Γ. Κίτσης: Δεν μπορεί να φταίνε πάντα και μόνο οι άλλοι κ. Κυρίτση… είναι βέβαιο ότι κάτι δεν κάνετε σωστά

19
1748

Γ. Κίτσης: Δεν μπορεί να φταίνε πάντα και μόνο οι άλλοι κ. Κυρίτση… είναι βέβαιο ότι κάτι δεν κάνετε σωστά.

Σας άκουσα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Κυρίτση να αναφέρεστε για άλλη μία φορά στις διαδικασίες για την αποκατάσταση των ζημιών του σεισμού στην Κω ρίχνοντας και πάλι τις ευθύνες σε όλους τους άλλους πλην του εαυτού σας.

Φυσικά για μία τέτοια υπόθεση οι ευθύνες μοιράζονται σε όλους τους εμπλεκόμενους άρα εκ των πραγμάτων έχετε ευθύνη και φυσικά η ευθύνη σας δεν εξαντλείται στο να γράφετε επιστολές.

Όπως σας είπε και η κα Μακρή θα ήταν προτιμότερο αντί της Σερβίας και του Βελιγραδίου να βρισκόσασταν στην Αθήνα για να τρέξουν οι διαδικασίες. Αυτή τη στιγμή είναι το πρωταρχικό θέμα που απασχολεί το νησί.

Και μάλιστα όπως ο ίδιος είπατε, αν δεν θυμάστε δείτε ξανά τη συνεδρίαση, οι σχέσεις σας με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Χαρίτση λόγω κοινής πορείας (στο ΠΑΣΟΚ υποθέτω) είναι τόσο καλές που όλα μπορούν να γίνουν γρήγορα.

Και αναρωτιέμαι αφού έχουμε τόσο καλές σχέσεις πως γίνεται οι άλλοι να παίρνουν εκατομμύρια ευρώ και εμείς σχεδόν τίποτα;

Είναι καλύτεροι οι Θεσσαλοί από εμάς με αποτέλεσμα ο κος Χαρίτσης να τους δίνει 67,4 εκατομμύρια ευρώ από το ειδικό πρόγραμμα καταστροφών; Μήπως αυτό είναι το αποτέλεσμα της αρμονικής συνεργασίας Δημάρχων, Βουλευτών, Περιφέρειας, και Υπουργών στην Θεσσαλία; Δείτε εδώ το δημοσίευμα για τη Θεσσαλία:

http://www.thessaly.gov.gr/main.aspx?catid=79&id=17417#.Wp13k1RuZpi

Είναι καλύτεροι οι Μυτιληνιοί από εμάς με αποτέλεσμα ο κος Χαρίτσης να τους δίνει 43 εκατομμύρια ευρώ πάλι από το ειδικό πρόγραμμα καταστροφών; Να τους έχουν δώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τα σχολεία τους, να τους έχουν φτιάξει ένα προσωρινό σχολείο 500 χιλιάδων ευρώ σε 4 μήνες, να έχουν αναλάβει όλες τις μελέτες για τα σχολεία και πολλά άλλα; Ακόμα και το Υπουργείο Παιδείας ανέλαβε μελέτη για τα σχολεία στη Μυτιλήνη. Και όλα αυτά με τον σεισμό της Μυτιλήνης να προηγείται μόλις 40 μέρες του δικούς μας.

Δείτε εδώ τα δημοσιεύματα για τη Μυτιλήνη:

http://www.iefimerida.gr/news/363502/i-lesvos-tha-enishythei-me-43-ekat-eyro-gia-tin-apokatastasi-ton-zimion-apo-seismo

http://www.tanea.gr/news/greece/article/5476186/mytilhnh-prwto-koydoyni-gia-toys-mathhtes-ths-brisas/

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/konduli-gia-tis-zhmies-sta-sxoleia-ths-lesvoy-ap-ton-seismo.4971427.html

Η απάντηση κ. Κυρίτση σε όλα τα παραπάνω είναι δουλειά και συνεργασία. Δυστυχώς από την επόμενη της εκλογής σας ξεχάσατε τα 5Σ που υποσχεθήκατε με αποτέλεσμα, στα δύσκολα που ήρθαν μεταναστευτικό, η χαμένη σεζόν του 2016, τα κρουαζιερόπλοια, η εξαφάνιση της Ryanair, ο σεισμός και πολλά άλλα, να πληγωθεί το νησί και οι άνθρωποί του.

Γνωρίζω ότι η κρίση του Κωακού λαού που πλησιάζει δεν θα είναι καλή για εσάς και ίσως γι’ αυτό να αδιαφορείτε επιδεικτικά για τα προβλήματα του τόπου. Αυτό όμως δεν είναι λύση τουλάχιστον προσπαθήστε να φύγετε με το κεφάλι ψηλά.

5-3-2018

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΙΤΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 100.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ

  2. καληνυχτα, μισοαντιγραφη παλιοτερης τοποθετησης του υπερκυβερνητικου εκπροσωπου

    γιαννη ζερβου που ο κυριτσης μεγαλωσε στα ποδια του μαζι με τον χαριτση, κουπεπε-κουπεπε, κουκουρουκου, τρελελε… προσοχη στην ημερομηνια λήξεως.

  3. Πάνω από 30.000.000 Ευρώ χρηματοδοτησεις, για έργα σε ολόκληρο το νησί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Από την τωρινή Δημοτική Αρχή δεν έχουμε δει τίποτα ακόμη. Έργο μηδέν όσο και οι χρηματοδοτησεις.

  4. Ο δήμαρχος έχει το σκοπό του, ειναι πλέον αποδεδειγμένο ότι έχει βάλει την «καριέρα» του πάνω από το νησί. Αρνείτε κάθε συνεργασία με την κυβέρνηση και κάνει αντιπολίτευση, σαλταδορος από το ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ, κάτι σαν οικονόμου ένα πράγμα , περισσότερο λυπάμαι τους μίσους ψηφοφόρους του που ειναι καθαροι και ειναι και απογοητευμένοι. Συνήθως αυτή η αλαζωνια δήμαρχε τελιωνει με καταστροφή.

  5. Κυριε κιτση,εαν δεν πατε εισαγγελεα να καταγγειλετε μεσω του οραμαματος

    γιαυτα που διαβαζουμε καθυμερηνως εναντιον αυτης της δημοτικης αρχης,δεν θα σας ακολουθησω,γιατι οι κωοι πολιτες θελουν να δουν αυτόν τον δημαρχο και ένα δυο συμβουλους του στην δικαιοσυνη.Μονο τοτε θα ησυχασουν οι πολιτες του νησιου.Εχουμε βγει από τα ρουχα μας να διαβαζουμε για τις ιστοριες αυτης της δημοτικης αρχης,να σπαταλάνε το δημοτικο χρημα σε εργαλαβους,σε αιρετους,σε κολητους,ενω πολυμελης οικογενειες δεν εχουν να ζησουν.Εισαγγελεα αλιως σταματήστε τις ανακοινώσεις.

  6. δημαρχε χρειαζεται συνεργασια με υπουργεια καμματερο περιφερεια.

    ο Περιφερειάρχης απέστειλε στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, τον σχετικό φάκελο με τα πρακτικά αποτίμησης ζημιών και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.Εξ αυτών, 65.529,99 ευρώ αφορούν σε εξοπλισμό, 614.403,58 ευρώ αφορούν σε εμπορεύματα και 4.173,41 ευρώ, σε ΙΧ ή ΔΧ αυτοκίνητα.

  7. «αρμονικής συνεργασίας Δημάρχων, Βουλευτών, Περιφέρειας, και Υπουργών στην Θεσσαλία» xaxaxax

  8. Μας έχουν αφήσει στο έλεος μας έχουν απομονώσει από παιδιά από νοσοκομείο από όλα λες και είμαστε ξένο κομμάτι τις Ελλάδας τόσα εκατομμύρια περνούν από το νησάκι μας! Δεν ξέρω Πίος φταίει ο ένας τα ρίχνει στον άλλο όπως πάντα! Ζητώ ο εθνικισμός Ζητώ η ελληνική οικογένεια!!

  9. Πιόνι του οράματος ανεύθυνος και ανέτοιμος για κάθε τι κύριε κυτση . Αν νομίζεις ότι έτσι θα εκλεγείς με τα υπόλοιπα του Σουραματος είσαι γελασμένος ….. Έλεος πια με όλους τους σωτήρες

  10. ΓΙΏΡΓΟ, ΌΤΑΝ ΤΟ ΑΝΆΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉΣ
    ΕΊΝΑΙ ΘΑΜΏΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΚΆΤΙ ΟΥΣΙΏΔΕΣ.

  11. ΠΡΟΣ.Πρώην οραματικός.ο κιτσης οταν τα εγραφε στον καισερλη ηταν καλος αλλα τωρα ειναι κακος.

    οσοι τον γνωριζουν ξερουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ