Σε λειτουργία ο Ηλεκτροφωτισμός Επαρχιακού Οδικού Δικτύου από Κέφαλο έως Φυτώριο (με Σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας)

17
1163

Από το Γραφείο Έπαρχου Κω – Νισύρου ανακοινώνουμε ότι τέθηκε σε λειτουργία ο Ηλεκτροφωτισμός Επαρχιακού Οδικού Δικτύου από Κέφαλο έως Φυτώριο με Σύστημα Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Η περιοχή επέμβασης είναι στην γεωγραφική περιοχή από την Κέφαλο (θέση Club Med) έως την περιοχή Φυτώριο στον άξονα του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου. Τοποθετηθηκαν γαλβανισμένοι σιδηροϊστοί ύψους 9 μέτρων οι οποίοι φέρουν μέσω βραχίονα, φωτιστικά LED ισχύος 80-110 W.

Επισημαίνουμε ότι για το εξαιρετικά σημαντικό για την οδική ασφάλεια έργο προϋπολογισμού €700.000,00 (με Φ.Π.Α.) υπήρξε διαβαθμιδική σύμβαση για τη μεταβίβαση της αρμοδιότητας υλοποίησης από τον Κύριο του έργου που είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στον Φορέα Υλοποίησης, που είναι ο Δήμος Κω.

17 ΣΧΟΛΙΑ

    • Έχει δει πουθενά επαρχιακή 42 χιλιομέτρων να είναι καθαρισμένη από χορτα κάθε χρόνο. Για πες μας σε ποιο νησί; Τι ηλίθοιοι υπάρχουν. Ο καθένας προσπαθεί να βγάλει το κομπλεξ του.

  1. δυο χρονια ειναι βαλμενη οι στυλη καιρος ηταν να αναψου τωρα πουρθαται μετα απο τεσερα χρονια στην κεφαλο κυριε επαρχε θα ειδαται και τον επαρχιακο δρομο που εχει να καθαριστη απο τοτε που βγηκες εσυ επαρχος και ο κυριτσης δημαρχος αλλα η κεφαλος και για τους δυο σας ειναι τοσο μακρια που την την επησκεφτεσται καθε τεσερα χρονια για να παρεται τους ψυφους του χρονου θα φαται καλα και οι δυο

    • Ρε φιλε μετα λεμε γτ τσακωνομαστε μεταξυ μας μα εαν ο καθενας γραφει οτι να ναι πως μπορει καποιος ν μην του απαντηση.Δηλαδη οταν ολες οτι ο Δημαρχος ειναι εξαφανισμενος απο την Κεφαλο που ακριβως το στηριζεις μια φορα στις 15 μερες κυριακη ειναι στην εκκλησια μια φορα στις 10 ειναι ολη σχεδον τι μερα στην κοινοτητα κ οποτε εχει εκδηλωσεις το χωριο ειναι πανω.Ποσσες φορες ειχες δει τους προηγουμενος κ ποσο βλεπεις τους σημερινους.Εγω δεν σου λεω εαν αυτα π κανει στο νησι ειναι καλα η κακα απλα λεω οτι στο θεμα οτι ο Δημαρχος γυρναει ολο τ νησι αυτο δν μπορει να το αμφισβητηση κανεις..

    • Τι να σου απαντήσω ρε μαλ… Για 9 χιλιόμετρα σκάψιμο, για καλώδια, ολοκαίνουργοι 9μετροι στύλοι με led λάμπες, εργατικά κ.τ.λ., πολύ σου φαίνεται; Κάντο εσυ με λιγότερο που είσαι πολύ εξυπνος. Ο κάθε μαλ… βγαίνει να πει κάτι εδώ μέσα.

  2. Τουλάχιστον κύριε επέρχε είδες ότι δεν ηπαρχουν γραμμές στο δρόμο ; Αυτά ποτέ θα γίνουν Μολης γίνει ατύχημα ; Επητελους αν θέλουμε τουρισμό ας ανεβάσουμε τουλάχιστο το επίπεδο οδηκου δικτύου , αλλά είπαμε ο χανζτημαρκος δεν θέλει την Κω τέλος

  3. Στον κεντρικό δρόμο δεν ανάβουν πλέον ούτε τα μισά φώτα ….. πλήρη αδιαφορία να αγοράσουν μερικές λάμπες…..

  4. To επαρχειο θα το φτιαξεις επαρχε ? Βαλε φωτισμο να δειξουμε το ομορφο ιστορικο κτιριο. βλεπε χωρτα σε ολοτο επαρχειακο δυκτιο βλεπε φωτισμο στον κομβο προς πλατανι θεσκοτινα .. αισχος και ντροπη.

  5. Επαρχε δεν μπορειτε να φτιαξετε τα φωτιστικα του κομβου του συν/σμου;Τετοια αδιαφορια πανω απο 4 χρονια εχουν να αναψουν .Οσο γιοα τα χορτα του επαρχιακου,πριν 30 χρονια υπηρχαν μονιμοι υπαλληλοι της πολεοδομιας με αντικειμενο τον καθαρισμο του επαρχιακου δικτυοθ.Επειικως εισαστε….Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ