ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ στην Αγία Κλαυδία στο Πυλί | Σύγκρουση δικύκλου με φορτηγό! Στο Νοσοκομείο δύο νεαρά παιδιά (σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας)

19
13065

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι (λίγο πριν τις δύο) στο δρόμο προς Άι Γιώργη στο Πυλί (στο ύψος της παλιάς εκκλησίας της Αγίας Κλαυδίας).

Ειδικότερα κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε το εικονιζόμενο δίκυκλο με διερχόμενο φορτηγό (φωτό).

Η σύγκρουση φαίνεται ότι ήταν σφοδρή και άμεσα έσπευσαν για βοήθεια ασθενοφόρο του στρατού και της medhome μιας και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήταν σε άλλα δύο περιστατικά (είχαμε επίσης δύο σοβαρά καρδιολογικά περιστατικά που διακομίστηκαν με ΕΚΑΒ σε κεντρικά νοσοκομεία).

Τελικά από τις 3 και που διακομίσθηκαν τα δύο παιδιά στο Νοσοκομείο Κω το αγόρι μπήκε στο χειρουργείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση με εσωτερική αιμορραγία, τραύματα στο κεφάλι, κάταγμα μηριαίου κλπ και το νεαρό κορίτσι είναι εκτός κινδύνου (υπό παρακολούθηση).

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η κατάσταση του νεαρού αγοριού από την Καρδάμαινα, έχει σταθεροποιηθεί (και παραμένει υπό την στενή παρακολούθηση των χειρουργών μέχρι να διακομισθεί σε κεντρικό νοσοκομείο). Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά!

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε Γιάννη τα ασθενοφόρα ηταν ενα του medhome και του ΕΚΑΒ μετα απο πάρα πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Ο στρατός δεν φανηκε καθόλου δυστυχώς θα μπορούσε να ειχε έρθει και πιο γρήγορα ετσι ώστε να μην υπέφεραν τα παιδια δύο ώρες μέχρι εως ότου έρθουν επιτέλους τα αλλα δύο.

    • Στις φωτογραφίες φαίνονται τουλάχιστον 4 άτομα με παραλλαγή. Όσο για το ασθενοφόρο αν το είχαν ειδοποιήσει (Δεν το ξέρω για να σου πω) θα πήγαινε.

    • Ο στρατός πήγε πρώτος από το νοσοκομειο …και του στρατού το ασθενοφόρο μετέφερε στο νοσοκομείο τον έναν. ..τλπ ο καθένας βλέπει ότι θελει

  2. ……ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΙ
    ΤΡΕΧΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΚΡΑΝΗ

  3. κάποιοι τρελαμένοι μεταφορείς- οδηγοί με τα φορτηγά μεταφοράς, τρέχουν σαν τρελοί όλη μέρα να προλάβουν τις παραγγελιές , παραβιάζουν τα πάντα , δεν τους ενδιαφέρει αν είναι κατοικημένη περιοχή, αν είναι στενός ο δρόμος, αν υπαρχουν παιδιά και παίζουν τίποτα μα τίποτα … που έιναι η τροχαία να τους μαζέψει ? ποιος τους ελέγχει αυτούς κάθε μέρα παραβιάζουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, να τα αποτελέσματα …

    • πριν γραψεις την π@π@ρια σου ενημερωσου σωστα για το πως εγινε το ατυχημα.το φορτηγο ειχε σχεδον σταματισει και επεσαν πανω του.

  4. που είναι η τροχαία να μαζέψει όλους αυτούς τους τρελαμένους οδηγούς του καλοκαιριού που τρέχουν σαν τους διαόλους να προλάβουν ποιόν θα παραμαζέψουν ..

  5. Η Παναγία να βάλει το χέρι της και να πάνε όλα καλά με την υγεία των παιδίων.. το λέμε συνεχώς κράνος και ζώνη χαμηλή ταχύτητα αν δεν τηρούνται αυτα σκοτώνουν.. αυτο που θα μας σώσει είναι το μυαλό μας…

  6. Όποιος δεν ξέρει πρώτες βοήθειες και δεν μπορεί να βοηθήσει, ας μην στέκεται πάνω από το κεφάλι του τραυματία να τον κοιτάει σαν έκθεμα. Πόσο άσχημα μπορεί να νοιώθει ο τραυματίας με τα βλέμματα αγνώστων και τις αντιδράσεις τους (ειδικά αν το χτύπημα είναι σοβαρό).

  7. Οι άνδρες με την παραλλαγη που βλέπεις φίλε ήταν ευτυχώς για τα δυο παιδιά περαστικοί στρατιωτικοί και ο ένας είναι Γιατρός του στρατού. Οσο για το ασθενοφόρο του Στρατού όντως δεν φάνηκε καθόλου και το ξέρω γιατί είμουν εκεί όλη την ώρα και μάλιστα εγω ο ίδιος μιλησα με τον συντονιστή τους οπότε Ναι το καλέσαμε και δεν ήρθε.

  8. Κράνος, κινητό, ταχύτητα, παραβίαση στοπ, απόσπαση προσοχή και μέθη.Είναι οι λόγοι που έχουμε τροχαία στην Κω. Πρέπει όλοι μας να ήμαστε προσεκτικοί. Αδιανόητο να έχουμε τόσο πολλά τροχαία σε αυτό το νησί στολίδι.

    • το 'ήμαστε' πρέπει ν αφορά και τους Πολιτισμένους επισκέπτες που πίνουν τον αγλέουρα...

      Όπως με κάθε κράτηση ο εκάστοτε Tour Operator στέλνει μήνυμα για τον νέο Φόρο Διαμονής,έτσι πρέπει να ενημερώνει τον κάθε επισκέπτη ,ότι η Χώρα και το Νησί που πρόκειται να επισκεφτούν,διέπεται από Νόμους σε όλα τα επίπεδα.Είναι εγκληματικό να σταματάει την κατανάλωση αλκοόλ ο κάθε χεσμένος τα ξημερώματα και στις 10 να ενοικιάζει γουρούνα,αυτοκίνητο,μηχανάκι με τέτοιες θερμοκρασίες στις οποίες δεν είναι συνηθισμένος.Όπως φοβάται και σέβεται στο μέρος του,το ίδιο να πράττει και εδώ και να μην στηρίζεται στην ασφαλιστική του και στο ότι είμαστε ‘καταχρεωμένοι’ σαν χώρα !!!!

  9. Ειναι κριμα η καμπανα κτυπα νεκρικα συνεχως ολα νεα παιδια ας τους πει καποιος για την αξια της ζωης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ