ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Οι βραβεύσεις ξενοδοχείων από Apollo-Dertouristik Nordic AB στο Kipriotis Panorama | Στους 25.000 οι διακινούμενοι Σκανδιναβοί για Κω το 2018 (τα σημεία προβληματισμού)

0
1945
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η μικρή άνοδος για το 2018 και η πτώση κατά 24% των επισκεπτών από την Σκανδιναβία το 2017, η οποία αποδόθηκε κατά κύριο λόγο στο σεισμό του περασμένου Ιουλίου και στις απίστευτες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν με τα τεχνικά προβλήματα στα αεροσκάφη του  τουρ. οργανισμού βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής εκδήλωσης του ταξιδιωτικού οργανισμού Apollo – Dertouristik Nordic AB η οποία  πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Kipriotis Panorama & Suites – Παράλληλα έγινε και η τελετή βράβευσης των ξενοδοχείων που διακρίθηκαν απο τους επισκέπτες.

Την παρουσίαση έκανε η κ. Νina Hornewall με τους συνεργάτες της (κ. Μανώλη και κ. Γιάννη), επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο  ταξιδιωτικός οργανισμός Apollo, στηρίζει τον Ελληνικό Τουρισμό άνω της 30τιας καθώς αποτελεί κορυφαία προτίμηση των πολιτών Σκανδιναβικών χωρών (Σουηδία, Φινλανδία, Δανία, Νορβηγία) για διακοπές στην Ελλάδα, αναλύοντας τα ποιοτικά τους στοιχεία και τις ιδιαίτερες τάσεις-προτιμήσεις.

Ενώ για την Κω αναμένεται να διακινήσει το 2018 25.000 επισκέπτες από 23.000 το 2017.

Αίσθηση επίσης προκάλεσαν τα στοιχεία που δείχνουν ότι οι Σκανδιναβοί επισκέπτες δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την Κω για τον μήνα Οκτώβριο πέρσι (παρά το γεγονός ότι ο καιρός ήταν καλός, κάτι που αποδίδεται στο κλείσιμο από νωρίς της τουρ. περιόδου και των περισσότερων καταστημάτων). Όπως επίσης και ο βαθμός ικανοποίησής τους από την ποιότητα φαγητού στα ξενοδοχεία.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ηλίας Σιφάκης, στελέχη και συνεργάτες του Apollo – Dertouristik Nordic AB και πολλοί εκπρόσωποι συνεργαζόμενων ξενοδοχείων.

Ακολούθησε η τελετή βράβευσης  ξενοδοχείων της Κω και της Καλύμνου τα οποία διακρίθηκαν έπειτα από ψηφοφορία των επισκεπτών που ταξίδεψαν κατά το 2016 με το Apollo – Dertouristik Nordic AB (φωτό-βίντεο)

Κατηγορία 2+

Ασημένιο βραβείο στο Gianna

Χρυσό βραβείο στο Imperial

Κατηγορία 3 & 3+

Χάλκινο βραβείο στο Astron

Ασημένιο στο Family Village Mitsis Hotels

Χρυσό sto Aegean Homes (από Κάλυμνο)

Κατηγορία 4 & 4+

Χάλκινο στο Ramira beach Mitsis Hotels

Ασημένιο στο Blue Lagoon Resort

Χρυσό στο Norida beach Mitsis Hotels

Κατηγορία 5

Χάλκινο στο Blue Domes Mitsis Hotels

Ασημένιο στο Diamond Deluxe Hotel

Χρυσό στο Astir Odysseus

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Excellent cooperation and achievements

στο Kipriotis Hotels

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ