Δύο ιδιαίτερες αισθητές σεισμικές δονήσεις στην Κω 3,9 (4 σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό) & 3,3 R πριν από λίγο! (Δείτε πως καταγράφηκε από το σεισμογράφο της Νισύρου)

13
5526

Δύο ιδιαίτερα αισθητές στην Κω σεισμικές δονήσεις στις 15:20 3,9 R (το Ευρωμεσογειακό ινστιτούτο τον ανεβάζει στα 4 R)  και 15:14 η πρώτη 3,3 R (ή 3,5 σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό),

επιφανειακές με επίκεντρο λίγο έξω από το λιμάνι της Κω.

Οι σεισμικές δονήσεις όπως καταγράφηκαν από τον σεισμογράφο της Νισύρου:

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξέρει ο Γεώργιος γιατί δεν κάνει έργα. Οι σεισμολόγοι του Δήμου έχουν προβλέψει τους μετασεισμούς. Ποιος θα μπει στη διαδικασία του φτιάχνε – χάλα. Άστα σου λέει στους επόμενους΄, είναι εποχές για δουλειά τώρα, καλά είναι και τα ταξιδάκια. Τουλάχιστον εάν λείπεις δεν κινδυνεύεις και από τους μετασεισμούς…..

  2. αΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΊΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…
    ΞΕΙΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΛΙ.

    • Οι ξένοι που ήρθαν ήδη εδώ και ρωτούν συνέχεια τους εργαζόμενους το έχουν αναρτήσει,βγήκαν απ τα δωμάτια και θέλουν πληροφορίες,οι ξεναγοί τους επίσης τον ένιωσαν…απ το πρώτο λεπτό το ανέβασαν,εκτός αν νομίζεις ότι όλοι οι Επισκέπτες μας παίρνουν φάρμακα όπως εσύ και δεν νιώθουν την δόνηση!!! Θυμήσου ότι έχουμε συμπολίτες ξένους υπηκόους,και όσο να ναι 4 Ρίχτερ με τον θόρυβο για όσους το πέρασαν..μένει στο υποσυνείδητο .

  3. Προτιμάς εσύ να σκοτωθεί ο κόσμος όπως έγινε και στα μπαράκια για να βγάλετε τα λεφτά σας ..

    • Μπαβο καλα τα λες φιλε γιατι οι περισσοτεροι απο αυτους τους δεκαροφονιαδες το φραγκο πανω απ`ολα και ας καει το συμπαν !!

  4. Δηλαδή τι θέλετε να προσποιούμαστε πως δε γίνονται μετασεισμοί? ΟΚ θα το παίξουμε αδιάφοροι όπως η Δημοτική Αρχή, χωρίς έργα υποστείλωσης ή θωράκισης του Νησιού σφυρίζοντας κλέφτικα οποτεδήποτε κουνάει η Γη κάτω από τα πόδια μας και θα κάνουμε τους μεθυσμένους. Ωραία λογική, συγχαρητήρια…

  5. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΛΛΟ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΩΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΏΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΠΡΟΛΗΨΗ.
    ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΔΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΊ Ο ΚΟΣΜΟΣ ( ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ???? ) ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΣΑΙΖΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ? ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΠΕΡΥΣΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ….. ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΊΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ, ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ…
    ΤΙΝΑΦΤΟΣΡΕ???????

    • Ακριβώς έτσι,είναι σαν να θέλει ν αποκρύψει την ένταση με την Τουρκία.

      Τα παρολίγον θερμά επεισόδια,τους ομήρους,το μεταναστευτικό επειδή έχει την ψευδαίσθηση ότι ο ‘τηλέγραφος’ αντικαταστάθηκε.Θυμίζει λίγο εκπομπές της ΕΡΤ,που είναι στον κόσμο τους.

  6. Έχει κάτι σαλεμένους που εξισώνουν την αξία της ζωής με την .....σαιζόν.

    δεν πάμε καλά και το βλέπουμε όλοι,αλλά αυτό είναι χάλι μαύρο..μιλάμε το άτομο χρειάζεται ορό να το κουβαλάει το ψυχοφάρμακο σε ενέσιμη υγρή μορφή…άκου ‘σωτήρες του πληκτρολογίου που θα καταστρέψουν τα πάντα’….σιγά μην φοβηθούν τους σεισμούς οι λιμασμένοι,αλλά μου διέφυγε,ότι έρχονται για τις ‘καλές μας υπηρεσίες’!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ