ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 40 Χρόνια ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ! Οι ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ των 50 χορηγών & η εορταστική βραδιά του ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ στη Νέα Φαντασία

2
2761

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 40χρόνια από την ίδρυσή του ο ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Κω σε μια βραδιά κεφιού και διασκέδασης απόψε στη Νέα Φαντασία.

Οι εκπρόσωποι του ΔΣ  καλωσόρισαν όλους τους παρευρισκόμενους και στην συνέχεια ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ βράβευσαν -τιμής ένεκεν- όλους τους χορηγούς της ομάδας (συνολικά 50).

Επίσης, ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ Αντώνης Ασημακόπουλος, τόνισε ότι ο κόσμος με την στήριξή του δείχνει να αντιλαμβάνεται την προσπάθεια που γίνεται τόσο στις ακαδημίες, όσο και στη γυναικεία και ανδρική ομάδα.

Ακολούθησε μια χορευτική βραδιά με πολύ κέφι και χορό με την Βιβή Φυσίκα στο τραγούδι, τον Παντελή Χατζηανδρέου στο μπουζούκι και τον Νάσο Σταυριανό στα πλήκτρα.

Στην αρχή της βραδιάς ο αρχιμουσικός (και μπαμπάς στον Ιπποκράτη) Θανάσης Πουλιού άνοιξε μελωδικά την εκδήλωση παίζοντας σαξόφωνο.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: εκ μέρος του Σεβασμιωτάτου ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμαδρίτης π. Αμβρόσιος, εκ μέρος του Δήμου Κω ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Β. Χαδούλης και ο Υπ. Αθλητισμού Θ. Σταματάκης, ο Περιφ. σύβουλος Σ. Φρούντζας, εκπρόσωπος της Ταξιαρχίας και άλλων συλλόγων και φορέων.

«40 ΧΡΟΝΙΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ . 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ . 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΡΩΓΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ θά ήθελα να ακούσω ότι τα έσοδα από την Εκδήλωση θα διαθετούν για τήν Θεραπεία τού μικρού Λευτέρη. …..Κρίμα που δεν έγινε. .

  2. Είναι χαρα και τιμή να ενισχύουμε δράσεις και δραστηριότητες που κρατάνε μακρυά τα παιδιά από οθόνες και πειρασμους. Θα σας στηρίξουμε σε ότι χρειαστείτε! Τα πάντα για την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών μας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ