Σύλλ. Δημοτικών Υπαλλλήλων Κω: Τέλος στα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της υπηρεσίας καθαριότητας | «Πόλεμος» από παρατάξεις και δημ. συμβούλους εις βάρος της υπηρεσίας

64
2226

Δ.Σ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΩ Κως, 05/09/2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

<<Τέλος στα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της υπηρεσίας καθαριότητας>>

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ένας πόλεμος σε βάρος της υπηρεσίας καθαριότητας και των εργαζομένων αυτής, από πολιτικές παρατάξεις και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου μας.

Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η αντιπαράθεση σε βάρος των συναδέλφων μας.

Κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, εσείς που ήσασταν περήφανοι για τις υπηρεσίες που παρέχει η υπηρεσία καθαριότητας στο Νησί μας, γιατί τώρα είσαστε απέναντι της και την «πυροβολείτε» με δελτία τύπου, φωτογραφίες, βίντεο κ.τ.λ ;

Πού ήσασταν όταν αυτή η υπηρεσία αντιμετώπισε επί μήνες το προσφυγικό πρόβλημα στο Νησί μας με κίνδυνο στην υγεία των εργαζομένων, την αντιμετώπιση του σεισμού, όπου οι συνάδελφοι της υπηρεσίας καθαριότητας και πρασίνου από το βράδυ του σεισμού έως και την επόμενη μέρα το απόγευμα αδιάλειπτα ήταν και παρέμειναν στην εργασία τους και δεν ήταν κοντά στις οικογένειές τους, την οικονομική κρίση εδώ και δέκα χρόνια με μείωση μισθών, μείωση προσωπικού, περικοπές στα μέσα ατομικής προστασίας, που με δικά τους έξοδα οι συνάδελφοι αγοράζουν για να πάνε στην εργασία τους, σε αντίξοες συνθήκες με ήλιο, με βροχή, με κρύο, με κίνδυνο να μην τους χτυπήσει κανένα διερχόμενο αυτοκίνητο, με παλαιωμένο στόλο οχημάτων και μηχανημάτων;

Γιατί δεν βγάζατε τότε αλλά και τώρα φωτογραφίες η βίντεο, υπό ποιες συνθήκες εργάζονται αυτοί οι άνθρωποι;

Γιατί δεν κάνετε ένα αίτημα εσείς οι «φωτογράφοι» στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος να σας επιτρέψουν να έρθετε ένα βράδυ, ( για δεύτερο είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αντέξετε) να δείτε από κοντά το πώς γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων και με ποιες συνθήκες εργάζονται οι συνάδελφοι;

Να σας ενημερώσουμε ότι η αποκομιδή γίνεται με τα απορριμματοφόρα για να αδειάσουν τους κάδους, με ανοικτό φορτηγό για την απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων και με τους οδοκαθαριστές για των καθαρισμό των δρόμων, πεζοδρομίων και σε σημεία δίπλα και κάτω από τους κάδους, δεν υπάρχουν σκούπες και φαράσια στα οχήματα για να καθαρίσουν τα υπολείμματα που έχουν πέσει έξω από τους κάδους αλλά και ούτε μπορούν να μπουν ογκώδη αντικείμενα (καναπέδες στρώματα, τραπεζάκια…) μέσα στα απορριμματοφόρα.

Καλό θα είναι λοιπόν να βγαίνουν φωτογραφίες όταν θα έχουν περάσει από το σημείο όλα τα πληρώματα (απορριμματοφόρα, ανοικτό φορτηγό, οδοκαθαριστές) και όχι μεμονωμένα.

Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία Δημοτική αρχή ή Δημοτική παράταξη, να γίνουν οι συνάδελφοι μας, στόχος για τις όποιες πολιτικές αντιπαραθέσεις έχετε.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΣΗΣ

64 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΠΗΖΟΥΝ? ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΣΑΝ Δ.Σ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΤΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

    • στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα ψάχνεις για στήριξη να θυμάσαι αυτήν την ανακοίνωση!!!

    • Βρε φωστήρες, κανένας δεν θυμάται ότι η έγκριση για την πρόσληψη των 80 εποχικών υπαλλήλων ήρθε στα τέλη του Ιούλη;

      Προσλήψεις μονίμων επιτρέπει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το σταγονόμετρο, τις εγκρίσεις 8μηνα στο τέλος του καλοκαιριού που δεν χρειάζονται και μετά βγαίνει ο κάθε Κίτσος του ΣΟΥΡΑΜΑΤΟΣ να κατηγορήσει τους εργαζόμενους και την δημοτική αρχή… Λαϊκιστές χωρίς μυαλό και γνώσεις.

  2. pesta proedre na agiasi to stoma sou oli gia tin karekla koproskila na erhoun piso stin ipiresia afti pou eine ergates ke paristanoun tous epoptes mesa sta grafia ke afti pou eine sti kathariotita ke exoun paei se alia posta me glipsimo pezonte polla pexnidia piso mas ……..

  3. Κυριε πρόεδρε συμφωνεις οδοκαθαριστες να εργαζονται ως φωτογραφοι της υπηρεσίας σου? Συμφωνεις γυναικες οδοκαθαριστες να εργαζονται στο γραφειο δημαρχου και στην γραμματεια της υπηρεσίας σας? Συμφωνεις οι αυτοκινουμενους σκουπες να είναι παροπλισμένες?Συμφωνεις οι συμβασιούχοι οδοκαθαριστες να μην παιρνουν ρουχα και να είναι 2 μηνες απληρωτοι?
    Το ότι τα βρηκες με την δημοτικη αρχη αργα χθες το βραδυ το μαθαμε……και όχι μόνο εσύ!
    Το χειρότερο είναι πως σε 2 μόλις μέρες έβγαλες 2 δελτία,αυτό είναι και η κατάντια του πρόεδρου και των υπολοίπων που υπογράφουν!!!

  4. Κύριε Μανάση ως εκπρόσωπος των εργαζομένων θα αναφερθώ σε εσάς.

    Πιστεύετε πως αν ήσασταν διευθυντής στην επερχόμενη ιδιωτική επιχείρηση αποκομιδής των απορριμμάτων και κάποιος πολίτης ή πολιτικό πρόσωπο τραβούσε φωτογραφίες και έδειχνε την βρώμικη εικόνα της πόλης εσείς θα βγάζατε απειλητικό δελτίο τύπου,το οποίο θα προκαλούσε κάποιον να δεί πως γίνεται η αποκομιδή? ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΗΔΗ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.
    Μα είστε σοβαρός? Εχετε πάρει χαμπάρι πως ο δημότης έχει απαιτήσεις ,πως του αυξησαν τα δημοτικά τελη καθαριότητας κατά 50% και η πόλη είναι στα χειρότερα της? Κρύβεστε πίσω από τον ιδρώτα των εργαζομένων και προστατεύεται κάποιους άλλους για να σας φωτογραφίζουν τους κήπους της Ιπποκράτους και κάποιους άλλους τους κρύβεται σε γραφεία….Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΆΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!
    Και σας το ξαναγράφω,στον ιδιωτικο τομέα θα σας απέλυαν στο μινούτο…Καληνύχτα προεδρε.

  5. ***Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία Δημοτική αρχή ή Δημοτική παράταξη, να γίνουν οι συνάδελφοι μας, στόχος για τις όποιες πολιτικές αντιπαραθέσεις έχετε.
    Απορία!!! Κύριε πρόεδρε αν και είμαι αντιθετος με την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας γιατί πιστευω πως με σωστή διοίκηση οι εργαζόμενοι μπορουν να κάνουν θαυματα θα ήθελα να την δω ιδιωτική για τον παραπάνο λόγο σας.Θα υπήρχε περίπτωση να βγάζατε δελτίο τύπου και να μιλάγατε για τις οποίες αντιπαραθέσεις,μα θα δουλευατε σε ιδιώτη!!!!!!!!
    Βρώμικη η πόλη,κακοί εργαζόμενοι ,περάστε απο το ταμείο πάρτε την αποζημίωση σας και απο εδω πάνε και οι άλλοι.Απολάυστε όσο ακόμη μπορείται την προεδρία και την ασυλία γιατί η ΙΚΕ και τα ιδιωτικά φορτηγά μαρσαρουν.

  6. ΜΑΡΑΓΚΕ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ.

    ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3,5,ΚΑΙ 7 ΑΣΤΕΡΩΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ,ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΒΡΩΜΑΝΕ.ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΖΟΥΜΙΑ.ΒΑΛΤΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΝ.ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΔΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΚΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  7. Γιατί αυτό το χάλι στο εργοτάξιο του δήμου?
    Γιατί δεν υπάρχει ημερήσιος και νυχτερινός φύλακας,γιατί είναι ξεφραγο ,και συχνά χωρίς φως, αμπέλι?
    Γιατί όταν ένα όχημα έχει «φάει» χρήματα από ζημιές λόγο παλαιότητας, οσα κάνει ένα καινούργιο σχεδόν,συνεχίζουμε και το χρησιμοποιούμε? «Η τράτα μας η κουρελου………όλο ήταν ξηλωμενη!!!
    Γιατί τα σκουπιδιαρικα από πάνω βάζουν σκουπίδια και από κάτω γεμίζουν τον τόπο υγρά λύματα?
    Γιατί υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων μέσα/διπλα σε στάσεις λεωφορείων?
    Για να μην κουράζονται οι αναγνώστες, κύριε Κιαρη, στη στήλη «ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ» πρέπει να μπουν αυτά ,μαζί με την δική σας έρευνα επί του θέματος της καθαριότητας, έχετε και αρχείο και πολύ μυαλό και θάρρος.

  8. Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;
    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν . )
    Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;
    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη. Οι Κώοι πολίτες άραγε μπορούν να είναι υπερήφανοι και να δικαιολογήσουν τα 42.000 ευρώ μισθούς της θητείας σας ,τις ωριαίες αποζημιώσεις σας, και προπάντων τα ήθη που εισάγατε στην πολιτική ζωή του τόπου;https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/193576/orama-echei-taftistei-psema-giati-den-irthe-sto-rantevou-pou-tin-kalesame-savvato/

  9. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  10. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

  11. Δήμητρης Μάνασης 3/9/18
    Καλούμε τον Δήμαρχο Κω:Να προσλάβει μόνιμο προσωπικό κάτι που δεν έπραξε με την τελευταία προκήρυξη (υπ’αριθμ. 3Κ/2018) για να στελεχώσει επαρκώς την υπηρεσία.Να προμηθευτεί σύγχρονο στόλο (απορριμματοφόρα), μηχανήματα, κάδους και είδη προστασίας των εργαζομένων.Να αναβαθμίσει την υπηρεσία με ορθολογική ανακατανομή του προσωπικού της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας.Παρόμοιες προσπάθειες δημοτικών αρχών άλλων Δήμων της περιοχής, για ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου, έχουν αποτύχει!!Αντίστοιχη αποτυχία θα τύχει και οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής του Δήμου μας, να δώσει την υπηρεσία αυτή στα χέρια ιδιωτών.
    Δημήτρης Μανάσης 5/9/18 2 μέρες μετά…
    Να σας ενημερώσουμε ότι η αποκομιδή γίνεται με τα απορριμματοφόρα για να αδειάσουν τους κάδους, με ανοικτό φορτηγό για την απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων και με τους οδοκαθαριστές για των καθαρισμό των δρόμων, πεζοδρομίων και σε σημεία δίπλα και κάτω από τους κάδους, δεν υπάρχουν σκούπες και φαράσια στα οχήματα για να καθαρίσουν τα υπολείμματα που έχουν πέσει έξω από τους κάδους…

  12. Αυτοί που σχολιάζουν μόνο αντικειμενικοί δεν είναι. Ακόμη και τώρα βλέπετε τα πράγματα βάση προσωπικών συμφερόντων
    Σας φταίει ο πρόεδρος…Εγώ είμαι ξένος εδώ αλλά έτσι όπως το πάτε δεν έχετε μέλλον.Αφηστε τις παρατάξεις, όλοι μαζί για το καλό του νησιού.Μονος του κανένας δεν μπορεί.Οχι ο πρόεδρος αλλά κανείς

  13. Κυριε προεδρε για τον δημοτη που σας χρυσοπληρωνει καμια κουβεντα? Τα δημοτικα τελη εγιναν χρυσα εδω και 4,5 χρονια και μας λες να ερθουμε να δουμε πως γινεται το μαζεμα των σκουπιδιων?Μακαρι να γινει ιδιωτικη επιχειρηση με μηδενικα τελη για τους κατοικους!!! και να απολυονται εξυπνακηδες σας κι εσας.
    Αιντε ανα 2 μερες δελτιο και δεν αλλαζετε σακουλα στους καδους!

  14. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ….ΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    • ΕΝΩ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΤ-ΣΠΟΤ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ 10 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ.Καταστρέψατε την τουριστική εικόνα της πόλης και μιλάτε από πάνω?

      ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
      Κύριε πρόεδρε είναι αλήθεια πως εσκεμμένα δεν γίνεται η αποκομιδή τα Σαββατοκύριακα με όλη την δύναμη της υπηρεσίας παρά με ελάχιστο προσωπικό για να φαίνεται βρώμικη η εικόνα της πόλης? Με στόχο την ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας?Το ΑΦΜ υπάρχει ήδη σε συγχωριανό αντιδημάρχου?

    • ΡΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ? ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ! ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΧΡΙ 60 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ ΜΟΝΟ 10? ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ?ΠΡΙΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ,ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΔΟΣΕΙ.ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΛΥΜΜΕΝΟ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ,ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΟΠΤΕΤΑΙ!

  15. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ

    ΤΑ ΑΥΞΗΣΑΝ 50% !!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ ΚΛΠ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ 20 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ.ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΔΟΙ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ.

  16. Αυτοί που σχολιάζουν μόνο αντικειμενικοί δεν είναι. Ακόμη και τώρα βλέπετε τα πράγματα βάση προσωπικών συμφερόντων
    Σας φταίει ο πρόεδρος…Εγώ είμαι ξένος εδώ αλλά έτσι όπως το πάτε δεν έχετε μέλλον.Αφηστε τις παρατάξεις, όλοι μαζί για το καλό του νησιού.Μονος του κανένας δεν μπορεί.Οχι ο πρόεδρος αλλά κανείς

  17. Ακόμα και απο τα σχολια καταλαβαινεις τι πόλεμο δέχονται αυτοι οι εργαζόμενοι. Θα πρεπει να σταματήσουν να δουλεύουν απο την στιγμη που δεν τους δίνουν ουτε καν τα μεσα προστασίας και με οχήματα νεκροφόρες αυτοι εκει στο καθήκον τους. Το όραμα που ειναι εφιάλτης προσπαθει με καθε μέσο να βρει ψήφους αμ δεν καλα σας ηταν τα 3 χρονια. Δώσατε ανακύκλωση σε ιδιώτη είχατε βαλει τσιγγάνους στα απορριμματοφόρα μηπως τα ξεχάσατε

  18. Το όραμα που το μονο που εκανε ειναι να τιμωρεί εργαζόμενους που δεν ηταν παιδια τους ντροπηηηηηηη

    • Ελα λακαμιες λες αποψε.
      Δες ποιες κρυβονται στα γραφεία και ποιοι το παιζουν δημοτικοι φωτογραφοι της υπηρεσίας,βαλαμε νεα φυτα τσουπ ο φωτογραφος-οδοκαθαριστης με δημοτικο οχημα.πολλες παρανομιες μαζί.Ο προεδρος όμως τουμπεκι,ο προισταμενος το ιδιο όπως και ο αντιδήμαρχος.Οποτε μην γραφεις ότι θελεις γιατι εκτίθεται κόσμος.

  19. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΔΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ.

    • Μια χαρα όμως τότε με την ανάσα….όλη την βρωμιά στην μάζευαν!!! τωρα κλαις γιατι κλαίς εσυ δεν ήσουν που γέλαγες τότε….

  20. ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙΣ. ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΑΠΛΑ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΕΛΕΤΕ.

  21. Όταν έβγαζε ο κ. Κανταρζής φωτογραφίες από την Ιπποκράτους λίγη ώρα πριν περάσει το σκουπιδιάρικο,γιατί δεν έβγαζες ανακοινώσεις? Αλλά έτρεμε η ψυχούλα σου γατί ο Κυρίτσης φαινόταν ότι θα γίνει δήμαρχος….Τώρα σε στρίμωξε λιγάκι, σου υπαγόρευσε και το κείμενο,κι όλα μέλι γάλα….

    • Ακριβως πισω από το γραφειο της υπηρεσίας καθαριοτητας εβγαζε,μην ξεχναμε.
      Αλλα τον μαθαμε τον ρολο σας

  22. Κ Ρουφα η απάντηση από τους εργαζόμενους είναι για εσάς κ αυτούς που στέλνετε φωτογραφίες με το παραμικρό μόνο κ μόνο να κανείς φτωχή πολιτική λίγο σεβασμός στους εργάζομαι νους !!!

  23. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ! ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ Π@#$@. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΩΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ….ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΑΚΡΙΒΟΙ!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΘΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΟΙ.

  24. Πρόεδρε δόσε πόνο και στους δυο μπράβο σου που δεν μασάς τα λόγια σου οι πραγματική εργαζόμενη μαζί σου

  25. Ioanna Roufa
    4 Σεπτεμβρίου στις 8:11 π.μ. ·
    «Δεν θα περάσει ένα ακόμα deal που δεν στηρίζεται σε στοιχεία και δεδομένα και υποκρύπτει μεγαλύτερη αύξηση τελών, ξεζούμισμα του πολίτη και αμφιλεγόμενη ποιότητα υπηρεσιών.»

    Mε αφορμή την ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων δήμου Κω για την επαπειλούμενη ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας συμπληρωματικά επισημαίνουμε:

    -Την δραματική αύξηση των τελών καθαριότητας από την δημοτική αρχή Κυρίτση
    (7 εκατομμύρια ευρώ εισπράττει ο δήμος ετησίως!)

    – Την ιδεοληπτική στάση της δημοτικής αρχής Κυρίτση απέναντι στους εποχικούς της καθαριότητας που ενοχοποίησε το δικαίωμά τους στην εργασία.
    (θυμίζουμε τα εξώδικα, τις παράνομες αποφάσεις για να συρθεί στο τέλος να τους επαναπροσλάβει, εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις για το διάστημα που τους απαγόρευε να δουλέψουν)

  26. ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΡΟΥΦΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ Η ΣΕ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΗ;

    Το σχέδιο του κου Κυρίτση για ιδιωτικοποίηση ΔΕΝ θα περάσει.
    (σας παραπέμπουμε στο άρθρο του Κίτση Γ. και στην απόρριψη σχετικής σημαντικής απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.)

    Δεν θα περάσει ένα ακόμα deal που δεν στηρίζεται σε στοιχεία και δεδομένα και υποκρύπτει μεγαλύτερη αύξηση τελών, ξεζούμισμα του πολίτη και αμφιλεγόμενη ποιότητα υπηρεσιών.

    Δεν θα περάσει γιατί οι εργαζόμενοι του δήμου έχουν αποδείξει ότι με μια δημοτική αρχή που ξέρει στοιχειωδώς να διοικεί και να οργανώνει μπορούν να διατηρήσουν πολύ υψηλά επίπεδα υπηρεσιών καθαριότητας όπως έκαναν επί σειρά ετών για τον τρίτο τουριστικό προορισμό!
    (προσυπογράφουμε την επιχειρηματολογία του συλλόγου των εργαζομένων)
    Δεν θα περάσει γιατί αυτή η επικίνδυνη ΄για τον τόπο δημοτική αρχή απέρχεται.

  27. Επιτέλους ενας πρόεδρος που τα βάζει με ολους και δεν γλύφει κανενα μπραβο πρόεδρε άξιος!!!

  28. Είστε απαράδεκτοι να τα βάζετε με τους ανθρώπους της καθαριότητας για τους πολιτικούς λόγους σας! Οποίος θέλει ας πάει να δουλέψει και να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους και όχι να βγάζει φωτογραφίες !!! Είναι αδύνατο να τα προλάβουν όλα με τόσο πολύ κόσμο στο Νησί ! ΝΤΡΟΠΗ !!!

  29. μπραβο στους δημοτες επωνυμους και ανωνυμους που βγαζουν φωτογραφιες και δειχνουν τα χαλια.

    οι συνδικαληστες του κ@λου γλυφουν κοκαλακια που τους πετανε οι δημαρχοι.

  30. η κυβέρνηση εδοσε το δικαίωμα στους Δήμους να προσλάβουν μόνιμο προσωπικό στην καθαριότητα ίσο με τον αριθμο εποχικών που παίρνουν κάθε χρόνο. Δηλαδή ο Δημος Κω μπορούσε πανω από 60 άτομα για να δουλεύουν όλα ρολόι. Ο Κυρίτσης όμως που θέλει να κάνει δουλειές με εργολάβους ζήτησε μονο 10. Γιατί;;;;;;

  31. Τι την θέλατε την ανακοίνωση. Να ακούσετε κι άλλα γιατί ήταν πολύ λίγα αυτά που γράφτηκαν και δεν μιλώ για τις κοκορομαχίες των παρατάξεων. Αν δεν αντιλαμβάνεστε ότι η δουλειά δεν γίνεται σωστά αυτό μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο. Αν θέλετε να ψηφίζετε κυρίτση η Οραμα δικαίωμα σας ανάλογα ποιός σας έβαλε αλλά δικαίωμα μας είναι να κρίνουμε την καθαριότητα της Κω που εσείς είστε υπεύθυνοι για αυτήν την βρώμικη πόλη. Τώρα αν δεν σας αρέσει η δουλειά σας να μαζεύετε τα σκουπίδια επιλογή σας είναι να κάνετε κάτι άλλο.

    • Ίσως εσένα να βόλεψε κάποιος κυριτσης η κάποια ρουφα εμείς μπήκαμε με διαδικασίες ΑΣΕΠ αν έχεις ακουστά!και όσο για την δουλειά μας είμαστε υπερήφανοι!

  32. Μπράβο στο σύλλογο που ξεμπροστιάζει και τις δύο παρατάξεις και δεν χαρίζεται σε καμία. Μαυροοοοοοοοοοοοο

  33. Πρόεδρε αυτό το δελτίο ο Κυρίτσης σου είπε να το βγάλεις;;; Άξιοι της μοίρας μας είμαστε. Γίναμε τα θύματα.

  34. οι δημοτες μπορουν να δημοσιευουν οτι θελουν και ο λαος κρινει.οι δημαρχοι οι συνδικαλισταδες καρεκλοκενταυροι

    τεμπεληδες γιατι ζοριζονται?οι δημοτες πληρωνουν και εχουν δικαιωμα λογου και ελεγχου.ΑΙΝΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗΔΕΣ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ.

  35. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΑΣΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΥ ΚΛΑΤΑΡΕ.ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ?

    1)Ποιοι – παράνομα- διοχετεύουν βοθρολύματα στους αγωγούς ομβρίων υδάτων;

    2) Η δημοτική αρχή γιατί αδρανεί-αδιαφορεί γιατί τους καλύπτει;

    3) Καταλήγουν στη θάλασσα τα βοθρολύματα;

    4)Ποιες οι επιπτώσεις στους λουόμενους, στη δημόσια υγεία, στο θαλάσσιο περιβάλλον;

    5)Έχει σχέση με την κακή συντήρηση του αποχετευτικού – βιολογικού;

    6)Γιατί η δημοτική αρχή κρύβει κάτω από το χαλί τα προβλήματα;

    7)Τι προτίθεται να πράξει για την οριστική λύση του προβλήματος;

  36. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποιες αυξήσεις επέβαλαν στα τέλη από το 2014 μέχρι και σήμερα; Συγκεκριμένα για τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού:Αύξηση 20% στις κατοικίες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 60% στα γραφεία και καταστήματα για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Αύξηση 127% στις εμπορικές και επαγγελματικές αποθήκες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 120% στα ξενοδοχεία και διαμερίσματα μέχρι 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα ΚωΑύξηση 10% στα ξενοδοχεία άνω των 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΗ δε αύξηση την οποία η Ένωση Ξενοδόχων καταγγέλλει ως παράνομη αφορά στους χώρους ύπνου των ξενοδοχείων και φτάνει το 109% για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και το 50% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Θυμίζουμε επίσης την επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων ο οποίος δεν υφίστατο μέχρι το 2014 στις ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών.

  37. Επιχειρούν επίσης με αλχημείες να αυξήσουν το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (δεν μας έφτανε ο ΕΝΦΙΑ) και μέσω των τελών που επίσης παρανόμως επιβάλουν στο δημοτικό σφαγείο, σφαγιάζουν στην κυριολεξία τους κτηνοτρόφους καθιστώντας την τιμή του ντόπιου κρέατος απαγορευτική.

    Κυρίτσης και υποτακτικοί ανίκανοι να κατανοήσουν τα προβλήματα των δημοτών και τον καθημερινό αγώνα τους για την επιβίωση με μιαν άκρως κυνική και ανάλγητη τακτική επιβάλουν το δικός τους μνημόνιο!!!

  38. ο μονος που πολεμαει και προσπαθει να διαλυσει την καθαριοτητα ειναι ο δημαρχος για να την δωσει σε ιδιωτες

    για να φανε καλα τα …….

  39. ΑΣ ΈΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΡΏΣΤΙΕΣ Ή ΡΟΎΦΑ ΚΑΙ Ό ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΟΤ ΞΈΡΟΥΝΕ ΜΌΝΟ ΛΌΓΙΑ. ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΝ ΉΣΥΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΑΝΆΓΚΗ ΑΠΌ ΠΡΟΣΤΆΤΕΣ.

  40. ΘΑ ΦΆΤΕ ΜΑΎΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΊ ΕΊΣΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΟΛΟΙ

  41. Και δεν καταλαβαίνει τον πόνο του εργάτη και η άλλη είναι ξανθιά και χάνει λάδια. Βρε τι πάθαμεεεεεε.

    • Ο κυριτσης είναι εγωιστής και δεν καταλαβαίνει τον πόνο του εργαζόμενου

      Και η άλλη είναι ότι είναι και να το κοιτάξει. Εργαζόμενος καθαριότητας με ΑΣΕΠ.

  42. Δύναμη αλλαγής -όραμα!απο ότι διαβάζω το τελευταίο διάστημα κατάλαβα ότι 1)πριν 2-3 μερες οι εργαζόμενοι στον δήμο βγάλανε μια ανακοίνωση κατά της δημοτικής αρχής που έλεγε ότι είναι απέναντι στις οποίες πρόθεσης τις δημοτικής αρχής για την ιδιωτικοποίηση τις καθαριότητας,λογικό2)χθες πιο η ανακοίνωση ειταν για τις φωτογραφίες που βγάζουν διάφοροι για λόγους αντιπολίτευσης αλα στοχεύουν την υπηρεσία καθαριοτητας και άμεσα τους εργαζόμενους:πολύ καλά κάνανε και στις στο περίπτωσης για να υπερασπιστούν τους συναδελφους!!

  43. Μάνεση τους εκανες να μην ξέρουν τι τους γίνεται και τους μεν και τους δεν μπράβο σου

  44. Τελικά αποφασίστε με ποιον είναι ο πρόεδρος;τα χώνει σε όλους.βλεπετε να γλύφει κανένα Κυρίτση; Την πρώτη ανακοίνωση την είδατε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ