Η Ακτή Κουντουριώτη δρόμος ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ με συμφωνία Δήμου – επαγγελματιών! (Μόνο λεωφορεία, ταξί & οχήματα έκτακτης ανάγκης)

128
4356

ΘΕΜΑ: “Μια μεγάλη και τολμηρή αλλαγή που αλλάζει την εικόνα της πόλης της Κω : η Ακτή Κουντουριώτη δρόμος χωρίς αυτοκίνητα με συμφωνία Δήμου και επαγγελματιών.”

Μια μεγάλη και τολμηρή αλλαγή, που κάνει πιο όμορφη και ανθρώπινη την Κω, υλοποιείται άμεσα.

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης και οι επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης στην οδό Κουντουριώτη, ήρθαν σε συμφωνία για να γίνει ο παραλιακός δρόμος, ένας δρόμος χωρίς αυτοκίνητα.

Ένας δρόμος με ανθρώπινους ρυθμούς και κλίμακες, φιλικός στους πεζούς και στο ποδήλατο.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων εκτείνεται από την Καμάρα έως τα φανάρια του Λιμεναρχείου.

Από το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας εξαιρούνται τα ταξί, τα λεωφορεία της αστικής συγκοινωνίας τα υπηρεσιακά και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης.

Η κίνηση αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Κω, που θα περιλαμβάνει πεζοδρομήσεις αλλά και παρεμβάσεις για να γίνει η συγκεκριμένη περιοχή πόλος έλξης.

Μετά τη σημερινή συνάντηση του Δημάρχου με τους επαγγελματίες, κατά την οποία έγινε ενημέρωση και επήλθε η ιστορική αυτή συμφωνία, θα υπάρξει, άμεσα, απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εφαρμογή του μέτρου.

Άμεσα προγραμματίζεται και σύσκεψη του Δήμου με τον Αστυνομικό Διευθυντή για την εφαρμογή του μέτρου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

128 ΣΧΟΛΙΑ

    • όταν οι εκδιδόμενες μητέρες σταματήσουν να κατηγορούν για πορνεία....

      …τις θυγατέρες τους,τυχοδιώκτη-κουβάλημα!

      • βρε μποχαλοτσοπάναρε που πας στο αντίθετο ρεύμα με το μηχανάκι σου τι σκούζεις?Ξυδάκι τοπ κατσικομούρη

    • Απόφαση στο πόδι χωρίς καμιά μελέτη λίγο πριν τον Ιούνη μόνο για τις ψήφους μιας μερίδας επαγγελματιών....

      Θα γίνουμε Αθήνα, όλα τα οχήματα θα φρακάρουν την Γρηγορίου Ε και την Ελευθερίου Βενιζέλου εις βάρος των κατοίκων που για να πάνε από το Ψαλίδι στην Λάμπη θα περνούν από το Πλατάνι. ?…. Φυσικά ο περφερειακός δρόμος των τρακοσίων μέτρων χωρίς μελέτη με περιστασιακή χάραξη βολέματος ημεταίρων θα τελειώσει στα επόμενα τριάντα χρόνια. ?…

    • Οι δικοί σου (συγχωριανοί) δεν μπαίνουν στο ποδηλατόδρομο με τα μηχανάκια; Άιντε λακαμά…

    • δίχως μελέτη εναλλακτικών διαδρομών μια τέτοια κίνηση θα καταστρέψει την πόλη. Μπράβο Κυρίτση προχώρα. Θα σε ψηφίσουν 10 καταστηματάρχες και θα σε μαυρίσουν εκατοντάδες δημότες

      • ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ.. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

    • Εσυ δηλαδή αμεμπτε, εισαγώμενε (προφανώς) ανώνυμε , είσαι σίγουρος ότι μόνο οι μπόχαλοί μπαίνουν στον ποδηλατόδρομο ε ;ολοι οι υπόλοιποι που ζουν, εργαζονται και επιχειρούν στο νησί δεν μπαίνουν στον ποδηλατόδρομο ,ούτε κάνουν καμμία παράβαση και είναι σαν και εσένα επίσης άμεμπτοι …

  1. γεωργιε ερχεται μαυρο.αποχαιρετα την καρεκλα την μασα και τα ταξιδια.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  2. Μπράβο Κυριτση το ξετιναξες%×+÷&#$ το νησί.Δηλαδή για τα καταστήματα ρης παραλιακής εμεις δεν θα μπορουμε να περάσουμε;;;
    Συγχαρητήρια κυριε Βαβλα και κυριε Χαδουλη απλα εξαφανισμενοι.

  3. Απο την μη ολοκλήρωση του ποδηλατόδρομου παρατηρείται συν τω χρόνω κυκλοφοριακή-περιβαλλοντική επιβάρυνση της πλατείας και της παραλιακής οδού έμπροσθεν του δημαρχείου.Τρενάκια,λεωφορεία δεας,λεωφορεία τουριστικά για τα ημερόπλοια,ανοικτό λεωφορείο, ταξί, που εχουν αφετηρία την πλατεία, ιχ που σταθμεύουν για την ψαραγορά ,μικροπωλητές,οι ποδηλάτες κινούνται επι του πεζοδρομίου της ψαραγοράς μαζί με τους πεζούς, συνθέτουν μια χείριστη ,αρνητική εικόνα της πόλεως , την τουριστική περίοδο για όλους. http://www.aegeanews.gr/featured/21253/kitsis-dimarche-enoste-epitelous-ton-podilatodromo-sta-delfinia-pics-oriste-proedro-astikis-ton-pistikaki-protasis/

  4. β)Μεταφορά των αφετηριών της ΔΕΑΣ απο ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ -ΔΕΛΦΙΝΙΑ στις πλατεία 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ και 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ αντίστοιχα και μεταφορά του ΚΤΕΛ στον χώρο στάθμευσης στην είσοδο της πόλης οπως σας πρότειναν οι δημότες.Εκει θα ειναι 2 μικρά λεωφορεία της δεας που θα κάνουν την διαδρομή εντός πόλεως.Το σχέδιο το γνωρίζετε.Ο δήμος να προμηθευτεί 4 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ μέσω ΕΣΠΑ για τις μετακινήσεις εντός πόλεως οπως ήδη έχει προμηθευτεί μέσω ΕΣΠΑ ο δήμος Σύρου απο το 2015.
    γ) Μεταφορά των αφετηριών όλων των τρένων στις τρεις καινούργιες αφετηρίες όπου θα παραλαμβάνουν τους τουρίστες για ξεναγηση στην πολι-ασκληπειοιο. Δημιουργία αφετηρίας τρένων στην εσοχή στον δρόμο του κάστρου για παραλαβή τουριστών απο πλοία-κρουαζιερόπλοια για ξενάγηση πόλι-ασκληπιείο.Σε συνενόηση με τους ιδιοκτήτες τρένων για αποφυγή προστριβών ,ανταγωνισμού να γίνεται κυκλική εναλαγή των αφετηριών.Επίσης δημιουργία 3 νέων αφετηριών ΤΑΞΙ σε συνενόηση με το σωματείο, σε είσοδο πόλης, πλατεία ξεν ΚΩΣ, 2ο δημ.Οι αφετηρίες ΤΑΧΙ στο δημαρχείο και Δελφίνια να παραμείνουν.

  5. δ)Μεταφορά των αλιέων απο τα δελφίνια προς την ΔΕΗ όπου έχει χώρους στάθμευσης με ταυτόχρονη κατασκευή καλαίσθητων πάγκων που να πληρούν τις συνθήκες υγιεινής οπως στην Αλικαρνασσό σε συνενόηση με το σωματείο. Να εξεταστεί η δυνατότητα μεταφοράς της ΔΕΗ στον επαρχιακό.
    ε)Να καθορισθεί ως χώρος στάθμευσης για τα τουριστικά λεωφορεία που μεταφέρουν τουρίστες για τα ημερόπλοια στο αριστερό του δρόμου της Μεγάλου Αλεξάνδρου εκει που ειναι τώρα το τρενάκι.
    στ)Την τουριστική περίοδο να κλείνει η παραλιακή απο ΑΚΤΑΙΟ μέχρι Δελφίνια, από 18.00 έως 23.00 όπως παλιά και ταυτόχρονα να διέρχονται μόνο λεωφορεία-ταξί-τραινάκια-ασθενοφόρα και των αυτοκινήτων που θα κινούνται από και προς το λιμάνι απο ΑΚΤΑΙΟ.Το ίδιο να εξεταστεί για την οδό κανάρη, να γίνει ήπιας κυκλοφορίας.

  6. 3)Το όφελος απο την μεταφορά των αφετηριών δεας,κτελ,τρενάκια θα ειναι πολαπλάσιο γιατι θα αποσυμφορηθεί το κέντρο και η παραλιακή με μείωση των οχημάτων εκπομπών αέριων ρύπων και θορύβου, θα αυξηθούν οι διαδρομές των λεωφορείων προς Λάμπη,Ψαλίδι,Χωριά και θα έρχονται περισσότεροι τουρίστες στο κέντρο προς όφελος όλων.

  7. γιωργη η καρεκλα δεν ειναι μονιμη.αλλαζει καθε 4 χρονια.σακατεψες το νησι μας

    εισαι υπο ατμον.φευγεις.Η ΡΟΥΦΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

  8. ΘΑ ΦΥΤΕΨΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΥΤΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ Ή ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ? ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ, ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΧΑΡΕΣ, ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ, ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΕΑΝ ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Δ.Α. ΠΩΣ Η ΚΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟΙ Ε ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟΙ.

  9. παλιο κολπο των δημαρχων καισερλη κυριτση.λιγο τσιμεντο λιγο ασφαλτο και εξασφαλιζουμε την καρεκλα

    για βολτες ταξιδακια καφε μασα και περα βρεχει.να διωξουμε τους επαγγελματιες δημαρχους αντιδημαρχους δημοτικους συμβουλους απο ολες τις παραταξεις.
    καινουργια προσωπα με διαθεση προσφορας.να διωξουμε τους καρεκλακηδες.

  10. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  11. Εσυ με τις προτάσεις βάλε το δέντρο στην θέση του εκεί μπροστά από το μαγαζί σου

    • Ποντικομαμμη ο Μουζοθρακης εβγαλε δελτιο πως τα δεντρα.μπηκαν στις.θεσεις τους….Ψεμματα μας ειπε; Αν ναι βαλτα αυριο.

  12. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ;;;;ΔΗΛ ΑΠΕΚΟΨΑΤΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ;;;;
    ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ;;;; ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ;;;;ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΡΟΜΟΙ;;;; ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΘΟΥΝ;;;;;ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ….ΞΑΝΑΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟ…..

  13. Η ηλιθιότητα σας δεν έχει Τέλος.
    Είναι Καιρός να τα μαζεύεις και να φεύγεις.
    ΝΑ μην ξεχάσεις να βγάλεις και τα φανάρια από την ακτή Κουντουριώτη έτσι και αλλιώς άχρηστα σαν εσάς θα είναι.

  14. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΜΟΝΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙ.

  15. ερχεται κυκλοφοριακο χαος κυκλοφοριακη ασφυξια.τσιρκο καταντησαμε.

  16. καταστροφη του νησιου.χειροτεροι απο τυφωνα απο σεισμο ειναι οι απερχομενοι

  17. κ. Κιαρη αυτή η ενέργεια ειναι πολυ σοβαρή και θα εχει δυσμενεις επιπτωσεις στην πολη της Κω. Πρεπει οι δημοσιογραφοι να ασχοληθειτε με αυτό. Δεν ειναι ηθικό ουτε δημοκρατικο 5-10 επαγγελματιες και ο Δημαρχος να αποφασιζουν για επεμβασεις που αφορουν τη ζωή όλων των κατοικων της πολης. Χρειαζεται ευρεια κοινωνικη συναινεση. Γνωριζοντας ο Δημαρχος οτι δεν την εχει, προεβει σε αποφασεις εποχης δικτατοριας. Ειναι γεγονος οτι η κινηση στην πολη το καλοκαιρι ειναι ιδιαιτερα αυξημενη λογω της ενοικιασης πολλων οχηματων απο τους τουριστες. Αποκοπτωντας τη διελευση απο την καμαρα ολη η κινηση θα μεταφερθει στην Εθν. Αντιστασεως ή στα στενά για να μπορεσει ο καθενας μας να βγει στην Αβερωφ ή να παει στην ευρυτερη περιοχη της Λαμπης. Εγινε αραγε μια μελετη; Υπηρξαν προτασεις απο συγκοινωνιολογους; Μαλλον οπως παντα το σκεφτηκαν λιγο και εχοντας υποψη να εξυπηρετησουν συγκεκριμενα συμφεροντα.

  18. Το μεγαλο λαθος ομως ειναι του Κωστα του Καισερλη που οταν βγηκε Δημαρχος δεν ξαναεδωσε διπλη κυκλοφορια στην παραλια, αλλα αποδεχτηκε την εκτρωματικη μονοδρομηση της, δινοντας θαρρος στον Γιωργη να προχωρησει στο επομενο βημα της απαγορευσης της κυκλοφοριας. Γιωργο μου εισαι λαθος αυτη τη φορά. Πολυ λαθος!!! Θα το καταλαβεις οταν κανεις ολους τους Κωους να σε σιχτιριζουν λογω του μποτιλιαρισματος στους ελαχιστους εναπομειναντες δρομους. Ξανασκέψου το!!!!

    • Ξαναμπες στην τρυπα σου εσυ που εχεις και αποψη για το λιμανι ..Το λιμανι θα κλεισει τελεια και παυλα

  19. Πολυ θα ηθελα να δω βρε ανικανοι που θα πατε ολη την κυκλοφορια της πολης η οποια περναει απι το λιμανι και απο βενιζελου.Κλειστε τον δρομο απλα για καποιες ωρες που δεν δουλεύουν αλλες επιχειρησεις εκτος απο τις εποχικες και ειστε μια χαρα.Δηλαδη 14:00-17:00 και 21:00-06:00.Ετσι απλα οπως γινοταν επι Φακκου.Φυσικα μια απλη μπαρα δεν εχει μελι αλλα ειναι πιο οικονομική για τον λαο.

  20. Κ.Δήμαρχε κοιτάξτε να κάνετε κάτι με τον δρόμο στο Ψαλίδι από το ύψος της Μαρίνας έως και τον Κηπριώτη ή το Οκεανίς ίσως βάζοντας μειωτές ταχύτητας για μην μπορεί να τρέχει ο κόσμος ανεξέλεγκτα και μην θρηνήσουμε και άλλους ανθρώπους.
    Και αφήστε το κέντρο της πόλης έτσι όπως έχει..δεν χρειάζεται κάτι άλλο κάνατε που κάνατε τους δρόμους του κέντρου πλακόστρωτα και χάλια μαύρα..τώρα νέα άσφαλτος σε αυτόν τον δρόμο μετά από 20 χρόνια&θέλετε να μην υπάρχει κυκλοφορία &χρήση τόσο από τον πολίτη όσο&από τον επισκεπτόμενο τουρίστα.ΤΖΆΜΠΑ τα ΛΕΦΤΆ ΜΑΣ..ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ..
    Κρίμα αυτοί που σας ψήφισαν.. ΑΝΊΚΑΝΗ

  21. Ρωτάς τους 20 επαγγελματίες που είναι στο λιμάνι και τους συμφέρει και αφήνεις τα ταξί,τα λεωφορεία τουριστικά και αστικά (και τα τρενάκια), αλλά τι θα γίνει με την τροφοδοσία των καταστημάτων; Προφανώς θα την αφήσεις και αυτή. Και τα μηχανάκια θα μπορούν να περάσουν; Μάλλον ναι, οπότε τιμωρείς τους ιδιώτες που για να πάνε στην Αβέρωφ θα πρέπει να κάνουν τον γύρο της πόλης.

    • εκτος θεματος εισαι φιλαρακι και γραφεις αρλουμπες, σε πληρωνουν καλα η το κανεις δωρεαν,λεγε ρε

  22. Δεν καταλαβαινω γιατι να πεζοδρομηθει ο δρομος οταν δεξια και αριστερα εχει 15 μετρα πεζοδρομο….ποιος τις σκεφτεται αυτες τις ηλιθιοτητες. Και αυτοι που κινουνται απο ψαλιδι προς αβερωφ και θε θα πρεπει να κανουν γυρω γυρω την πολη για να πάνε σπίτι τους???
    Ολη η πολη μπαχαλο για να τρελαθούμε ….
    Αηδιες!

  23. Μηπως τα τρενακια και οι ταξιτζήδες????
    Αν γινει πεζοδρομηση τοτε να ισχύσει για όλους. Αυτοι ειναι οι επικίνδυνοι μαζι με τα μηχανακια. Ολοι εξω τοτε! Και φυσικα και το αμαξι του δημάρχου!

  24. Εδώ ….πού γελάμε δήμαρχε;
    Αποφασίσατε οί επαγγελματίες τού συγκεκριμένου δρόμου κ εσύ;
    Οί επαγγελματίες τό παρακαλάνε χρόνια…. εσύ τώρα τούς σώζεις όπως τούς έσωσε ό προκάτοχος σου πρίν πολλά χρόνια…. όταν μίκρυνε τόν δρόμο γιά νά αυξήσει τά τραπεζοκαθίσματα τους.. τότε πού τόν κατηγορούσες..
    Αποφασίσατε οί δέκα ;;;;
    Πού είναι οί λαϊκές συνελεύσεις γιά νά αποφασίσουν;
    Δικτατορία έχουμε;
    Δέκα γιά όλο τό νησί;
    Τό μπάχαλο πού θά γίνει στήν Γρηγορίου Ε’ μπορείς νά τό φανταστείς;
    Σού δώσαμε τό δικαίωμα νά κόψεις τήν πόλη στά δύο;
    Ότι κ νά πώ δήμαρχε ξέρω πώς σέ τοίχο θά τά πώ…κ άδικα γίνομαι κακός μαζί σου..
    Κάποια πέντε έξι Α άν θυμάμαι έλεγες προεκλογικά…. ή λέξεις πού άρχιζαν από κάποιο άλλο γράμμα… τά εφάρμοσες όλα..
    Τελικά όλοι ίδιοι ; Κ δήμαρχοι κ βουλευτές κ πρωθυπουργοί … βρέ όλοι ψεύτες;
    Στό μόνο πού μοιάζετε είναι ότι ρίχνετε όλοι σας… τά λάθη σας… στούς άλλους…
    Λυπάμαι όμως γιά τέτοιου είδους αποφάσεις πού παίρνετε…
    Θλίβομαι όμως πού πίστεψα σέ εσένα κ σέ ψήφιζα..

    • με εσενα παντως και τις ασυναρτησιες σου γελασαμε περισσοτερο..γινατε ολοι επιστημονες ,οτι ναναι

  25. Επειδή με τον κυριτση δεν βγάζεις άκρη θα πρέπει να σκεφτεί ο κύριος κοκοροσκος οτι αν χρειαστεί ασθενοφόρο να πάει στην Λαμπη θα χρειαστεί τον διπλάσιο χρόνο απ ότι τώρα γιατί το λιμάνι θα είναι κλειστό και οι περιμετρικοί δρόμοι θα σηκώσουν όλο το βάρος της κυκλοφορίας. Αν θέλει να το κλείσει ας το κάνει από τις 22:00 και μετά που είναι κάπως ποιο χαλαρά.

  26. Πολύ σωστή απόφαση μπράβο στο Δήμαρχο αλλά μήπως θα πρέπει να σκεφτεί να πεζοδρόμηση και να απαγόρευση τα αυτοκίνητα σε όλο το ιστορικό κέντρο.

  27. Λάθος η απόφαση να κλείσει το λιμάνι, μια χαρά τριτοκοσμικό λιμάνι Αφρικανικής χώρας έχουμε, γιατί να θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα του λιμανιού προς όφελος των χιλιάδων βρωμοτουριστων και να χάσουμε το δικαίωμα να μας αποκαλούν μπανανία οι οχτροι μας οι κουτόφραγκοι και να μας κλέβουν και τον ήλιο μας.
    Αμ πως

  28. Ο ιδιος φελος εχει κανει 50 σχολια αρνητικα γραφοντας τα ιδια και τα ιδια….Ειναι γνωστό ότι οι φελοι επιπλεουν λογο ελαφροτητας φορτιου.
    Κλειστε το Λιμανι και καντε θεσεις
    παρκινγκ περιφερειακα!

    • Είπε ο ιδιοκτήτης του παραλιακού μαγαζιού. Μήπως θα κουβαλάς τα αναψυκτικά και τα νερά με το καροτσάκι από τα δελφίνια;

      • ειπε ο κακομοιρης κρυμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο……μετα ρουφηξε το φρεντακι του αναψε το τσιγαρακι του και πηγε στο πρακτορειο της γειτονιας να παιξει το κινο του για να συνησφερει στην αναπτυξη της χωρας κατηγοροντας την κενωνια ολη που αυτος εμεινε φελος

  29. Αυτο μας ελειπε για να γινει η Κως πιο ομορφη;;;
    Αυτος ο Δημαρχος το μονο που σκεφτεται ειναι το δικο του μερος να περναει ανετα και να παρακαρει το δικο του αυτοκινητο κατω απο το βασιλειο του το Δημαρχειο… Αντι να φτιαξει τα πεζοδρομια του Λιμανιου απο τον σεισμο 1 χρονο τωρα κοντευει για να περνανε οι πεζοι θελει να κανει τον δρομο πεζοδρομιο οσο για την ταλαιπωρια των κατοικων τους εχει γραμενους δεν τον νοιαζει πως θα πανε στα σπιτια τους τι θα γινει με ολους τους αναπηρους που δεν μπορουν να περπατησουν και να κανουν ποδηλατο θα πληρωνουν ταξι να τους περνει απο που θα γυριζουν ολοι απο την Μητροπολη να περνανε τα αυτοκινητα να γινετε ενα χαος με την ουρα ειδαμε τι εγινε οταν εκλεισε ο δρομος για μια μερα για να γινει ασφαλτος το λιμανι το ελα να δεις να περιμενουν μεσα στον ηλιο στο στοπ τα αυτοκινητα που ερχονται απο Νοσοκομειο Ελευθεριου Βενιζελου…

  30. Αντί να αποσυμφορήσεις το κεντρο της πόλης… Ελ.βενιζελου.. Γρηγορίου Ε.. Μακρυγιάννη… και άλλες πολλές περιοχές θέλεις να κλείσεις και την Ακτή Κουντουριώτη εντελώς… θα σε καταράζονται οι πολίτες της Κω κάθε μέρα όλη μέρα…. 10 «καταστηματάρχες» και ενας Δήμαρχος η …… των 11 δλδ καταστρέφεται το Νησί.. Μετρημένες οι μέρες σας … Σας Έχει αηδιασει ο Κόσμος παραιτηθείτε πριν βουλιάξουμε εντελώς..

    • AYTOI OI 10 ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ????????? ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ …..ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΚΟΚΟΚΟ ΤΩΡΑ

  31. δημαρχε πρωτα να γινει περιμετρικος δρομος μαρινα αμπαβρη τραπεζα πειραιως λαμπη.

    μετα τα αλλα.θα φερεις κομφουζιο χαος .πρωτα μελετη.αστα για τους επομενους.

  32. Πάλι θα κερδίσουν του κόσμου τα λευτα τα μαγαζιά στο λιμάνι. Μαγαζιά. Βακουφ χαμηλά ενοίκια, δουλειά τρελή και το κλάμα κλάμα …..

  33. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΦΟΥ ΕΚΤΙΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ, Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ), ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΘΕΜΑ ΑΛΛΟΥ ΕΝΟΣ ΜΕΤΡΟΥ-ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ…ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ.
    ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ. ΜΕΡΣΙ.

  34. περυσι εκλεισες το παρκιγκ στην ζια για να βαλεις τρενακια!!!αλλα δεν σου βγηκε.

    τωρα θελεις να κλεισεις το λιμανι για να εξυπηρετησεις τα τρενακια!!εισαι επικινδυνος για το νησι.χειροτερος απο τον ντουτσε

  35. ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΕΩΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 21:30 ΕΩΣ ΤΗΣ 6:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΝ ΤΟΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΒΛΕΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΧ)……..

  36. βλακείες ανίκανων ανθρώπων που δε μπορούν να σκεφτούν δημιουργικά για την πόλη κι επειδή βλέπουν το τρένο των εκλογών να χάνεται τους έπιασε πανικός να δείξουν ότι κάτι κάνουν καταστρέφοντας τη πόλη και εμάς τους επαγγελματίες που δεν έχουμε τις δουλειές μας στο λιμάνι. Θυμηθείτε το, έτσι θα γίνει μπάχαλο η πόλη. Το μόνο καλό αποτέλεσμα θα είναι ότι θα χάσει ο Κυρίτσης τις εκλογές

  37. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…

  38. ΤΟ ΠΛΩΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ;
    1.ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΤΩΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ;
    2.ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ;
    3.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;
    ΙΚΑΝΟ ΣΕ ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ…ΑΕΡΟΠΑΡΚΙΝΓΚ!

  39. ΟΙ ΠΑΓΚΟΙ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

    ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΣΟΜΑΛΙΑ ΝΙΓΗΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΑΦΡΙΚΗ.

  40. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΣΟΥ.

  41. ΤΟ ΑΣΦΑΛΤΟΜΕΛΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΜΕ ΜΕΛΙ………..

  42. ΧΑΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ!!!!

  43. Μπράβο στο Δήμαρχο που τολμάει!Εάν μπορέσει να βγάλει τα αυτοκίνητα εντελώς από το κέντρο της Πόλης και να κάνει πιο πολλούς ποδηλατόδρομους θα είναι ο καλύτερος!Όλες οι σύγχρονες πρωτεύουσες σε όλο το κόσμο προσπαθούν γι αυτό να κάνουν τις πόλεις πιο ανθρώπινες!Σε όσους δεν αρέσει να περπατάνε εάν το σκεφτούνε θα δούνε ότι καλό θα τους κάνει!ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!

  44. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΑΠΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΛΕΦΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ ΚΑΠΩΣ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΩ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ? Η ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 15 ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ? ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?

  45. Δήμαρχε μαζί σου στο μεταναστευτικό θέμα,αλλά αυτό θα σε βάλει σε μπελάδες.

    Μπορεί οι πολίτες να κατάπιαν αμάσητα κάποιες κακές μελέτες-παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο,αλλά αυτή η ιδέα θα επιφέρει αρνητικότατες αλλαγές στην κυκλοφοριακή κατάσταση του Νησιού και θ αυξήσει τα ατυχήματα.Είναι κρίμα για 10 μαγαζιά που σε γλείφουν νυχθημερόν να καταστρέψεις εβτελώς την πόλη.Δεν είναι ίδιες εποχές με τα ’70ς,που έκλεινε το Λιμάνι.Βάλε συγκριτικό με αριθμό οχημάτων και Τουριστών…

  46. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΥΝΟΥΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΛΑΕΙ ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΤΟ ΤΑΞΙ?

  47. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ; ΠΟΙΟΣ ΤΟ αποφασισεΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ; ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟς ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΑς ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝ ΕΙ ΑΙΣΧΟς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  48. ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ? ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ, Ε ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. Ε, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ. ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΤΙ ΜΕΡΟΣ ΖΟΥΜΕ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.

    • Η Αίτηση σας έγινε δεκτή Τρίτη πρωί θα είναι εκεί συνεργεία του Δήμου για να κλείσουμε τον δρόμο κάτω από το σπίτι σας ! Μόνο στείλτε μας την διεύθυνση σας

  49. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΕΚΠΟΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΔΗ ΚΟΡΕΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΓΕΩΡΓΙΕ, ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ Δ.Α. ΛΟΓΩ ΑΣΥΛΙΑΣ………

    • Να κατεβεις με το τουτου σου στο λιμανι απογευμα να κανεις τι ρε φιλος? να καμαρωσουμε το καινουριο σου τουτου..ασε δεν θα παρουμε.κλεισιμο λιμανιου εδω και τωρα.γιωργο προχωρα

  50. Αφου ειστε τοσοι πολλοι που δεν σας αρεσει αυτο το μετρο καντε μια συγκεντωση κατω απο το δημαρχειο να μην εφαρμοστει το μετρο……αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα … 3 και ο κουκος .. (και ο κουκος αμφιβολο αν θα ερθει)

    • Η πόλη ανήκει σε όλους και δεν είναι τσιφλίκι των μαγαζατόρων…(κούκος θα μείνει ο Δήμαρχος σύντομα,μ αυτά που του λες να κάνει).

  51. Τα ματια σας 14 Αστυνομικέ διευθυντή κ. Κοκοροσκο γιατι παει να σας παγιδεψει ο δημαρχος.

    ο Αστυνομικος Διευθυντης κ. Κοκοροσκος τον οποιο επικαλειται ο κ. Κυριτσης για να καλυψει τη δικη του αδυναμια πρεπει να ειναι ιδιαιτερα προσεκτικος οταν θα τον συναντησει.
    αν δωσει την συγκαταθεση του χωρις να ζητησει κυκλοφοριακη μελετη που να δειχνει που θα πανε τα αυτοκινητα, πως θα εξυπηρετηθουν ολες οι πλευρες της πολης απο το κλεισιμο του λιμανιου, χωρις να υπαρξει επικυνδινο μποτιλιαρισμα και διακινδυνευσουν ανθρωποι, τοτε θα εχει και εκεινος σημαντικοτατη ευθυνη αν ω μη γεννητω συμβει κατι σοβαρο (π.χ μπλοκαρισμα ασθενοφορου στην κυκλοφορια, μπλοκαρισμα πυροσβεστικου οχηματος για φωτια).
    αφου η λογικη λεει οτι η πολη θα γινει ενα απεραντο μπαχαλο, ειναι δυνατον να υποστηριξει τετοια επικυνδινη εφαρμογη μετρου χωρις μαλιστα καμια επισημη εγκριση; κ. Κοκοροσκο προσεξτε τον, ειναι παγιδα

  52. Τίτλοι τέλους για τους κάγκουρες και τους γαμπρούς που κάνουν σουλάτσο στο πιο όμορφο σημείο της Πόλης!
    Ωραία απόφαση, στηρίζουμε μπας και γίνουμε λίγο Ευρώπη!

  53. Συνχαριτιρια σε αυτήν την δημοτική αρχή Που κοιτά μπροστά για όλους μας πάνω στον τουρισμό δήμαρχε κυριτση συνέχεισε το έργο σου !!!!!

  54. Έχουν και άποψη για το Λιμάνι άτομα που το πιο μακρινό ταξίδι της ζωης τους είναι μέχρι Πλατεία Ομονοίας.
    Οι Κοσμογυρισμενοι της Αθήνας και της πλατείας Ομονοιας λοιπόν φωνάζουν να μην αλλάξει τίποτα στη μίζερη καθημερινότητα τους!
    Διώξτε τα αυτοκίνητα από όλο το κέντρο και αγνοήστε της μουχλες. Χτες!!!!!!

  55. Επιτέλους θα γίνουμε ευρωπαϊκή πόλη ξεπνηστε με τον τουρισμό δουλεύουμε όλοι !! Μπραβο ΔΗΜΑΡΧΕ

  56. kos
    mprabo dimarxe oi pliopsifia toy nisiou einai mazi sou.agnoise tous tsatsous tis fisa ROUFA ..kai proxorise stin efarmogi tou ammesa.me ayto pou kaneis anadikneiis tin omorfia tou istopikoy kentrou.sosti apofasi.

  57. προΣ ΟΡΑΜΑ ΑΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΡΕΙΧΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΙ 4τια .ΔΗΛ. ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΕΟΝΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΜΡΑΒΟ ΔΙΜΑΡΧΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΘΕΣ…

  58. ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΛΕΕΙ Η ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΙ ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΕΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΦΑΡΜΟΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΜΑΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΨΕΥΤΕΣ.

  59. αυτοσ με τισ προτασεις ειναι το γνωστο πουλεν τις ρουφα καποιος ….. .οπως ειναι και γνωστη οι κοντρα που εχει ο συγκεκριμενος με το δημαρχο…καλυτερα να μασας παρα να μιλας αχριστε σταματα να πουλας τσατσιλικι..

  60. βγηκαν σεργιανοι οι αντικιρυτσικη ντροπη σας.ειστε το χθες πρεπει να το καταλαβεται επιτελους κιρυτσης για πολλα χρονια .

  61. τι περιμενεται να θρυνισουμε θυματα και μετα να κλεισεται το λιμανη.κυριε κιαρι σας παρακαλω να δημοσιευσετε το συμβαν πριν ενα χρονο νομιζω με το ατυχημα στο λιμανι οπου παραληγο να θρυνισουμαι θυματα οταν αυτοκινιτο επεσε πανω σε πεζους που περπατουσαν αμεριμνοι στο λιμανι κα στη συνεχεια μπηκε στο εστιατοριο ΜΕΣΟΓΕΙΟς.ετσι προστατευουμαι τον τουρισμο μας.νροπη για αυτους που αντιδρουν στην εφαρμογει του μετρου.μπραβο δημαρχε προστατευσε τον επισκεπτει επιτελους.εχουμε εναν ολοκληρο χειμωνα να σουλατσαρουμαι στο λιμανι…

  62. Πώς φενεται η αλαζονεία.η όποια σωστή η λανθασμένη αποφαση μπορούσε να εχει δοκιμαστικη περιοδο λίγων ημερών για να δούμε τις επιπτώσεις σε παραπλευρους δρομους, εμπόριο, κυκλοφοριακο, ποιότητα ζωης των πολιτών και των επισκεπτων μας απο τον Απρίλιο.Ψιλά γράμματα κυρια Παπαχρηστου που δεν κατάλαβες οταν υπεγραψες το μνημόνιο των αυξησεων των τελων.Ρε ποιους κοροϊδεύει η κυρία?Ρε πιους κοροϊδεύετε?

  63. και χθες εγινε ατυχημα στο επαρχιακό, να κλείσει ο επαρχιακός για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα. Ρε είναι επιχειρήματα τώρα αυτά? Τελικώς δεν πάτε καθόλου καλά. Βγάλτε τα πανό του Γεώργιου και ξεκινάτε πορείες ευλάβειας και συγχαρητηρίων. Παρωπιδικοί έ παρωπιδικοί…….

  64. Επιτέλους μία σωστή απόφαση. Μπράβο στο δήμαρχο! Και ελπίζουμε να είναι η αρχή στη πεζοδρομηση και στους ποδηλατοδρομους σε όλη τη Κω! Μπράβο προχώρα για να προχωρήσει και η κως μπροστά και να ξεφύγει από τους τριτοκοσμικους κλαρινογαμπρους του λιμανιού!!!

  65. Κλείσιμο χωρίς δεύτερη κουβέντα οποίος έχει αντίρρηση ας κατέβει στο λιμάνι να του εξηγήσουμε το ονειρο

  66. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ! ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ

  67. Ο Δήμαρχος βλέπει πολυ μπροστά μπραβο του !!!και μπραβο του που θα τον ξανά ψηφίσουν όλοι οι κωοι !!

  68. Η ρουφα με τους τσατσους της ανοιγει βεντετα με την κοινωνια χρησιμοποιοντας το λιμανι, εχουν γνωση οι φυλακες .Κλεισιμο ολης της πολης απο αυτοκινητα και μηχανακια.Γιωργο προχωρα στο μελλον

  69. Αυτοί που δεν θέλουν το καλό τις πόλης και του τουρισμού να ξαφανιστουν απο το νησί ΜΠΡΑΒΟ Δήμαρχε Κυριτση

  70. Όλοι η ανίδεοι βγαίνουν και γράφουν βλακίες περί αυτής τις δημοτικής αρχής αφήστε να κάνουν τη δουλειά τους και το έργο τους . Για το νησί μας . Μπράβο στο δήμαρχο Κυριτση 100 χρόνια μπροστά είναι

    • συμφωνων με τους ανιδεους όπως ανίδεοι είναι και ολη στη δημοτικη αρχη.Ας ερθει ενας επιστήμονας να αναλυσει τα θετικα και αρνητικα σε βαθος 2-3 χρόνων η και παραπανω.

    • Έχω ένα τοίχο που χρειάζεται βάψιμο…πόσο χρεώνεις το τετραγωνικό?Πιστεύω με τέτοιου μεγέθους γλώσσα,θα έχω 100% επικάλυψη!!!

  71. Αυτό το μέτρο έπρεπε είδη να έχει εφαρμοστεί εδώ και χρόνια όπως σε Παρα πολλά σημεία σε Ελλάδα και εξωτερικό !
    Μπράβο σε αυτούς που τολμάνε.
    Τα λάθη είναι για τους τολμηρούς.
    Το μέλλον θα σας δικαίωση όπως δικαίωσε όλες τις Πόλεις που το τόλμησαν.

  72. Κύριε δήμαρχε δεν πανε καλα με αυτούς που γράφουν και θέλουν το κακό του νησιού μας . Τόσο πολυ σας ζηλεύουν με τα έργα σας ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ