Μεγάλη ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» σε ηλικία 62 ετών, ο Αριστείδης Ζαμάγιας

21
10137

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του Αριστείδη Ζαμάγια, ενός ιδιαίτερα αγαπητού συμπολίτη μας, εξαίρετου Δικηγόρου, ενεργού πολίτη με συμμετοχή στα κοινά, αλλά και στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Ο Αριστείδης Ζαμάγιας «έφυγε» απόψε στο Νοσοκομείο Κω, σε ηλικία 62 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με ανίατη ασθένεια η οποία τον ταλαιπώρησε πολύ τους τελευταίους μήνες.

Εξαιρετικός άνθρωπος, ευγενική φυσιογνωμία, χαρισματική και πολυτάλαντη προσωπικότητα.

Εξέχων μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Κω.

Αυτοδιοικητικός. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δικαίου επί Δημαρχίας Βασίλη Χατζηγιακουμή, παλαιότερα υποψήφιος Κοινοτάρχης Πυλίου και Κοινοτικός σύμβουλος (αντίπαλος στην αρχή και στην συνέχεια μαζί με τον αείμνηστο, Γαληνό).

Ήταν επίσης δυναμικό μέλος της Χορωδίας ΑΡΙΩΝ με πολύ σημαντική προσφορά και στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας (φωτό).

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στην εορτή του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί (εκεί όπου ο αείμνηστος πατέρας του είχε διατελέσει Ιερέας), όπου αποχαιρέτησε με συγκίνηση αλλά και γενναιότητα ψυχής, πολλούς φίλους και γνωστούς (φωτό).

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και με εκτίμηση.

Καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση αγαπητέ Αριστείδη!!!

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι σήμερα  Σάββατο στις 6μμ στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί (η σορός θα βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας στον Άι Γιώργη  από τις 15:30).

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΑΝΤΩΝΗ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΝΥΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΡΠΑΘΟΥ – ΚΑΣΟΥ. ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΔΙΚΑΙΟ. ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΠΑΠΥΡΟΣ ΛΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΙΤΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙΑ ΚΩΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΕΣΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΑΝΤΩΝΗ ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ .

  2. Για όσους επιθυμούν να παραβρεθούν στο τελευταίο αντίο του Αγαπημένου μας Αριστείδη, η σορός θα βρίσκεται στο σπίτι του στον Άι Γιώργη 15:30. Σήμερα Σάββατο 05/05/2018.Η κηδεία θα γινει στις 18:00 στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Πυλί.

  3. Ειλικρινή θερμά συλλυπητηρια στην οικογένεια του για έναν συμπαθή κ εξαίρετο άνθρωπο !

  4. Αντώνη μου είχες τον πιο άξιο και πολιαγαπιτο πατέρα του κόσμου .να τον θιμασε για πάντα καλό παράδεισο

  5. Καλός άνθρωπος και άριστος επαγγελματίας ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.

  6. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

  7. Πολύ κρίμα… Εξαίρετος άνθρωπος.. Σοβαρός άνθρωπος… Άνθρωπος.
    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Τα συλλυπητηρια μου στην υπέροχη οικογένεια του.
    Πολύ κρίμα πραγματικά..

  8. Δεν υπάρχουν λόγια ο δικηγορικός σύλλογος έγινε φτωχότερος!!!!! Ήταν ένας καλός άνθρωπος με σεβασμό στον συνάνθρωπο του!!!!!! Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του κουράγιο Νομική!!!!!!

  9. Καλο παράδεισο σε έναν εξαιρετικό Άνθρωπο.Θερμά συλλυπητηρια και υπομονή σε όλη την οικογένεια,ας είναι Άγιο το χώμα που θα τον σκεπασει.

  10. Καλό ταξίδι φίλε μου σε αυτό τον δρόμο που κάποτε όλοι μας θα περπατήσουμε.Καλό σου ταξίδι και οι πόρτες του παραδείσου ανοιχτές σε καρτεράνε. Καλό σου ταξίδι στην καινούργια σου γειτονιά των αγγέλων. ΚΑΛΌ ΣΟΥ ΤΑΞΊΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!

  11. Είναι τραγικό να θάβουν οι γονείς τα παιδιά τους.
    Επίσης τραγικό να πληροφορειται ο δάσκαλος τη θανη του μαθητή του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ