Γιώργος Χαλκιδιός: «Ας κατέβει ο Νικητιάδης στις εκλογές, να δει τι θα πει οργή λαού»

12
1150

Γιώργος Χαλκιδιός: «Ας κατέβει ο Νικητιάδης στις εκλογές, να δει τι θα πει οργή λαού»

Δήλωση – απάντηση του Επάρχου Κω, Γιώργου Χαλκιδιού, στην ανακοίνωση του Γιώργου Νικητιάδη, σχετικά με τους ναούς στην Κω:

Στην περίπτωση του Γιώργου Νικητιάδη, σε σχέση με την μέχρι προ λίγων ετών παρουσία του σε δημόσια αξιώματα, δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: το ότι αγνοεί τις διαδικασίες της δημόσιας διοίκησης, ή ότι παριστάνει ότι τις αγνοεί, με μόνο σκοπό του να βγει από την πολιτική αφάνεια.
Εν πάσει περιπτώσει, αν είχε πράγματι απορίες και αν ήθελε απαντήσεις για τις ενέργειες της Περιφέρειας σχετικά με τους δύο ιερούς ναούς και την αποκατάστασή τους, θα μπορούσε να ρωτήσει τον Έπαρχο της Κω κάτι που βεβαίως δεν θέλησε να κάνει, για να μπορεί να επιτίθεται κατά της Περιφέρειας, με ανακρίβειες, εκμεταλλευόμενος μικροπολιτικά το θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών της Κω.
Από εκεί και πέρα, όσο ο Γιώργος Νικητιάδης αποφεύγει να δηλώσει ευθαρσώς αν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, δεν νομιμοποιείται πολιτικά να επιλέγει ποιόν εκπρόσωπο της Περιφέρειας δέχεται ως συνομιλητή στον δημόσιο διάλογο και ποιόν όχι.
Ας δηλώσει λοιπόν σήμερα αν θα είναι υποψήφιος κι ας κατέβη στις εκλογές για να δει τι θα πει οργή λαού.

Το Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θα πάρετε και αναδρομικά απ το 15,το δημοψήφισμα,το 3ο και 4ο μνημόνια,την εξαθλίωση όλων,την φτωχοποίηση του Λαού,και ειδικά τον ΦΠΑ,το αφορολόγητο και το τσεκούρωμα των συντάξεων…Ο πέλεκυς θα είναι δυσβάσταχτος.

  2. Στην Κίνα κάθε τέσσερις ημέρες αποπερατώνεται και ένας ουρανοξύστης,εσείς;;;,άστο,καλύτερα να μην μιλάτε.

  3. Ο δυστυχής κ. Έπαρχος δεν πήρε χαμπάρι ότι το Υπουργείο Υποδομών άδειασε την Περιφέρεια και τα βάζει με τον Νικητιάδη που έβγαλε στην φόρα την απραξία τους.

  4. Έπαρχε, κάνε κράτει. Μην εκτίθεσαι. Το Υπουργείο σας εξέθεσε και χαμπάρι δεν πήρες!

    • προφανως εχεις καποιον μεσα στο υπουργειο εσυ και τα μαθαινεις απο πρωτο χερι!μαλλον πηρες το μεροκαματο σου ε;

  5. ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΣΕΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΟΙ,ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ,ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΥΣ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ[ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ]ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ,ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΑΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ,ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ.ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ,[ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ]ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ,ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ,ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ,ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΕ,ΜΕ-ΜΕ-ΜΕ,ΓΙΩΡΓΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΩΡΓΟ.

  6. Εσύ είσαι άνθρωπος της κοινωνίας και της αγοράς.
    Μην ασχολείσαι με αυτούς πιυ πτώχευσαν ΗΘΙΚΑ την χώρα.
    Λερώνεσαι

  7. Ο Κύριος Νικητιάδης αδιαμφισβήτητα είναι από τους πετυχημένους Υφυπουργούς τουρισμού. Σας υπενθυμίζω visa center σε Ρωσία , Τουρκία και άλλα πολλά που δεν είναι της ώρας τούτης να λεχθούν , που οι ασχολούντες του τουρισμού τα γνωρίζουν πολυ καλά. Τι ανέδειξε σήμερα; Ανέδειξε μία καταστροφή που έγινε στο ναό στο νησί μας. Έχει παρέλθει πολύ μεγάλο διάστημα από τον σεισμό και πολλά ΕΡΓΑ έχουν μείνει στα λόγια μέχρι τώρα . Και λέω αυτά τα λόγια , διότι όλους εμάς τους πολίτες δεν μας ενδιαφέρουν ούτε τα πρωτόκολλα ούτε οι αριθμοί ΑΛΛΑ το αποτέλεσμα . Και το αποτέλεσμα που φαινεται ειναι μηδενικό για τον ναό μας . Γιατί λοιπόν τόση οργή για έναν ενεργό πολίτη που λέει το αυτονόητο , ειδικά για τον κ. Νικητιάδη που όσες φορές και αν κατέβηκε στις εκλογές πάντα ο Δωδεκανησιακός λαός τον έφερνε με χιλιάδες Ψηφους και πάντα μεταξύ των πρώτων.

  8. Έπαρχε άλλαξε πρώτα καμιά λάμπα στον Επαρχιακό δρόμο και μετά να μιλάς. Οι μεγάλοι άνδρες παραιτούνται αν δεν μπορούν. Οι μικροί συνεχίζουν!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ