναλγησίας και κυρίως ασυδοσίας των τραπεζιτών. Το επόμενο στάδιο στο οποίο πρόκειται να περάσει δεν είναι άλλο από εκείνο της μετατροπής της σε πραιτοριανή δύναμη των τοκογλύφων, οι οποίοι και θα χιμήξουν στην ελληνική επικράτεια υπό τη μορφή των ξένων funds που τάχα αναζητούν ευκαιρίες και περιβάλλον ιδανικό για… επενδύσεις!

 17. ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΓΛΥΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΛΕΒΑΜΕ ΣΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΣΟΚ.

 18. ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΣΑΣ ΒΙΩΣΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ! ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ-ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΑΙΣΧΟΣ ΑΧΡΕΙΟΙ! ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΞΕΧΝΑ Ο ΛΑΟΣ; ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΠΡΩΤΑ ΟΧΙ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΝΟΕΙΣΤΕ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΙΑ Ο ΛΑΟΣ! ΑΡΚΕΤΑ…

 19. Μόνο ο Μιχαλολιάκος θα καθαρίσει το έθνος που το πουλάνε κάθε μέρα! Ας Με λένε φάσιστα παρά αριστερό προδότη! Η δε Ν.Δ μια από τα ίδια κλέφτες παντου, σκάνδαλα.παντού και ατιμωρησία! Μόνο για να ‘χουμε να λέμε! Μακεδονία γη Ελληνική!!

 20. Γνωστά στελέχη και υποστηρικτές της ΝΔ δεν έδωσαν το παρών και δεν βλέπω και νέους ψηφοφόρους οπότε η αυτοδυναμία (τουλάχιστον κρίνοντας από την Κω) πάει περίπατο. Ο Κυριάκος δεν πείθει και κάνει εχθρούς μέσα στο κόμμα με την υπόθεση Αντώναρου και πρέπει να δούμε και πόσο θα επηρεάσει η ιστορία της Novartis αν αρχίσουν τα ειδικά δικαστήρια με πιθανές προφυλακίσεις υπόπτων (λέμε τώρα).

 21. Μάλλον καθυστερημένοι είναι κάποιοι άλλοι….γι αυτό κατάντησε η Ελλάδα Σ ΑΥΤΌΝ τον παρονομαστή…αφου ψηφίζουν από συνήθεια ολους τους κυβερνώντες που είναι λαμόγια βολεμένοι …καληνυχτα κ συνεχίστε να κοιμάστε στον ύπνο του δικαίου…

  • Ο Μιχαλολιακος θα σε σωσει εσενα….συνεχισε καλα το πας.Μαζι τα τρωτε?Μεγαλο φτωχαδακι ο δικος σου.

 22. 25 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΑΔΟΛΟ ΤΗΣ NOVARTIS 24ΔΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΖΩΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ Π….Ε ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΨΕΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ

  • Αγπητε γιατι δεν ελεγες στους νβουλευτες σου να ψηφισουν τις μειωσεις πρην μερικα χρονια?Καταψηφιζαν οτι ερχοταν στη βουλη που μειωνε το κσοτος.Το ξερεις?Μετα το 2015 τι εχει αλαξει ξερεις?Με το καθε προβατο τρολ εχουμε χασει καθε ενοια λογικης.

  • Οι πολιτικοι σου φταινε βλακακο?Η τα ριχνεις εκει για να γλυτωσουν τα λαμογια οπως παντα?Πρην το μνημονιο πολιτικοι σου εγραφαν τα φαρμακα ?Πολιτικοι πηγαιναν στα φαρμακια και με συνταγες φαρμακων επερναν καλυντικα?Πολιτικοι πηγαιναν με αλλου βιβλιαριο να τους γραψουν εξετασεις?Ναι πολιτικοι που υποστηριζεις του Συριζα καταψηφισαν την ηλεκτρονικη συνταγογραφιση.Ναι πολιτικοι του Συριζα ξεσηκοναν τον κοσμο εναντια στα γεννοσημα που υπαρχουν σε ολη την Ευρωπη για να πουλανε οι εταιριες σαν την novartis πρωτυπα.Δεν υπαρχει σωτηρια για σενα.Μην ακους Μεγκα που λεει ο Συριζα και Σκαι να ακους ΕΡΤ ,ΑΥΓΗ,εφημερηδα των συντακτων και το Εθνος του Σαββιοδη να ενημερωσεσαι.Βλακακο.

 23. Μαζι ριξανε την κυβερνηση Σαμαρα μαζι ηταν για τον εκλογικο νομο.Μαζι ειναι να γινει μια δικη τωρα εδω και 2 χρονια και δεν βρισκουν αιθουσα.Ναι η ΧΑ εκανε κυβερνηση το ΣΥριζα.Να τους χαιρεστε πουλημενα τομαρια

 24. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. Ο κάθε κομματάρχης που έρχεται και μας μοιράζει κουβέντες και χαμόγελα υποσχέσεων, ξέρει ότι ότι για την καρέκλα του αγωνίζεται και εμάς μας έχει γραμμένους. Μα εμείς λειώνουμε με τα λόγια του και αισθανόμαστε περήφανοι που μας θεωρεί δικούς του. Τι χαζοί που είμαστε!

 25. ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΟΒΑΡΤΙΣ?Ο ΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠ… ΘΑ ΤΗ ΦΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

 26. Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ………ΕΓΙΝΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΑΥΤΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΤΙ ΦΙΔΙΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ. ΔΕΞΙΟΥΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ, ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΕΓΛΕΙΦΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.