«Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων μόνιμου Ιατρού Ε.Σ.Υ. ειδικότητας Παθολογίας στο Γ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

4
2301

Θέμα: «Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων μόνιμου Ιατρού Ε.Σ.Υ. ειδικότητας Παθολογίας στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του κοινού ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα η Ιατρός ΕΣΥ Άλλα Κιουρτσίδου ειδικότητας Παθολογίας σε θέση Επιμελητή Β΄. Η ορκωμοσία της Ιατρού έγινε από τον Αν. Διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή παρουσία της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας κας Διονυσίας Διονυσοπούλου, του Συντ. Διευθυντή Παθολογίας κ. Νικόλαου Μαυροειδη Προέδρου και του Προϊσταμένου του Τμήματος Ανθρωπίνων Πόρων κ. Νικόλαου Ζαμάγια.

Με την συγκεκριμένη πρόσληψη ενισχύεται με μόνιμο Ιατρικό προσωπικό η Παθολογική κλινική, στην οποία πλέον υπηρετούν 3 μόνιμοι ιατροί, και δίνεται η δυνατότητα στην Διοίκηση για την πρόσληψη και νέου επικουρικού Ιατρού της ιδίας ειδικότητας.

Η Διοίκηση, η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας και ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ επιθυμούν δημοσίως να ευχηθούν στην Ιατρό να είναι πάντα υγιής και να προσφέρει για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες της στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολλές ευχές για ένα λαμπρό και δημιουργικό μέλλον. Καλή σταδιοδρομία στο νέο σας ξεκίνημα.
    Οι Κώοι, είναι τυχεροί που θα υπάρχει στο νοσοκομείο της Κω,
    η ιατρός
    Άλλα Κιουρτσίδου.
    Άριστη γιατρός.
    Υπέροχος και σπάνιος ανθρωπος.
    Μία γιατρός που πραγματικά, τηρεί τον όρκο του Ιπποκράτη.
    Συγχαρητήρια.

  2. Καλός να έρθει ή καινούργια γιατρός κ της ερχόμαστε καλή δύναμη στον καθημερινό της αγώνα . Θα ήθελα με αυτήν την αφορμή να ρωτησω γιατί κάποιο γιατροί ευτυχώς όχι όλοι στα κρατικά νοσοκομεία, όταν κάνει εισαγωγή κάποιος ασθενής με πολλά κ διαφορετικά προβλήματα υγείας , κ για παράδειγμα μπαίνει στην παθολογική κ υποφέρει ακόμα από την ασθένεια παρκισον έχει καρδιά κ διάφορα ακόμα παθολογικά τα ή αγωγή που παίρνει πρέπει να αλλάξει γιατί πρέπει να πάρει την νοσοκομειακή , αν λοιπόν κάνεις το λάθος κ πεις μα δεν μπορεί να ηρεμηση ο άνθρωπος μήπως να δώσουμε άλλο φαρμακο; ΕΚΕΙ λοιπόν θέλω να καταληξω, μπαίνει στην μέση ο υπέρμετρος ιατρικός εγωισμος κ αρπάζεται ο γιατρός με τους ή τηνσυνοδό του ασθενούς αλλάζει βέβαια ή αγωγή για να θεραπεύσουν οι γιατροί το νέο πρόβλημα που προκύπτει όταν ο άνθρωπος είναι κ ηλικιωμένος όμως δεν θα ήταν άσχημα αν συνεργάζονται οι γιατροί με τους συγγενείς χωρίς ειρωνείες κ με υπομονή ξερωντας ότι ναι μεν κ εκείνη κουραζονται αλλά κ ο ασθενής υποφέρει κ φοβάται κ αγωνιουν κ οι δική του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ