ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Έναρξη καλοκαιριού… Μεγάλο γλέντι στο παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Τριάδας Αντιμάχειας

1
3275
Συνεργάτης aegeanews.
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το παραδοσιακό πανηγύρι της Αγίας Τριάδας στην Αντιμάχεια το οποίο τα παλιά χρόνια διαρκούσε δύο ημέρες… συγκεντρώνει κάθε κόσμο πολύ κόσμο και αποτελεί ξεκίνημα για τα εκκλησιαστικά πανηγύρια του καλοκαιριού.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο π. Ηλίας με τους δραστήριους ενορίτες του και την αδελφότητα ετοίμασαν ένα πλούσιο πατροπαράδοτο πανηγύρι.

Ο π. Ηλίας ευχαρίστησε θερμά (ονομαστικά) όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του πανηγυριού, ξεκινώντας από τον Σεβασμιώτατο που ελάμπρυνε με την παρουσία του τις διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Το γλέντι κράτησε  έως αργά με την παραδοσιακή ορχήστρα των: Δαυίδ Νέσκε (βιολί) Μανώλη Μάμμη (τραγούδι), Νίκου Τσατσακλά (λαούτο) και Παναγιώτη Βραχνά (λαούτο)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΞΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ (ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΑΛΟΣ -ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΗΣ-ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΑΥΓΟΥΛΑΣ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@( ΠΑΤΕΡΛΕΟΝΤΗΣ)ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.