ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εντυπωσιακή έναρξη του «KOS 3on3 Basketball Festival» στην πλ. Ανταγόρα | Μέρος των εσόδων για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι

6
3846
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με επιτυχία και μεγάλο ενδιαφέρον ξεκίνησε απόψε το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3 στην ειδικά διαμορφωμένη πλατεία Ανταγόρα, στο νησί του Ιπποκράτη, το οποίο θα διαρκέσει έως το τριήμερο 20-21-22 Αυγούστου.

Στο τουρνουά με την επωνυμία «KOS 3on3 Basketball Festival» που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον Αθλητικό Σύλλογο ΦΟΙΒΟ ΚΩ, το Επαρχείο Κω και με τη στήριξη του Δήμου Κω,συμμετέχουν μικροί και ενήλικες αθλητές τόσο από το νησί  της Κω, όσο και από τα γειτονικά νησιά.

Μετά την Κάλυμνο, την Πάτμο και τη Ρόδο, ήταν η σειρά της Κω να διοργανώσει τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3on3 για όλες τις ηλικίες.

Σ’ ένα άρτια οργανωμένο τουρνουά καλαθοσφαίρισης που μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει διαγωνισμούς βολών, τριπόντων και καρφωμάτων, fun zone για τα μικρά παιδιά και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Η διεξαγωγή του τουρνουά πραγματοποιείται στην πλατεία Ανταγόρα στην πόλη της Κω, σε ένα σύγχρονο γήπεδο που στήθηκε  ειδικά για τις ανάγκες της διοργάνωσης από την εταιρία GNN STREETBALL.

Φιλοδοξία του Αθλητικού Συλλόγου ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ είναι ν’ αποτελέσει μια πραγματική αθλητική γιορτή, πλαισιωμένη με καλλιτεχνικά δρώμενα δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τη χαρά του παιχνιδιού σ’ έναν ιδανικό χώρο  στο κέντρο της πόλης.

Να σημειωθεί ότι το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου ΦΟΙΒΟΥ ΚΩ αποφάσισε ομόφωνα το τουρνουά καλαθοσφαίρισης «KOS 3on 3 Basketball Festival» να μετατραπεί σε τουρνουά αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας, από τις ανυπολόγιστες καταστροφές που προκάλεσαν οι τρομακτικές πυρκαγιές στην Δυτική και Ανατολική Αττική και μέρος των εσόδων της διοργάνωσης να κατατεθεί σε λογαριασμό για την ανακούφιση των πληγέντων».

ΒΊΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση dhras.gr

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στον Α.Σ. Φοίβο για την εξαίρετη διοργάνωση και την ευκαιρία που δίνει σε μικρούς και μεγάλους να αγωνιστούν,να ζωντανέψουν την πλατεία Ανταγόρα και να χαρούν σε αυτή την θαυμάσια γιορτή για το μπάσκετ.Μπράβο.Πάντα τέτοια!

  2. Μπράβο στον Φοίβο για την διοργάνωση. Και μουσική τρομερή και ωραίο σπικαζ ο Πίτσης με λίγο χαβαλέ όπου έπρεπε. Άντε και του χρόνου στην πλατεία Ελευθερίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ