ΟΡΑΜΑ: Αποκλειστικές εικόνες από το ντοκιμαντέρ Κυρίτση για την προβολή της Κω στην Κίνα

36
2610
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΟΡΑΜΑ: Αποκλειστικές εικόνες από το ντοκιμαντέρ Κυρίτση για την προβολή της Κω στην Κίνα

Με τον απόλυτα εύστοχο τίτλο «Μαύρη Τραγωδία» ο κος Κυρίτσης και οι κομπάρσοι της Δημοτικής Αρχής προετοιμάζουν πυρετωδώς το ντοκιμαντέρ προβολής και «διαφήμισης» της Κω στην αχανή αγορά της Κίνας.

Με ένα φουτουριστικό σκηνικό που παραπέμπει στους κρατήρες που κοσμούν την επιφάνεια της Σελήνης ή μήπως της Καρδάμαινας (έχουμε ομολογουμένως μπερδευτεί) επιχειρεί να αναδείξει την σκοτεινή ομορφιά της Κω.

Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να μην διαρρεύσουν σκηνές από την υπερπαραγωγή της ΚΥΡΑΣΚ Films καταφέραμε να διεισδύσουμε και σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα τις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα σε Καρδάμαινα (δρόμος προς Lakitira), κύκλος αεροδρομίου, επαρχιακός, Αντιμάχεια κλπ.

Απολαύστε υπεύθυνα!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

36 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ,ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΑ

      ΕΞΩ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 7 ΑΣΤΕΡΩΝ,ΣΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΘΟΝΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΙΣΩΔΙΑ,ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ.ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΦΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ,ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ Σ////.ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ.ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    • η εξουσιομανης γυρολογος ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ που αλλαζε παραταξουλες σαν πουκαμισα

      θυμηθηκε τις λακκουβες. το ΣΟΥΡΑΜΑ ξεχνα τον ΚΩΣΤΟΥκο ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΕΡΓΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, μονο συνεργατικες ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ των ΦΙΛΩΝ??? χάιβανια τις αντιπολιτεση.

      • ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΕΙΤΕ??? ΑΦΗΣΤΕ ΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ, Η ΚΑ. ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΑΝΕΤΕ! ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΗΣ ΕΙΠΑΤΕ?? ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ ..ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΙΩΑΝΝΑ ΘΑ ΣΑΣ…ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

  1. ΚΑΡΓΙΑ.... ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ.ΤΖΑΜΠΑ ΜΙΣΘΟΣ ΒΟΛΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΦΕ ΑΡΠΑΧΤΕΣ

    ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.κυριτση τελειωσες εριξες το νησι στα ταρταρα.Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΤΟΝ ΑΕΡΟΜΠΑΡΟΥΦΑ.ΤΟΝ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!

  2. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης, των εργολαβων ,των κλιματιστικων ,των λεωφορειων ,των τρενων,

    των πλατειων των συντριβανιων των αγαλματων αυτοι ειναι οι απερχομενοι.εχουν στραγγιξει τα δημοτικα ταμεια …..η κως προχωρα μπροστα με εργα που γεμιζουν την πουγκα…οι
    ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ.

  3. ο δημαρχος κανει τον κινεζο.βομβαρδισμενο νησι η κω και ο γεωργιος ταξιδευτης

    αλλα και αλλα. δημαρχια της πλακας της λακουβας

  4. ΣΥΡΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ .
    Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ??

  5. τα αξιοθεατα της κω ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ! ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ! ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ!!

  6. μεγαλη δυσωσμια.γιατι αυτη η βρωμια.τι ριχνουν μεσα στα φρεατια των ομβριων?

  7. Αυτά κυρία Ρουφα κληρονόμησε από εσάς κ αλλά τόσα τι να πρωτο μαζέψουν που τέσσερα χρόνια δεν κάνατε τίποτα απόλυτος , μην μας θυμίζεις εσάς πια φτάνει

    • Βρε χαλβα η Ιωαννα ειχε 3 χρονια διοίκησης και εσεις 5.
      Στα 3 χρονια ο Καισερλης συμμαζέψε τα χρεη των χωρικων δημων και σας ξεκινησε ολα τα μεγαλα εργα τα οποια γινονται προχωρούν και ο Κυριτσης δεν τα ψηφιζε.

      • 4 χρόνια που τραβιομαστε πίσω από τις πλάτες της γυναίκας σου, όλο κάνε υπομονή θα τη χωρίσω και κάνε υπομονή θα παντρευτουμε τι θα γίνει επιτέλους;που πάει αυτή η σχέση;;;;;;

    • ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ?? ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ…ΑΝΕΠΑΦΑ?? ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΛΩΜΩΣΑΤΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ?ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑΖΑΤΕ,ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΑΤΙ.» ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ » Η’ ΟΧΙ ? ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ, ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΣΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

  8. πως καταντησες.φευγεις με την ουρα στα σκελια.κακομοιρη

  9. Παίζετε με την νοημοσύνη των πολιτών..θυμόμαστε και επιβτων ημερών σας τι γινόταν..τώρα με κάτι φωτό από τον κύκλο που είναι της περιφέρειας και από την είσοδο του αεροδρομίου νοιωθετε καλύτερα τι να πούμε..είστε για κλάματα…

    • ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΧΟΛΙΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ!! ΓΙΔΙ!! ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!

    • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΛΕΞΕΙΣ…ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΦΤΥΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ…ΑΧΑΧΟΥΧΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ Α’ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ Η’ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΣΑΣΤΑΝ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ.ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΠΗΓΑΤΕ,ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΩΣΑΤΕ. ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ.

  10. ελάτε και στο Ζιπάρι να δείτε που δεν ανάβει καμια λάμπα και δε βλέπουμε να περπατήσουμε

    • Στο μέρος που μένεις δεν έχει φώτα για να μην κοιτάξεις την φάτσα σου καταλάθος στον καθρέπτη. Στην περιοχή μου που είμαστε όλοι μορφονιοί έχει άπειρα φώτα.

  11. H ΡΟΥΦΑ ΟΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ. Η ΡΟΥΦΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΤΡΕΜΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ.

  12. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ. ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΡΟΜΟΙ ΧΑΛΙΑ, ΠΑΡΚΑ ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΤΑ ΖΟΥΓΚΛΕΣ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ, ΕΡΓΑ ΑΚΑΛΑΙΣΘΗΤΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ……ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ? ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ Δ.Α. ? ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

  13. ΕΡΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΤΡΕΝΑΚΙΑ, ΑΚΤΑΙΟΝ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ, ΑΓΟΡΑ 1.000.000 ΕΥΡΩ!!!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ

    ΤΗΣ ΔΕΗ.ΜΑΣΑ

  14. ΟΠΟΙΟΣ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ Σ… ΠΑΤΕΙ…
    ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΔΗΓΟ
    ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΕΙΑ ΘΑΡΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΝΥΧΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΕ ΒΡΑΔΥ.
    ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΣΩ?? ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ??
    ΚΑΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΥΡΙΤΣΗ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ??
    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
    Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΑΣ

  15. Αυτοί είναι η αλήθεια ή φωτο τα λένε όλα.Ανικανοι και ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ.και αν είναι Επαγκελματιας οδηγός καλά έκανε ΓΙΑΤΊ με τέτοια χάλια δρόμους σίγουρα θα αγανακτήσε.

  16. Λυπάμαι για λογαριασμό όλων σας!!! Αντί να γίνουμε όλο το νησί μια γροθιά να πάμε μπροστά μπας και δουμε μια άσπρη μέρα, έγινε μια συμφωνία και τρέξατε οι ίδιοι να δείξετε στίβες από σκουπίδια και ότι λακούβα υπάρχει! Ωραία αντιπολίτευση έχουμε σε αυτή τη χώρα… δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια, αντί να κοιτάξουμε το καλό του τόπου, κοιτάτε ο ένας πως θα φάει τις σάρκες του άλλου. Μετά κράζετε τα προμαζέματα της Κω που μας βρίζουν συνέχεια, με αυτά που κάνετε , καλά μας κάνουν ! Ξεφτίλες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ