Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ πρεμιέρα Νότη – Καρρά στο Teatro με 2.500 κόσμο pics – Vids (Ένταση από θαυμαστές Παντελίδη)

23
7251

Νότης Σφακiανάκης: H εντυπωσιακή έναρξη στην πρεμιέρα του στο Teatro.
Ώριμος, με πολύ όρεξη και θετική ενέργεια εμφανίστηκε σε άλλη μια πρεμιέρα του ο Νότης Σφακιανάκης στο Teatro το βράδυ της Παρασκευής μπροστά σε περίπου 2500 άτομα. Με άσπρο κουστούμι στο πρώτο πρόγραμμα και πιο σπορ ντύσιμο στο δεύτερό του ο Νότης κέρδισε την εκτίμηση και το μεγάλο χειροκρότημα κα απο τους πολυάριθμους φίλους του Βασίλη Καρρά. Στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε η συζυγός του και τα παιδιά του και το μεγάλο ατού του έμπειρου καλλιτέχνη ήταν και πάλι η επικοινωνία με τον κόσμο.

Δείτε φωτογραφικό υλικό απο τον Βαγγέλη Τασούλη αλλά και την εναρξή του με το μπαλέτο του Garry Mardon –

Πάρτε μια γεύση από την πρεμιέρα τους

Καρράς - Σφακιανάκης: Πάρτε μια γεύση από την πρεμιέρα τους!

Πρεμιέρα έκαναν χθες το βράδυ ο Βασίλης Καρράς και ο Νότης Σφακιανάκης στο Teatro.

Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στην πίστα, ερμηνεύοντας παλιές και καινούργιες τους επιτυχίες με τους θαμώνες που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το κέντρο να τραγουδούν μαζί τους και να τους χαρίζουν το πιο θερμό χειροκρότημα.

Ένταση από θαυμαστές Παντελίδη
και δεν έλειψαν τα απρόοπτα.

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη συγκεντρώθηκαν έξω από το μαγαζί για να τιμήσουν, όπως δήλωσαν, τη μνήμη του και να κάνουν την πρεμιέρα που δεν έκανε ποτέ, τραγούδησαν τραγούδια του, όμως στη συνέχεια η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε.

Και αυτό γιατί ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Βασίλη Καρρά, υποστηρίζοντας ότι συνεργάζεται με τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος κατηγορούσε τον Παντελή Παντελίδη. Επίσης, εξαπέλυσαν και κατηγορίες ενάντια στην ιδιοκτησία του μαγαζιού, αφού όπως τόνισαν δεν σεβάστηκε τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή, μιας και δεν έβαλαν κάποια αφίσα ως φόρο τιμής, αλλά μάλιστα συνεργάζονται και με τον Νότη Σφακιανάκη που καταφέρονταν ενάντια στον Παντελίδη.

Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού υποστηρίζουν ότι τιμούν τον Παντελή Παντελίδη και το καμαρίνι του θα μείνει για πάντα κλειστό ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του.

Δείτε βίντεο από την χθεσινή πρεμιέρα των δυο τραγουδιστών:

Από την πρεμιέρα δεν έλειπαν η σύζυγος και τα παιδιά του Νότη που πάντα βρίσκονται δίπλα του και τον στηρίζουν.



Βασίλης Καρράς

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι πεθαμένοι κλάνουν;;; Μια στημένη παράσταση για να κάνουν ντόρο, γρήγορα όμως θα κλείσουν πάλι λόγω αναδουλειάς...

    Ελπίζω να μην αρχίσει ο αγράμματος «παπαροφιλόσοφος» να αμολά τις κοτσάνες του και ο άφωνος Καράς να βρίζει τον κόσμο όπως στην Φαντασία…

  2. Όσο ζούσε ο Παντελίδης ο Νότης μάζευε νερακίζια. ΑΜΟΛΑΓΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΕΣ μπας και κάνει ντόρο και έμπαινε στην ντουλάπα...

    Μπορεί στα εγκαίνια να πηγαίνουν ψώνια και η Χρήση ΠΟΡΔΗ αλλά σύντομα το μαγαζί όπως και στις δύο προηγούμενες προσπάθειες του θα βάλει σύντομα λουκέτο.

  3. Προσωρινά γλυτώσαμε την δυσφήμιση από την μάνα του ΜΠΕΝ αλλά θα μας κάνει ρεζίλι το ψώνιο με τις παπάρες που θα αμολά.

    Και από φωνή καναρίνια, σαν τον άφωνο Καρά που τον φάγαμε στην μούρη πριν λίγες μέρες στην Φαντασία.

  4. Γιάννη Κιάρη αξίζει να ασχολούμαστε με αυτό το αγράμματο και ανιστόρητο ψώνιο και να το κάνεις ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ;;; ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…

    Μέσα στο κόμπλεξ της αμορφωσιάς του το παίζει ψευτοφιλόσοφος, αμολά παπ@ρες για να ασχοληθεί μαζί του ο κόσμος τώρα που σβήνει και δεν πουλά πια στον κόσμο που πήρε χαμπάρι πόσο ρηχός και ΟΥΦΟ είναι… Κάποιοι που τον θυμούνται από παιδί θα μπορούσαν να πουν πολλά για το ψώνιο που μόνο που μιλά για την Κω μας κάνει ρεζίλι…

    • αριστερη λουγκρα ποσο σε ποναει ο Σφακιανακης???? ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ κλαψε λουγκρα αντε αγκαλιτσα με τα πακιστανια τωρα!!

    • Και όμως υπάρχουν φίλοι και συντοπιτες του Νότη στην Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο που,λένε τα καλύτερα.Εσείς στην Κω δεν ξέρω τι πρόβλημα έχετε.Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε….Περαστικά!!!!!

  5. Βγαίνει για λίγο στον αφρό γιατί πέθανε ο Παντελίδης... Αμολά κοτσάνες για να κάνει ντόρο τώρα που ξόφλησε ο Νότης με τον άφωνο Καρά!!!

    Πάντως από συνολάκια σκίζει, ράβετε στον ίδιο ράφτη με το Γύφτο Γιώργο Μάγκα στην .. . Η μπογιά του πέρασε και ούτε νέα τραγούδια της προκοπής του δίνουν πια.

  6. Μνημείο στον εθνομάρτυρα Σολωμού με δωρεά Νότη Σφακιανάκη

    Με έξοδα του λαϊκού τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη κατασκευάστηκε το γλυπτό -μνημείο προς τιμήν του Σολωμού, το οποίο, όμως, από το 1998 βρίσκεται σε ένα κοντέινερ στο λιµάνι του Πειραιά. Και αυτό διότι υπήρχαν διαφωνίες, όπως αποκαλύπτει σε επιστολή του προς τη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος για τοποθέτηση του μνημείου στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αμμοχώστου στον Δήμο Δερύνειας.

    Μετά από πάροδο 18 χρόνων, ο εκπρόσωπος του καλλιτέχνη αναζήτησε και βρήκε, εν τέλει, άλλο χώρο, στα όρια του Δήμου Έγκωμης. Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας χθες στον «Φ» ο δήμαρχος Έγκωμης Ζαχαρίας Κυριάκου, δηλώνοντας, παράλληλα, πως αναμένεται η έκδοση των απαιτούμενων αδειών για τοποθέτηση του μνημείου στη λεωφόρο Ηρώων.

  7. απορία… το μυαλό σε μερικούς είναι εντελώς διακοσμητικό??? κρυφτείτε στις τρύπες σας κ αφήστε τα ειρωνικά κ υποτιμητικά σχόλια για 2 τεράστιους καλλιτέχνες!!! ΠΑΠΑΡΟΛΌΓΟΙ του PC

      • Νομίζω πως η Παναγία δεν έχει δουλειά να ασχολείται με τα κόμπλεξ του καθενός!! Ο καθένας έχει τη γνώμη κ την άποψη του κ ακούει οτι θέλει (όπως οι θαυμαστές του Παντελίδη που τον θεωρουν Παβαρότι)! Το ποιός είναι ο καθένας κ τι έχει καταφέρει είναι εμφανές… (αν υπάρχει μυαλό να επεξεργαστεί τα δεδομέν) όσο για τα κόκκαλα… ναι… όπως το είπες… κόκκαλα!!! Μιλάμε για εν ζωη καλλιτέχνες… 😉

  8. να πω πως ειμαι φαν του παντελου. ηταν λαθος αυτο που λεγαν για τον καρρα. ο καρρας δεν παυει να ειναι επαγγελματιας και να κοιταει μπροστα, το οτι συνεργαστηκε δεν σημαινει οτι προδωσε τον παντελη, με αλλους τροπους προδιδεις εναν φιλο.

  9. Δεν έρχεται με τίποτα άλλο Σοβαρό να αασχολείται.δω ο κόσμος καίγεται και εσείς ασχολείται με ………. Ό άνθρωπος είναι επειχηρηματιας και δεν μπορεί να κλείσει το Μαγαζί του.Καλη επιτυχία στο σχήμα αυτό.Εγω δεν πρόκειται ν πάω γιατί η τσέπη μου δεν βαστά Όσοι πάμε καλά να περάσουν

  10. Δεν έχεται με τίποτα άλλο Σοβαρό να αασχολείθειται.Εδω ο κόσμος καίγεται και εσείς ασχολείται με ………. Ό άνθρωπος είναι επειχηρηματιας και δεν μπορεί να κλείσει το Μαγαζί του.Καλη επιτυχία στο σχήμα αυτό.Εγω δεν πρόκειται ν πάω γιατί η τσέπη μου δεν βαστά Όσοι πάνε καλά να περάσουν Όσο για τον Παντελιδη ο Θεός ας αναπαψει την ψίχουλα του.Αλλα Όταν οδήγησε πιωμενος πας γυρεύοντας αλλά παίρνεις και άλλους στο λαιμό σου Αν εσείς οι οπαδοί το αγαπαται οφείλεται να τον σέβεσται γιατί με αυτά που κάνετε Το αντίθετο ααυξάνεται.αι η κοινωνία έχει πιο Σοβαρά προβλήματα

  11. Οι φαν του Παντελή,πόσο ακόμα θα τον ξεφτιλιζουν,όταν μάλιστα ο ίδιος ήταν ανώτερος άνθρωπος και χαμηλών τόνων;;;Δηλαδή αν ο επιχειρηματιας κλείσει το μαγαζί του και ο Καρρας δεν ξανατραγουδησει,ενταξει,λύθηκε το πρόβλημα τους;;;;;Ή μήπως αν γίνει κάτι τέτοιο,θα τον αναστησουν;;;Παιδιαααα έχετε πρόβλημα που καμιά φαρμακευτική αγωγή δεν θα λύσει….Η επίθεση στον Καρρά,άκυρη εντελώς εκτός αν,όλα αυτά τα τούβλα που μαζεύτηκαν και φώναζαν αποφάσισαν να πληρώνουν για την υπόλοιπη ζωή του,όλα του τα έξοδα.Αντε ρε γίδια αφήστε τους ανθρώπους ήσυχους,αυτή είναι η δουλειά τους.Κι αφού υποτίθεται αγαπάτε τον Παντελο,δείξτε τον σεβασμό που του αξίζει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ