Βάσω Πη: Διευρυμένα ωράρια από χτες στην Αστική συγκοινωνία Κω (00:30 τελευταίο δρομολόγιο προς Ψαλίδι-Θερμά 00:00 τελευταίο δρομολόγιο προς Λάμπη)

21
1348
ΒΑΣΩ ΠΗ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΑ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΑ ΩΡΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ/video-δηλώσεις

Έγινε η πρόσληψη 18 οδηγών (και εντός των ημερών ακόμη δύο)

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑΡΙΦΑΣ, Κυρίτση άλλα μας έταξες και άλλα κάνεις. Θα σου κατεβάσουμε τα βρακιά στις εκλογές.

    Θα φας μαύρο που θα χάσεις τον μπούσουλα.

  2. Βρε Βάσω, έχουν ταχυγράφο τα λεωφορεία; Τρέχουν σαν τρελοί οι οδηγοί σας.

    Εσάς φυσικά σας ενδιαφέρει να γεμίζουν τα λεωφορεία και να μετράς τα φράγκα…

  3. 57 χιλιάδες ευρω για 80 μερες συν τα καύσιμα και τα σέρβις η μίσθωση ξεπερνά τις 80 χιλιαδες.
    Τουλαχιστον κυρια Πη ο Μαραγκος αγορασε 2 λεοφωρεια και δουλευουν 5 χρονια τώρα.Εσεις με μαγειρεματα μας βάζετε μεσα.

  4. Βασούλα όταν δεν εχετε κβάλει ενσημα στην ζωή σας πολύ ευκολα σκορπάτε το χρήμα των Κωων δημοτών.Δείτε για να καταλάβετε τι εννοώ.

    Σκοπός της σύμβασης αυτής είναι η ενοικίαση στο μισθωτή από τον εκμισθωτή, κτιρίου 152 τμ, επί τους οδού Κανάρη 53, εντός των ορίων του Δήμου Κω, του νομού Δωδεκανήσου όπου η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ θα στεγάσει τις Οικονομικές και Διοικητικές της υπηρεσίες σύμφωνα με την με Α.Π: 1041/21-05-2018 εκδήλωση ενδιαφέροντος του ιδίου, το με Α.Π: 1138/31.05.2018 έκθεσης καταλληλότητας της
    αρμόδιας επιτροπής και τη με Α.Π: 115/13-06-2018 απόφαση κατακύρωσης της δημοπρασίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ.
    Το μίσθωμα ορίζεται στο ποσό των 3306 ευρώ ανά τρίμηνο. Το μίσθωμα θα μείνει σταθερό για τα πρώτα 3 χρόνια και στη συνέχεια θα προσαρμόζεται ετησίως στο 75% της μεταβολής του ΔΤΚ, όπως αυτός υπολογίζεται από την ΕΛΣΤΑΤ για το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο.
    Βασω Real estate

  5. Βρε σαν δεν ντρεπεστε!!! ζουμε σε μια μικρη κοινωνια και ολοι γνωριζόμαστε μεταξυ μας.Βασω ποια η σχεση ενοικιαστη με την προεδρο του……? Ποσο πιο χαμηλα όλα για τα φραγκα,αυτη είναι η αποστολή σας? να τακτοποιήσετε τα δικα σας παιδια?Ντροπή σας.Κυρίτση θα φας μαυρο No331 ψαξε την εταιρεια μην ψάχνεις ip.

  6. Χαχαχαχαχαχα είπα κι εγώ γιατί έχουν ξεφύγει και δεν κρατούν ούτε τα προσχηματα………………

  7. Καλα πλακα μας κανετε ετσι? τα λεφτα είναι παρα πολλά για ένα ακινητο στην Καναρη.3300 ευρω?μην τρελαθούμε!εδω μιλαμε για κατασπαταληση δημοτικου χρηματος,3300 για ένα ακινητο και 60 χιλιαδες για 2 λεοφωρεια μονο για 80 μερες??
    Κυρια Πη απαλα,απαλα,

    • Βλέπω ξεκίνησε η παραπληροφόρηση φουλ. 1100 ευρώ το μήνα είναι και όλοι κάνετε λες και είναι 3300 το μήνα για να κάνετε μικροπολιτικη. Σαν δεν ντρεπεστε. 1000 ευρώ πλήρωνε τόσα χρόνια ο ενοικιαστής εκεί και τώρα ξαφνικά έγινε Ελβετια. Έλεος.

  8. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ,ΜΠΟΓΙΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ

  9. Πανε και οι φιλίες πανε και τα τραπεζια και οι μουσικές χαχαχα τωρα ειναι τα συμφεροντα τα μεγάλα

  10. Δήμαρχε όποτε βγαίνει αυτή ούτε ένα θετικό σχολείο υπάρχει γιατί ; Ξυπνά αφού βλέπεις ότι σου κάνει ζημιά τη μας τη βάζεις να τη βλέπουμε

  11. Βάλτε κανένα δρομολόγιο και το χειμώνα. Μόνο για τους τουρίστες δουλεύετε, δουλοπρεπείς και αγύρτες.
    Εμείς και τα παιδιά μας, με τα πόδια.
    Σούργελα!!!

  12. Κοιτάξτε να βάλετε περισσότερα δρομολόγια από Κω για Μεσαριά. Σήμερα 19/09/18 υπάρχουν δρομολόγια μόνο κάθε 1ώρα και 1 τέταρτο. Οδηγοί υπάρχουν. Αλλιώς πάρτε κι άλλους. Μην σκέφτεστε μόνο πώς θα τα κονομήσει ο Δήμος αλλά και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, του εργατόκοσμου. Ποτέ δεν έχει ξανασυμβεί μήνα Σεπτέμβρη αυτό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ