ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 3,5 μνημόνια, ο Ψωμιάδης, ο Γιαννιός «Αθανάσιος Διάκος»… πολύς χορός & ξεφάντωμα στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ στο Πυλί

3
3243

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης- Χαρίκλεια Χριστοφή

Εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου σημειώθηκε και φέτος στο καθιερωμένο ΠΥΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Πυλίου, τα γύρω καταστήματα, τα μπαλκόνια  και τα πεζοδρόμια.

Την εκδήλωση άνοιξε το εντυπωσιακό χορευτικό του Πέτρου Μαστόρου ΧΟΡΟΚΩΣ με το παραδοσιακό λιγγέρι και την κοκκάλα, ακολούθησαν τα επίσης εντυπωσιακά χορευτικά του ΑΠΕΛΛΗ , της Σχολής Χορού ARTISTA Αποστολίας  Τσαμπουνιάρη, και η παρέλαση όλων των σχολειών της περιοχής, του ΑΟ Δικαίου, του Συλλόγου Γυναικών ΑΝΑΞΙΚΛΕΙΑ και των εντυπωσιακών αρμάτων.

Φέτος συμμετείχε επίσης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασφενδιού Ο ΘΕΟΚΡΙΤΟΣ παρουσιάζοντας αποκριάτικα έθιμα.

Γκεστ σταρ της ημέρας ήταν και φέτος ο Γιαννιός ο οποίος εμφανίστηκε ντυμένος «Αθανάσιος Διάκος» με «πυρηνικά όπλα»… μια σφεντόνα (με διπλά λάστιχα). ένα μικρό τσεκούρι κι ένα αεροβόλο…ΒΙΝΤΕΟ

Καρνάβαλος φέτος ήταν το άρμα «3,5 μνημόνια» με ΓΑΠ, Σαμαρά, Τσίπρα και Καμμένο πάνω σε αυτό. Ενώ μόλις νύχτωσε έγινε και το κάψιμο του καρνάβαλου.

Την εκδήλωση παρουσίασαν με νεανικό αυθορμητισμό οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Limit Radio Γιάννα Σαλή και Αδαμάντιος Γιαννιός, με DJ και συντονιστή του μουσικού προγράμματος τον Μανώλη Στούπο. Χαιρετισμό και ευχαριστήριο προς όλους απηύθυνε κλείνοντας ο Πρόεδρος του ΑΠΕΛΛΗ, Δημήτρης Γαλάνης (ο οποίος καλωσόρισε με θερμά λόγια και τον Πολιτιστικό σύλλογο Ασφενδιού Ο ΘΕΟΚΡΙΤΟΣ στο φετινό καρναβάλι).

Επίσης, στο περίπτερο του ΑΠΕΛΛΗ προσφέρονταν και φέτος σε όλο τον κόσμο παραδοσιακά κατημέρια και κρασί.

Και του χρόνου!

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω:

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. O Αθανάσιος Διάκος , Αγωνίσθηκε , Αντιστάθηκε, Σουβλίστηκε από τους Τούρκους σαν το αρνί στην σούβλα στην Επανάσταση του 1821 , για να ζούμε εμείς σήμερα Ελεύθεροι ..ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΩΣ ΑΓΙΟΣ, ΕΠΕΣΕ ΩΣ ΗΡΩΑΣ !! Ο Ελληνικός Στρατός του απένειμε τιμητικά τον βαθμό του Στρατηγού…
    ΑΓΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΡΩΜΥΟΣΥΝΗ , είναι τα μέγιστα στοιχεία του Ελληνικού Πολιτισμού και σ΄αυτούς υποκλινόμαστε !!!
    Και έρχονται τώρα οι φερόμενοι ως Πολιτιστικοί Σύλλογοι , να επιτρέπουν να σατυρίζονται οι Ήρωες μας και οι Ιερείς μας !!!! ΑΙΣΧΟΣ !!! Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα !!!

  2. Ανιστόριτοι και απάτριδες. Σατυρίζετε τον Διάκο ε; Μετά σας πειράζουν οι πρόσφυγες… Άξιοι της μοίρας σας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ