ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Όταν αποφανθεί η Δικαιοσύνη, η κ. Ρούφα θα αναλάβει τις ευθύνες της για να μάθει να μην πετάει λάσπη και να διακινεί αθλιότητες

21
749

Από τη δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η παράταξη Ρούφα-Όραμα συνεχίζει τις προσπάθειες για να αποδείξει σε όλους τους πολίτες της Κω, ότι δεν υπάρχει πάτος στην αθλιότητα που χαρακτηρίζει τις πρακτικές και το δημόσιο λόγο της.

Η μηνυτήρια αναφορά που έκανε θα έχει την ίδια τύχη με αυτήν που της επιφυλάσσουν οι πολίτες: θα πάει στα αζήτητα.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, παραθέτουμε 4 στοιχεία:

1ον) Το 2007 ξεκίνησε η διαδικασία εκπόνησης του νέου ΓΠΣ (Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου) για τον τέως δήμο ΚΩ. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και υπογράφηκε σύμβαση με τον ανάδοχο το Δεκέμβριο του 2010.

2ον) Έρχεται στη συνέχεια η παράταξη Ρούφα-Όραμα και προχωρά στη λύση της σύμβασης με στόχο να κάνει νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για όλο το νησί, παρά το γεγονός ότι η νομοθεσία έκανε σαφή αναφορά στην δυνατότητα ολοκλήρωσης των εκπονούμενων ΓΠΣ για τις περιοχές που είχαν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες, όπως στη Δημοτική Ενότητα Κω. Φυσικά δεν έκαναν τίποτα, παρέδωσαν το απόλυτο μηδέν και επιπλέον ακύρωσαν μια διαδικασία που θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί.

3ον) Η Νέα Δημοτική Αρχή για να αντιμετωπίσει το αδιέξοδο και να δώσει λύση στο πρόβλημα, τον Απρίλιο του 2015 αποφάσισε την ενεργοποίηση της αρχικής σύμβασης και την επέκταση των εργασιών και του αντικειμένου της σε ολόκληρο το νησί. Η απόφαση του ΣτΕ στα τέλη του 2015, επέβαλε τη λήψη απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λύση της σύμβασης και εμείς είμαστε εδώ για να εφαρμόζουμε τους νόμους και όχι για να στήνουμε συνεργατικές τύπου “Γαιόραμα”…

Είναι σαφές ότι από όλη αυτή τη διαδικασία δεν καταβλήθηκε ούτε ένα ευρώ ούτε υπήρξε οικονομική επιβάρυνση του Δήμου.

Είναι σαφές ότι όταν αποφανθεί η Δικαιοσύνη, η κ. Ρούφα θα αναλάβει τις ευθύνες της για να μάθει να μην πετάει λάσπη και να διακινεί αθλιότητες.

Από εκεί και πέρα, όπως έχει ανακοινωθεί, το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΓΠΣ), το οποίο πλέον ονομάζεται Τοπικό Χωρικό σχέδιο (ΤΧΣ), βρίσκεται στη διαδικασία της προκήρυξης για να δοθεί οριστική λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα της Κω.

Και τη λύση αυτή τη δίνει η δημοτική αρχή Κυρίτση.

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑΧΑΧΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΥ.χαχαχα το 2080 ο κυριτσης θα λυσει το θεμα

    θααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

  2. Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;
    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν . )
    Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;
    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη. Οι Κώοι πολίτες άραγε μπορούν να είναι υπερήφανοι και να δικαιολογήσουν τα 42.000 ευρώ μισθούς της θητείας σας ,τις ωριαίες αποζημιώσεις σας, και προπάντων τα ήθη που εισάγατε στην πολιτική ζωή του τόπου;https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/193576/orama-echei-taftistei-psema-giati-den-irthe-sto-rantevou-pou-tin-kalesame-savvato/

  3. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

  4. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  5. ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  6. Η Δημοτική Αρχή Καΐσερλη, ως όφειλε εκ του νόμου, κατάργησε την εν λόγω σύμβαση και προχώρησε στην έκδοση του απαιτούμενου ΦΕΚ για την έναρξη του Ενιαίου Πολεοδομικού Σχεδίου για ολόκληρο το νησί της Κω.

    Ένα ΦΕΚ που το έχουν στα χέρια τους από την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν (01/09/2014) και σχεδόν πέντε χρόνια μετά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα.

    Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που οι Κώοι και οι Κώες τους στέλνουν σπίτι τους στις 26 Μαΐου 2019.https://www.aegeanews.gr/featured/194591/orama-diki-5-oktovriou-tin-katigoria-tis-paravasis-kathikontos-kyritsis-kai-18-dimotikoi-symvouloi-gia-tin-ypothesi-tou-gps/

  7. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΤΕ;;

    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΠΑΝΙΚΟΥΛΗ;;

  8. Τα είδαμε όλα στην περίπτωση του ΔΗΡΑΣ. (συλλήψεις εργαζομένων, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, αδιανόητη αδιαφορία για τις επιπτώσεις, δικαστήρια, επιβολή δια της ισχύος, κρυφοκουκουλισμούς- τάχα μου – «ναι μεν αλλά»)
    Η αλαζονεία είναι εξουσιαστική – συνειδητή και διαμορφωμένη συμπεριφορά. Στην περίπτωση του κου Κυρίτση είναι και ανίατη.
    Έπαιξαν και έχασαν. Όλοι οι μηδενικοί λογαριασμοί του ΔΗΡΑΣ τελούν υπό κατάσχεση. Φεύγοντας θα αφήσουν πίσω τους πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ χρέη.

  9. Πάρτε δρόμο, σας σιχάθηκε η κοινωνία όλους, Δημοτική αρχή της αναβολής, αντιπολίτευση σαλεμένη...

    Ότι και να προγραμματίσει ο Δήμος η σαλεμένη παράταξη του σΟυΡΑΜΑτος το καταγγείλει με κραυγές για κομπίνα, παρανομία και μιζες. Άσπρο εμείς μαύρο εσείς και με ΡΟΥΦιΑνιές και καταγγελίες μπλοκάρουν κάθε προσπάθεια για πολιτισμένη πολιτική αντιμετώπιση των προβλημάτων της Κω.

    • ΑΧΥΡΕΝΙΕ ΜΟΥ ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΑΛΕΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ «ΕΜΕΙΣ» ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ? ΤΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ! ΤΟ «ΕΣΕΙΣ» ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΚΩΣ ΓΕΝΟΜΕΝΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ? ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ? ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ…ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΟ ΛΕΩ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΑ,ΚΑΒΑΛΑ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΙΛΕ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΖΕΙΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΥΡΑΥΛΟ,ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!

  10. IΩΑΝΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧ…..
    ΑΚΟΥ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟΥΦΑ – ΟΡΑΜΑ!!
    ΠΑΕΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΠΑΕΙ Ο ΤΕΟ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ.
    ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ!

  11. …..ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ!!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!
    ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 2 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ!
    ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ…..

    • ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΟΥΛΗ,ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΒΓΟ ΣΟΥ,ΠΙΕΣ ΚΑΝΑ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ!
      ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΤΙΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΝ.
      ΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟΤΙΝΑ ΝΙΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΣΟΥ ΗΛΙΚΙΑ!
      Ο ΕΝΑΣ ‘ΥΠΗΡΕΤΕΙ’ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!

  12. Ερχοντε και αλες μηνυσεις από τους πολιτες.Αργο και βασανιστικο το τελος σας.Θα γλυτωσει ολοκληρο νησι από εσας.

  13. ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΑΣ ΝΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΗΞΕΡΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΠΟΤΑ

    • ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ?
      ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ,ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ!
      ΠΟΙΑ ΚΕΑΣ ΒΡΕ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΡΑ?ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑ Η ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΦΑ ‘ΠΑΡΕ ΝΑ’ΧΕΙΣ’! Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΝΑ ‘ΠΑΡΕΙ’ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ! ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΑΛΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΛΥΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΗΚΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΤΗΚΑΤΕ!ΣΑΧΛΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΣΤΕ!
      ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ