ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Ζήτα τοπικά» («Ask for Local») που είναι και ποιοτικά | Εντυπωσιακός αριθμός ξένων επισκεπτών στην 4η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ στο θεατράκι Καρδάμαινας

14
3009
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Με εντυπωσιακό αριθμό ξένων επισκεπτών και αξεπέραστες νοστιμιές, αρώματα, χρώματα και αγροτικά προϊόντα μοναδικής ποιότητας πραγματοποιήθηκε απόψε στο κατάμεστο από κόσμο χώρο, θεατράκι Καρδάμαινας, η 4η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Οι επισκέπτες της Κω (στη μεγάλη τους πλειοψηφία σε σχέση με πέρσι μιας και οι ντόπιοι ήταν όλοι στο πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου) με πάρα πολύ καλή ενημέρωση που είχαν στα ξενοδοχεία τους, είχαν για άλλη μια φορά την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις από την τοπική γαστρονομία και να γνωρίσουν τα πολύ ιδιαίτερα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

«Ζήτα τοπικά» («Ask for Local») που είναι και ποιοτικά, “Η Κως αλλιώς…γαστρονομικώς” σε μια  γιορτή που χρόνο με το χρόνο, μετατρέπεται στη μεγαλύτερη εκδήλωση της γαστρονομίας και του πρωτογενούς τομέα στο Αιγαίο.

Άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα του νησιού μας, παραγωγοί τοπικών προϊόντων, μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και βιοτεχνίες, αλλά και οι εθελοντές/εθελόντριες,  η Ένωση Ξενοδόχων, ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ, ο ΔΟΠΑΒΣ και η Κοινότητα Καρδάμαινας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για αυτή την εξαιρετική βραδιά.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείψει η διασκέδαση η οποία είχε επίσης χρώμα παράδοσης με το εντυπωσιακό χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφάλου «Άγιος Νικόλαος» υπό την διεύθυνση της δασκάλας Διονυσίας Πάτσα, αλλά και του Μανώλη Αυγουλά.

Στην επιλογή της μουσικής η DJ Τζίνα Γιαννούλη.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημ. συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι, ενώ χαιρετισμό-καλωσόρισμα με το κεντρικό μήνυμα της γιορτής αυτής απηύθυνε ο Πρόεδρος της Καρδάμαινας Νίκος Πόγιας (με τον Μιλτιάδη Ζωίδη να μεταφράζει παράλληλα).

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιορτή τοπικών προϊόντων χωρίς τις κολοκύθες του σΟυΡΑΜΑτος... ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ με κίτρινο πουκάμισο σαν το νερό της Καρδάμαινας

    Ευτυχώς που αυτήν την φορά, λόγω απόστασης, απουσίαζαν οι λιγούρηδες της Κω, με μια καλύτερη διοργάνωση και ενημέρωση από τα ξενοδοχεία τους οι επισκέπτες μας βγήκαν έξω από All inclusive για να φάνε τυρί της πππόσας και φαγητά Κώτικα All inclusive… Νερό από την ποτίστρα συντριβάνι που από άσπρη έγινε κίτρινη ασορτί με το πουκάμισο του Δημάρχου.

    • ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΠΑΡΙ.

  2. Ευτυχώς που έγινε το πανηγύρι και πήγαν εκεί οι τζαμπατζήδες γιατί αλλιώς δεν θα πατούσε τουρίστας

  3. μπραβο στους εθελοντες και οσους βοηθησαν . η καλυτερη διαφημιση για το νησι ειναι αυτη.

  4. Η ΚΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ – ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ – ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

  5. απο τις 7 30 περιμεναν να φανε τζαμπα.τουριστες ελαχιστοι.κλασικα ολα τα λιγουρια να φανε τζαμπα και να παρουν και πιατο μαζι τους στο σπιτι τους για την αλλη ημερα.η ξεφτιλα στο μεγαλιο της.μπραβο στα ξενοδοχεια που πληρωσαν εξτρα το προσωπικο τους για να τρεχουν σαν τρελοι.

  6. Οι πελατες μας εμειναν με τις καλυτερες εντυπωσεις . Εχουν ανεβασει πολλες φωτογραφιες και βιντεο στα social media . Η καλυτερη διαφημιση για το νησι.

  7. Οπου πεινα πρωτη γραμη.Φασιστα θελατε,τραβατε κουπι τωρα.Στα 4 σας εχει αυτό το αχρηστο συνοθυλευμα.Δουλεικα σας καταντησε γιουσουφακια.Οι κατινες οπου φακος και πρωτοι…..αφροδες.

  8. ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ……………….

  9. ΦΑΤΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ,ΑΦΟΥ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ!
    ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ