Μεγάλη Εβδομάδα και Ανάσταση στο σκοτάδι για νοικοκυριά με απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος στην Κω | π. Σακελλάρης: Χάθηκε το ελληνικό φιλότιμο… (ΒΙΝΤΕΟ)

37
2227

Σε διακοπές ρεύματος από εργολαβικά συνεργεία για οφειλές που ξεκινάνε από 500€ προς την εταιρία, προχωράει από την αρχή του 2018 η ΔΕΗ και συνεχίζει κανονικά ακόμα και Μεγάλη εβδομάδα, όπως μας δηλώνει ο εφημέριος του ΙΝ Ασωμάτου Ασφενδιού π. Σακελλάρης Ζουλουφός  ο οποίος έγινε δέκτης παραπόνων συμπολιτών μας οι οποίοι αδυνατούν να αποπληρώσουν τις οφειλές τους προς την επιχείρηση.

Ο π. Σακελλάρης αναγνωρίζει ότι είναι επιχείρηση και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, ωστόσο τονίζει αυτό που προκαλεί πικρία είναι ότι δεν περίμεναν καν να περάσουν αυτές οι 5-6 Άγιες Ημέρες δίνοντας μια μικρή παράταση ώστε να κάνουν οι άνθρωποι Ανάσταση στα σπίτια τους και μέσα σε όλα τα άλλα προβλήματά τους ήρθε να προστεθεί κι αυτό…

Κάνει έκκληση μάλιστα να τον ακούσουν οι αρμόδιοι στα κεντρικά ένα υπάρχει ακόμα το ελληνικό φιλότιμο σε κάποιους…

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πες τα χρυσοστομε..
    ας κανει κατι και η δημοτικη αρχη ..να μιλησει.. που νομίζει οτι ζούμε σε χρυσο κλουβί..

  2. καιρός είναι η εκκλησία να βοηθήσει κι αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη και οχι μόνο να μαζεύει

  3. ΔΕΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΠΑ ΣΑΚΕΛΑΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

    H ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ; ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ;; ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ; ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΑΞΙΚΗ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς ΛΟΓΟΥΣ … ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑΜΑ.

  4. Σήμερα 3/4/2018 γινόταν της ...Κασσιανής στα γραφεία του...ρδέλου που το παίζει και Κοινοφελές Ίδρυμα

    δεν υπάρχει καν ένας υπεύθυνος να παραπονεθείς για παράβαση υπαλληλική,σε στέλνουν στη Ρόδο,αυτά είναι τα επακόλουθα του Κράτους των βολεμένων του Δημοσίου.Βάλτους από πάνω κάμερες όπως σε όλα τα Ιδιωτικά Καταστήματα ,να μάθει η κάθε ψυχοπλακωμένη που την έχει δει Κριτής των πάντων,και υπερβαίνει τα καθήκοντά της,τι υπομένει ο εργάτης του Ιδιωτικού τομέα.Να μπορεί να βρει το δίκιο του ο κάθε παραπονούμενος.Αυτή η χώρα κατάντησε άγονο χωράφι που δεν φυτρώνει τίποτα…πια.Ας αναλύσει ο διαχειριστής τις χρεώσεις σε έναν τυχαίο λογαριασμό.Ακόρεστο ,αχόρταγο δημόσιο..και να τα δώσουν ,σαν το Αεροδρόμιο θα γίνουν ,γιατί έχουν ξεπουληθεί τα πάντα.

  5. και πόσα πληρώνουμε την εν λόγω αμαρτωλή «δημόσια» επιχείρηση τόσα χρόνια..Τι κερδίζει ο κόσμος απ την Κρατική ΔΕΗ,πόσες επιδοτήσεις,όσες επιχορηγήσεις έχει κατασπαταλήσει το Κρατικό ταμείο ,για το Μαγαζάκι αυτό?Που είναι η Δημόσια Κρατική Εποπτία

  6. Δεν χαθηκε κανενα φιλοτιμο.Τα λεφτα χαθηκανε.Ειδικα με αυτους τους Συριζανελ που εχουμε μπλεξει,δεν βλεπω να συνερχομαστε γρηγορα.Τα εχουν διαλυσει ολα.Ακομα και σε πολεμο μπορει να μας πανε απλα να μηνουν στις καρεκλες τους.

  7. Στους λαθρομετανάστες και όχι μετανάστες που τους λέτε σχεδόν όλοι..είναι λάθος αυτό..είστε και αμόρφωτοι…!!!
    Μετανάστης η διαφορά είναι ότι έρχετε νόμιμα ενώ ο λαθρομετανάστης παράνομα..Και μην πείτε κιόλας ότι έρχονται και νόμιμα …κυκλοφορούν ανάμεσα μας …χαρτι ότι δεν κουβαλάνε καμία αρρώστια έχουν…; ποινικό μητρώο έχουν; Ποιος ξέρει…Ποιος νιαζετε…

    Οι πρόσφυγες πάλι.. αυτοί είναι άνθρωποι που έρχονται να ζήσουν κάπου καλύτερα και πρέπει να τους προσέξουν λογικό αυτό. Γιατί και αυτοί άνθρωποι είναι. Καλά κάνουν και δίνουν σπίτι να μείνουν. Αλλά προσωρινά Όχι όμως μόνιμα όπως κάνουν. Τους δίνουν και μισθό σπίτι τα πάντα δεν τους λείπει τίποτα. Όχι πως έχουμε κάτι με τους άνθρωπους. Άνθρωποι είναι και αυτοί αξίζουν. Σίγουρα κάτι καλύτερο.
    Αλλά σε εμάς τους τους Έλληνες να μας κόβουν το ρεύμα..να μας παίρνουν το σπίτι…!!! Να είμαστε άνεργοι και να πληρώνουμε και φόρο..?Δηλαδή να είμαστε σκλάβοι εμείς και κάποιοι άλλοι να κάνουν πάρτυ;που ξανά ακούστηκε αυτό…Εάν είναι δυνατόν..καταντήσαμε ξένοι στην ίδια μας της χώρα

      • Νάτα πάλι τα τάγματα σωφρονισμού,τα τάγματα της Ορθογραφίας..

        Για να αποπροσανατολίσουν την συζήτηση,καταπιάνονται με ορθογραφικά και συντακτικά λάθη,λες και δίνουμε εξετάσεις και είναι ελεγκτές.Κοίτα τα μαύρα σου τα χάλια ηλίθια και άσε τους ‘πατριώτες’…Στις Πανελλήνιες να μεταφέρεις την διορθω-υστερία σου βλήτο,κάποιοι γράφουν με ξένο πληκτρολόγιο και χειρίζονται 3 και 4 γλώσσες..πάντως η δική σου αρρώστια είναι ανίατη..Σε λίγο θα έχουμε και ‘σκονάκια’ μαζί μας για να γράψουμε τη γνώμη μας αριστερές περιστέρες!!!!

        • για να καταλαβαίνουν καλύτερα και οι πατριωτες που υποστηρίζετε, θα ήταν ο «Γκεστάπο της Ελληνικής».

          Τι να σας κάνει όμως ένα σκονακι; Μόνο από τα σχόλιά σας εδώ, τον Μπαμπινιώτη πρέπει να έχετε παραμάσχαλα.

          Η κατακρεούργηση της Ελληνικής από τους Έλληνες εθνικιστές, ακροδεξιους, πατριώτες-πρότυπα οφείλεται στην πολυγλωσσία και στα ξένα πληκτρολόγια;! Μόλις αποκαλύφθηκε το σατανικό σας σχέδιο για την εξόντωσή μας. Προσπαθείτε να μας κάνετε να πεθάνουμε απ’ τα γέλια. (ίδιο σχέδιο με αυτο των αριστερών)

  8. ΧΑΧΑΧΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙ ΛΕΒΕΝΤΗ

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΕΣ-ΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ?ΞΥΠΝΑΤΕ

  9. Η εκκλησία χάρη στους σαλεμένους χριστιανοταλιμπάν έχει ..στεί στο τάληρο και κουνάνε το δάχτυλο τους σε εμάς πουλώντας αέρα κοπανιστό!

  10. παπα το παγγαρι μην το κουβαλας στη μητροπολη για να μεγαλωνουν οι καταθεσεις. να ξοφλας τα ρευματα των ανημπορων. αυτο δεν θα κανε ο χριστος; αυτος ειναι ο πραγματικος χριστιανισμος. η πραγματικη αλληλεγγυη. οχι η συσσωρευση πλουτου στην εκκλησια και η πεινα των απλων ανθρωπων. με χριστιανικη αγαπη……….. ενας χριστιανος…….

  11. Εδώ με τόσο σκοταδισμό που πιστεύουν σε λείψανα και παντόφλες, λίγο κομμένο ρεύμα δεν θα τους λείψει.

  12. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 4.340.000.ΟΟΟ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΑΖΕΥΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ

  13. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ?

    • ΠΕΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑΖΙ-ΦΟΒΙΚΕ. ΟΡΙΣΤΕ ΔΥΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΩΝ ΦΟΝΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:

      https://i.ytimg.com/vi/wU-4Wgv_2cI/hqdefault.jpg
      ΕΔΩ ΦΟΝΤΟΜΟΝΤΑΡΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΙΟΥΡΕΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΣΑΝ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ.

      https://goo.gl/images/gJbehT
      ΕΔΩ ΦΟΝΤΟΜΟΝΤΑΡΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΙΞ ΠΑΚ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΙΝΤΟ.

  14. ΧΑΧΑΧΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!!!

  15. Προς ένας χριστιανός: ρώτησε πρώτα πόσους λογαριασμούς εχει πληρώσει ο παπα Σακελλάρης και η εκκλησία του Ασωματου και μετα να του λες να μην τα πηγαίνει όλα στη Μητρόπολη. Μην τους βαζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

  16. Η δημοτική αρχή δεν έχει καμιά δουλειά με την συγκεκριμένη υπόθεση, δεν μπορεί για οτιδήποτε να φταιει πάντα η δημοτική αρχή!!!! Μήπως κι εμείς οι ίδιοι το’ χουμε παρακανει λίγο φίλε μου?Για να φτάσει στο σημείο η ΔΕΗ να προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος σημαίνει οτι τα ποσά είναι πολύ μεγάλα. Όλοι μας αντιμετωπιζουμε καθημερινά δυσκολίες αλλά αυτές τις απαραίτητες υποχρεώσεις σπαμε την καυκαλα μας και τις πληρωνουμε κάθε φορά που έρχονται οι λογαριασμοί γι’ αυτο κάποια στιγμή πρέπει να αναλαμβανουμε ευθύνες.

  17. ΑΝΤΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΩΝ [ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ] ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΔΕΗ, ΔΕΥΑΚ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ Μ Π Ο Ρ Ε Ι Τ Ε;;; ΙΔΩΜΕΝ

  18. η χα ερχεται κλεφταραδες .ο συριζα,νδ κλπ εφαρμοζουν ναζιστικα χιτλερικα γερμανικα μνημονια εις βαρος του λαου.

    η χρυση αυγη θα τα καταργησει τα μνημονια και οι κλεφτες πολιτικοι στην φυλακη.

  19. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ.χαχαχαχα θα τα πληρωσουν οι κομμουνιστες πλουτοκρατες

    του συριζα.τα μεγαλυτερα αρπακτικα τοκογλυφοι ολων των εποχων

  20. ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΈΛΘΕΙ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΆ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΛΈΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΈΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΆ ΕΡΓΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΆΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΟΣΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΩΣΤΕ Η ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΊ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΌΔΕΙΞΗ ΟΙ πΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΈΙΝΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΌΜΑΤΑ ΟΡΙΣΜΈΝΩΝ.

    • Αξιοθαύμαστε χριστιανέ ορθόδοξε, πρότυπο σύγχρονου ελληνα,

      “λιτουργείς” υπό δαιμονική κατοχή απο τον αντίχριστο του πληκτρολογίου και κατακρεουργεις ετσι βάρβαρα την ελληνική; Βέβαια, η ορθογραφία δεν ειναι σημαντική τωρα στις έσχατες μερες. Το κρίσιμο ερώτημα ειναι αυτο: στην αποκάλυψη, που ξεκάθαρα κοντοζυγώνει, θα εχουμε γουάι φάι ή θα τιμωρηθούμε με αιώνιο μπάφερινγκ;

  21. ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΗ ΑΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ. ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΈΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ? ΑΠΟΜΟΝΟΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΊΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΈΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ. ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΙΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΦΥΓΗ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΩΝΙΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΥΠΌΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΎΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

  22. ΑΑΑΑ ΕΝΤΑΞΕΙ Κ ΕΓΩ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΔΕΗ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ.ΤΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  23. Ρε ορθοδοξε ελληνα πηγαινε να ασχοληθεις με κάτι άλλο και ασε τους παπαδες ησυχους μέρες που είναι!!!!! Όλοι θα κριθουμε απ’ τον Θεό και αυτό ισχύει και για σένα.Ο παπα-Σακελλαρης επιτελει ενα θεαρεστο έργο με αξιοπρέπεια και δεν χρειάζεται υποδείξεις για το τι πρέπει να κάνει.

  24. Λυπηρό το γεγονός και αναμενόμενο , όπως και η συνέχεια με ανάλογα φαινομένα ( κατασχέσεις, άστεγοι, επαιτεία, εξαθλίωση, αυτοκτονίες συμπατριωτών μας κλπ). Τα αποτελέσματα της παγκοσμοιοποίησης είναι μελετημένα και ένα-ένα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στην χώρα μας που δοκιμάζεται καθημερινά, υπερασπιζόμενη και τηρώντας μία ανύπαρκτη δημοκρατία των ληστρικών έμμεσων επιδρομών των δανειστών, χάρις την γενναιώδωρη υποτακτικότητα των καναλιών των σαν άλλοτε κατοχικών κυβερνήσεων. Αφύπνιση, γνώση, ενότητα και συνοχή του κοινωνικού ιστού της γειτονιάς, της κοινότητας και επιστροφή στην παραγωγή της μάνας δικής μας γης. Κουράγιο καλή δύναμη και ευχές γιά Αναστάσεις σ’όλα τα επιπεδα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ