4 τροχαία μέσα σε 2 ώρες!! Σύγκρουση ενοικιαζόμενου με φορτηγό στη διασταύρωση προς Robinson | Ντεραπάρισε ΙΧ στις Πόρτες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

10
9218

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ (σε λίγο)

Ούτε ένα, ούτε δύο… τέσσερα ατυχήματα συνέβησαν από τις 7 έως τις 9 απόψε.

– Σύγκρουση ενοικιαζόμενου ΙΧ με φορτηγό στην διασταύρωση προς Robinson στην επαρχιακή οδό (Αντιμάχεια-Κέφαλο).

Το εικονιζόμενο ΙΧ έβγαινε από Robinson με κατεύθυνση προς Κέφαλο με συνέπεια να συγκρουστεί με διερχόμενο φορτηγό. Ευτυχώς η οδηγός του ΙΧ δεν τραυματίσθηκε, απλά διακομίσθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο.

Κάμερα Γιώργος Βενέρης

Geplaatst door Γιώργος Βενέρης op Donderdag 26 juli 2018

Geplaatst door Γιώργος Βενέρης op Donderdag 26 juli 2018

Γύρω στις εννέα το βράδυ σημειώθηκε ντεραπάρισμα ΙΧ στις Πόρτες στην Αντιμάχεια (φωτό)

Νωρίτερα σημειώθηκαν άλλα δύο ατυχήματα υλικών ζημιών το ένα στη διασταύρωση του 1ου Γυμνασίου Κω στην Αγ. Μαρίνα και το δεύτερο στην επαρχιακό οδό στο ύψος της αντιπροσωπείας της Honda.

 

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελειώνει το τριήμερο πένθος για πυρόπληκτους. Ετοιμαστείτε για νέα παπαρ@λογίες και χολή από το σΟύΡΑΜΑ της σαλεμένης.. Μ

    Ησυχάσαμε μερικές μέρες χωρίς ανακοινώσεις γεμάτες χολή, μίσος, υπονοούμενα για κομπίνες, διαύγεια από τους υπεύθυνους στο φαγοπότι στην ΒΙΜΕΛ… Τελικά πόσα ΡΟΥΦιξΑν από το ταμείο, ιδρώτας των μελισσοκόμων, τα σαΐνια της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ;

    • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:30 ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΙς ΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΛΕΥΚΟΣ ΤΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΩ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ. ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟΥΜΠΑΡΙΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΤΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ…

  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΙΜΕΛ ? ΠΟΤΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ -ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ?ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ?

  3. στις πορτες μου φαινεται οτι θα πρεπει αν βάλουν έναν ψευτικο αστυνομικο για να μην τρεχουν

  4. Γιάννη κάνε ρεπορτάζ για ποιον ακριβώς λόγο έχουν κλειστεί μέσα στην Φυλακή Νορβηγοί

    τι ζημιές έχουν κάνει,γιατί έχασαν τις πτήσεις τους?Και γιατί κανείς δεν αναφέρεται σε περιστατικά που Σκανδιναβοί υπάνθρωποι ,μεθυσμένοι και μαστουρωμένοι καταστρέφουν,βανδαλίζουν χώρους,γίνονται επικίνδυνοι για όσους κυκλοφορούν…Τι έχουμε να φοβηθούμε,μήπως δεν ξανάρθει τέτοιος ποιοτικός τουρισμός?Γιατί επεμβαίνει η ΟΠΚΕ τελευταία?Σε ποιους αρέσει να διαλύουν τα πάντα νέοι Νορβηγοί και Σουηδοί ,τι γίνεται σε κάποια καταλύματα,κάνε ρεπορτάζ….Στα δικά τους σάιτ γράφει,εδώ κάποιοι που έχουν πάνω απ την ανθρώπινη αξία,τα χρήματα…μούγκα.

  5. Εκεί στη διασταύρωση στο 1ο γυμνάσιο έχω σωθεί πολλές φορες απο καταστάσεις. Κανείς δεν κρατάει τις προτεραιότητες, περνάνε χωρίς καν να ελέγξουν συν που όταν εσύ φροντίζεις να τηρεις τον κοκ σε βρίζουν κι απο πάνω γιατί οι άνθρωποι είναι τόσο βιαστικοι που δεν μπορούν να περιμένουν. Κατι φταίει με την οδηγική συμπεριφορα κι αναρωτιέμαι πως μπορεί να φτιαξει αυτό το πράγμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ