Ν. Κανταρζής: Δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης με στελέχη της Δημ. Αρχής… Η Μαρίνα κινδυνεύει να φύγει σε ιδιώτες… Υπάρχουν «κλειστά αυτιά»

23
1514

Mε αφορμή την συμμετοχή του δημοτικού συμβούλου Ν.Κανταρζή στο συνέδριο για τα οικολογικά λιμάνια , σε συνέντευξη του στη Δημοτική τηλεόραση ο κ.Κανταρζής έβγαλε την πικρία του αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης με συναδέλφους του από τη δημοτική αρχή για σειρά ζητημάτων που αφορούν λιμενικές εγκαταστάσεις, την σύνδεση της μαρίνας Κω με τα 8 λιμάνια του λιμενικού ταμείου.

Οφείλει η Κως επισημαίνει ο κ.Κανταρζής, να έχει οικολογικό σχεδιασμό, να γίνει συζήτηση για την αξιοποίηση λιμένων και Μαρίνας, να αξιοποιηθούν τα λιμάνια του νησιού, να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα γύρω από αυτά και να δούμε όλοι μαζί πως λειτουργούν τα λιμάνια, τα προβλήματα που προκύπτουν από τη λειτουργία τους, αλλά δυστυχώς αναφέρει  ο κ.Κανταρζής  δεν υπάρχει συζήτηση, υπάρχουν «κλειστά αυτιά»  στη δημοτική αρχή.

Πρέπει το νησί να προχωρήσει και να υπάρξει στρατηγικός σχεδιασμός.

Η Μαρίνα κινδυνεύει να φύγει σε ιδιώτες… πρέπει η Μαρίνα να ενισχυθεί  με σύνδεση και με τα άλλα λιμάνια.

Πηγή: dhras.gr

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νίκο καθημερινά επιβεβαιώνεις τον τιτλο που σου εδωσε ο Κυριτσης το 2006,αυτο του πολιτικου …… και περιφερόμενου υποψηφιου δημάρχου.

    • Κάτι ξέρει ο Νικολάκης, λες ο εκλογικός νόμος; λες οι νέες παρατάξεις με απλή αναλογική; λες η χαμένη έμισθη καρέκλα εξουσίας; ;;

      Ένα είναι το σίγουρο, άνοιξε πανιά για αλλη εκολαπτόμενη δημοτική παράταξη ή έκλεισε με τον Νικητιάδη αντιπεριφερειάρχης τουρισμού;;;; με τον Κυρίτση τελείωσε, δεν τον αντέχει κανένας όπως στο σΟύΡΑΜΑ την Ρούφα….

    • Εσυ νικολακι διάλεξες να πας μαυτον τον αχρηστο δημαρχο,και εφυγες από έναν ανθρωπο που σε ανεδυξε από τα αβατα,και ένα συγνωμη δεν ζητησες……….ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΙ.

    • Νικολα εχεις δικιο.Οταν βαζουν ανθρώπους σε θεσεις που εχει σχεση με τουρισμο και θαλασσα,[βλεπε μαρινα] και δεν γνωριζουν τι θα πει το yes,και το no,οχι μονο θα τους παρατουσα,αλα θα τους κοπανιουσα και από πανω.Τα κουμπαρακια βλεπουν μονο,μηπως και παρουν κανενα ψηφο….

  2. Γιατι να μην παει σε ιδιωτες?????Τι κανετε πιο καλα εσεις? βαζετε τους δικους σας μεσα?Οτι μπορει να ειναι ιδιωτικο να ειναι.Κρατιστες αμετανοητοι…………….

  3. Πόσο καιρό τώρα Νίκο μου μιλάει η Ιωάννα και τα νέα παιδιά του ΟΡΑΜΑΤΟΣ για το κτηματομεσιτικό γραφείο Κυρίτση?? Δεν σου λέω να τους υποστηρίξεις και ούτε με ενδιαφέρει!!! Αλλά αφού τα βλέπεις και τα ξέρεις τι κάνεις ακόμα εκεί. Ένας πραγματικός φίλος!!!

  4. Από μια και μόνο πρόταση «Να δούμε όλοι μαζί πως λειτουργούν τα λιμάνια» μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι μέχρι τώρα δεν ξέρουμε ακόμα τι μας γίνεται και θα μάθουμε κάποια στιγμή στο μέλλον σε αντίθεση με τους ιδιώτες οι οποίοι γνωρίζουν το αντικείμενο. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αν τώρα πχ τα «κέρδη» από την Μαρίνα είναι 10 και ζητήσουμε από τον ιδιώτη τουλάχιστον το ίδιο τίμημα στην ουσία θα του την χαρίσουμε γιατί λόγω κακοδιαχείρισης αντί για 100 βγάζουμε μόνο 10.

  5. ρε τεμπεληδες ρε ακαματηδες ρε αχρηστοι παλι βολτες ταξιδια τζαμπα ολοι τους

    Νικο βγαλε φωτογραφιεςτης κω για διαφημιση του τσαντιρ μαχαλα

  6. Για να δουμε εχουν να πουν τιποτα μαυτα που λεει ο κυριος κανταρζης,[ο συνάδελφος σας],η θα κανετε παλι τον παλαβο.Εαν υπαρχουν παντελόνια να δινετε απαντησεις για να γνωριζουν οι κωοι τι συμβαινει επιτελους στην ταλαιπωρημενη μαρινα,που την καταντησατε τσιφλικι σας.Η μαρινα δεν είναι δικια σας,για να αποφασίζετε και να διαταζειτε,και να απολυετε οποιους θελετε,και να προσλαμβανετε οποιους θελετε.Βωα το νησι με οσα εχουν γινει στην μαρινα.Ο κοσμος σας περιμενει με μαυρες αγκαλες στις δημοτικες.Αναγκασατε ανθρώπους να δηλωσουν παραιτηση,γιατι δεν σας αντεξαν αλο.Αυτο λεει πολλα.

  7. Ε Νίκο θέση θέλεις ;; Ας μην ήθελες να γίνεις βουλευτεις εσυ κ ο Κρητικος τι μηλατε ξέρουμε κ που δε σας σούταρε χάρη σας έκανε όχι θέσει να σας δοσει! Είπαμε Κως μικρή κοινωνία .

  8. Νικο συμφωνω ….. αλλα επι καισερλη τα στελεχη που διαφωνουσαν εφευγαν ΄΄»» εσυ και ο κρητικος κατηγορειτε τον κυριτση πισωπλατα αλλα ταυτοχρονα μενετε στην παραταξη … γιατι δεν παρετειστε ,δεν φευγετε ΄΄ οποτε μην λες βλακειες συγνωμη αλλα ετσι χανεις το δικιο σου η μενεις η τουμπεκι οι κοινωνια ειναι μικρη σας βαρεθηκε΄΄

  9. ΝΙΚΟ Η ΡΟΥΦΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ/

  10. Μιλάς εσύ για το ότι κινδυνεύει να φύγει η μαρίνα σε ιδιώτη την στιγμή που επί θητείας σου εκεί την έβγαλες δύο χρονιές παθητική με στόχο να την βγάλεις και τρίτη συνεχόμενη, που σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί, γιατί είχες σκοπό να την ξεπουλήσετε;;; Τότε σε σταμάτησε ο Μαραγκός και σε έβαλε στην θέση σου, τώρα το τι γίνεται δεν γνωρίζω, αλλά εσύ να κατηγορείς άλλους για αυτά που δεν κατάφερες εσύ να κάνεις και σου χαλάσανε την μάσα !!!! Ντροπή σου νικολάκι.

  11. Ιδού τα «αγαθά» του πολυπολιτισμού: Μία μεσήλιξ Σουηδέζα, μέλος μάλιστα σε μια ομάδα στο Facebook ενάντια στο κυνήγι «μεταναστών», βιάστηκε και κακοποιήθηκε άγρια από 2 Αφγανούς στη δομή φιλοξενίας όπου διέμεναν οι τελευταίοι.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια στην αστυνομία, βγήκε ραντεβουδάκι με έναν τύπο και αφού «δεν της έκατσε η φάση», συνάντησε τα δυο «κατατρεγμένα» αφγανά έξω από μια παμπ και αποφάσισε να τους συνοδεύσει εκεί που έμεναν.
    Δεν φοβόταν τους «ξένους» όπως είπε χαρακτηριστικά και θεώρησε ενδιαφέρουσα την παρέα τους και όσα θα είχαν να πουν.Μόνο που το «ενδιαφέρον» το εκλαμβάνει διαφορετικά ο καθένας… Ήπιαν αλκοόλ και η γυναίκα βιάστηκε κατά φύση και παρά φύση…
    Συμπέρασμα: Έτσι συμβαίνει πάντα με τα «αγαθά» του πολυπολιτισμού. Τα «απολαμβάνουν» όλοι ανεξαιρέτως!

  12. Νίκο μου δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά ο Γιάννης με τον Θεοδοση Αμα μπει μαρίνα θα κάνει παπάδες.Αστέ αυτούς που ξέρουν και είναι τίμιοι και καθαροί να κάνουν κάτι καλύτερο από σας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ