ΟΡΑΜΑ: Χατζηκαλύμνιος-Κυρίτσης το δίδυμο της συμφοράς… ο ένας δεν ήξερε ο άλλος δεν πρόλαβε

23
651

Χατζηκαλύμνιος-Κυρίτσης το δίδυμο της συμφοράς… ο ένας δεν ήξερε ο άλλος δεν πρόλαβε

Οι «ανακοινώσεις» της ΔΑΝΑ του κου Κυρίτση είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσουν στο μέλλον σημείο αναφοράς της ιστορικής έρευνας για την πλέον αποτυχημένη Δημοτική Αρχή που πέρασε από το νησί της Κω.

Δείτε την αλληλουχία των γεγονότων για να κατανοήσετε το μέγεθος της ανεπάρκειας αυτής της δημοτικής αρχής:

Στις 30 Ιουνίου θέτουμε το ερώτημα για την υπόθεση του κλειστού προπονητηρίου.

Ήμασταν σαφείς:

Γιατί άφησαν να χαθούν τα 200 χιλιάδες ευρώ.

Που βρίσκεται η προκαταβολή των 50 χιλιάδων ευρώ.

Στις 2 Ιουλίου με περισσό θράσος μας απαντάει ο κος Χατζηκαλύμνιος ότι εκείνος δεν γνωρίζει και θα έπρεπε να γνωρίζουμε εμείς…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ!

Τον Ιούλιο του 2018 ο κος Χατζηκαλύμνιος δεν γνώριζε ότι τα 50.000 ευρώ έκαναν φτερά από το λογαριασμό του δήμου στις 31/12 του 2014!

Δηλαδή 4 χρόνια πίστευαν ότι τα είχαν!

Όταν μπήκε το «δύσκολο» ερώτημα που είναι και τι τα κάνατε…

Η απάντηση χωρίς καμιάν αναστολή με τον πλέον αναίσχυντο και ανήθικο τρόπο του κου Χατζηκαλύμνιου ήταν η γνωστή: τα καταχράστηκαν οι προηγούμενοι!

Ο κος Χατζηκαλύμνιος ο μέγας αντιδήμαρχος είχε ξεχάσει την επιστολή που έστειλε το 2015 στο υπουργείο ζητώντας να αξιοποιήσει τα 50.000 ευρώ της προκαταβολής για το κλειστό για άλλο αντικείμενο!

Είχαμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας. Η επικεφαλής μας πέραν των γραπτών αιτημάτων είχε επικοινωνήσει και τηλεφωνικά με τις αρμόδιες διευθύνσεις των υπουργείων.

Αφού εκθέτουμε τον κο Χατζηκαλύμνιο, με τα αδιάσειστα στοιχεία που πάντα διαθέτουμε πριν αναφερθούμε σε οτιδήποτε αναλαμβάνει δράση ο κος Κυρίτσης.

Στην κυριολεξία αδειάζει τον κο Χατζηκαλύμνιο και αποκαλύπτει αναγκαστικά ότι τα χρήματα επεστράφησαν γιατί ήταν ανίκανοι να τα κρατήσουν ή όπως το λέει ο ίδιος (στη χθεσινή του ανακοίνωση) δεν πρόλαβαν στο τετράμηνο από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2014!!!

Αρκετά με τα καμώματα, τα ψέματα και την απέλπιδα προσπάθειά σας να διασωθείτε!

Η ώρα του δημότη ήρθε (26 Μαΐου 2019) και εσείς απέρχεστε!!!

Υ.Γ. Επειδή κύριοι και κυρίες της ΔΑΝΑ η Κως είναι μία πολύ μικρή κοινωνία και καλώς ή κακώς γνωριζόμαστε όλοι και όλες μεταξύ μας, το ποιος αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα προβλήματα, τι είδους και πόσο εξειδικευμένες επιστημονικές γνώσεις χρειάζονται για την αντιμετώπισή τους το γνωρίζουν και οι πέτρες!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υ.Γ. Επειδή κύριοι και κυρίες της ΔΑΝΑ η Κως είναι μία πολύ μικρή κοινωνία και καλώς ή κακώς γνωριζόμαστε όλοι και όλες μεταξύ μας, το ποιος αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα προβλήματα, τι είδους και πόσο εξειδικευμένες επιστημονικές γνώσεις χρειάζονται για την αντιμετώπισή τους το γνωρίζουν και οι πέτρες!!!

    • ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ, ΜΙΖΕΡΟΙ ΞΕΦΤΊΛΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ, βγάλτε σκασμό, σας βαρέθηκε η κοινωνία...

      Απάντηση στην απάντηση γεμάτη ξερατά, χολή και λολάγρα από τα σουρωμένα κατακάθια του σΟυΡΑΜΑτος…. Δες σας αντέχει άλλο η κοινωνία θεόμουρλοι, τον παιδοσούβλακο, την πανύψηλη αλλά Κλαραμπέλ και την κακιά μουρλέγκο του Πυλιού. Βουρ για ΠΑΤΣΑ στην ταβέρνα του Αράπη που κάνει καλό στα σαλεμένα σας μυαλά…

      • ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΡΟΥΦΟ-ΚΛΩΤΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!
        ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΛΕΜΕ ΑΔΕΛΦΕ.. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ,ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ?ΟΛΗ Η ΚΩΣ..ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ,ΖΕΣΤΗ-ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΥΛΟΤΗ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ!
        ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

    • Τα αγγειά γίνανε θυμιατά και τα σκ@τά λιβάνι και οι γύφτοι θέλουν να γίνουν Δήμαρχοι και οι μούτσοι καπετάνιοι...

      Βρε κατακάθια της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ, τι έγινε με το βιβλιάριο της Άμυνας που σουφρωσε και ξεζούμισε ο δικός σας, τι έγινε με το παραδάκι της ΒΙΜΕΛ, τον ιδρώτα των παραγωγών που η επικεφαλής σας φρόντισε με την ανεπάρκεια της να γίνει κολαριστά πουκάμισα με κουρκουβιαλάκι, Αρμάνια και ουσίες για οράματα;;; Βγάλτε λοιπόν ΣΚΑΣΜΌ η δώστε μια απάντηση στους δημότες. Φυσικά με τόση μάσα τώρα βγάζετε τα λυσσακά σας λιγούρηδες…

  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ………!!!!!!!!!!!!!

  3. Από φάπα σε φάπα και από ξεβράκωμα σε ξεβράκωμα!Τέτοιος διασυρμός και ξεφτίλα μόνο αυτή η δημοτική αρχή!

  4. ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ? ΔΩΣΤΟΥ ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΄ΡΘΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ? ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ……

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ.ΤΑ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.

    ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΜΟΧΘΗΡΟΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΙ.ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.ΑΠΟ 200 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΑΓΚΟ ,ΠΑΤΟΥΡΗ ΓΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΠΤΟΥ!!! ΡΕ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ!!!ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

  6. Διαβάζω τις ανακοινώσεις των δυο παρατάξεων και αναφωνώ: Θεέ μου, σε ποια χώρα ζω ο δυστυχής!

  7. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

  8. Γελάω με την κυρία Παπαχρηστου,να στα χώνουν και να μην μπορεις να απαντησεις…
    Ευτέρπη έρχονται και άλλες σφαλιάρες!

  9. λυπαμαι για οτι γραφει η κυρια ρουφα γιατι αυτο δεν ειναι πολιτικη ειναι μισος για το νησι μας, πολιτικη ειναι να κανεις προτασεις για να γινουν εργα που θα ειναι για το νησι, και να κατηγορης οταν δεν εγινε ενα εργο οχι να κατηγορης γιατι εγινε το εργο. ετσι και αλλιως τα λεφτα τα πληρωνη ο κωος κανουν η δεν κανουν εργα. καλο ειναι λοιπον να φτιαχνουν και κατι.

    • AΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΡΟΥΦΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ.
      ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΑ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.
      ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΦΑ ΠΕΡΙ ΜΙΣΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΡΟΥΦΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Α Μ Ι Σ Θ Η.

  10. Πάλι κανένα σχόλιο για τους λόγους που είπε ο Χατζηκαλύμνιος ότι δεν προχώρηση παρά πολύ μπλα μπλα και από ουσία τίποτα. Υπάρχουν νέοι άνθρωποι έξω από το πολιτικό σύστημα που δείχνουν ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα κοινά αλλά αυτή η μικροπολιτική παράσταση που ζούμε προεκλογικά τους διώχνει μακρια…

  11. Το ότι ΔΕΝ μιλάνε και δεν πάνε στον εισαγγελέα για δυσφήμηση για όσα τους καταλογίζει το Όραμα και η κυρία Ρούφα,δεν τους κάνει υπεράνω (το άκουσα και αυτό από Κυριτσικούς κρετίνους).Ποιοί;; οι δικολάγνοι!Επιτέλους διαφάνεια.Να βλέπει ο κόσμος. Το Όραμα πρέπει να στηριχθεί από όλους μας. Και οι άνθρωποι που μπήκαν μπροστά στον εκδικητικό Κυρίτση να τους στηρίξουμε και να τους πούμε μπράβο.Ποιός δεν θέλει ένα Δήμο με διαφάνεια; Καλή δουλειά κυρία Ρούφα με τους συνεργάτες σας.Ξεβρακώστε τα λαμόγια και τους άχρηστους.

  12. Καλα δεν εχει φιλους η Ρουφα να της μιλησουν?Δεν καταλαβαινει οτι ειναι ο λαγος μεχρι της εκλογες?Εχει γινει γραφικη μεχρι που δεν παει αλλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ