ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τρικούβερτο γλέντι με Ν. Ζωιδάκη στην ετήσια χοροεσπερίδα της Έν. Αστυνομικών στη Ν. Φαντασία

3
6219
Συνεργάτης aegeanews.
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με πολύ κέφι, χορό και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Φαντασία η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Βορείου Συγκροτήματος Δωδ/σου με προσκεκλημένο τον γνωστό Κρητικό καλλιτέχνη, Νίκο Ζωιδάκη.

Στο καλωσόρισμά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Βορείου συγκροτήματος Α. Κυδωνάκης αναφέρθηκε στις δράσεις και στα ζητήματα τα οποία απασχολούν την υπηρεσία τοπικά, ενώ για άλλη μια χρονιά τίμησαν τα παιδιά των αστυνομικών τα οποία πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμιας εκπαίδευση.

Επίσης, με ιδιαίτερη συγκίνηση ο Αστυνομικός Διευθυντής Κων/νος Κοκορόσκος αναφέρθηκε στην κοινή προσπάθεια όλων σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα με τον δήμο Κω για την αναβάθμιση της υπηρεσίας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κάνοντας ειδική αναφορά στο τμήμα Τροχαίας που ιδρύθηκε πρόσφατα και το οποίο αποτελούσε αίτημα χρόνων.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Boυλευτής Η. Καματερός ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης (o οποίος επίσης στο χαιρετισμό του τόνισε την άριστη συνεργασία μαζί τους), ο Αντιδήμαρχος Θ. Μουζουράκης, η επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα με τον Δημ. σύμβουλο Σ. Πη και την τοπική σύμβουλο Πόπη Κάννη, ο τοπ. σύμβουλος Μ. Γιωργαλλής, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων και φορέων κ.α.

Πρόσθετες φωτό: Χαρίκλεια Χριστοφή

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιάννη Φ το πουκάμισο που φόρας ήταν όλα τα λεφτά α μας πεις που το πήρες να πάρουμε και μεις

  2. Όταν ο ίδιος ο νόμος παρανομεί,μπεκροπίνει και οδηγεί μετά,κάπνίζει σε κλειστούς χώρους κ.ο.κ τότε καταλαβαίνεις πως βρίσκεσαι σε χώρα μπουρδέλο που δεν πρόκειται να πάει μπροστά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ