Απέραντη ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» σε ηλικία 53 ετών ο Πάνος Κόπελλος

12
11820

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου ενός ακόμη νέου συμπολίτη μας, του Πάνου (Πανορμίτη) Κόπελλου πατέρα 4 παιδιών σε ηλικία μόλις 53-54 ετών.

Ο άτυχος Πανορμίτης κατέληξε στο Νοσοκομείο Ρόδου όπου είχε διακομιστεί τις τελευταίες μέρες έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε στην υγεία του, από παθολογικά αίτια.

Άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός και κοινωνικός, βιοπαλαιστής, διατηρούσε πιτσαρία στο Ζηπάρι.

Το τελευταίο αντίο θα είναι αύριο Τετάρτη 2μμ στο Ζηπάρι (η σορός θα βρίσκεται εντός του ΙΝ της Αναλήψεως από τις 11:00).

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά, τη μητέρα του (τι να πει κανείς σε αυτή τη μητέρα η οποία έχασε τα τελευταία χρόνια τόσο τραγικά τα τρία της παιδιά…) και τους λοιπούς συγγενείς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο Πανορμιτη μου,πηραμε μεγάλη πικρα φίλε μου απ’ το μεσημερι που μαθαμε για τον τόσο άδικο χαμό σου.Αν είναι δυνατόν, μέσα σε 3 χρόνια έφυγαν 3 αδέρφια…….!!!!!!!Θερμά συλλυπητηρια σε όλη την οικογένεια.

  2. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΝ ΣΚΗΝΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ!

  3. Κρίμα,έφυγε τόσο πρωορα κ άδικα ένα απ’ τα καλύτερα παιδιά κ πολύ καλό φιλαρακι.Καλό παράδεισο Πανορμιτη και θερμά συλλυπητηρια και κουράγιο σε ολη την οικογένεια.

  4. Καλό ταξίδι φίλε ….και καλές θάλασσες. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ