«Κόκκινος» συναγερμός στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις – Τέθηκαν σε «ετοιμότητα πολέμου» Σκάφος της Τουρκικής ακτοφυλακής εμβόλισε σκάφος του ΛΣ στα Ίμια – Απειλεί ανοιχτά με πόλεμο ο Ερντογάν

24
4509

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Γιλντιρίμ πριν από λίγο για τις εξελίξεις στα Ίμια

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε πριν από λίγο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο Πρωθυπουργό,  Μπιναλί Γιλντιρίμ, μετά από αίτημα της τουρκικής πλευράς.

Ο Πρωθυπουργός επισήμανε με αυστηρότητα στον Τούρκο ομόλογό του ότι γεγονότα, όπως το χθεσινό στην περιοχή των Ιμίων, υπονομεύουν ευθέως τις Ελληνοτουρκικές και Ευρωτουρκικές σχέσεις και παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο.

Υπογράμμισε την ανάγκη να τερματιστούν άμεσα οι αυξανόμενες προκλητικές τουρκικές παραβιάσεις στα χωρικά ύδατα και στον εναέριο χώρο ελληνικών νησιών στο Αιγαίο και να υπάρξει αποκλιμάκωση της έντασης.

Τέλος, συμφωνήθηκε η εντατικοποίηση των συνομιλιών για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.  

Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς οι Τούρκοι τις τελευταίες ώρες ξεπέρασαν κάθε όριο προκλητικότητας.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι Τούρκοι έστησαν «σκηνικό πολέμου» στα Ίμια και ανατολικά της Ρόδου, συνεχίζοντας το επικίνδυνο παιχνίδι των προκλήσεων. 

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, το σκάφος UMUT της τουρκικής ακτοφυλακής εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού Σώματος κοντά στα Ίμια , προκαλώντας του σημαντικές ζημιές.
Η τουρκική ακταιωρός χτύπησε με την πλώρη το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος 090.
Το σκάφος μεταφέρθηκε στη Λέρο για επισκευή, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.

Όπως λένε οι Λιμενικοί, «έτσι ακριβώς ξεκίνησε η κορύφωση της κρίσης το ’96».

Η τουρκική ναυτική παρουσία σε επίπεδο ακτοφυλακής στα Ίμια παραμένει αυξημένη, ενώ με βάση το κριτήριο αναλογικότητας στην περιοχή, από την ελληνικά πλευρά δεν υπάρχουν πολεμικά πλοία στην περιοχή, αλλά μόνο σκάφη του Λιμενικού.

Ερντογάν: Μην κάνετε το λάθος βήμα σε Κύπρο και Αιγαίο

Στο μεταξύ, ξεκάθαρη απειλή προς την Ελλάδα απηύθυνε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, λίγες ώρες μετά το επεισόδιο στα Ίμια.

«Προειδοποιούμε αυτούς που ξεπερνούν τα όρια στην Κύπρο και στο Αιγαίο να μην κάνουν το λάθος βήμα», δήλωσε, σε εκδήλωση του κόμματός του στην Άγκυρα.

Απευθυνόμενος σε βουλευτές και στελέχη του AKP, ο Ερντογάν πανηγύριζε για τη στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας κατά των Κούρδων στη Συρία, όταν είπε: «Να μη νομίζουν ότι δεν παρατηρούμε τις κινήσεις για την αναζήτηση αερίου ανοιχτά της Κύπρου και τις κινήσεις στο Αιγαίο με τις βραχονησίδες. Εμείς προειδοποιούμε όσους κάνουν το λάθος βήμα στην Κύπρο και το Αιγαίο, να μην ξεπερνούν τα όρια».

Σημειώνουμε ότι, σε κάθε περίπτωση, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας τέθηκαν ήδη σε κατάσταση «κόκκινου» συναγερμού, καθώς η Άγκυρα δείχνει απροκάλυπτα πλέον ότι επιδιώκει μια τεχνητή κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τις συνέπειες.

Εκτός ορίων ο Ερντογάν: Απειλεί ανοιχτά Ελλάδα και Κύπρο με πόλεμο

Εκτός ορίων ο Ερντογάν: Απειλεί ανοιχτά Ελλάδα και Κύπρο με πόλεμο

«Υπήρξε ένα γεγονός στα Ίμια, αλλά όχι κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Δυστυχώς, οι Έλληνες πάλι απόρησαν. Τα ελληνικά πλοία πάνε κι έρχονται στα Ίμια. Μην κάνετε τέτοια πράγματα. Θα μας βάλετε σε… μπελάδες. Φυσικά, οι Δυνάμεις μας έκαναν το καθήκον τους και πάλι χθες το βράδυ».

Αυτή την άκρως ειρωνική και προκλητική απάντηση έδωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, ερωτηθείς για το περιστατικό στα Ίμια από δημοσιογράφους, μετά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

Νωρίτερα, είχε πει: «Προειδοποιούμε αυτούς που ξεπερνούν τα όρια στην Κύπρο και στο Αιγαίο να μην κάνουν το λάθος βήμα».

«Να μη νομίζουν ότι δεν παρατηρούμε τις κινήσεις για την αναζήτηση αερίου ανοιχτά της Κύπρου και τις κινήσεις στο Αιγαίο με τις βραχονησίδες. Εμείς προειδοποιούμε όσους κάνουν το λάθος βήμα στην Κύπρο και το Αιγαίο, να μην ξεπερνούν τα όρια», πρόσθεσε.

Μάλιστα, προειδοποίησε τις ξένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται ανοιχτά της Κύπρου, λέγοντας: «Οι μαγκιές τους είναι μέχρι να δουν τα καράβια, το στρατό και τα αεροσκάφη μας».

Τουρκικό σκάφος εμβόλισε πλοίο της ελληνικής Ακτοφυλακής

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι Τούρκοι έστησαν «σκηνικό πολέμου» στα Ίμια και ανατολικά της Ρόδου, συνεχίζοντας το επικίνδυνο παιχνίδι των προκλήσεων. 

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, το σκάφος UMUT της τουρκικής ακτοφυλακής εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού Σώματος κοντά στα Ίμια , προκαλώντας του σημαντικές ζημιές.
Η τουρκική ακταιωρός χτύπησε με την πλώρη το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού Σώματος 090.
Το σκάφος μεταφέρθηκε στη Λέρο για επισκευή, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.

Όπως λένε οι Λιμενικοί, «έτσι ακριβώς ξεκίνησε η κορύφωση της κρίσης το ’96».

Η τουρκική ναυτική παρουσία σε επίπεδο ακτοφυλακής στα Ίμια παραμένει αυξημένη, ενώ με βάση το κριτήριο αναλογικότητας στην περιοχή, από την ελληνικά πλευρά δεν υπάρχουν πολεμικά πλοία στην περιοχή, αλλά μόνο σκάφη του Λιμενικού.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το «θερμό» επεισόδιο που έστησαν οι Τούρκοι στα Ίμια

Το Λιμενικό Σώμα εξέδωσε ανακοίνωση για την απρόκλητη και απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκε το σκάφος «090» από την τουρκική ακταιωρό «Umut» στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά των Ιμίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Περί ώρα 23:40 χθες, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Ιμίων, εντός ελληνικών χωρικών υδάτων, τουρκική ακταιωρός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς κατά παράβαση των Διεθνών Κανόνων Αποφυγής Συγκρούσεων και προσέκρουσε στην πρυμναία αριστερή πλευρά του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) “090” του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο εκτελούσε διατεταγμένη περιπολία στην περιοχή.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο Π.Α.Θ. Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. “090”, ενώ δεν υπήρξε τραυματισμός μέλους πληρώματος. Το εν λόγω Π.Α.Θ. αποκτήθηκε με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό την επιτήρηση των θαλασσίων ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων».

Σημειώνουμε ότι, σε κάθε περίπτωση, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας τέθηκαν ήδη σε κατάσταση «κόκκινου» συναγερμού, καθώς η Άγκυρα δείχνει απροκάλυπτα πλέον ότι επιδιώκει μια τεχνητή κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τις συνέπειες.

Ένταση στα Ίμια – ΗΠΑ: No ships, no troops, no flags

Ένταση στα Ίμια - ΗΠΑ: No ships, no troops, no flags

«Βρείτε τα μεταξύ σας» είναι το μήνυμα που στέλνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς Τουρκία και Ελλάδα έπειτα από την απαράδεκτη επιθετική κίνηση των Τούρκων εναντίον ελληνικού πλοίου στο Αιγαίο Πέλαγος.

Απαντώντας σε ερώτηση της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας του Μιχάλη Ιγνατίου (Mignatiou.com), εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε σχετικά:

«Έχουμε επίγνωση των αναφορών των μέσων ενημέρωσης για αυτό το συμβάν. Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν καθιερωμένα διπλωματικά κανάλια για την αντιμετώπιση θεμάτων του Αιγαίου. Ενθαρρύνουμε όλα τα μέρη να λάβουν μέτρα που θα μειώσουν την τρέχουσα κατάσταση. Ως θέμα αρχής, οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν την κυριαρχία των χωρών της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Τουρκίας».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σκηνικό έντασης στα Ίμια.

skafos090 imia

Παράλληλα, σε επικίνδυνη κλιμάκωση με απρόβλεπτες συνέπειες οδηγείται η ένταση που ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή των Ιμίων.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι οι Τούρκοι εμβόλισαν το σκάφος του Λιμενικού, στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σήμανε κόκκινος συναγερμός, ενώ τα σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού ενημερώθηκαν να είναι σε πολεμική ετοιμότητα.

Η τουρκική Hürriyet, με άρθρο που δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Τρίτης, περιγράφει ένα… πολεμικό σκηνικό που έχει στηθεί γύρω από τα Ίμια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, από τις 14.30 το μεσημέρι υπάρχει μία συγκέντρωση πλοίων στις βραχονησίδες, καθώς τα ελληνικά πλοία είναι οκτώ, ενώ, πάντα σύμφωνα με τους Τούρκους, με την προσέλευση δύο πλοίων ακτοφυλακής και δύο ταχύπλοα, οι τουρκικές δυνάμεις στην περιοχή φτάνουν τα 11 πλοία.

Όπως σχολιάζουν οι Τούρκοι, στις 14.45 δύο ταχύπλοα, με οπλισμένους Έλληνες στρατιώτες, έπιασαν την προσοχή των τουρκικών δυνάμεων όταν έφυγαν από τη Λέρο και περνώντας στο ένα μίλι από τα Ίμια, πήγαν στη Κω.

Ο ελληνικός στόλος είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να κινηθεί προς την περιοχή των Ιμίων και να επέμβει, αν χρειαστεί. Παράλληλα, όλες οι μονάδες στα ακριτικά νησιά αλλά και στον Έβρο είναι σε κατάσταση επιφυλακής.

Διαβάστε επίσης: 

Ένταση στα Ίμια: Διάβημα του Υπουργείου Εξωτερικών προς την Τουρκία

Ένταση στα Ίμια: Τουρκικό σκάφος εμβόλισε πλοίο της ελληνικής Ακτοφυλακής

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

Τόσο το επεισόδιο στα Ίμια, όσο και οι δηλώσεις Ερντογάν, συνιστούν κλιμάκωση της τουρκικής προκλητικότητας, διαψεύδοντας το κλίμα εφησυχασμού που καλλιέργησε η κυβέρνηση κατά την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στην Ελλάδα κι αποδεικνύοντας ότι η συμμετοχή γειτονικών χωρών στο ΝΑΤΟ, όπως υποστηρίζεται και για την περίπτωση της FYROM, σε καμία περίπτωση δεν οδηγεί σε σταθερότητα και ασφάλεια για τους λαούς.

ΑΘΗΝΑ 13/2/2018 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  • Βρε συμπατριώτες στο πηγάδι κρύβεται ο συγΚΑΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ, ο παλικαράς των ΑΝΕΛ που αρκετά ζώα τον ψήφισαν;;;;;

   Και όμως, με αυτήν την φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όλα είναι δυνατά. Υπογράψουν το ένα μνημόνιο μετά το άλλο και είναι ικανοί να παραδώσουν στους Τούρκους μερικά νησάκια όπως διατυμπαζίζει ο Ζουράρης μια και από τότε που ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ εξαγγέλλει ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα οι γείτονες φτάνουν για τσάρκα μέχρι το Σούνιο….

 1. ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ .http://ydrohoosbooks.com/.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  Η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα. Ενός αμερικανικού κυκλώνα, ο οποίος στην κυριολεξία σαρώνει τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Κράτη, όπως η Σερβία, η Τουρκία και η Ελλάδα, θα βρεθούν στο επίκεντρο επικίνδυνων σχεδιασμών. Για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των ιμπεριαλιστών, θα γίνουν αλλαγές συνόρων.Η Ελλάδα στο σημείο αυτό κινδυνεύει θανάσιμα. Κάποιοι έχουν ανοίξει ταυτόχρονα όλα τα εθνικά της θέματα, για να την αναγκάσουν σε αυτοακρωτηριασμό.Αιγαιο,Κρητη Θράκη, Κύπρος,Μακεδονια και Ήπειρος είναι ανοικτά ζητήματα, τα οποία θα σύρουν την Ελλάδα σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων, που θα θυμίζει χειρουργείο. Θα την αναγκάσουν να θυσιάσει κάτι σημαντικό, για να σώσει υποτίθεται τα υπόλοιπα. Όμως, το χειρότερο είναι πως όλα αυτά έχουν δρομολογηθεί με τη συνεργασία των ελληνικών πολιτικών ηγεσιών. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι «Έλληνες», για να κάνουν εκ του ασφαλούς μεγάλες πολιτικές καριέρες, έχουν προσυμφωνήσει να εξυπηρετήσουν τους ολέθριους αυτούς σχεδιασμούς.ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

 2. Μολις παραχωρησει το Ιονιο στην Αλβανια και την Θεσσαλονικη στη ΓκορναΜακεντονια η κυβερνηση θα ‘ασχοληθει’ και με τα νησια του ανατολικου αιγαιου και τη Θρακη

 3. ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΑΙΩΡΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ! ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΣΑΛΕΥΘΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΙ ΦΡΕΝΑΙ ΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ Ο ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ; ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ;

 4. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ Κ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ Κ ΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΟΛΑΚΗΔΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

 5. Άλλο καταληψίας και πρόεδρος 15μελούς και άλλο πρωθυπουργός χώρας

  Μετά τα σκληρά μνημόνια, που κατοχυρώνουν τους δανειστές για έναν αιώνα, και ικανοποίησαν δεόντως το Βερολίνο, μετά τα εσωτερικά deals που προωθούνται ταχύτατα και παρασκηνιακά, κερδίζοντας έτσι τα βασικά επιχειρηματικά συμφέροντα, είχε έλθει και η ώρα των «ανοικτών» εθνικών ζητημάτων.
  Με αντάλλαγμα τη μείωση του χρέους, ίσως και την απομάκρυνση του ΔΝΤ, συμφωνήθηκε με τις ΗΠΑ να υπάρξει ξεκαθάρισμα με τα Σκόπια, ώστε να μπουν στον ΝΑΤΟ -για να διωχθούν οι Ρώσοι, να μειωθεί η απειλή της αυστρογερμανικής επιρροής, αλλά και να προχωρήσει ένα ακόμη βηματάκι η απορρόφηση της Σερβίας στους ατλαντικούς θεσμούς.Μια όμως παράμετρος είχε αγνοηθεί: ο ελληνικός λαός είχε μαζέψει πολύ αγανάκτηση, που δεν εκδήλωνε καθώς δεν έβλεπε καμία ρεαλιστική εναλλακτική λύση. Αυτό που ο Τσίπρας ακολουθεί κατά γράμμα, όπως του υπαγορεύουν, δύσκολα πιστεύει κάποιος ότι με κυβέρνηση ΝΔ θα αλλάξει ριζικά.https://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/02/blog-post_722.html#more

    • Να υποθέσω ο παππούς συνεργάτης των Γερμανών έτσι;;; Και ο μπαμπάς Εσατζής επι χούντας. Και εσύ κλασικός συνεχιστής μιας τόσο «ένδοξης» οικογένειας, κουκουλοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ

 6. ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

  Να εφαρμοσουμε τακτικη Ισραηλ…Αντρες και γυναικες στρατο, αυξηση θητειας, αυξηση γεννησεων και επενδυση στην τεχνολογια…Αλλη λυση δεν υπαρχει…

 7. Ο «ΛΑΓΟΣ» ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

  Ενώ οι Τσιπρο-Καμμενο-Κοτζιάδες τρέχουν τις διαδικασίες για την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, βγήκε ο Μπουτάρης κι έθεσε θέμα αλλαγής ονομασίας του αεροδρομίου και των ΚΤΕΛ της Θεσσαλονίκης, για να μην… μπερδεύονται οι τουρίστες από το «Μακεδονία» και νομίζουν πως βρίσκονται… στα Σκόπια!Ιδού τι είπε ο τρανός αυτός εθνομηδενιστής από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου:
  «Πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας. Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν πως κατεβαίνουν στα Σκόπια».
  Προφανώς, η συγκυβέρνηση των προδοτών έχει δεσμευτεί στους διεθνείς της αφέντες πως εκτός από την εκχώρηση του ονόματος θα εξαφανίσει και ότι έχει σχέση με «Μακεδονία», κι έβαλαν τον Μπουτάρη ως «λαγό» να θέσει το θέμα!
  Η προδοσία δε θα περάσει!

  • Μουφα Έλληνας!
   Ούτε Ελληνικά δεν ξέρεις να γράψεις!
   Πολεμοχαρής αγράμματος και αμορφοσια στο maximum

 8. μεσανυχτα απο μεσα μαζικης ενημερωσης οι δικοι μας … να κανει ενα βιντεο ο Τσιπρας κρατωντας το χαρτι της συμφωνιας παραδοσης των νησιων στην ελλαδα να διαβασει το σημειο που λεει οτι καθε τι που ειναι περα απο τα 3 μιλια τουρκικης στεριας εκτος ιμβρου τενεδου ειναι ελληνικο να δειξει κοντινο και μεταφραση στα αγγλικα και να το διανειμει σε ολα τα media ανα τον κοσμο!!!!! παω στοιχημα οτι ουτε ολοι οι Ελληνες ξερουν οτι ισχυει αυτο ποσο μαλλον οι τουρκοι πολιτες … οταν στην προπαγανδα του αλλου ψελλιζεις θα χασεις. αν ανατρεψεις ολα του τα επιχειρηματα δημοσιως με λογικη και μεθοδο δεν χρειαζεται πολεμος γιατι τον γελοιοποιεις…

 9. Αυτόν που έχει την DHI και θα κατευνάσει τα ύδατα όπως τα Φώτα.Αχρηστοι,ελεεινοί,τρισάθλιοι, διπλωμάτες της θεωρίας και του ασύλου των ΑΕΙ,βρωμόσκυλα έβαλαν τον ΦΠΑ στο 24% και τώρα με ψεύτικες απειλές, επισκέψεις και τιμές αρχηγού κράτους στον παράφρονα …και από πάνω έχουμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη να προσεύχεται για την επιτυχία του πολέμου κατά των Κούρδων.. προσευχή για τους χίλιους σκοτωμένους από βομβαρδισμούς.δυστυχώς εσαλέψαμεν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.