ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μια πολύ όμορφη & συγκινητική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των πρώτων αποφοίτων του Λυκείου Ζηπαρίου

3
2402
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολύ όμορφη και συγκινητική αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των πρώτων αποφοίτων του Λυκείου Ζηπαρίου, πραγματοποιήθηκε απόψε στο Πολύκεντρο Πυλίου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου π. Ιωάννης Κουτάντος, ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Μ. Ζερβός, ο Λυκειάρχης Χρ. Χαραμαράς, γονείς – συγγενείς των παιδιών και οι απόφοιτοι του σχολείου.

Εκ μέρους του συλλόγου γονέων μίλησαν η Γ. Γραβάνη και η Μ. Χατζηγιακουμή.

Μετά τους χαιρετισμούς και τα συγκινητικά λόγια από αρχές, γονείς, διευθυντή και εκπρόσωπο μαθητών, προβλήθηκε βίντεο με στιγμές από την σχολική ζωή των παιδιών και στην συνέχεια τους δόθηκαν τα αναμνηστικά (μεταξύ των οποίων και το σχετικό cd με το φωτογραφικό υλικό).

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η αποτύπωση του τοπικού οράματος για τον πολιτισμό πρέπει να συνδυάζεται άρρηκτα με το ευρύτερο πολιτικό όραμα για την ανάπτυξη της περιοχής. Τα πάντα είναι πολιτισμός.

    Η ανάδειξη και η αξιοποίηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, του Ιπποκράτη -που η δημοτική αρχή Κυρίτση τον εκχώρησε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος χωρίς αιδώ — είναι στόχοι αυτονόητοι και δεν είναι για κατανάλωση.

    Διαφωνήσαμε στην εκχώρηση της έδρας του Δικτύου Πόλεων με Ασκληπιεία στο δήμο Επιδαύρου!

    Καταγγείλαμε την απροκάλυπτη δοσοληψία Κυρίτση.

    Και σε αυτό το θέμα η Κωακή κοινωνία εκώφευσε.

  2. Μέχρι και σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια από την αρχική «δέσμευση» του κου Κυρίτση, καμία διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί.

    Ο διαγωνισμός είναι στον αέρα καθώς έχει περάσει 1 χρονος από την καταληκτική ημερομηνία της πρώτης φάσης. Δεν έχουμε δει καμία σχετική απόφαση που να επικυρώνει έστω την πρώτη φάση. Κανείς δεν γνωρίζει αν το κτήριο είναι κατάλληλο ή όχι. Κανείς δεν γνωρίζει αν θα προχωρήσει η ενοικίαση και πόσος χρόνος και χρήμα θα χρειαστεί για να μετατραπεί το ακίνητο που έχει προκριθεί σε σχολείο…

    Και ενώ κατηγορούσαν την προηγούμενη δημοτική αρχή για τις λυόμενες αίθουσες που εγκατέστησε ούτε μια λυόμενη δεν μπόρεσαν να προσθέσουν… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ; ZΕΡΒΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;

  3. Η εκδήλωση σας μάρανε. Τα ψέματα σας θα θυμουνται τα παιδια μας. ο συλλογος δεν εκανε τιποτα δυστυχως. μια ανακοινωση για τα ματια. ο δημος μονο υποσχεσεις για να περνούν τα χρόνια.να παραιτηθειτε ειναι πιο τιμιο. το δικο μου παιδι φευγει αλλα δεν νομιζω οτι θα κανουν τιποτα ουτε για τα επομενα παιδια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ