ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ο Απόστολος Γκλέτσος στην Κω | Εγκαινίασε και θαύμασε τη μεγάλη έκθεση ζωγραφικής & Αγιογραφίας των μαθητών της Μαρίας Βαμβακούση στο κατάμεστο Mylos

10
6926
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή – Γ. Κιάρης

Ο Απόστολος Γκλέτσος εγκαινίασε την μεγάλη έκθεση ζωγραφικής και αγιογραφίας των δεκάδων μικρών και μεγάλων μαθητών της Μαρίας Βαμβακούση απόψε στο κατάμεστο από κόσμο Mylos beach bar στην Κω.

Τον γνωστό ηθοποιό και Δήμαρχο Στυλίδας υποδέχτηκε κατά την άφιξή του η οικοδέσποινα Μαρία Βαμβακούση, κόβοντας στην συνέχεια μαζί την κορδέλα των εγκαινίων της έκθεσης την οποία θαύμασε και φωτογραφήθηκαν στο πολύ χαρακτηριστικό πορτραίτο που του έφτιαξε η κ. Βαμβακούση.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Η. Σιφάκης, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Λ. Ναζίφης, ο Δημοτικός σύμβουλος Σ. Πης, ο πρ. Δήμαρχος Θ. Νικηταράς και πάρα πολλοί γονείς, συγγενείς και φίλοι των μαθητών της Μαρίας Βαμβακούση.

Τα δεκάδες έργα ζωγραφικής και αγιογραφίας απέσπασαν θερμά συγχαρητήρια απ’ όλους τους παριστάμενους που είχαν την ευκαιρία να τα θαυμάσουν από νωρίς.

Ενώ στην συνέχεια πολλοί είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να μιλήσουν με τον Απόστολο Γκλέτσο,  ο οποίος είχε επίσης μια πολύ ευχάριστη συνομιλία, με τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο, τον Ταξίαρχο, τον κ. Πη, αλλά και τον π. Αναστάσιο Τσουκνιά που παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας θα διανυκτερεύσει απόψε στην Κω και θα αναχωρήσει το πρωί.

Οι πρώτες φωτο με το κόψιμο της κορδέλας και την περιήγηση του Απ. Γκλέτσου στην έκθεση είναι από τον καλό φίλο και συνάδελφο Γιάννη Μπιλιλή (kosvoice.gr), τους οποίους και ευχαριστούμε.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΣ. ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΡΟΛΟΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΛΕΤΣΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΤΗΜΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚΛΕΤΣΟ…….

      • Sharkctopus δλδ, τα ελεγα εγω για τα κρυπτοζωα αλλα κάποια ζώα δεν με πίστευαν… Όχι μόνο υπάρχουν κρυπτοζωα άλλα κάθονται και σχολιάζουν στα sites…

        • …υπάρχουν και Καγκουροκαρχαρίες επίσης που γράφουν στο site. Γνωρίζουν καλά οι ίδιοι ποιοι είναι!! Ένας μάλιστα γλοιώδης Καγκουροκαρχαρίας είναι που απαντάει συνέχεια (με σχόλια) σε κάποιον χλευάζοντάς τον, όμως ο ίδιος δεν κοιτάει τα χάλια του!!

        • …προς αποφυγή παρεξήγησης, δεν αναφέρομαι για σένα, ξέρει καλά αυτός για ποιον μιλάω!!

  2. Η Κως στη παρακμή της……Μια κοινωνία που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το γέλιο από το γελοίο,…..Και οι άρχοντες καρικατούρες τριγυρίζουν σαν γύπες για την αιώνια ερωμένη…Την ψήφο σας….

  3. Σύντροφοι. Μη χάσετε αύριο το συναρπαστικό ντοκυμαντέρ με θέμα τη γονιμοποίηση της αγριας τουλίπας από μέλισσες τις Βόρνεο στις ζούγκλες της Ινδοκινας – παραγωγής TASS 1957.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ