ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Σοβαρό τροχαίο στο Μαρμαρωτό (στην ευθεία πριν την Πειραιώς) | Σε σοβαρή κατάσταση σε κεντρικό νοσοκομείο ο νεαρός οδηγός του δικύκλου

43
19297

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί (μετά τις 9) στον επαρχιακό, στην ευθεία λίγο πριν τη διασταύρωση της Πειραιώς, όταν το εικονιζόμενο δίκυκλο που οδηγούσε νεαρός οδηγός ντελίβερι με κατεύθυνση από Μαρμαρωτό προς είσοδο πόλης, συγκρούστηκε στο πλάι με ΙΧ που εκείνη την ώρα έβγαινε από πλαϊνό παράδρομο καταστήματος.

Ο οδηγός του δίκυκλου διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση  (με τραύμα στο κεφάλι) στο νοσοκομείο Κω , όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, αμέσως κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του σε κεντρικό νοσοκομείο (στη Ρόδο μιας και χρειαζόταν νευροχειρουργό).

Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά για τον καλό μας φίλο!!

 

43 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΑΝΩΝΥΜΕ εισαι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. Δεν παιζουνε με ΚΡΥΕΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ οταν προκειται για τοσο σοβαρο θεμα. Συνελθε και παιξε καλυτερα με αυτο που κ@τ@υρας….

  1. Βάλτε κράνη φοράτε ζώνες δεν το κάνουμε για την αστυνομία να μήν μας γράψει το κάνουμε για μας! Ήμουν νοσοκομείο την ώρα που ήρθε το παιδί ήταν πολύ χτυπημένος στο κεφάλι αν φόραγε κράνος δεν θα ήταν τόσο σοβαρά! Τέλος υπάρχει μεγάλη αναρχία στους δρόμους που θα πάει αυτό?

  2. δυστυχως ηταν θεμα χρονου, κανενας δεν προσεχει τιποτα,ολοι οπως γουσταρουν ,και στις 12 το μεσημερι στην κασετα εξω βγηκε απο το παρκινκ αμαξι χωρις να σκεφτει αν ερχεται καποιος και τρακαρε μηχανακι,δεν χτυπησε κανεις ,αλλα εδω δυστυχως ειναι πιο ασχημα,λυπαμαι αλαλ δεν ειναι η κακια η ωρα αλλα το στραβο αμς το κεφαλι ………

    • Να γραψουν και εσενα ρε ALEX που γραφεις στΟ ΓΥΦΤΟΑΛΒΑΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ. Εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ…

  3. Γιαννακι ο θεός μαζι σου! Να πάνε όλα καλα! Δεν σε ξερω προσωπικά όμως το χαμόγελο και η καλοσύνη σου φαίνονται στο πρόσωπο σου

  4. ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ .
    ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΧΑΜΟΣ .

  5. ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΕ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ .
    ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΧΑΜΟΣ .

  6. Ρε αδέλφια φτάνει πια η μ@@@κια. Οδηγώ από το 1971, κάτοχος οχήματος από τότε. Τα έχω δεί όλα.
    Ρε καραγκιόζηδες (αυτοί που το κάνουν) γιατί πετάγεστε από τους πλαϊνούς δρόμους με στοπ, χωρίς να υπολογίστε την ταχύτητα του ερχόμενου οχήματος, από αριστερά ή δεξιά; Δεκάδες φορές έχω γλυτώσει την σύγκρουση είτε λόγω της εμπειρίας μου ή από θεία τύχη και απέφυγα τον ηλίθιο που πατάχθηκε μπροστά μου στα δέκα μέτρα!!!
    Το θεωρούν μαγκιά ή άσε τον μ@@@κα να φρενάρει, εγώ θα κάνω το κέφι μου!!!
    Καφρίλα…………….

  7. Κάποτε πρέπει επιτέλους να απαγορεύσουν στους μπόχαλους να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα χωρίς το ειδικό βραχιόλι σε πόδια και χέρια.

    • Ρε φίλε επειδή επειδή κάνουν δειγματοληψία στον εγκέφαλο σου άσε τουλάχιστον τις εξυπνάδες στο κομμάτι που σου άφησαν στο κεφαλι.συνανθρωπος σου κινδυνεύει κι εσύ την Παπαρια την έχεις μπροστα

    • σ όλους τους βλάχους ξακουσμένηηηηηη.Που πας ρε Καραμήτρο ανεμοσκόρπισμα;

    • Ναι αλλα στην μποχαλια ερχεσε κ δουλευεις κ ξελιποθυματε απο χρηματα προμαεμα.Αλλα αλλο ειναι το θεμα να δωσει ο Θεος να γινει καλα το παλικαρι κ επειγοντως να βαλουν φαναρια εκει.

    • Ξέρεις τι σημαίνει να βγεις να παλαίψεις για λίγα ευρώ μεροκάματο και τώρα να παλεύεις για τη ζωή σου?

      Είσαι ο ορισμός του ρατσιστή Ανθέλληνα ανεμοσκόρπισμα,κανονικά έπρεπε η διαχείριση να σε αποβάλει διά παντός απ το Δημόσιο Διάλογο.Εσύ θες δημοσιοποίηση και Εισαγγελέα.2-3 μαλάκες που σχολιάζουν επί πτωμάτων ,θα τους δημοσιοποιήσω,ο ένας είναι και καθηγητής πανάθεμα τον.

      • ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ -ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ- ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ -ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΑΝ ΓΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ- ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ; ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ; ΑΥΤΑ ΚΑΥΣΤΗΡΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ,ΕΣΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΕΙς ΜΥΑΛΟ

    • οταν στα πτηνοτροφεια εχουν ανοιχτα τα φωτα 22 ωρες το 24ωρο για να νομιζουν οι κοτες οτι ειναι μερα και να εχουν συνεχή παραγωγη αυγών….αντιλαμβανεσαι οτι ειναι φθινουσα η ποιοτητα των αυγων τους…

  8. Ρε παλιοηλιθιε τσοπανη βουλωσε το και σεβασου το παιδί που χτύπησε αντι να καθεσαι να ασχολεισαι με εμάς τους Κωους…….Λες και δεν γίνονται τροχαια πουθενά αλλού μόνο εδώ στην Κω.Βαλε αγόρι μου το ζουρλομανδυα σου και σιωπή!!!!!!!!! Δεν σε παίρνει να μιλάς!!!!!!!! Περαστικα στο παιδί και ευχομαι να πάνε όλα καλα.

    • ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΑ 9/10 ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ; ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ,ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ…ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ;

  9. Πρέπει να κλείσει το σημείοπου μπαίνουν μέσα στο πρώην κατάστημα με τα φρούτα … ώστε να μην κάνουν αναστροφές .

  10. Το κινούμενο σχέδιο νομίζει ότι είναι στο Vlahaivor (Βλαχάιβορ)…με έπαθλο γίδα βραστή.

  11. Εύχομαι στο παλικάρι να γίνει γρήγορα καλά!!
    Όσον αφορά τον ΜΠΟΧΑΛΟΜΑΧΟ…μην ασχολείστε μαζί του και μην απαντάτε στα βλακώδη σχόλιά του, όσο ασχολείστε μαζί του, του δίνετε αξία!! Είναι ένα τρολ ξεπερασμένο και ένας κομπλεξικός που δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του!! Είναι ένας πετυχημένος αποτυχημένος…

  12. Ο άλως βρίζει τους μποχαλους ρε κουβαλημα εμείς φτεμε που εσύς που μας κουβαληθεικατε εδώ κ μας έχετε προκαλέσει όλα τα ατιχειματα που απο γάιδαρο ήρθες εδώ κ δούλεψες κ Πίρες αμαξι κ έγινες αθροπως αμα δεν σαρεσυ τραβά στο Τσόπανο χορισου μπας κ ηρεμισουμε αποσενα……..

  13. apeuthinomai sti sxileio tou Κως…mathe na grafeis prwta swsta ellinika kai meta mila re pate kala oloi sas katheste kai malwnete gia m….ies se mia upothesi zwhs enos paidiou as sovareutoume ligo an einai dunaton….

  14. Όλοι κοιτάνε το δένδρο και χάνουν το δάσος.Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το κυκλοφοριακό στο Νησί

    Τα οχήματα υπερδιπλασιάστηκαν,το πλάτος των δρόμων μειώθηκε επικίνδυνα,οι οδοί υπερφορτώθηκαν με παντός είδους παρεμβάσεις–υπερβολές χάριν εντυπωσιασμού, η κρίση,η κατανάλωση αλκοόλ από ξένους και Έλληνες.. καθιστούν την οδήγηση επικίνδυνη.Καμιά μελέτη,καμιά σύσταση εμπειρογνωμόνων απ τις παρατάξεις,καμιά κίνηση αναλυτικής εξέτασης του προβλήματος .Η τροχαία δέχεται πιέσεις για πρόστιμα και αυστηρό έλεγχο των πλατειών και των ποδηλατοδρόμων,και αμελεί τους οδικούς άξονες ταχείας κυκλοφορίας και τα σημεία καρμανιόλες.2 νεκροί και ένας σοβαρός τραυματισμός 1 Ιούνη,είναι ρεκόρ. κάποιοι βολεμένοι της κληματαριάς βομβαρδίζουν τον τύπο και τους Συμβούλους με την ‘ευταξία’ δήθεν του κέντρου,αδιαφορώντας για το σύνολο των συμπολιτών και των Εργαζομένων απογευματινές και νυχτερινές ώρες.Τα όρια ταχύτητας πρέπει ν αλλάξουν,και να μπουν πινακίδες σε σημεία με κακή ορατότητα,που είναι πολλά.Δυστυχώς ο αριθμός των τροχαίων με υλικές ζημιές είναι πολύ μεγάλος και δεν δημοσιεύεται από Κ Α Ν Ε Ν Α Ν !!!!

  15. Κρυφές κάμερες λειτουργούν μόνο για το υπόλοιπο φάσμα της παραβατικότητας

    Για παραβίαση ορίων ταχύτητας και άλλων παραβάσεων,όπως κόντρες,αντίθετη κυκλοφορία σε μονόδρομους,γκετοποίηση κάποιων περιοχών με μορφή συγκέντρωσης ομάδων οδηγών και αν αυτά που λένε κάποιοι εδώ μέσα για παρκάρισμα όπου βρουν και ενόχληση περιπάτου ημερήσια ωράρια,έβλεπαν τι γίνεται σε κάποιες περιοχές μετά τα μεσάνυχτα,ίσως να μην ξανά-έγραφαν ποτέ τους….

  16. Ας ευχηθουμε όλοι περαστικα στο παιδί και όσον αφορά τον μποχαλομαχο αντί να κάθεται να γράφει μλκιες ας πάει να τσιμπησει καμιά γκομενα μπας και αλλάξει μυαλό γιατι φαίνεται πολυ κομπλεξικο και στερημενο άτομο….. Στην ανάγκη ας πάει στο κωλοχωρι του να αρμεγει κατσικες,αντε και σβελτα!!!!!!!!!!

  17. Ρε αντί να λέει ο καθένας τι βλακια του να παη και να ανάψει ένα κερί για το παλικάρι και βγάλτε την χολή σας αλου αντε ο θεός και η γιατροί να κάνουν το παιδί καλά έλεος με τους τσακομους μπορεί να συνέβη και σε μένα και σε όλους μας φοράμε κράνος και ζωνη και κάντε καμία προσευχή μεροκάματο έκανα το παλικάρι καληνύχτα και μην καταποιητε το δηλητήριο που έχετε…….έτοιμο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ