ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Πλήθος κόσμου χειροκρότησε θερμά τη μεγαλειώδη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας & του στρατού στην Κω | 71 χρόνια Ελεύθερα Δωδ/σα (Άλλη μια συγκινητική εκδήλωση αγάπης για τον μικρό μας Λευτέρη)

20
5064

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με θερμά χειροκροτήματα από μεγάλο πλήθος κόσμου και με μια εντυπωσιακή, μεγαλειώδη και μεγαλοπρεπή παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο της Κω, γιορτάσθηκε στην Κω η 71η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την μητέρα Ελλάδα, παρουσία του νέου Μητροπολίτη Σύμης κ. Χρυσοστόμου, του Δημάρχου Κω Γ. Κυρίτση, του Υποδιοικητή της 80 ΑΔΤΕ (ο Ταξίαρχος βρίσκεται στη Νίσυρο, με τον Σεβασμιώτατο, τον Έπαρχο Κω και τους Βουλευτές για την υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας), της επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, του επικ. της παράταξης «Κως Αγάπη μας» Αρ. Παυλίδη, του επικ. της παράταξης #Δίεση Γ. Ζερβού, του Αντιδημάρχου Δ. Γερασκλή, του Προέδρου της Δημ. Κοινότητας Κω Β. Χαδούλη, των Περιφ. συμβούλων Ε. Νάκη και Δ. Χαματζόγλου, Δημοτικών, τοπικών συμβούλων και εκπροσώπων των ένστολων αρχών και υπηρεσιών

Πλήθος κόσμου, συγκεντρώθηκε από νωρίς στην κεντρική παραλιακή λεωφόρο για να παρακολουθήσει την παρέλαση σχολείων, συλλόγων και των σωμάτων ασφαλείας που τίμησαν και φέτος την ιστορική αυτή επέτειο για τα νησιά μας και τους ηρωικούς προγόνους μας που έχυσαν το αίμα τους για την Ελευθερία, ενώ για άλλη μια φορά δυναμική ήταν η εμφάνιση επίσης των έφεδρων εθνοφυλάκων μας.

Λόγω απουσίας της στρατιωτικής μουσικής στη Νίσυρο για την υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας η Φιλαρμονική Κω κάλυψε επάξια και το δεύτερο μέρος της παρέλασης των εθνοφυλάκων μας με στρατιωτικά εμβατήρια.

Ιδιαίτερα συγκινητική και ενθαρρυντική η παρουσία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κω με άλλη μια κίνηση αγάπης προς τον μικρό μας Λευτέρη διαθέτοντας κρέπες, ντόνατς και άλλες νοστιμιές στο τελείωμα της παρέλασης…

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρόνια Πολλά στα Δωδεκάνησα,χρόνια πολλά στην Κω ,συγχαρητήρια στην ΥΠΕΡΟΧΉ , ΜΟΝΑΔΙΚΉ νεολαία μας και στην καταξιωμένη δικιά μας σιγουριά 80 ΑΔΤΕ .

  2. Χρόνια Πολλά στα Δωδεκάνησα,χρόνια πολλά στην Κω ,συγχαρητήρια στην ΥΠΕΡΟΧΉ , ΜΟΝΑΔΙΚΉ νεολαία μας και στην καταξιωμένη δικιά μας σιγουριά 80 ΑΔΤΕ . Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο ΤΕ Κω και στους υπέροχες εθνοφύλακες ,η μεγαλύτερη και συνεχής εγγύηση του ΕΘΝΟΥΣ!

        • ευτυχώς που υπάρχει και ο κονσιλιέρε και τα τσιγάρα του , αν πλακώσουν οι τουρκοι , θα φυσαει καπνο στη μούρη τους μέχρι να πεθάνουν απο καρκίνο ….50 χρόνια μετα

  3. Εχω μια απορια.Ο ……. γιατι αναιβενει στην εξεδρα?Σαν τι?Ενας συνταξιουχος πολιτικος και μαλιστα τη γλυτωσε λογο παραγραφης.

  4. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΥΣΕΑ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΙ Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ-ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕ 56000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Κ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΔΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ 50-50 ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ

  5. Μας έχουν αφήσει στο έλεος η εθνω προδότες.. Μόνο ο εθελοντισμός μας έμεινε! Ήρθε η ώρα να βγάλω από το μπαούλο το Μ.1 και ας έρθουν τα μεμετια!!

  6. ΔΗΛ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.Η ΔΕ ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ(ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ) ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ(8100)ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΕΝΩ ΒΑΛΑΝΕ Κ ΤΟΝ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ,ΟΝΟΜΑ Κ ΠΡΑΜΑ,ΚΟΥΤΕΝΤΕΣ ΣΚΕΤΟΣ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟΣ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ(ΑΡΤΣΙ ΒΟΥΤΣΗ Κ ΛΟΥΛΑ) ΕΤΣΙ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ Κ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΚΛΕΦΤΟΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗ ΦΑΕΙΝΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ(ΜΑΛΑΚΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ)ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

  7. Ευτυχώς που ήρθαν οι ιταλοί και χτίσανε και κάτι όμορφο αλλιώς θα ήτανε στάνες και πρόβατα το νησί γεμάτο!!

  8. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι πρέπει να αντιληφθούμε ότι ο Ερντογάν αποτελεί μια ευθεία απειλή κατά της Πατρίδας μας.Είναι επίσης ένας εγκληματίας πολέμου, ο οποίος δολοφονεί γυναικόπαιδα εδώ και χρόνια στο Κουρδιστάν και τώρα πλέον έχει εισβάλλει και δολοφονεί αμάχους στην περιοχή Αφρίν της Βορείου Συρίας. Μεγάλοι ένοχοι ΗΠΑ και Ευρώπη που σιωπούν.Ο Ερντογάν θέλει την γη μας, θέλει την Πατρίδα μας. Ας γνωρίζει ότι οι Έλληνες δεν λησμονούν τον Πόντο, την Ιωνία, όλες τις σκλαβωμένες Πατρίδες που κατέκτησαν οι Τούρκοι με αίμα και γενοκτονίες.

  9. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΦΟ ΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ