Γ. Κυρίτσης – Δ. Κουτσούμπας: Κοινή ανησυχία για την τουρκική επιθετικότητα | Σε κλίμα ειλικρίνειας η συνάντηση στο Δημαρχείο (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

11
998

ΘΕΜΑ: “Σε κλίμα ειλικρίνειας η συνάντηση του Δημάρχου Κω με τον γ.γ του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα. Κοινή ανησυχία για την τουρκική επιθετικότητα.”

Σε πολύ καλό κλίμα, στο οποίο κυριάρχησε η ειλικρίνεια, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συνάντηση του Δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση με τον γ.γ του ΚΚΕ κ. Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο Δήμαρχος Κω ενημέρωσε τον κ. Κουτσούμπα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, με έμφαση στην ανάγκη αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός στις υποδομές του νησιού αλλά και για το μεταναστευτικό.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ανησυχία τους για την τουρκική επιθετικότητα και τη στρατηγική της έντασης που ακολουθείται από την Τουρκία.

Ο Δήμαρχος Κω χαρακτήρισε τιμή για την Κω την πρώτη επίσκεψη γ.γ του ΚΚΕ στο νησί και δώρισε στον κ. Κουτσούμπα μία έκδοση για την ιστορία της Κω.

Σε δήλωσή του, ο κ. Γιώργος Κυρίτσης, μετά τη συνάντηση, τόνισε:

Με το ΚΚΕ μπορεί να διαφωνούν αρκετοί. Κανείς όμως δεν μπορεί να μην αναγνωρίζει τη συνέπεια και τον καθαρό λόγο που εκφέρει.

Η συζήτηση που κάναμε με τον γ.γ του ΚΚΕ ήταν τίμια, ανοιχτή και ειλικρινής.

Δεν ξεχνάμε ότι το ΚΚΕ μας άκουσε και μας ακούει πάντα με προσοχή, όπως μας άκουσε με προσοχή και ενδιαφέρον και στο ζήτημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού.

Αντίθετα από κάποιους που θέλουν να εξοβελίσουν το ΚΚΕ από την πολιτική σκηνή, εγώ σέβομαι την ιστορία του ΚΚΕ, θεωρώ στοιχείο του πλουραλισμού και της δημοκρατίας την παρουσία του στο πολιτικό σκηνικό.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το μάθημα του Αφρίν θα πρέπει να μας γίνει κατανοητό ως προς το θέμα ότι είναι τραγικό λάθος να βασιζόμαστε, όπως το κάνουμε μέχρι σήμερα, στην πεποίθηση ότι αν μας επιτεθεί η Τουρκία θα τρέξουν να μας βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, ή οι Αμερικανοί, ή όποιος άλλος υποτίθεται στρατηγικός μας εταίρος όπως το Ισραήλ, ή η Αίγυπτος.Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι αν δεν μπορείς μόνος σου να υπερασπίζεσαι τα δίκαια σου, είσαι από χέρι χαμένος.Και η κατάσταση ως έχει, μόνο ηρεμία δεν προοιωνίζει καθώς τα τύμπανα του πολέμου χτυπούν αδιάκοπα στην άλλη πλευρά του Αιγαίου.Με τέτοιο πολιτικό σύστημα και με στρατιωτική ηγεσία δημοσιοϋπαλληλικού χαρακτήρα και με ένα λαό που τρώει αδιάκοπα κουτόχορτο και εξαθλίωση, είμαστε ένα καλό… «ορεκτικό» για τις νεοοθωμανικές ορέξεις.Ας συνέλθουμε πριν είναι πολύ αργά.ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
    nikosxeiladakis.gr

  2. Βρε Κυρίτση εσυ γιε μου δεν εκανες συναντήσεις με τον δημαρχο του ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ όπως το ελεγες? Εσυ δεν μας τον κουβαλησες εδώ στο δημαρχειος?εσυ δεν συνομιλούσες μαζι του με την ελληνικη σημαια αναποδα?

    Βρε δρομο…

  3. Ενα μονο εχω να πω για τον Κουτσουμπα . Σε τι συμφωνησε με τον Κυριτση για το μεταναστευτικο ? Ξερει πως φερεται ο Κυριτσης ? εχει ακουσει για τους «σουβλακομαχους» του Λινοποτιου? Εχει ακουσει οτι δεν εδινε ….ουτε νερο για να πιουνε οι ανθρωποι ?? Εχει ακουσει οτι το 2015 ο Κυριτσης κρατουσε ομηρους στο κεντρο της πολης σε σκηνες μεσα στο… σκατο εκατονταδες χιλιαδες ανθρωπους με κινδυνο να καταστραφει η τουριστικη οικονομια της πολης με μοναδικο σκοπο να …ριξει την κυβερνηση του Τσιπρα….???!!!Γι αυτα δεν τον ενημερωσαν οι συντροφοι του της Κω.??? ‘Η ακριβως γι αυτο συμφωνει με τον Κυριτση ?? Να φυγει η κυβερνηση του Συριζα και να ελθει ο Μητσοτακης για να…αγωνιστει να τον… ανατρεψει !!! Ναχαμε να λεγαμε εμεις οι αριστεροι και δημοκρατες…Κουτσουμπας και ..Κυριτσης !!!Το θεατρο του πιο τρελλου Αντι συριζικου παραλογου !!!!!! Αρρωστα πραγματα.

  4. Μα η Κυβέρνηση αυτή δεν θέλει να καταργήσει τα βιβλία Ιστορίας,που υπερβάλλουν τόσα χρόνια για τα Ελληνοτουρκικά ?

    η συγκεκριμένη κυβέρνηση στηρίζεται στην φιλία των λαών, θεωρεί οτι η θάλασσα δεν έχει σύνορα, είναι (ήταν πάντα) κατά των εξοπλισμών και τα θεωρούσε ανέκαθεν όλα δάκτυλο της Αμερικής και της Ευρώπης, εκτόπισε απο τα πόστα του γνώστες «στρατόκαυλους» και τα πιο ειδικευμένα για τέτοια θέματα πολιτικό προσωπικό της είναι ο Καμμένος και ο Κουβέλης..αφού δεν έγινε τίποτα στη Σμύρνη,ένας συνωστισμός ήταν,και οι αλληλέγγυοι από τσέπη …σε τσέπη θεωρούν τους ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΈΝΟΥΣ ΑΠΛΆ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ….

  5. Πώς ονομάζεται ο υπουργός ή ο βουλευτής που αποφασίζει να καταργήσει τα σύμβολα της πίστεως να καταλύσει τα Θρησκευτικά και ν’ απαγορεύσει Χριστιανικές εορτές και παρελάσεις για να μην προσβληθεί το θρησκευτικό αίσθημα των τριτοκοσμικών μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών. Ένας είναι ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει σε αυτά τα πρόσωπα, ο χαρακτηρισμός του προδότη. Τώρα όσον αφορά το πουλημένοι, αυτό είναι ηλίου φαεινότερο. Αυτοί που θα έσχιζαν τα μνημόνια, που θα καταργούσαν τον ΕΝΦΙΑ που θα έφερναν μισθούς και συντάξεις στα επίπεδα του 2008, που θα πάγωναν τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, είναι τα πλέον πιστά σκυλάκια που υλοποιούν κατά γράμμα τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα των ευρωπαίων δανειστών. Και όλα αυτά για τα βουλευτιλίκια, τα υπουργιλίκια, τις θέσεις, τα αξιώματα και φυσικά τα επιδόματα. Πουλημένοι λοιπόν εν πλήρεισυνειδήσει στο Κεφάλαιο, αυτοί που εμφανίζονταν ως οι ανυποχώρητοι πολέμιοί του.

  6. προδοτες πουλημενοι τσιρακια δοσιλογοι της μερκελ και της cia

    Φαίνεται πως πιάνουν τόπο τα εθνικά συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας, αν κρίνουμε από δημοσίευμα του διαβόητου δημοσιογραφικού οργάνου της πλανηταρχίας, New York Times. Το δημοσίευμα εκτιμά πως υπάρχει φόβος ανατροπής των λακέδων των παγκόσμιων σατανάδων, σε Ελλάδα και Σκόπια,«αν δεν γίνουν οι σωστοί χειρισμοί».

    Μετά τον… πρόλογο, ο αρθρογράφος Μαρκ Σαντόρα μπαίνει κατευθείαν στο ψητό, υπενθυμίζοντας τον κίνδυνο, λόγω της εθνική αφύπνισης: «Η λύση μπορεί να είναι πιο κοντά απ’ ό,τι εδώ και δεκαετίες. Ωστόσο, πρόκειται για μια ευαίσθητη στιγμή. Και μόνον η αναφορά ενός πιθανού συμβιβασμού πυροδότησε διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες. Αν δεν γίνουν οι σωστοί χειρισμοί, το θέμα μπορεί να προκαλέσει την κατάρρευση των εύθραυστων κυβερνητικών συνασπισμών και στις δύο χώρες».
    Καταλάβατε τώρα γιατί αφήνιασε το προδοταριό για τα συλλαλητήρια; Τρέμουν με την ιδέα πως ο λαός θα τους χαλάσει τα σατανικά σχέδια, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση, για να ξαναβγούμε στους δρόμους! Η προδοσία ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

  7. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ – 3 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

    Έληξε η υπόθεση ομηρείας από τζιχαντιστή σε σούπερ μάρκετ στην γαλλική κωμόπολη Τρεμπ.
    Ο 26χρονος άνδρας άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών από σούπερ μάρκετ στο οποίο κρατούσε ομήρους υπό την απειλή χειροβομβίδων, μαχαιριών κι ενός πιστολιού.
    Ο ίδιος ειχε δηλώσει ότι ενεργεί στο όνομα του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) και ζητούσε την απελευθέρωση του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, δράστη των επιθέσεων του Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι, σύμφωνα με αναφορές των τοπικών μέσων ενημέρωσης.
    Η γαλλική αστυνομία σκότωσε τον ένοπλο που είχε ταμπουρωθεί στο σουπερμάρκετ.
    Νωρίτερα τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο τραυματίστηκαν σε τρία ξεχωριστά περιστατικά τα οποία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει στο σύνολό τους ως τρομοκρατική ενέργεια.
    Αυτά είναι τα καλά της πολιτικής ανοιχτών συνόρων…

  8. Γιατί ο Κουτσουμπας δεν είπε στον Κυριτση για τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ. Δεν τον ενημέρωσε η συντρόφισσα Κικη. ΝΤΡΟΠΉ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ