ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ KOS HO RE CA 2018: Με μεγάλο ενδιαφέρον η επίδειξη μηχανημάτων & το σεμινάριο Show Cooking «Νέες τάσεις των θαλασσινών στην εστίαση»

1
6607

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Παρά την πρωινή έντονη βροχόπτωση, με επιτυχία ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο βράδυ το διήμερο KOS HO RE CA 2018 που διοργανώνουν οι εταιρείες Κώστογλου Stωr & GASTRO Hellas σε συνεργασία με την Περιφέρεια & το ΚΕΚ Γεννηματάς ,  τον Σύλλογο τοπικής γαστρονομίας ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Κω και το Chef club Δωδεκανήσου και Κυκλάδων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πέρα από την εντυπωσιακή έκθεση των δύο εταιρειών παρουσιάζει και το διήμερο σεμινάριο από το ΚΕΚ Γεννηματάς στην Κω με θέμα, «Νέες τάσεις των θαλασσινών στην εστίαση».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλος Ε. Νάκη «η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπως είναι γνωστό, θα είναι η Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης το 2019 και ξετυλίγει μεθοδικά τον πλούτο της».

Δηλώσεις έκαναν ακόμη στα τοπικά ΜΜΕ ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Κω Μιχάλης Ποταμούσης και ο συνάδελφός του από Chef club Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, διακεκριμένος Σεφ, με ειδίκευση στα θαλασσινά, Μιχάλης Γεωργουδιός.

Η έκθεση συνεχίζεται και αύριο από τις 10 το πρωί και όλη μέρα στο 1ο χλμ της εο στο Μαρμαρωτό με πολλές εκπλήξεις…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ