Δήμος Κω: Η ανευθυνότητα κάποιων που ρίχνουν λύματα στο λιμάνι του Μαστιχαρίου δεν θα μείνει ατιμώρητη (φωτο)

21
1448

ΘΕΜΑ : “Η ανευθυνότητα κάποιων που ρίχνουν λύματα στο λιμάνι του Μαστιχαρίου δεν θα μείνει ατιμώρητη.”

Στο λιμάνι του Μαστιχαρίου το πρόβλημα με τα φύκια αντιμετωπίζεται κάθε χρόνο.

Αυτό που δεν αντιμετωπίζεται όμως εύκολα είναι η ανευθυνότητα και η αναλγησία ορισμένων.

Σήμερα διαπιστώθηκε ότι στο λιμάνι του Μαστιχαρίου υπάρχουν λύματα.

Η εικόνα αυτή προσβάλλει ολόκληρο το νησί μας.

Η ΔΕΥΑΚ ξεκίνησε ήδη έρευνα για να διαπιστωθεί από που προέρχεται το πρόβλημα και θα επιβληθούν κυρώσεις.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι η ανευθυνότητα απέναντι στον τόπο μας και το περιβάλλον, δεν θα μείνει ατιμώρητη.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χαχαχαχαχα ο απερχομενος 4 χρονια τους καλυπτει που ριχνουν τα λυματα και τωρα θααααααααααααα

    μεγαλος ψευταρας

    • ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ?…

    • Ναι ο Κυριτσης τους καλύπτει το άκουσαμε κ αυτό τόσα χρόνια όλοι οι προηγούμενοι δεν μας λες τι έκαναν..

  2. Γεωργιε σιγα μην σκίσεις κανα καλσόν! Ολο το νησι ειναι στην παρανομια και απειλεις κατι που δεν πρόκειται να το βρεις.Γιωργακο μου μηπως εχεις παρςι χαμπάρι τι συμβαίνει απο το Ακταιον μεχρι και το ψαλίδι; Σερβιτόροι ανάμεσα σε αυτοκίνητα και μηχανακια…
    Χαλάρωσε τώρα…
    10 μηνες σου έμειναν.

  3. TΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΒΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ …ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ Κ..ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…ΠΡΩΙΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΑΣ»’

  4. ΣΚΕΨΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΤΙ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ…… ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΛΕ

  5. Ακουστε εκει στον δημο.Μετα από 4 χρονια αναλγησίας,σας επιασε τωρα το μερακι για το μαστιχαρι για τα λυματα.Εγω θα σας αναφερω την μαρινα.Εναν τουριστικο θερετρο με χιλιαδες τουρίστες να την επισκεπτοντε,και από οτι λετε παει καλα.Εσυ κυριε μαραγκε,κυριε πατουρη,κυριε διευτηντη,δεν βγαινετε εξω από τα γραφεια σας,να κανετε μια βολτα στις προβλήτες και να δειτε τα σκατα που υπαρχουν στην μαρινα::: και σας επιασε τωρα ο πονος για το μαστιχαρι.Σταματηστε την βλακωδη πολιτικη σας και ασχοληθείτε σοβαρα με τον δημο.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑΣ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.Καθημερινως τα βλέπουμε τα @κατά,μαζι με τους τουρίστες.ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥς ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥς.Θελατε και γαλαζιες σημαιες.Γαλαζιες καρπαζιες θελετε.

    • ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 100 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

  6. Η ΚΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΕΡΓΑ!!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΚ@Τ@ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ!!!! ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ??? ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΣΚ@Τ@ ΤΟΝ ΤΟΠΟ???? ΟΧΙ !!!! ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ , ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ,ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!!

  7. ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…….., ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

  8. Λυματα ριχνει μες στο δρομο .. ο στο Τιγκακι και βρωμαει φοβερα. κολητα με το ατμ , αλλα εκει δεν σας ενοχλει…..

  9. Χθες 2/8/18 στην Περιοχή Ψαλίδι,απο διασταύρωση προς βιότοπο μέχρι τέρμα,μια απίστευτη δυσωδία ...

    Μιλάμε για βρώμα που παραπέμπει σε χαλασμένη τουαλέτα,σε κόπρανα που τα ‘κτύπησε’ η ζέστη..Απ την παραγωγή (All Incl),στην κατανάλωση (βιολογικός)….μόνο με μάσκες αντιμετωπίζεται τέτοιας έκτασης βρόμα.Από σκ…α ..πάμε καλά.

  10. ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!ΥΣΤΕΡΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ .ΟΥΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ Χ.ΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!

  11. Ελατε κ στην κεφαλο να δειτε τι γινετε.το βραδυ βαζουν τα μοτορακια κ τα πετανε στα χωραφια μεσα στο χωριο,στο γυμναστηριο διπλα…δεν τα βλεπετε…νουμερα

  12. Στην καρδαμαινα τα βυτια πανε κ αδειαζουν στο δρομο προς αγια μαρινα,για περαστε εξι ωρα το πρωι να δειτε τι γινετε.ανοιγουν τις βανες κ προχωρανε ευκολος τροπος. Ενας εξυπνος ειναι που βρομιζει τον τοπο!πολλοι τον ξερουν εδω κ χρονια γινεται αυτο???κσυνεχιζεται…

  13. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ?
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ «ΕΞΥΠΝΟ»,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ?ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ!ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΣΑΜΕ-ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΕΜΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!ΞΥΠΝΑ ΚΟΣΜΕ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ