ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ Νέα Αρχή: Τα φαντάσματα του χθες, δίνουν το παρών με δελτία ρύπου, με ύβρεις, ψέματα και συκοφαντίες

13
475

Από τη δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή”, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Τα φαντάσματα του χθες, δίνουν το παρών με δελτία ρύπου, με ύβρεις, ψέματα και συκοφαντίες.

Η Δημοτική Αρχή απαντά με έργα.

Τα γκρίζα πρόσωπα του παρελθόντος, προσπαθούν να επιβάλλουν τη ρητορική του μίσους και του διχασμού.

Η Κως όμως, σήμερα, χρειάζεται συνεργασία, ενότητα και συνεννόηση.

Ότι έχει απομείνει από το “Όραμα” που συνετρίβη στις τελευταίες εκλογές είναι η λάσπη.

Με αυτήν θα μείνουν.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περιμενετε 1 χρονο και θα με θυμειθειτε.Οι…ιστοριες δεν εχουν οριο μαυτην την δημοτικη αρχη.Οσο και να απαντανε είναι εις βαρος τους.

  2. με την βρωμια που του προκαλεσατε,και με την ασυδωσεια που υπαρχει με τους ρουφους εργαζομενους που υποστηριζετε,και εχετε αφησει στην απεξω τους υπολοιπους και εργατικούς εργαζομενους.Αλα που θα παει,κοντα είναι οι δημοτικες.Εμεις που ειμαστε νομιμοι στις υπηρεσίες του δημου μεσω ΑΣΕΠ,και όχι με αδιαφανείς διαδικασιες,θα σας τελειώσουμε μεν τους ψηφους μας.Και να ξερετε εμεις ειμαστε πενταπλάσιοι από τους δικους σας τους ρουφους.Ξεδιαντροποι,βουιζει το νησι.

  3. Το Νέα Αρχή σας μάρανε. Ρε δεν παρατάτε τα δελτία τύπου και βγήτε επιτέλους έξω από τα γραφεία και τις εκδηλώσεις όπου μόνο με αυτά ασχολείστε? Ελάτε σε επαφή με την πραγματικότητα και με τους πολίτες μπας και δικαιολογήσετε επιτέλους το ρόλο για τον οποίο σας έχει τοποθετήσει σε αυτή τη θέση ο κόσμος. Δεν παρατάτε την ειρωνία και το υφάκι λέω εγώ και να ασχοληθείτε λιγάκι με έργα έστω και τώρα? Μαζί με τη μερίδα των εργαζομένων τους οποίους τους έχετε κάνει όμοιούς σας, σίγουρα θα έχετε την ίδια μοίρα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και δεν κρατά για πάντα. Κρίμα στο νησί και τα χάλια του, αλλά δυστυχώς το ψάρι βρωμά από το κεφάλι και όταν βρωμήσει θέλει πέταγμα, εσείς κύριοι έχετε βρωμίσει αλλά έως εδώ, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου, σας πήρε χαμπάρι…..

  4. αντιμαχειτες ξεσηκωθήτε τώρα ειναι η ωρα ο κυριακος έκανε τη αρχή σχολεια συλλογοι χωριανοί ολοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ,δεν βλέπετε πωσ απαντούν ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ επι του θέματος τίποτα αυτή τη τακτική εχουν και τέλος πολύ κατατοπιστικό το κείμενο μασ ενημερώσατε πλήρως

  5. 1. To 2015 εισβολή μεταναστών
    2. Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
    3. Αρχή του 2017 παύση της Ryan air μετά από συνεχόμενα χρόνια πτήσεων
    4. Καλοκαίρι του 2017: ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
    5. 2018: αρνητικό ρεκόρ όλων των ετών σε αφίξεις κρουαζιεροπλοίων!

    Τι άλλο μας περιμένει με τον δήμαρχο της γκαντεμιάς? θεέ μου βοήθα μας με τον xρουσούζη που μπλέξαμε!

  6. Η ΡΟΥΦΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ , ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ

  7. »Τα γκρίζα πρόσωπα του παρελθόντος, προσπαθούν να επιβάλλουν τη ρητορική του μίσους και του διχασμού…»
    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΤΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΤΣΗ. ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ, ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΣΕ ΖΟΥΜΕ. »ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ» ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΄14 ΚΥΡΙΤΣΗ, ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ. Σ’ ΑΡΕΣΕΙ, ΔΕ Σ’ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ