ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Κω: Είμαστε αντίθετοι στις δηλώσεις του Δημάρχου περί ιδιωτικοποίησης της υπ. καθαριότητας | Θα είμαστε απέναντι…

55
2671

Δ.Σ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΩ Κως 03 Σεπτεμβρίου 2018

Ο σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κω, με αφορμή το πρόσφατο δημοσίευμα στην Εφημερίδα << Το Βήμα της Κω>> στις 28-8-2018, για την κακή κατάσταση που επικρατεί στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Κω, δηλώνει πως είναι αντίθετος με τις δηλώσεις του κ. Δημάρχου περί ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας καθαριότητας και ενημερώνει πως θα είναι απέναντι στις όποιες προθέσεις της διοίκησης, για την ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας.

Καλούμε τον Δήμαρχο Κω:

  1. Να προσλάβει μόνιμο προσωπικό κάτι που δεν έπραξε με την τελευταία προκήρυξη (υπ’αριθμ. 3Κ/2018) για να στελεχώσει επαρκώς την υπηρεσία.

  1. Να προμηθευτεί σύγχρονο στόλο (απορριμματοφόρα), μηχανήματα, κάδους και είδη προστασίας των εργαζομένων.

  1. Να αναβαθμίσει την υπηρεσία με ορθολογική ανακατανομή του προσωπικού της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.

Παρόμοιες προσπάθειες δημοτικών αρχών άλλων Δήμων της περιοχής, για ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου, έχουν αποτύχει!!

Αντίστοιχη αποτυχία θα τύχει και οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής του Δήμου μας, να δώσει την υπηρεσία αυτή στα χέρια ιδιωτών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

55 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΔΕΡΦΙΑ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ

    ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΧΙ ΑΛΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΕ,ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ…..

    • Δεν είναι μπαμπούλας η ιδιωτικοποίηση της υπ. καθαριότητας, οι δημότες θα έχουν καθαρή πόλη και χωριά με μικρότερο κόστος.

      Ας μην ξεχνάμε ότι η υπηρεσία είναι σνταποδοτική, μας χρεώνει ο Δήμος το τετραγωνικό όσα στοιχίζει το μαύρο χάλι που έχουμε σήμερα. Έτσι τα τέλη, χρόνο με τον χρόνο φουσκώνουν. Γιατί να μην δοκιμάσουμε, παντού όπου έγινε έχουν καλύτερη ποιότητα και μικρότερο κόστος. Όσο για τους μόνιμους υπαλλήλους θα βολευτούν στον Δήμο και οι συμβασιούχοι θα βρουν θέσεις εργασίας στον ιδιώτη.

      • Δώστε την καθαριότητα στο σΟύΡΑΜΑ, αυτοί ξέρουν να καθαρίζουν... Καθάρισαν το ταμείο της ΒΙΜΕΛ και το βιβλιάριο Άμυνας του νησιού....

        Εάν είχαμε μυαλό θα απαιτούσαμε εμείς οι δημότες την ιδιωτικοποίηση. Και καλλίτερη καθαριότητα θα γινόταν και λιγότερα θα πληρώναμε σε δημοτικά τέλη που σε λίγο θα ξεπεράσουν το κόστος κατανάλωσης του ρεύματος. Άσε που τα κοπρόσκυλα της κάθε κυβέρνησης εγκρίνουν τις εποχιακές προσλήψεις τον Αύγουστο για να έχουμε καθαρή πόλη και χωριά τον Οκτώβρη….

      • ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ, με την ιδιωτικοποίηση θα έχουμε καθαριότητα, εμφάνιση και φτηνότερο κόστος. Προχώρα ΚΥΡΙΤΣΗ.

        Η Λαίδη Τζιοβάνα ΓΚΑΓΚΑ θα μας προτείνει καμιά ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΉ ΕΠΙΔΟΤΟΎΜΕΝΩΝ ΤΕΜΠΕΛΙΔΩΝ στο διπλάσιο κόστος από ένα ιδιώτη που εάν δεν κάνει καλά την δουλειά του και έχουμε τα σημερινά χάλια στην πόλη και τα χωριά του δίνουμε δρόμο και παίρνουμε άλλο.

      • Μήπως πρέπει να πεις θα μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες και όχι θα βολευτούν!η μήπως θα βολευτείς εσυ με την εργολαβία που θέλει να κάνει η δύναμη αρπαχτής

      • ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ‘ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ’ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ‘ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΣ ΕΙΤΕ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ.ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ‘ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ’ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ,ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΗ,ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ‘ΤΥΧΗ’ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
        ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ,ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ‘ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ’ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΚΩ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ‘ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ’ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ,Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ» ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΔΙΝΩ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ».ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

    • Λογικό είναι, ΟΙ ΒΟΛΕΜΈΝΟΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΈΝΑΝΤΙ. Πόσο όμως πληρώνουμε σε συμβασιούχους και οχήματα για αυτό το μαύρο χάλι;

      Τρανό παράδειγμα οι φωτογραφίες του σΟυΡΑΜΑτος και οι καταγγελίες που σπρώχνουν κάθε λογικό άτομο να επιλέξει ιδιωτικοποίηση. Θα χάσουν φυσικά το βόλεμα τους αρκετοί βολεμένοι τύπου ΔΗΡΑΣ αλλά η κοινωνία προχωρά…

      • ΡΟΥΦΑ, έχεις καταλάβει ότι με τις καθημερινές σου καταγγελίες για την καθαριότητα σπρώχνεις τον Κυρίτση στην ιδιωτικοποίηση;

        Ο στόλος των οχημάτων παλιός, η έγκριση γισ προσλήψεις εποχικών από τον Αύγουστο και παντού σκουπίδια. Φυσικά δεν πρόλαβε το σΟύΡΑΜΑ να φτιάξει μια συνεργατική σαν εκείνη των Γύφτων και ξεμπερδέψαμε… Τα σκουπίδια είναι χρυσάφι που το πετάμε, με την ανακύκλωση τα μισά σκουπίδια τα μαζεύει τζάμπα ο ιδιώτης που φυσικά έχει κέρδος. Σκεφτείτε πόσα γλυτώνουν οι δημότες και πόσα άτομα και οχήματα θα χρειάζονταν ακόμα;

        • δεν ξεχνω οτι η Ρουφα ειναι η μονη που στηριξε τους ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ

          Η πολιτική ένδεια ανταγωνίζεται τη διοικητική ανικανότητα και μανατζάρει την ιδιωτικοποίηση!!!

          Άλλο ένα deal κυοφορείται…

          Είναι τυχαίο που οι περισσότεροι υπάλληλοι (δικά μας παιδιά) που προσλήφθηκαν ως εποχικοί – και όχι μόνο- στην υπηρεσία καθαριότητας βρίσκονται στα γραφεία;

          Οργανωμένο σχέδιο της απερχόμενης δημοτικής αρχής Κυρίτση που στηρίχθηκε στο ξεζούμισμα των Κώων Πολιτών.

          7 εκατομμύρια ευρώ πληρώνουν ετησίως μόνο για «ανταποδοτικά τέλη»

          Γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ υφάρπαξε το πενταετές ΜΝΗΜΟΝΙΟ Κυρίτση από τις τσέπες μας.

          Για να στραγγίξει την αγορά.

          Για να μετατρέψει το ΧΥΤΑ σε ΧΑΔΑ.

          Για να διασχίζει ο πολίτης και ο επισκέπτης θεοσκότεινους δρόμους.

          Για να φταίνε οι πολίτες που παράγουν σκουπίδια…

          Για να καταστήσει τον τρίτο τουριστικό προορισμό σε τριτοκοσμική κατάσταση.

    • Εκείνο το μηχάνημα που καθαρίζε τις παραλίες από τα φύκια και τις βρωμιές τι το έκανες ΚΥΡΙΤΣΗ;;;;

      Έχουν δικαίωμα όσοι δε μπορούν να πληρώσουν τους νταβ@δες της ξαπλώστρας να κάνουν ένα μπάνιο μαζί με τα παιδιά τους σε καθαρή παραλία σαν άνθρωποι. Εσένα φυσικά ενδιαφέρει μόνο το τζετ σκι και τα μαλακά κρεβάτια…

  2. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΡΙΣΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ .Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ.

    • Ξεχάσαμε το Golden boy στο φορέα τουρισμού που πληροναμε τόσα χρόνια τζάμπα.Εχουμε πολύ περισσότερους τουρίστες τώρα που το καματερό παιδί πήγε σπίτι του.

  3. mpravo proedre kala ta les afti me ta psemata prospathoun na kanoune doulia mas exoune trelani anhropous theloume dika mas pedia na paroune ke oxi tsiganous ke amaxia opos ta leme afta eine ena ke ena kanoun dio ke i doulia tha gini komple……….

  4. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  5. Γρήγορο και εύκολο κέρδος προερχόμενο είτε από προχειροδουλειά, είτε από αρπαγή / κλοπή.
    Η πρώτη περίπτωση αρπαχτής περιλαμβάνει το φτωχομπινεδιάρικο και ευκαιριακό γδάρσιμο εύκολης λείας (πχ αισχροκέρδεια από ταρίφες σε ανυποψίαστους τουρίστες). Ανεμομαζώματα, δηλαδή, διαβολοσκορπίσματα.
    Στη δεύτερη (και πιο σοβαρή) εκδοχή της, η αρπαχτή επιτυγχάνεται χάρη στην άλωση των νόμων και θεσμών μέσω προσωπικών σχέσεων και διαπλοκών. Πρόκειται για οικονομικές αλλαξοκωλιές όπου η αρπαχτή διαπράττεται από δύο ή περισσότερους συνεργούς και πάντα σε βάρος του κερασφόρου φορολογούμενου πολίτη. Πρόσφατες περιπτώσεις περιλαμβάνουν τα Ολυμπιακά έργα και τα εργα των Δήμων.

  6. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

  7. Γιατί όταν παιρνάτε να πάρετε τα σκουπίδια δεν τα μαζεύετε όλα και δεν σκύβετε ωα πιάσετε αυτά που είναι δίπλα ακριβώς από τους κάδους με αποτέλεσμα να έχουμε άσχημη εικόνα σε ορισμένα σημεία του νησιού!!!!
    είμαστε τουριστικός προορισμός μην το ξεχνάτε αυτό!!!!

    • Τέτοιο θράσος όλα πρέπει να μαζεύονται πήγαινε πίσω από μία πρέσα να σηκώνεις 20__25 τόνους κάθε μέρα εκ των οποίων τα μισά εκτός κάδων και μετά τέτοιες παρατηρήσεις για το πόσα χαρτάκια μένουν κάτω . αυτό είναι το ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους ,που μας ξεβρωμιζουν κάθε μέρα …….!!!!

      • Τουριστικός προορισμός η Κως. Μην το ξεχνάς αυτό!!! Η εικόνα του νησιού παίζει μεγάλο ρόλο. Δες την περίπτωση της Κέρκυρας για παράδειγμα.

  8. Για να μην ξεχνάμε το 2015 πόσοι εργαζόμενη στην καθαριότητα τρέχανε στο νοσοκομείο με ασθένειες από το μεταναστευτικό!αυτοι είναι οι μόνοι που δουλεύουν με βροχές με καύσωνα με κρύο κάθε μέρα Χριστούγεννα πασχα χωρίς να ξέρουν από τριήμερα και αργίες! Αξίζουν μπράβο και όχι τέτοια απαξίωσης και το χειρότερο να παίζονται πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες τους

    • Το νησί δεν ήταν ποτέ βρώμικο ξεχάσατε τους επαίνους και τα συγχαρητήρια για την καθαριότητα του νησιού σε όλες της παρατάξεις.Οχι πολιτικά παιχνίδια στης πλάτες αυτόν τον ανθρώπων.!

  9. ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΥΔΑΤΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

    Ioanna Roufa
    25 Αυγούστου στις 12:35 π.μ. ·
    »Οταν οι πολίτες δεν έχουν νερό να πιουν η κοροϊδία δεν είναι απλά πρόκληση … είναι ύβρη.»

  10. Η ΡΟΥΦΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΓΕΛΕΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ;

    Τετάρτη μεσημέρι (23/5 και ώρα 1.μ.μ.) κατεπείγουσα συνεδρίαση του ΔΗΡΑΣ.

    Μοναδικό θέμα η ανακοπή της απόφασης του Εφετείου που δικαιώνει τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ.
    Σύμφωνα με αυτήν όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να επιστρέψουν στην εργασία τους και την Παρασκευή 25/5 η διοίκηση του ΔΗΡΑΣ όφειλε να πληρώσει τα χρωστούμενα – δεδικασμένα από τις 6/4/2015 μέχρι 2/4/2016.

    • Στον εισαγγελέα ΟΚ αλλά το ότι πήγε στην ΕΑΠ ειναι εξαιρετικά αστείο αφού η ΕΑΠ δεν έχει κανένα κατασταλτικό΄όργανο. Έβαλε εκεί όσες αρχές βρήκε να φαίνεται μεγάλη η διαμαρτυρία. Φτάνει που πήγε στον εισαγγελέα εκεί θα φανεί αν γίνει κάτι.

  11. Η Κως όσο και αν είμαι κατά της ιδιωτικοποίησης που σίγουρα τις περισσότερες φορές είναι χειρότερη από το δημόσιο αυτό το καλοκαίρι ήταν και είναι πιό βρώμικη από ποτέ. Παντού σκουπίδια και φύλλα, θα μορούσα να γεμίσω βιβλίο με ανάλογες φωτογραφίες.
    Και αυτό να προσλαμβάνουν καθαριστές τον Αύγουστο και να τους απολύουν τον Μάρτιο. Τον χειμώνα δηλαδή τι χρειάζονται…
    Το δε τμήμα πρασίνου νομίζω πως είναι ακόμη χειρότερο, τέλος Αύγουστου κατάφερε να δούμε κάποια καθαρά παρτέρια. Τα δε παρτέρια του λιμανιού δείχνουν τεταρτοκοσμική χώρα. Αν δεν μπορεί ο Δήμος να πάνε ιδιώτες να βάλουν λίγα λουλούδια είναι ντροπή για το νησί μας αυτή η εικόνα

  12. καποια στιγμη πρεπει να σταματησουνε την λουφα και να πληρωνουμε εμεις οι δημοτες. τερμα ο μονιμος μισθος με ολα τα οφελη. οσοι δουλευουν στο δημο δεν κανουν τιποτα ολη μερα. αν δουλευαν σε ιδιωτη θα ετρεχαν δεν θα πινανε μια ωρα καφε και μια ωρα διαλειμα και σκ αργια φτανει πια πληρωνουμε και εχουμε δικαιωματα. δεν δουλευεις πας σπιτι σου.

  13. Απορια, θέλω να δω τώρα τους ευνοιμενους του Γεωργικού, οι οποίοι αποσπασμένο σε άλλες υπηρεσίες απολαμβαναν προνόμια ανήκουν όμως στην καθαριότητα, πως θα αντιδράσουν.Τελικα, έχει ο καιρός γυρίσματα…..

  14. Ιδιωτικοποιήσε τα όλα Γεωργιε, μην αφήσεις τίποτα όρθιο. Μόνο οι της Δ.Α να μείνετε οι ίδιοι και στις θέσεις σας. Όλοι και όλα σε χέρια ιδιωτών, μόνο οι εισπράξεις στο Δήμο! Πάμε γερα…………..

  15. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΝΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ

  16. 1)Πρόεδρε το παιχνίδι τελείωσε,αυτά έπρεπε πριν πάρουν απόφαση να ζητήσουν, ΜΟΝΟ 2 (ΔΥΟ) ΟΔΗΓΟΥΣ, 10(ΔΕΚΑ)ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ 5 (ΠΕΝΤΕ)ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, να αναρωτηθούν όσοι το ψήφισαν στο δημοτικό συμβούλιο……. φτάνουν μόνο τόσοι????? Όταν έχουν πάρει σύνταξη από το 2012 , 10 (ΔΕΚΑ) οδηγοί και ζητανε δύο (2), δεν θέλει μυαλό για το πού πάει το πράγμα. Δυστυχώς τώρα είναι αργά …..και εν όψη εκλογών…. προσλήψεις τέλος. Άρα όλα ήταν ζυγισμένα.
    2) Πολύ σωστά ,αλλά αν ήθελε,με τα δυο καινούργια συν τα πιο παλιά οχήματα ΚΑΙ *σταθμό μεταφόρτωσης* σε λειτουργία…..μια χαρά θα γινόταν η δουλειά, και να παροτρύνει όλα τα ξενοδοχεία να αγοράσουν press conteiner, και να κάνουν δωρεά ένα όχημα hooklift ή αλλιώς ΓΑΝΤΖΟ. Πάλι από ότι φαίνεται υπήρχε σχέδιο. *Σταθμός μεταφορτώσης* ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ. Σαπίζουν τα μηχανήματα άδικα.
    3)Ναι!!!! Όλοι πίσω στις θέσεις τους,σίγουρα θα υπάρχουν περιπτώσεις που οι αλλαγές είναι αναγκαίες, αλλά είναι πολλές περιπτώσεις που από κλητήρες έγιναν δήμαρχοι.καθε κατεργάρης στον πάγκο του.

  17. Γιατί αυτό το χάλι στο εργοτάξιο του δήμου?
    Γιατί δεν υπάρχει ημερήσιος και νυχτερινός φύλακας,γιατί είναι ξεφραγο ,και συχνά χωρίς φως, αμπέλι?
    Γιατί όταν ένα όχημα έχει «φάει» χρήματα από ζημιές λόγο παλαιότητας, οσα κάνει ένα καινούργιο σχεδόν,συνεχίζουμε και το χρησιμοποιούμε? «Η τράτα μας η κουρελου………όλο ήταν ξηλωμενη!!!
    Γιατί τα σκουπιδιαρικα από πάνω βάζουν σκουπίδια και από κάτω γεμίζουν τον τόπο υγρά λύματα?
    Γιατί υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων μέσα/διπλα σε στάσεις λεωφορείων?
    Για να μην κουράζονται οι αναγνώστες, κύριε Κιαρη, στη στήλη «ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ» πρέπει να μπουν αυτά ,μαζί με την δική σας έρευνα επί του θέματος της καθαριότητας, έχετε και αρχείο και πολύ μυαλό και θάρρος.

  18. Αλγερινοί στραγγάλισαν τον 65χρονο - H οργή για τα συνεχή εγκλήματα κατεδάφισε «Μνημείο πεσόντων μεταναστών» στην Λέσβο!

    Αλλη μία από τις δεκάδες, δολοφονίες Ελλήνων πολιτών από αλλοδαπούς εξιχνιάστηκε με την σύλληψη δύο Αλγερινών παράνομων μεταναστών ως υπόπτων για τη δολοφονία του θείου του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα​ Αττικής, Γιώργου Καραμέρου, θερμού υποστηρικτή των δικαιωμάτων των παράνομων μεταναστών.

    Ο 65χρονος είχε βρεθεί στραγγαλισμένος με ζώνη, μέσα στο σπίτι του στους Θρακομακεδόνες, στις 21 Αυγούστου 2018.http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/710356_dolofonia-65hronoy-stoys-thrakomakedones-prosihthisan-dyo

  19. Το νησι ειναι μια χαρα.οι εποχικοι εκτελουν εντολες…Και δουλευουν το ιδιο καλα. Oταν ξεβολευτούν oi βολεμένοι…….Oι βολεμένοι Mονιμη υπαλληλοι του δήμου που βαριουνται.να μαζεψουν πεντε καδους.Η άθλια κατάσταση φέρει τη σφραγίδα τους.

  20. Ως αναφορά πόσο δύσκολη δουλειά είναι το παραδέχομαι ότι είναι δύσκολη περισσότερο από πολλές άλλες. Αυτό όμως δεν δικαιώνει κάποιον να μην την κάνει σωστά, να μην δουλεύει το πλήρες ωράριο του, να μην κάνει το απαραίτητο συγκεκριμένο διάλειμμα γιατί είναι η δουλειά που επέλεξε και για αυτήν αμοίβεται.

  21. Τον «πολυπολιτισμικό» βιασμό του από «προσφυγάκι» εκ Πακιστάν ορμώμενο, κατήγγειλε ένα ανήλικο Αλβανάκι (αγόρι…), στο Σοφικό Κορινθίας. Μάλιστα, ο ιατροδικαστής που εξήτασε το παιδάκι, βεβαίωσε τον βιασμό.

    Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν η μητέρα του παιδιού, που είναι από την Αλβανία, συμφώνησε με έναν γνωστό της Πακιστανό να πάρει το παιδί μαζί του σε μία επιχείρηση που εργαζόταν, για να κάνει κάποια μεροκάματα.

    Την Παρασκευή, ο 14χρόνος τηλεφώνησε στη μητέρα του και της ζήτησε να σταματήσει τη δουλειά. Όταν το παιδί γύρισε σπίτι και κατόπιν πιέσεων της μητέρας του, αποκάλυψε ότι ο Πακιστανός προέβη σε άσεμνες πράξεις πάνω του. Ακολούθησε η καταγγελία στην Αστυνομία και η σύλληψη του παιδεραστή.

    Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

    • ΒΡΕ ΑΥΓΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,
      ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ?Ο ΒΙΑΣΤΗΣ Η Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ «ΓΝΩΣΤΟ». ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ.NA
      ΠΑΕΙ Η ΜΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ(ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ)ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ Κ.ΛΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Η ΠΡΟΝΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΑΣΚΟΥΣΑ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ,ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ.ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ.

  22. ΜΑΡΑΓΚΕ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ.

    ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3,5,ΚΑΙ 7 ΑΣΤΕΡΩΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ,ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΒΡΩΜΑΝΕ.ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΖΟΥΜΙΑ.ΒΑΛΤΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ.ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΔΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΚΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  23. Το νησί δεν είναι βρώμικο,βρώμικος είσαι εσύ και οι όμοιοι σου (όλα πρέπει να μαζεύονται.)Δεν είστε άξιοι να ανοίξετε τα καπάκια των κάδων να πετάξετε τα σκουπίδια μέσα,για να μην βρωμίσετε τα χεράκια σας.

    (Υ.Γ. γαιδούρια.)

  24. afta ta pedia stin kathariotita axizoun polla bravo giafto prepi na pate ke eseis me aftes tis sinthikes ergasias na doulepsete ke meta tha xana milisoume fillakia polla…….

  25. καλομαθατε να πινετε καφε κ να ξυνετε τα φρυδια σας καλα σας κανει ουστ βολεμενα τομαρια

  26. Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας ιδιωτικοποίησης η αδράνεια του σταθμού μεταφόρτωσης και το σαπισμα των τρακτόρων

  27. Τελικά όλοι είναι ευχαριστημένοι με την καθαριότητα και δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα.Αληθεια τότε γιατί σχολιάζετε αρνητικά και λετε ότι δεν είναι καθαρό το νησί;Συμφωνώ να προσλάβει καμία 100αρια και να πάρει καμία 20αρια αυτοκίνητα;Ποιος θα τα πληρώσει;Νομίζετε θα είναι καλύτερα έτσι η απλά θα περνούν περισσότερα ρεπό οι εργαζομενοι;Πρέπει να τελειώνει αυτό με τους δημοσίους υπαλλήλους που θέλουν να βολεύουν.ςρκετα τους έχουμε πληρώσει.

  28. Αγαπητέ πρόεδρε, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις προσπάθειες σας να κρατήσετε την πόλη και τα χωριά καθαρά με τα μέσα που διαθέτετε, πλην ελαχίστων νέων απορριμματοφόρων ο στόλος είναι για πέταμα στην κυριολεξία. Η δουλειά σας δεν συγκρίνεται με κανενός άλλου εργαζόμενου στον Δήμο, ούτε καν με των εργατών πρασίνου. Όμως αγαπητέ Δημήτρη οι ίδιες οι αντοχές σας είναι αυτές που θα έπρεπε να σας κάνουν να ζητήσετε εσείς οι ίδιοι ένα κομμάτι, ένα μέρος της αποκομιδής να περάσει στα χέρια ιδιώτη. Εφόσον βέβαια τηρηθούν και αποδειχθούν τα απαραίτητα κυρίως οικονομικά στοιχεία (οικονομία κλίμακος κλπ). Το τρίγωνο πρέπει να δοθεί πρόεδρε και οι εργαζόμενοι οδηγοί και πληρώματα να συνδράμουν την πόλη και τον Δίκαιο. Έτσι δεν θα είστε αναγκασμένοι να δουλεύετε εφτά στις εφτά ημέρες.
    Κανονικά και οι εργαζόμενοι του πρασίνου θα έπρεπε να ζητήσουν ένα μέρος του ευπρεπισμού και της εικόνας των παρτεριών της πόλης να δοθεί έξω. Κακά τα ψέματα το αποδεκατισμένο και κάποιας ηλικίας προσωπικό των κηπουρών δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να ανταποκριθεί σε ένα τουριστικό προορισμό όπως το νησί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ