Επιτέλους! Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο συντήρησης Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ασφενδιού – Πυλί Νήσου Κω

9
2074

Υπεγράφη η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο συντήρησης Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ασφενδιού – Πυλί Νήσου Κω

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την βελτίωση του οδικού δικτύου στα νησιά της, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο, για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ασφενδιού – Πυλί Νήσου Κω», ύψους 315.793 ευρώ.

Η χρηματοδότηση του έργου καλύπτεται εξ ολοκλήρου από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το έργο που θα αναβαθμίσει αισθητά το επαρχιακό δίκτυο της Κω, δημοπρατήθηκε το Ιούλιο του 2017, με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ και εντάσσεται στον γενικότερο σχεδιασμό σημαντικών παρεμβάσεων της Περιφέρειας για την βελτίωση του οδικού δικτύου των νησιών του Νοτίου Αιγαίου, καθώς έχει θέσει σε πρώτη προτεραιότητα την ασφάλεια των χρηστών του και την δραστική μείωση του δείκτη τροχαίων ατυχημάτων.

Σύμφωνα με τη μελέτη, προβλέπεται η συντήρηση (αποκατάσταση του οδοστρώματος) τμημάτων της επαρχιακής οδού Κως – Κέφαλος στην περιοχή από είσοδο Ζηπαρίου έως τέλος Πυλίου (μέχρι Σταυρού Πέραμα) και τμημάτων της επαρχιακής οδού Ζιπάρι – Ασφενδιού.

Εκτός την κατασκευή νέου ασφαλτικού τάπητα, προβλέπονται επίσης διαγραμμίσεις και τοποθέτηση ανακλαστήρων οδοστρώματος σε σημεία του οδικού δικτύου που στερούνται οριζόντιας σήμανσης.

Βάσει της υπογραφείσας σύμβασης, ο ανάδοχος υποχρεούται να ολοκληρώσει το όλο έργο εντός 6 μηνών από την υπογραφή της.

Το Γραφείο Τύπου

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πασαλίματα της περιφέρειας, θα κλείσουν τις λακκούβες και ίσως αλλάξουν και τις μπαταρίες στα φανάρια του συνεταιρισμού...

    Βρε ΨΕΎΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ο φωτισμός του Επαρχιακού με τα φωτοβολταϊκά στα φανάρια του συνεταιρισμού δυο χρόνια δεν δουλεύουν γιατί δεν μπορείτε να αλλάξετε δέκα μπαταρίες το κλείσιμο των λακκουβών διαφημίζετε;;; ΒΡΕ ΟΥΣΤ ανθρωπάκια του εχθρού της Κω, του Ροδίτη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΑΤΖΗΠ@ΠΑΡ@….

  2. προς Ανώνυμος. Από ανατολικά η από δυτικά για να ξέρουμε τι είδος πολιτισμού για να μην λέμε κ λαλακίες.

  3. ΦΩΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑΡΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΙΝΙΕΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΠΟΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ

  4. ΦΩΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑΡΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΙΝΙΕΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΠΟΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΦΑΚΟΥΣ
    ΑΝΤΩΝΙΑ ΧΑΤΖΗ

  5. Από τα 700.000 € τα 315.000€ θα πάμε στον εργολάβο που πήρε το «μεγάλο αυτό έργο..Τα υπόλοιπα;;; κομμάτια κομμάτια;;;; και αυτά;;;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ