ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» σε ηλικία 48 ετών η Κυρανιώ Τσίκνη-Χατζηγεωργίου

15
15518

Μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει  στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου της αγαπητής συμπολίτισσάς μας Κυρανιώς Τσίκνη – Χατζηγεωργίου από το Αμανιού, η οποία έχασε την άνιση μάχη από ανίατη ασθένεια, απόψε το βράδυ στο Νοσοκομείο Κω.

Η Κυρανιώ Τσίκνη (του Ιωάννη) γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αμανιού, μητέρα δύο εξαιρετικών κοριτσιών (20 και 24 ετών), εργάστηκε ως ξενοδοχοϋπάλληλος και όσοι την γνώριζαν είχαν να λένε για την απλότητα, την καλοσύνη και την ευγένειά της.

Ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ τα τελευταία 4 χρόνια από ανίατη ασθένεια, την οποία υπέμεινε με υπομονή και καρτερία, ενώ τις τελευταίες 23 μέρες νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κω, όπου και κατέληξε απόψε.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι αύριο Παρασκευή στις 5μμ στον ΙΝ Εισοδίων της Θεοτόκου στο Αμανιού (η σορός θα βρίσκεται εντός του Ναού από τις 3μμ).

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον σύζυγο, τα παιδιά, τους γονείς, τα αδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς.

Εκ μέρους της οικογένειας εκφράζεται ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και στη διοίκηση του Νοσοκομείου Κω που έκαναν ότι μπορούσαν για να την βοηθήσουν στην δύσκολη μάχη που έδινε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες (από τον σύζυγο, τα παιδιά, τους γονείς, τα αδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς) εκφράζονται στους ιατρούς και τους νοσηλευτές της παθολογικής κλινικής.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. συλληπηρια και καλο ταξιδι να εχεις κοπελα μου….. εξαιρετη κοπελα.γελαστη και γλυκια.καλο κουραγιο στην οικογενεια.ελενη απο λουτρακι

  2. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την οδύνη και την πικρα μας για τον χαμό της αγαπημένης μας Κιτσας, όπως εμείς την λέγαμε. Τα θερμότερα μας συλλυπητήρια στους αγαπητούς γονείς της, και κουμπάρους μου, στο Μάκη , σύζυγο και κορίτσια της. Κίτσα μου καλό σου παράδεισο, χίλια συγνώμη διότι δεν ήξερα για την περιπέτεια σου τίποτα. Θα έχεις πάρα πολλούς αγαπημένους στο παράδεισο να σε φροντίζουν, η μαμά μου, η γιαγιά σου και τόσοι δικοί μας.🙏

  3. Δεν μπορώ να περιγράψω Την οδύνη και την πίκρα μας για το χαμό της αγαπημένης μας Κυρανιως, η Κίτσα όπως εμείς την λέγαμε. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους γονείς της, και κουμπάρους μου, στον σύζυγό της τα κορίτσια της και τον αδερφό της Μάκη. Καλό παράδεισο αγαπημένη μου Κίτσα. Θα έχεις πολλούς να σε προσέχουν εκεί απάνω, η μαμά μου, η γιαγιά σου και τόσοι άλλοι δικοί μας. Ο θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα σου.🙏🙏❤️❤️

  4. «Ζήσαμε» μαζί στο ίδιο δωμάτιο του νοσοκομείου τέσσερις μέρες. Παρά τα όσα υπέφερε, η καρτερικότητα και η υπομονή της, αλλά και το χαμόγελό της όταν «αισθανόταν καλύτερα», ήταν ένα σπουδαίο μάθημα ζωής για μένα.
    Σ’ ευχαριστώ Κίτσα.
    Εις το επανιδείν

  5. Καλό παράδεισο να έχει η κοπέλα.Καλό κουράγιο και θερμά συλλυπητηρια στην οικογένεια.

  6. Καλο παραδεισο κοπελα μου δωσε στο παραδεισο που θα πας φιλια σε οσους εχει παρει απο το νησι Την Ελενη,Χριστινα και οσους αγαπω.Παναγια μου προσεχε τους!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ