«Όσο για τις απειλές… Αυτά Γιωργάκι εκεί που σε παίρνει… στους «απευθείας αναθεσάκηδες» και στους συμβούλους σου»

32
2940

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε ένα ακόμα λιβελογράφημα του κου Κυρίτση.
Είναι προφανές ότι μέσα στον πανικό του και ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων καταφεύγει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά… να ψεύδεται, να υβρίζει και να λασπολογεί.
Αυτός ήταν, αυτός είναι και αυτός θα είναι ο κος Κυρίτσης όσο «μεταλλαγμένος» και να δηλώνει.
Όλες του οι επιλογές αποδεικνύουν καθημερινά ότι βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Το φωνάζουν!
Όσο για τις απειλές… Αυτά Γιωργάκι εκεί που σε παίρνει… στους «απευθείας αναθεσάκηδες» και στους συμβούλους σου.
Εμείς δεν μασάμε… θα μας βρίσκεις μπροστά σου σε κάθε σου βήμα!!!
Σου θυμίζουμε επίσης την προ μηνών πρόκληση της Ιωάννας κατά τη ψήφιση του προϋπολογισμού του χρεοκοπημένου ΔΗΡΑΣ…
«Εάν είσαι πολιτικός άντρας κε Κυρίτση βγάλε στη δημοσιότητα έστω και μία απόφαση δικαστηρίου που να δικαιώνει τις κατηγορίες σου.
Το οφείλεις στον Κωακό λαό για τα χρήματα που δαπάνησες από το ταμείο του δήμου σε δικηγόρους για να ικανοποιήσεις την εμπάθεια σου».
Ακόμα περιμένουμε…
Και το ρητορικό ερώτημα παραμένει: Υπάρχει ακόμα έστω και ένας Κώος πολίτης που να πιστεύει έστω και μία λέξη από όσες λέει ο κος Κυρίτσης;;;
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

32 ΣΧΟΛΙΑ

    • Φτου σας ΜΙΖΕΡΑ ΦΡΟΚΑΛΑ υπόλοιπα της σουρωμένης δημαρχίας και εσείς ανάγωγοι της Δύναμης Αυταρχισμού.

      Φτου σας γουρούνια, σας συχάθηκε η κοινωνία της Κω με τα ξερατά ανακοινώσεων. Να πάτε στον αγύριστο που τσακώνεστε για το παραδάκι του δημοτικού ταμείου.

  1. Είναι τελειωμένοι και το ξέρουν. Το πόσο δεν έχουν καταλάβει ακόμα αλλά θα το μάθουν σύντομα!!!

  2. αναγωγος κακος εριστικος εμπαθης μνησικακος εγωιστης ανεγκεφαλος ξερολας ντουτσε.αυτος εισαι ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ

    Αρχή άνδρα δείκνυσι: όταν οι πράξεις – έργα χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο στον οποίο αναφερόμαστε. (Βίας ο Πριηνεύς – Σοφοκλής…. Αντιγόνη 62)
    ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΑΕΡΟΛΟΓΕΙΣ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ
    -Έπεα πτερόεντα: αερολογίες, αβάσιμα επιχειρήματα. Ομηρική έκφραση βασισμένη στην αντίληψη ότι τα λόγια όταν εκστομίζονται τα παίρνει ο αέρας. (Ομήρου Ιλιάδα Α 201)
    ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ
    Κύκνειο άσμα: Η τελευταία ενέργεια – πράξη – έργο κάποιου. Προέρχεται από το τελευταίο τραγούδι του κύκνου πριν το θάνατό του. (Πλάτωνος Φαίδων 84 Ε)

  3. Kυρία Ρούφα άκουσα την απάντηση που δώσατε στον κύριο Γερασκλή στο δημοτικό συμβούλιο και πραγματικά σας εκτίμησα ακόμα περισσότερο. Ο κος Γερσκλής είχε ανάρμοστη συμπεριφορά. Εσείς όμως με δυο κουβέντες τον βάλατε στη θέση του παραμένοντας ψύχραιμη και αποστομωτική. Συγχαρητήρια για το χειρισμό της ελληνικής γλώσσας και εύχομαι να έχω συμβάλλει και εγώ κατά τι σε αυτό.

  4. Ο ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΦΡΕΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΟ ΕΔΩ, ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΕΡΓΟ ΕΚΕΙ, ΙΣΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΚΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΕΛΙΚΩΣ, ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ, ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΑΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΚΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΩΝ……

  5. Είσαστε ΌΛΟΙ σας γτπκ ………

    Ο Δήμος της ΚΩ ΔΕν είναι κυβέρνηση , ούτε βουλευτές , ούτε υπουργοί ..

    Εϊναι τοπική Αυτοδιοίκηση , άρα ΌΠΟΙΟΣ και να είναι στην ‘εξουσία’ κοιτάξτε και συνεργαστείτε ..

    Βρισκόσαστε , Δημοτικοί Σύμβουλοι / επιχειρηματίες / πολίτες .. σε ένα νησί που θέλοντας και μη ,
    κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ζει από τον τουρισμό ..

    Αν για κάποιο λόγο σας ρίξει μούτζα ο τουρίστας .. πιο σημαντικό θα είναι να σας βλέπει να τρωγόσαστε
    (αα ξέρετε .. υπάρχει και Έλληνας Τουρίστας που βλέπει τις κοκορομαχίες και γελάει)
    και θα σας ρίξει πόρτα !!!

  6. Αυτή η αντιπολιτευτική τακτική δεν σας οδηγεί πουθενά. Πρέπει όλες οι πολιτικές παρατάξεις να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό της Κω. Φέτος ανοίγουν επιχειρήσεις, οι οποίες προσφέρουν στην ποιοτική αναβάθμιση της παροχής των υπηρεσιών .

  7. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ. ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥ ΠΕΠΟΝΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΕΦΕΣΗ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟΣ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΕ ΔΕΝ ΤΟΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΝΗΣΙΚΑΚΙΑ

  8. Κυριτσης Πη εφαγαν ττα λεφτα του Κωακου λαου στουσ δικηγορους για να εκδικηθουν το Οραμα εχασαν σε ολα καλοφαωμενη που λενε και στο χωριο μου

  9. Αυτο ειναι σημειωμα απο τραμπουκους και νονους της νυχτας!!!!!ΝΤΡΟΠΗ!!!

  10. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΝ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ

  11. ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!! ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ!! ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ!!ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ!!

  12. Βρε νούμερα στο Οραμαααα νομίζετε ότι τόσο εύκολα ξεχνάμε? Ή μήπως εσείς ξεχνάτε τελικά τι έκανε ο πρώην και αγαπητός σας κύριος κύριος Καισερλης! Γιώργο Κυρίτση θα ψηφιζουνε να σας γλενταει!

    • Αχ πολύ συγκινητικά αυτά που γράφεις Κωα μου που μια ζωή θα ψηφιζεις Κυρίτση επιβεβαιώνοντας τον Αϊνστάιν που είπε πως η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει όρια…

  13. Ευχαριστώ άπαντες για το βήμα που μου παρέχετε ίνα επικοινωνήσω μαζί σας, με όλους τους Κωες.! Κάντε λίγη υπομονή! Οι υγειεις δυνάμεις με την στήριξη σας, ειμεθα έτοιμοι να φέρουμε τη διαφάνεια, τα έργα, τον πλούσιο τουρίστα.! Η Κως θα γίνει ΜΟΝΑΚΟ! Ιδού το σύνθημα όλων των Κωων. Στον ιερό αυτό αγώνα μας, εμπόδια δεν μπορούν να σταθουν ούτε οι ευρωλιγουρηδες, ούτε οι ρουφιχτρες στις λακκουβες των δρόμων…. Ειμεθα έτοιμοι να εκμεταλευθουμε κάθε χρηματοδότηση, ίνα λαμπρυνωμεν τον τόπο μας με ταυτόχρονη δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας. Οι Κωες αξίζουν τον καλύτερο ηγέτη, για να φάμε όλοι επιτέλους με χρυσά κουταλια.! ΕΡΧΟΜΑΙ! Ελάτε και εσείς στο νέο συνδυασμό.! Η Κως τώρα Μονακό.!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ