ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συγκίνησε & καταχειροκροτήθηκε η Χορωδία ΑΡΙΩΝ: Αφιερωμένη στον Αριστείδη Ζαμάγια η συναυλία-αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού

1
2291
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Αφιερωμένη στον αξέχαστο Αριστείδη Ζαμάγια ήταν η φετινή συναυλία της Χορωδίας ενηλίκων ΑΡΙΩΝ, με πολύ κόσμο στον υπέροχο χώρο των Αγίων Αναργύρων Καρδάμαινας.

Την εκδήλωση άνοιξε το μέλος της Χορωδίας Πόπη Χατζηνικολάου η οποία ανέφερε τα παρακάτω συγκινητικά λόγια για τον αείμνηστο Αριστείδη:

«Καλώς ορίσατε και φέτος φίλοι μου. Μαζί θα ταξιδέψουμε στους όμορφους κόσμους της μουσικής.

Όμως αυτή τη φορά από την παρέα μας λείπει μια φωνή. Μια σωστή φωνή. Λείπει ένας αγαπημένος φίλος, ένας φιλόμουσος άνθρωπος που πριν, όχι πολύ καιρό, ταξίδεψε για άλλους κόσμους.

Έφυγε νωρίς αλλά άφησε ένα σημάδι με θετικό πρόσημο και στη ζωή του και στις καρδιές των μελών του Αρίωνα, στις καρδιές όλων μας.

Τον ευχαριστούμε που ήταν μαζί μας τόσα χρόνια, που μαζί με τη Νομική πάντα δεν έλειψε από σχεδόν καμία πρόβα, παρά τον φόρτο εργασίας του.

Που δεν έλειψε από καμία εκδήλωση, καλοκαιρινή, Χριστουγεννιάτικη ή αποκριάτικη. Ήταν αυτός που δεν δίσταζε ακόμα και να μεταμφιεστεί για τα αποκριάτικα τραγούδια μας, που κατέβαζε όλα τα τραγούδια από το κινητό του για να τα μάθουμε σωστά.

Και επειδή δεν χάνονται οι άνθρωποι που ζουν μέσα στην καρδιά μας, ακόμα κι όταν πια γίνουν μια γλυκιά ανάμνηση.

Κι επειδή ακόμα τα ταξίδια της μουσικής είναι ταξίδια της ψυχής.

Εμείς δεν θα κλάψουμε, θα τραγουδήσουμε για σας και για τον φίλο μας.

Γιατί στους μερακλήδες δεν πρέπουν τα κλάματα.

Θα σε θυμόμαστε πάντα Αριστείδη μας, για το ήθος, τη συνέπεια και το ποιόν σου.

Αλλά και για τη δύναμη της ψυχής σου.

Γιατί στην περσινή μας εκδήλωση κι έχοντας πλήρη γνώση της κατάστασής σου, διέκοψες τη θεραπεία σου και ήρθες εδώ για μια μέρα, για να τραγουδήσεις μαζί μας. Και αυτό είναι ΛΕΒΕΝΤΙΑ.

Στον αγαπημένο φίλο λοιπόν, στον εξαίρετο Δικηγόρο και Άνθρωπο που δεν είναι πια μαζί μας, τον Αριστείδη Ζαμάγια του Αντωνίου αφιερώνουμε την φετινή μας εκδήλωση».

Η αποψινή συναυλία ήταν ένα υπέροχο αφιέρωμα σε αγαπημένα τραγούδια της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού σε τραγούδια διαφόρων στιχουργών και συνθετών, μεταξύ των οποίων και ο μεγάλος Μάνος Ελευθερίου που έφυγε σήμερα από κοντά μας.

Την χορωδία ΑΡΙΩΝ συνόδευσαν και φέτος εξαιρετικά οι μουσικοί: Ανδρέας Θεοδοσίου (μπουζούκι), Χρήστος Γαμβρέλλης (ακορντεόν) και φυσικά ο Διευθυντής της ορχήστρα Νικολιός Χατζηνικολάου (κιθάρα).

Επίσης θερμά χειροκροτήθηκαν και τα χορευτικά του Γιάννη Μαστόρου και της ομάδας του σε πολλά χορευτικά κομμάτια.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: Η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, η Αντιδήμαρχος Ε. Παπαχρήστου, όπως και ο Πρόεδρος της Καρδάμαινας Ν. Πόγιας συμμετέχουν στην Χορωδία, ενώ ο Εντεταλμένος Δημ. σύμβουλος Ν. Μυλωνάς είναι μέλος του χορευτικού του Αρίωνα.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω/ dhras.gr

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν κρασί και σταφύλια σε όλους τους παριστάμενους ως ένα μικρό κέρασμα.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. τοσα χρονια παρακαλουθω τις εκδηλωσεις του Αριων, παντα ειμαι ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα, την οργανοτικότητα, τον τροπο και την ευαισθησια που προσεγγίζουν το εκαστοτε θεμα! Ομορφα και απλα, και παλι μπραβο σας!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ