Νικητιάδης: Από 5 Απριλίου το Υπ. Υποδομών έστειλε έγγραφο στην Περιφέρεια για τους Ναούς της Κω και περιμένει ενέργειές της! κ. Χατζημάρκο σταματείστε να μας κοροϊδεύετε

2
1006

Αγνοούσε η Περιφέρεια την απάντηση του Υπουργείου για τους Ναούς της Κω
ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ

Σε σχέση με την απάντηση που δόθηκε από την Περιφέρεια για το θέμα της αποκατάστασης των Ναών Αγίου Νικολάου και Αγίας Παρασκευής στην Κω και μετά από έρευνα που πραγματοποίησε ο ίδιος ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού και τ. βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης,προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

« Η συνεχιζόμενη παραπλάνηση του λαού της Κω από την Περιφερειακή Αρχή, έχει φθάσει πλέον στα όρια της. Με χθεσινή δημόσια πρόσκληση μου, καλούσα τον κ. Περιφερειάρχη να μας ανακοινώσει που βρίσκεται το θέμα της αποκατάστασης των Ναών Αγίου Νικολάου και Αγίας Παρασκευής στη Κω. Ο κ. Περιφερειάρχης, μονίμως κρυπτόμενος, ανέθεσε στους έμμισθους συνεργάτες του να απαντήσουν με επιθέσεις κατά το πρόσωπό μου επειδή έθεσα ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΥΣ. Αποφεύγοντας να ανοίξω διάλογο με μη πολιτικά πρόσωπα, αναζήτησα να διακριβώσω τα όσα οι συνεργάτες του κ. Χατζημάρκου ανέφεραν στην απάντησή τους. Ανέφεραν συγκεκριμένα στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσαν ότι « οι μελέτες που εκπονήθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Κω εστάλησαν στην Διεύθυνση Φυσικών Καταστροφών του Υπουργείου Υποδομών που είναι ο μόνος αρμόδιος φορέας για την έγκριση των τεχνικών μελετών σε κτίρια που έχουν πληγεί από σεισμό.»
Επικοινωνώντας με την Διεύθυνση αυτή, η οποία έλαβε τις μελέτες που καταρτίσθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη και εστάλησαν από την Περιφέρεια, έπεσα από τα σύννεφα εξακριβώνοντας ότι ήδη από την 5η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 , η Διεύθυνση μελετών έχει απαντήσει στην Περιφέρεια και αναμένει τις ενέργειες της.
Ούτε , οι «εντεταλμένοι» του κ. Χατζημάρκου, ανέφεραν για την επιστολή αυτή οτιδήποτε , ούτε έχει ενημερωθεί κάποιος από την Κω για να πιέσει να προχωρήσει το θέμα. Οι κύριοι έμμισθοι συνεργάτες του κ. Περιφερειάρχη , ή αγνοούν την απόφαση του Υπουργείου, ή την απέκρυψαν σκοπίμως. Επισυνάπτω, τόσο την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών προς εμένα, όσο και την απάντηση που εστάλη στην Περιφέρεια από τις 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, την ώρα που οι κύριοι της Περιφέρειας περιμένουν όπως λένε την έγκριση των μελετών.
Κύριε Περιφερειάρχη, σταματήστε να κρύβεστε. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και στείλτε στα σπίτια τους όσους παραπλανούν τον κόσμο και αποκρύπτουν σημαντικά έγγραφα που έπρεπε να γνωρίζει ο λαός της Κω. Το Υπουργείο, έχει απαντήσει από τις 5 Απριλίου και εσείς δια των οργάνων σας , μας λέτε ότι “αναμένουμε την έγκριση των μελετών”. Των μελετών, που όχι μόνο δεν εγκρίθηκαν, αλλά χρήζουν πολλαπλών εγκρίσεων και βελτιώσεων. Τελικώς κ. Χατζημάρκο, ποιος κοροϊδεύει ποιόν ; Οι έμμισθοι συνεργάτες σας εσάς, ή εσείς το Λαό της Κω ; Επαναλαμβάνω όμως «Φωνή Λαού, Οργή Θεού». Επιτέλους αναλάβετε τις ευθύνες σας. Σταματήστε να μας κοροϊδεύετε. »

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/06/Απαντηση-Υπουργειου-Υποδομων.pdf» title=»Απαντηση Υπουργειου Υποδομων»]

ΒΙΝΤΕΟ Σημερινές δηλώσεις του Γ. Νικητιάδη στο Πρωινό ΕΚΦΡΑΣΗ:

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ασχέτως ποιός το γράφει είναι κοροιδία να μην φτιάχνονται οι πιο σπουδαίες εκκλησίες της πόλης τόσο καιρό. Πράγματι μας κοροιδεύουν, και ο κόσμος της Κω απαιτεί να φτιαχτούν οι εκκλησίες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ