ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Δυναμική ομιλία Βελόπουλου στην Κω | Επεισόδιο με οπαδούς Σώρρα (& αποβολή τους από την αίθουσα) | «Δεν έχουμε καμία σχέση με τη ναζιστική ΧΑ, είμαστε με την Ελληνική Λύση που θα έρθει και τον τόπο θα ξεβρoμίσει…»

37
3461
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δυναμική, με αρκετά μεγάλη (για τα τοπικά δεδομένα) προσέλευση κόσμου, αλλά και με ένα επεισόδιο από δύο στελέχη του ΕΣΥ Κω (Σώρρα) πραγματοποιήθηκε απόψε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξεν. Μαριτίνα στην Κω η πολιτική ομιλία του Προέδρου της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ» Κυριάκου Βελόπουλος, ο οποίος περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και στα νησιά.

Το επεισόδιο με τα στελέχη του ΕΣΥ (Σώρρα) έγινε στην αρχή καθώς στην κριτική που άσκησε ο κ. Βελόπουλος για τον αρχηγό τους, ο ένας άρχισε να τον διακόπτει ζητώντας διάλογο με συνέπεια να επέμβουν αγανακτισμένοι και σε έντονο ύφος αρχικά υποστηρικτές από Κω του Κ. Βελόπουλου και στην συνέχεια άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας βγάζοντας τους εκτός αιθούσης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ | Στην συνέχεια -όπως πληροφορούμαστε- οι δύο πλευρές αλληλομηνύθηκαν στο ΑΤ Κω και σύμφωνα με στελέχη του ΕΣΥ Κω, κρατείται και ο κ. Βελόπουλος)

Το επεισόδιο στην αρχή του ΒΙΝΤΕΟ:

ΒΙΝΤΕΟ Το επεισόδιο με την κάμερα της Δημοτικής τηλεόρασης Κω:

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στην ομιλία του έδωσε έμφαση στην παραγωγική ανάπτυξη της χώρα και αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κω, ενώ με αφορμή συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο και μελισσοκόμους από την περιοχή μας, (όπως και χθες στην Κάλυμνο), τόνισε ότι θα μπορούσε να  αποτελέσει μια δυναμική βάση στον πρωτογενή τομέα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ πιστεύει -επεσήμανε- ότι η μόνη διέξοδος για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας είναι η «πραγματική παραγωγή».

Ειδική αναφορά έκανε επιπλέον ο κ. Βελόπουλος στα πλεονεκτήματα από την αξιοποίηση του μεγάλου κεφαλαίου για την Κω που είναι ο Ιπποκράτης, αναφερόμενος στις αναξιοποίητες ιαματικές πηγές στον Άγ. Φωκά για ειδικό τουρισμό υγείας με αρωματοθεραπεία, υδροθεραπεία κλπ. Αντ’ αυτού βλέπουμε να διαφημίζονται τα χαμάμ στην απέναντι Αλικαρνασσό -όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε πολλά σημεία της ομιλίας του έκανε παραπομπή στο 270 σελίδων πλήρες πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ,λέγοντας χαρακτηριστικά :  «πριν ακόμα κάνουμε το  κίνημα μας, φτιάξαμε το πρόγραμμα μας. 270 σελίδες πρόγραμμα δεν έχει κανένα κόμμα».

Δριμεία κριτική άσκησε επίσης στην κυβέρνηση όπως και όλες τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις αλλά και τα κόμματα που ζητούν συνδρομές από τους πολίτες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ένας ηγέτης πρέπει πρώτα να είναι επιτυχημένος ο ίδιος προσωπικά και επαγγελματικά. Όπως και ένας Ορθόδοξος ηγέτης δεν μπορεί να τηρεί τις νηστείες και να είναι διακόσια κιλά. , εκτός κι αν έχει άλλα προβλήματα υγείας.

Αναφέρθηκε επίσης αρκετές φορές στην Ορθοδοξία και στις επισκέψεις του στο Άγιο Όρος όπου είχε συνάντηση με τον Πούτιν παρουσία δύο ηγουμένων. Εκεί ο Ρώσος ηγέτης του εκμυστηρεύτηκε ότι στην συνάντηση που είχε με τον Τσίπρα είχε προσφερθεί να δανείσει την Ελλάδα με 50 δις. Όμως, με βάση το μνημόνιο αυτό δεν ήταν δυνατόν καθώς από τους πρώτους όρους που έχουν υπογραφεί είναι «δανείζεσαι μόνο από τους δανειστές σου».

Επιπρόσθετα η Ελλάδα δεν είχε επάρκεια και αυτάρκεια αγροτοβιομηχανικών αγαθών για να αντέξει τις δυσκολίες των πρώτων μηνών. Και στην τελική του λέει (ο Πούτιν) «Εγώ τι θα πάρω; Και του ζήτησε τη βάση στη Σύρο, την οποία τώρα την παίρνουν οι Αμερικανοί με 50-100 εκατομμυριάκια…»

Η κριτική του εστιάστηκε ειδικότερα σε Καμμένο, Σώρρα (που προκάλεσε και το επεισόδιο με οπαδούς του στην αρχή) και Χρυσή Αυγή…

«Βγάλαν την Χ.Α. στη βουλή για αυτό το λόγο: Γιατί μόλις δηλώνεις Έλληνας. Α, είσαι χρυσαυγίτης, μόλις δηλώνεις Ορθόδοξος το ίδιο, αν και πολλοί από αυτούς (του Χρυσαυγίτες) δεν ξέρουν τι είναι, με τον εξωαποδώ είναι.. Τραγουδάνε και τραγουδάκια περίεργα… Απορώ είναι δυνατόν οι Έλληνες – Εγώ το ‘χω πει ο αδελφός του παππού μου 16 ετών δολοφονήθηκε από τους Ναζί στα Γιαννιτσά το ’42. Δεν μπορώ να υπηρετώ πρώτ τη ναζιστική Γερμανία με τις ιδέες μου και μετά την Ελλάδα. Δεν γίνεται να χαιρετάω ναζιστικά, δεν μπορώ! Και στην τελική η Ελλάδα δε χρειάζεται «ούγκα-ούγκα» δε χρειάζεται βία, αλλά βιασύνη γρηγοράδα γιατί τελειώνει. Θέλει πρόγραμμα, σχέδιο, παραγωγή πλούτου.

Κλείνοντας απευθυνόμενος στο κοινό ρώτησε είμαστε Έλληνες, για να λάβει μια βροντερή απάντηση «είμαστε». «δεν έχουμε καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, είμαστε με την Ελληνική Λύση που θα έρθει και τον τόπο θα ξεβρομίσει…»

Πρόσθετες φωτό & βίντεο Χαρίκλεια Χριστοφή

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

  2. ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΠΕΣ ΤΑ. ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΡΝΟΒΟΣΚΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΙΧΑΛΟΦΥΡΕΡ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ.

  4. 2-3-2012.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΑΓΕΙ 400.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

    Στο δημοσίευμα γινόταν αναφορά ότι ο βουλευτής μετέφερε 400.000 ευρώ σε τράπεζα του, ποσό που δεν προέκυπτε από το πόθεν έσχες του.
    Πηγή: Στα μαχαίρια Βελόπουλος – Λιάτσος για τα λεφτά που έφυγαν στο εξωτερικό | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/39289/στα-μαχαίρια-βελόπουλος-λιάτσος-για-τα-λεφτά-που-έφυγαν-στο-εξωτερικό

  5. ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ

    ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΑΝΕΛ ΠΟΤΑΜΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΛΠ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.

  6. Μείζον ζήτημα για τον βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκο Βελόπουλο και τις διασυνδέσεις του με τα «αφεντικά» της μαφίας της Θεσσαλονίκης, εγείρει η φωτογραφία που αποκαλύπτει σήμερα, Δευτέρα, «Το Βήμα». Ο κ. Βελόπουλος χαμογελαστός εικονίζεται να έχει θερμή – και ιδιαιτέρως οικεία μάλιστα – χειραψία και με τον 53χρονο Δημήτρη Λαμπάκη,τον αρχηγό δηλαδή κατά την ΕΛΑΣ της μίας από τις τέσσερις διασυνδεόμενες εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρωθηκαν τις τελευταίες ημέρες.http://www.tovima.gr/society/article/?aid=439836

  7. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΞΕΞΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΕΡΧΕΤΑΙ!

  8. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.Ο Κυριάκος Βελόπουλος πουλάει επιστολές που έγραψε ο Ιησούς αυτοπροσώπως (βίντεο)

    Και πως θα πληρώσει τη βίλα του 1.000.000 ευρώ στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ο… άνθρωπος, βρε παιδιά;

    Έχει βρει κορόιδα και τα αρμέγει….

    Το ίδιο έκανε και με το … κίνημα της Υπέρβασης για τα κόκκινα δάνεια… όπου έχει χρήμα, εκεί πάει…. https://attikanea.blogspot.gr/2014/08/blog-post_282.html

  9. ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 ΓΡΑΦΕΙ

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

  10. ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ.ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  11. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΚΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  12. χαχαχαχαχαχα ο Νταης ο Βελοπουλος.Εισαι ξοφλημενος ρε.Λες ψεματα στα προβατακια.Το ξερεις γιατι εισαι στο αθλιο συστημα.Δε θα σου βγει χτυπήσου οσο θες.Ειστε ολοι σας τελειωμενοι.Ολοι σας ομως.

  13. χαχαχαχαχα ο Νταής ο Βελόπουλος.Κοροιδευεις το κοσμάκι ετσι?Ειστε ολοι σας ξοφλημένοι ρε.Το γνωρίζετε πάρα μα πάρα πολυ καλά αλλα παλευετε μεχρι τελους.Το τελος ομως ξερουμε ποιο θα ναι.Κοντοζυγωνει.

  14. Λαεεεεεεεεε Ξυπναααααααα επιτελους.Τι κανεις ρε?Ποσο αλλο θα ανεχεσαι αυτο το ψεμα.Ανοιξε επιτελους τα ματια σου και κοιτα καθαρα.Σε εχουν αποβλακωσει ρεεεεεεεεεεε ξυπναααααααααα.ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  15. Eνας ακομη ανθέλληνας προδότης της χώρας.Δε θα σου περάσει ούτε και στα αφεντικά σου ουτε και σ εσένα.ΥΒΡΙΔΙΟ ΣΙΧΑΜΑ

  16. Ποιος Βελόπουλος;… και ποια Ελλήνων Συνέλευσις;…ΒΥΖ.ΑΝ. αυτό είναι το κόμμα που θα σώσει την ΕΛΛΑΔΑ!!
    Κωνσταντίνος Κατακουζηνός…ο ηγέτης που θα λυτρώσει όλους τους Έλληνες!! https://www.youtube.com/watch?v=7N_z1EnFT1Q

      • Πολύ σωστά τα λέει ο Κυριάκος ο Βελόπουλος! Οι Έλληνες να γίνουμε περισσότεροι, γεννάτε γιατί χανόμαστε, εγώ πάdως είμαι έτοιμη να κάνω Έλληνες, κανέναν πρόθυμος γαμπρός να γονιμοποιήσει ένα ταπεινό χαμομηλάκι;

        • …δεν έχεις ανάγκη εσύ, έχεις τον αστυνόμο Μπάμπη Μπάμπουρα!😉😉😉

        • Νικόλα παιδί μου, το σωστό είναι…Μπάμπης Μπάμπουρας* 😉

        • Κωνσταντινος Κατακουζηνος επίκουρος καθηγητής της βυζαντινολογιας

          Το σωστό είναι Χαράλαμπος Μπαμπουρας, να ομιλούμε σωστά παρακαλώ

        • Μωρή κατακουζήνα, δεν περίμενα να μπαίνεις στο internet να το παίζει Παμπηνιώτης. Γρήγορα πίσω στις χέστρες και του πιντέδες του Βυζαντίου.

  17. Τι πίκρα,τι κατάθλιψη….Οι Νεοέλληνες χαμένοι στο διάστημα….Άντε τώρα να φτιάξεις χώρα με αυτούς και τούς άλλους γκάου….

  18. Όταν μιλάνε σωτήρες του ΠΑΣΟΚ μαζεύεται λιγότερος κόσμος από τον Βελόπουλο. Πώς γίνεται τώρα το ΠΑΣΟΚ να είναι τέταρτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις (και ενίοτε τρίτο).

  19. Οπαδοί Βελόπουλου και Σώρρα στην Κω! Πού; Στην Κω! Γιαυτο δεν θα παει ποτε μπροστά αυτο το νησι.

  20. 15 λόγοι που το φιλορωσικό κόμμα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος θα σκίσει Πηγή: www.lifo.grhttp://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/94063

    Η πρώτη φορά που είδα τον Βελόπουλο ήταν σε περιθωριακό κανάλι της Θεσσαλονίκης περίπου το 1997. Ούρλιαζε κάτι του στυλ «Ο Ιησούς ήταν Έλληνας. Οι Αμερικανοί είναι Έλληνες. Ο πρώτος άνθρωπος στη Γη ήταν Έλληνας! Και Έλληνας θα πεθάνει!» Μπορεί σήμερα αυτοί που φωνάζουν στην τηλεόραση και «αποκαλύπτουν» θεωρίες συνωμοσίας να είναι πολύ συνηθισμένοι, αλλά τότε ο Βελόπουλος ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά κάθε σκεπτόμενου ορθολογιστή. Η συντηρητική (για να το πω κομψά) δράση του στην Θεσσαλονίκη έχει μείνει αξέχαστη, και μετά έγινε και βουλευτής του Καρατζαφέρη. Τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με τη δημοσιογραφία και τις τηλεπωλήσεις, αλλά τώρα μαθαίνω ότι επιστρέφει. Περισσότερα: http://www.lifo.grhttp://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/94063

  21. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΕΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΚΕΥΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΤΙ ΠΛΕΙΑΔΑΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΎΝ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΣΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ! ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΤΙ ΤΟΥ «ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑΤΟΣ» ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΓΙΑΥΤΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ!

  22. Τοτε γιατι ολες αυτες τις ημερες τα φειγ βολαν που διαφημιζαν την συγκεντρωση τα μοιραζαν Πακιστανοι ; Ντροπη σας ρε υποκριτες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ