ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ανεπανάληπτες μελωδικές στιγμές με τη Φιλαρμονική ορχήστρα ποικίλης μουσικής Κω σε μεγάλα κέφια στο αφιέρωμα στον Διονύση Σαββόπουλο

19
3317

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γ. Κιάρης

Εντυπωσιακή και ανεπανάληπτη ήταν η αποψινή συναυλία της Φιλαρμονικής ορχήστρας ποικίλης μουσικής του Δήμου Κω υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Θανάση Πουλιού σε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Διονύση Σαββόπουλο, στην κατάμεστη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων στο ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ.

Η συναυλία ξεκίνησε με χαιρετισμό-καλωσόρισμα από την Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή. Στην συνέχεια έγινε μια μικρή προβολή με τον Διονύση Σαββόπουλο σε πολύ χαρακτηριστικές αφηγήσεις και ακολούθησε το μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο μας συνθέτη σε δύο μέρη με όλες τις μεγάλες του (διαχρονικές) επιτυχίες: Τι έπαιξα στο Λάυριο, Η συννεφούλα, Είδα την Άννα κάποτε, Άγγελος εξάγγελος, Μια θάλασσα μικρή, Ολαρία ολαρά, Άδεια μου αγγαλιά, Με αεροπλάνα και βαπόρια, Σου μιλώ και κοκκινίζεις, Μαύρη θάλασσα, Δημοσθένους λέξις, Νε με προσέχεις, Και τι ζητάω, Ωδή στον Γεώργιο Καραϊσκάκη, Θαλασσογραφία, Σαν τον καραγκιόζη, Ας κρατήσουν οι χοροί, Μία η άνοιξη (με τον κόσμο να μην θέλει να φύγει κι έτσι υπήρξε και συνέχεια…)

Λίγο πριν το τέλος συγκινημένος ο μαέστρος Θανάσης Πουλιού από την εντυπωσιακή απόδοση της ορχήστρας η οποία είναι ανάμεσα στις καλύτερες πανελλαδικά, παρουσίασε ένα προς ένα όλα τα μέλη της (αρκετά εκ των οποίων είναι νέα παιδιά που έλαβαν μέρος για πρώτη φορά).

Φιλική συμμετοχή αυτή τη φορά: ο Γιάννης Βαρκάς στα πλήκτρα, ο Σάκης Πιλάτος στο μπάσο, ο Γιώργος Χατζηδαυίδ στο μπουζούκι και ο Κυριάκος Παππούλης στο μπαγλαμά.

Θερμά χειροκροτήθηκαν ακόμη ο μικρός Κάρολος Πουλιού στη φλογέρα σε ένα τραγούδι και ο ίδιος ο μαέστρος στην πνευστή αρμόνικα, αλλά και στο σαξόφωνο.

Στο τραγούδι με επίσης εξαιρετικές ερμηνείες ήταν οι: Μαρία και Κατερίνα Πουλιού, ο Αλέξης Παντελίδης και ο Μανώλης Θαλασσινός,

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Βουλευτής Η. Καματερός, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Δ. Χούπης, ο πρ. Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Β. Μπαλντούμης και ο νέος Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ (αναλαμβάνει την Τρίτη), Ταξίαρχος Λ. Ναζίφης, η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα (συνοδευόμενη από Γ. Φραγκούλη, Π. Κάννη και Α. Κυριάκου), ο επικ. της #Δίεσης Γ. Ζερβός, η Περιφ. σύμβουλος Ε. Νάκη, ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας Σεβ. Μαραγκός, ο Αντιπρόεδρος Αντιμάχειας Ή. Σαράγιας, ο Τοπ. Σύμβουλος Μ. Γιωργαλλής, ο πρ. Έπαρχος Β. Ξυπολιτάς, εκπρόσωποι φορέων  και πάρα πολύς κόσμος.

  • Στην είσοδο της εκδήλωσης υπήρχε κουμπαράς για τις ανάγκες νοσηλείας του μικρού μας Λευτέρη.

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα ιδια και τα ιδια.. δεν ηταν συναυλια φιλαρμονικης … να εχεις τοσα πνευστα αλλα να σολαρει το ηλεκτρικο μπασο; χαχαχ απαραδεκτοι… στα περισσοτερα τραγουδια τα πνευστα ηταν γλαστρες..

  2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μαέστρο, τους μουσικούς και τους εκτελεστές των τραγουδιών για μια υπέροχη βραδιά. Όσο για τον κουφό ας κάτσει σπίτι του την επόμενη φορά. Η αίθουσα ήταν γεμάτη και ο κόσμος ευχαριστήθηκε.

  3. Μία εξαιρετική προσπάθεια. Την ευχαριστηθήκαμε. Αν εξαιρέσεις τους επισήμους σε εισαγωγικά με τους εναγγαλισμούς και τους ασπασμούς, απολαύσαμε τους μουσικούς και φυσικά τους εξαιρετικούς τραγουδιστές.

  4. Αν δεν αρεσε….ανεβειτε εσεις να το κανετε καλυτερο!!…..Αδιορθωτοι Κωοι…..ο ενας να βγαλει το ματι του αλλου…..Ζηλια…κριτικη..και η κακη κουβεντα πρωτη……….Ντροπη……..

  5. εχω μεγαλο αχτι με αυτη τη φιλαρμονικη?/??????τελικα.ο,τι μπορουν κανουν και αυτοι βεβαια…μεγαλεια….αντε ελπιζω την επομενη φορα να μη δω αφιερωμα αλλα τον σαββοπουλο αυτοπροσωπως…αφιερωμα στον πασχαλη τερζη θα γινει που με ενδιαφερει???

    • …για σένα την επόμενη φορά θα φέρουν τον Μικ Τζάγκερ και τους Rolling Stones αυτοπροσώπως!!

  6. Αν ήταν καμιά «ξε…..η» αοιδός της πλάκας,να δεις χαρές και συγκίνηση. Υπέροχη βραδιά και με τους δικούς μας ανθρώπους. Μαέστρο προχώρα.

  7. Η πρόσκληση που είδαμε στις 21 Μαρτίου έλεγε ότι θα ήταν και ο ίδιος ο Σαββόπουλος.
    Γιατί, αφού τελικά δεν θα ρχόταν, δεν ενημερώσατε κανένα;
    Γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο;

    • Αν διαβάζατε φυσικά την αφίσα θα βλέπατε ότι λέει:Αφιέρωμα στο Διονύση Σαββόπουλο και όχι:Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα παραβρεθεί στην συναυλία της Φιλαρμονικής μας

  8. Δεν το αρνείστε. Άλλα λέει η πρόσκληση και άλλα η αφίσα. Απλώς ο κόσμος έπρεπε να προσέχει να περιμένει την αφίσα. Αυτό λέτε. Λίγο πιο προσεκτικά την άλλη φορά.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Οπρόεδρος Εμμανουήλ Ζερβός , η Αντιπρόεδρος Ειρήνη Χατζηχριστοφή και η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ.ΚΩ
    Προσκαλούν τον Διονύση Σαββόπουλο για ένα αφιέρωμα στο έργο του.
    Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια, λοιπόν, και με τους φίλους τους παλιούς, αλλά και πολλούς καινούριους, τη Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 , στις 20:30 το βράδυ, θα βρισκόμαστε στην Αίθουσα Κολοσσός στο Πανόραμα Κυπριώτη , για να υποδεχτούμε τον Διονύση Σαββόπουλο, να σας συναντήσουμε και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα τραγούδια του. Καλή μας αντάμωση!
    Τραγουδούν
    Αλέξης Παντελίδης –Κατερίνα Πουλιού –Μανόλης Θαλασσινός και Μαρία Πουλιού.
    Πρωταγωνιστής
    Η Ορχήστρα ποικίλης Μουσικής της Φιλαρμονικής της Δημ.Ενοτ.ΚΩ.
    Υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Θανάση Πουλιού .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ