ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ «Πάγωσαν» όλοι με όσα ακούστηκαν με την έκθεση Ορκωτού στην συνάντηση για τη ΒΙΜΕΛ απόψε στην Αντιμάχεια

62
3669
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Παρά το γεγονός ότι η αποψινή ενημερωτική συνάντηση για τη ΒΙΜΕΛ στην αίθουσα της Αγίας Τριάδας Αντιμάχειας ξεκίνησε με μια μίνι κόντρα μεταξύ Γ. Κυρίτση και της Επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα (για το ποιος συγκάλεσε τη συνάντηση και πότε δημοσιεύθηκε η πρόσκληση) στην συνέχεια… «πάγωσαν» όλοι με αυτά που ακούστηκαν.

Για λόγους (οικονομικής) προστασίας της εταιρείας και των μετόχων κρίθηκε σκόπιμο από την αρχή να μην καταγράψουν οι κάμερες των μέσων που ήταν παρόντα (AegeaNews & ΔΗΡΑΣ) την συνάντηση, αλλά επιτράπηκε στους εκπροσώπους τους να παραμείνουν στην αίθουσα και να καταγράψουν με σημειώσεις το ρεπορτάζ.

Στην εισήγησή του ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης απάντησε στο ερώτημα τι έκανε η δημοτική αρχή εδώ και τρία χρόνια για το θέμα της ΒΙΜΕΛ λέγοντας «φτύσαμε αίμα για να φτάσουμε εδώ σήμερα…»

Όλα τα στοιχεία οδηγούν στη δικαιοσύνη.  ‘Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι’.  Δεν θα αφήσω τίποτα κάτω από το χαλί».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα βασικά στοιχεία της έκθεσης που συνέταξε η Ορκωτή Λογίστρια κ. Κωνσταντίνα Τζάνου (η οποία ήταν επίσης παρούσα στο πάνελ με τον Δήμαρχο και τον υπεύθυνο για τη ΒΙΜΕΛ Δημοτικό σύμβουλο, Θ. Σταματάκη):

Από τα δεδομένα της έκθεσης λοιπόν προκύπτει ταμειακό έλλειμμα στην εταιρεία, από το 2013,  30980 ευρώ.

Το ταμειακό υπόλοιπο που έβλεπαν οι υπάλληλοι ήταν 1204 ευρώ ενώ στα βιβλία υπήρχαν καταγεγραμμένα 32.184 ευρώ.

Ο Γ. Κυρίτσης. επέρριψε ευθύνες για το έλλειμμα και τη συνολική διαχείριση πρώτα και κύρια στην τότε δημ. Αρχή η οποία είχε τη διοίκηση.

Επιπλέον, όπως τόνισε, τα χρήματα του Ταμειακού λογαριασμού αλληλοβοήθειας των μελισσοκόμων – μετόχων της ΒΙΜΕΛ, εξαφανίστηκαν.

Στις 9/3- 2012  ο λογαριασμός αυτός είχε το ποσό των 12.930 ευρώ.

Τον διαχειριστή τον γνωρίζετε πολύ καλά -πρόσθεσε ο Δήμαρχος Κω- η ανάληψη αυτή έγινε χωρίς καμία απόφαση και εξουσιοδότηση. Ενώ, καμία απάντηση δεν δόθηκε ούτε από την τότε υπεύθυνη δημοτική αρχή.

Το βιβλίο διαχείρισης και το βιβλίο των πρακτικών της Διοίκησης,  εξαφανίστηκαν.  Το ίδιο είχαν εξαφανιστεί τότε και στην Αίγλη, συμπλήρωσε ο κ. Κυρίτσης, λέγοντας ότι για το θέμα της Αίγλης είχε δηλώσει υπάλληλος ότι το παρέδωσε στον τότε δήμαρχο.

«Ούτε εγκρίσεις βρέθηκαν, ούτε υπογεγραμμένα πρακτικά. Εξοφλούσαν επιταγές χωρίς να φαίνονται πουθενά στα βιβλία.

Έπαιρναν επιταγές από πελάτες χωρίς παραστατικά και χωρίς να καταγράφονται πουθενά».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στις προσλήψεις που είχαν γίνει το 2012 και τον τρόπο που πληρώνονταν οι υπάλληλοι κατά παράβαση της νομοθεσίας (αν γίνουν έλεγχοι θα προκύψουν κι άλλες επιβαρύνσεις για την επιχείρηση, πρόσθεσε, ασφαλιστικά και εργοδοτικά).

«Οι Αμερικανοί λένε χρειάζονται δύο για το ταγκό», δήλωσε ο Γ. Κυρίτσης για να υποστηρίξει την άποψη ότι η τότε δημοτική αρχή γνώριζε τα πάντα.  Η μισθοδοσία κάθε προέδρου είναι ανάλογη με τα κέρδη της κάθε επιχείρησης κι εφόσον αυτή είναι παθητική δεν δικαιούνταν μισθό, αντ’ αυτού ο τότε Πρόεδρος συνέχιζε να παίρνει μισθό 1000 ευρώ μέχρι τον τελευταίο μήνα με την κάλυψη του τότε Δημάρχου, τόνισε.

«Μισθοδοσία και μεταφορά μελιού, συνολικό ποσό 98 χιλιάδες ευρώ.

Τι εννοούμε μεταφορά μελιού; Θα τα βρουν οι υπεύθυνοι.  Επί δύο χρόνια η ορκωτός προσπαθεί να βρει άκρη.»

Θυμάστε τις σιδεριές για την ταμπέλα των 6000 ευρώ στο Λινοπότι για το νέο κτήριο που θα έκαναν εκεί; Το πρόγραμμα «Μπαλτατζής» είχε λήξει κι αυτοί συνέχιζαν να λένε ότι ενταχθήκαμε σε αυτό. Βέβαια εδώ, φταίνε και κάποιοι άλλοι… Συμπλήρωσε ο Γ. Κυρίτσης «Δώσανε λεφτά για μελέτη κτηρίου με ιδιωτικά συμφωνητικά, χωρίς να φαίνονται πουθενά».

Στις 30/9/12 η εταιρεία έπρεπε να γίνει ανώνυμη και την απόφαση την υπέγραψε μόνο ο τότε πρόεδρος χωρίς πληρεξούσιο των μετόχων.  Για να μην πω ότι τέτοιου είδους «πληρεξούσια» από δημ.υπαλλήλους είχαμε κ σε άλλες περιπτώσεις, όπου όπως γνωρίζετε κι άλλοι άνθρωποι ψάχνουν τα λεφτά τους, κατέληξε ο Δήμαρχος Κω.

«Αν κάνει κάτι ο κ. Λοΐζος στην ΑΝΕΜ δεν μπορεί να είμαι αμέτοχος και να μην ξέρω τι έγινε», τόνισε για να υποστηρίξει ότι ο πρ. Δήμαρχος ήξερε τι γινόταν.

Ο Παναγιώτης Ζουμπάς παρενέβη λέγοντας ότι οικονομολόγο πήραν στην εταιρεία από το 2011, δεν είναι δυνατόν να μην γνώριζαν.

Με τον Δήμαρχο να καταλήγει λέγοντας «Σας τα είπα χοντρικά.  Ολόκληρο βιβλίο.  Θα έρθουν και στο δημ. Συμβούλιο όλα αυτά.  Την ΒΙΜΕΛ την οδήγησε στο κλείσιμο και στην καταστροφή η τότε Δημ. Αρχή.

Να τη σώσουμε εξακολουθώ να το λέω.

342χιλ. ευρώ η ζημία της εταιρείας.  Χρωστάμε στους μετόχους της ΒΙΜΕΛ. Αν πάει σε εκκαθάριση 195 χιλ ευρώ.

Αυτό το πάρτυ που έγινε από αυτούς που είχαν την ευθύνη πρέπει να πάει στη δικαιοσύνη και να είστε σίγουροι ότι θα πάει.

Εκτός από ποινικές υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες. Κάποιοι ή δεν έκαναν αυτό που έπρεπε ή ήταν συμμέτοχοι.

Μια συγγνώμη μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί από αυτούς που είχαν την ευθύνη.  Δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν ήξεραν Δήμαρχος,  Αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα,  να κάνουν ότι δεν ήξεραν τίποτα.

Τις  ποινικές ευθύνες θα τις βρει η δικαιοσύνη. Όχι ατιμωρησία, ανοχή, έλεος η συγχώρεση. Ούτε στα μέλη της παράταξης μου. Και στην προηγούμενη θητεία μου όταν αντιλήφθηκα κάποια πράγματα τους οδήγησα στην έξοδο. Και πιθανότατα να έχουν προβλήματα στο μέλλον.

Κάποιοι είχαν βρει μια αγελάδα που έβγαζε μέλι και έβαζαν το δάκτυλο επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια  (3χρόνια  και  9 μήνες για την ακρίβεια)».

Παρέμβαση Μιχάλη Μεταξωτού: «Δεν πήραν μόνο το μέλι αλλά και την αγελάδα μας έκλεψαν»

Πόσο χρωστάει ο κάθε μέτοχος;

Η Ορκωτή Λογίστρια κ. Τζάνου τόνισε από την πλευρά της ότι προέτρεψε το δήμαρχο να μην το φέρει το θέμα στο δημ. Συμβούλιο διότι αν η εταιρεία μπει στο στόχαστρο ελέγχων… τα πρόστιμα θα είναι στο πολλαπλάσιο.

«Χαίρομαι που βρίσκεται εδώ και η άλλη πλευρά του δήμου, γιατί τα συμφέροντα των μετοχών είναι πάνω απ’ όλα.

Οτιδήποτε πούμε από δω και πέρα θα κοστίζει πάρα πολύ», πρόσθεσε χαρακτηριστικά (εξηγώντας το γιατί. αναλυτικά, στους παριστάμενους).

Η εταιρεία κατέστη ανενεργή γιατί συμπλήρωσε η κ. Τζάνου καθώς η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου τον 11ο του 2011 ουδέποτε κατεβλήθη, ενώ έπρεπε -όπως προβλέπεται- να είχε καταβληθεί μέσα σε 20 μέρες. Αντί αυτού έγινε νέο καταστατικό που συνεχίζει να υφίσταται ,  το κεφάλαιο όμως παραμένει παραπλανητικό. Ουσιαστικά η εταιρεία είναι σε ακυβερνησία δεν υπάρχει ΔΕ . Η μόνη λύση είναι αυτόκλητη γενική συνέλευση για να αποφασίσετε επιστροφή στο παλιό μετοχικό κεφάλαιο των 125χιλ. ευρώ. (Ανυπόστατο μετοχικό κεφάλαιο 250 χιλ)»

Η κ. Τζάνου έκανε λόγο για σωρηδόν λάθη που δεν διορθώθηκαν.

170-180 χιλ. ευρώ χρωστά στους προμηθευτές της η εταιρεία.  Από αυτά τα 40 είναι των μελισσοκόμων-μετόχων και μπορούν να συμψηφιστούν.

Τόνισε ακόμα ότι επικοινώνησε με τον τότε Πρόεδρο ζητώντας να της απαντήσει σε κάποια πράγματα, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Η μόνη λύση είναι ταυτόχρονα εκκαθάριση και δικαστική διερεύνηση.

Μέχρι τον Απρίλη του ’12 υπήρχε τάξη στα βιβλία. Από κει κι έπειτα -συνέχισε η κ. Τζάνου άρχισαν να καταγράφονται 60 κινήσεις στα εξτρέ των τραπεζών και μόνο 2 στα βιβλία.

Μόλις το θέμα έφτασε στην Τράπεζα Δωδ/σου ο Δήμαρχος Κω διερωτήθηκε τι έγιναν και τα 1 εκ. 300χιλ. ευρώ της πρώην Κοινότητας Κεφάλου, που ήταν δεσμευμένα για έργα στην περιοχή, από την πώληση ακίνητης περιουσίας της.

Στην τοποθέτησή του εκ μέρους των μετόχων ο Παναγιώτης Ζουμπάς τόνισε ότι η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής δεν ωφελεί, ζητώντας να συμφωνήσουν όλοι στην λύση της εταιρείας.

Τόνισε ακόμα ότι λάθη έκανε και η σημερινή δημοτική αρχή με το εντελώς ακατάλληλο κτήριο που έβαλαν τα μηχανήματα κι ότι καθυστέρησε «πέρασαν τέσσερα χρόνια» να φέρει το θέμα.

(Ο Γ. Κυρίτσης διαμαρτυρήθηκε με τον επιμερισμό ευθύνης και στην σημερινή δημ. αρχή λέγοντας «Εμείς δε φάγαμε». Και η χαρακτηριστική απάντηση μελισσοκόμου από την Κέφαλο «Εν ήβρατε, γι’ αυτό εφάατε»).

Στην συνέχεια της τοποθέτησής του ο Π. Ζουμπάς ζήτησε να μην υπάρχει πολιτική αντιπαράθεση πάνω στους μελισσοκόμους. Κι εξέφρασε το παράπονό του που δεν αναγνωρίστηκε ότι η γιορτή τοπικής γαστρονομίας ξεκίνησε από τους ίδιους (τη ΒΙΜΕΛ και την Αντιμάχεια).

«Μαζί να βρούμε ποιος φταίει και τι φταίει.  Κάποιοι ήξεραν, κάποιοι ίσως όχι. Το φαγοπότι ξεκίνησε από το ’12 . Το λάθος ήταν ότι ήθελαν να βολέψουν κάποιους εκεί.

Ισολογισμοί από το 2007-13 δεν υπήρχαν λέει. Κι όμως εγώ τους βρήκα και τους έχω εδώ.

Η εταιρεία πρέπει να κλείσει», κατέληξε.

Έπειτα, το λόγο πήρε η Επικ. του Οράματος Ιωάννα Ρούφα (η οποία παρευρέθη στη συνάντηση με τους Δημ. συμβούλους Σ. Βασιλειάδη, Σ. Πη, τον Τοπικό σύμβουλο Ν. Χατζηδιαμαντή και στελέχη της παράταξής της).

Η κ. Ρούφα αφού τόνισε ότι εκτιμά βαθύτατα την Ορκωτή Λογίστρια κ. Τζάνου, χαρακτήρισε παράνομη και καταχρηστική την ανάθεση. Θυμίζοντας ότι απόφαση συνολικού διαχειριστικού ελέγχου από συστάσεως της εταιρείας μέχρι σήμερα είχε λάβει η προηγούμενη δημ. αρχή με δημαρχεύοντα τον κ. Νικηταρά.

Ο κ. Κυρίτσης -συνέχισε- χωρίς απόφαση γενικής συνέλευσης προχώρησε σε παράνομη απόφαση ανάθεσης στις 1/9/16 . Σας εκτιμώ βαθύτατα, όμως η σύμβαση αυτή την οποία έχουμε καταγγείλει αρμοδίως είτε έχει λήξει, είτε δεν υφίσταται».

Στην συνέχεια η κ. Ρούφα διερωτήθηκε με ποιανού απόφαση ο εξοπλισμός της εταιρείας κατέληξε σε αποθήκη, αλλά και πως ασφαλίζονται οι δύο εργαζόμενοι επί ημερών Κυρίτση.  «Οποιοσδήποτε έκλεψε να πάει φυλακή. Αν κάποιος προσπαθεί να καλύψει τον τότε Πρόεδρο για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων είναι πολιτικά υπεύθυνος. Εμείς ως παράταξη θα πάμε το πόρισμα στον εισαγγελέα», κατέληξε η κ. Ρούφα.

Στην συνέχεια τέθηκαν διάφορα ερωτήματα στην κ. Ρούφα από μελισσοκόμους «Ποιος έπρεπε να ελέγχει τον πρόεδρο; Η απάντησή της ήταν «εσείς», με τον ερωτώντα μελισσοκόμο να εξανίσταται. «18 άτομα πήγαμε στο δημαρχείο να διαμαρτυρηθούμε και μας λέγατε ότι κάναμε αντιπολίτευση.  Δε μας αφήνατε να μιλήσουμε στις γενικές συνελεύσεις». Η Ι. Ρούφα απάντησε ότι οι γενικές συνελεύσεις δεν είναι καφενείο, ακολουθούν κάποιες διαδικασίες.

Στο ερώτημα της Επικ. του Οράματος για το ταμείο που είχε η επιχείρηση το 2011 η απάντηση ήταν 538 ευρώ.  Το 2013 έπρεπε να είχε 32.000  και βρέθηκαν μόνο 1200. Και αυτό όπως εξήγησε η Ορκωτός ήταν μόνο το έλλειμμα ταμείου, χωρίς να συνυπολογιστούν τα υπόλοιπα από τράπεζες κλπ.

Ο ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καλλούδης παίρνοντας το λόγο τόνισε ότι ορίστηκε στο προσωρινό ΔΣ της ΒΙΜΕΛ και συμμετείχε σε κάποιες άτυπες συνελεύσεις, εν αναμονή του ελέγχου του ορκωτού.

Χαρακτήρισε, λανθασμένη κίνηση να μπουν τα μηχανήματα στο κτήριο του πρώην αγροτικού συνεταιρισμού. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Υπ. Εργοταξίου Δημ. σύμβουλος Σεβ. Μαραγκός λέγοντας ότι το κτήριο αυτό σοβατίστηκε προηγουμένως και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα μηχανήματα της ΒΙΜΕΛ τα οποία παραμένουν σε πολύ καλή κατάσταση εκεί που φυλάσσονται.

Ο Γ. Καλλούδης κατέληξε λέγοντας «Να πάει στη δικαιοσύνη η υπόθεση.  Και να γίνει η εκκαθάριση να αποζημιωθούν οι άνθρωποι».

Το λόγο πήρε και ο Τοπικός σύμβουλος Κω Νίκος Χατζηδιαμαντής επισημαίνοντας ότι η υπόθεση πρέπει να φτάσει στη δικαιοσύνη για να αποδοθούν ευθύνες σε όσους τους αναλογούν και να προχωρήσει το συντομότερο η εκκαθάριση της επιχείρησης.

Κλείνοντας ο Γ. Κυρίτσης τόνισε: Όσο ήταν προσωρινός Πρόεδρος ο Σπύρος Βασιλειάδης -όπως είπαν οι μέτοχοι- δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην εταιρεία. Μετά ακολούθησε ένα μεθοδευμένο σκηνικό με κάποιον άνθρωπο για τον οποίο όλοι έπρεπε να απολογηθούν. Αφού ήξεραν γιατί δεν τον έστελναν αδιάβαστο…. Το χειρότερο όμως είναι -συνέχισε ο Δήμαρχος Κω- ότι δεν ακούστηκε ένα  «συγνώμη έκανα λάθος».

«Αντιθέτως, το άκουσα κι αυτό ότι «τον καλύπτω…» τιμολόγια για χρυσά, λουλούδια, τραπέζια, Φεστιβάλ, ταξί, αεροπορικά εισιτήρια. Όσοι έχουν ευθύνες να τους αποδοθούν. Η έκθεση θα σταλεί με email σε όλους τους συμβούλους και τους μετόχους».

Επόμενο βήμα θα είναι η σύγκληση γενικής συνέλευσης για απόφαση επιστροφής στο αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της επιχείρησης και να προχωρήσει η εκκαθάριση, όπως και η προσφυγή στη δικαιοσύνη. Να είστε και οι 21 εδώ, όποτε μου πείτε να γίνει, το συντομότερο». κατέληξε ο Δήμαρχος Κω.

Παρόντες ήταν ακόμη από την Δημοτική αρχή οι Μ. Ζερβός, Στ. Λοΐζος, Σεβ. Μαραγκός και η Πρόεδρος Αντιμάχειας Μ. Σκουφεζή.

 

62 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Απορια κύριε Κιάρη.
  Κανεις δεν λέει ποιος ήταν ο προηγούμενος λογιστής και γιατι τον καλύπτει ο σημερινός δήμαρχος?μηπως επειδή εχει αμεση σχεση με αντιδήμαρχό του?
  Ποίοι εργαζόμενοι ασφαλίζονταν μεχρι το 2016 στην ΒΙΜΕΛ όταν αυτή ηταν ανενεργή?

  • Καταστρεψανε το νησι με τις κουρκουβιαλικες πρακτικες τους στο προσφυγικο,και εχουν τα μουτρα αυτοι να μιλουν και από πανω.ΜΕΓΑΛΗ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΑΣ.ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΘΑ ΦΥΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.θυμισου στο εκλογικο κεντρο που ετρεμες ότι δεν θα βγεις συμβουλος.ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ.Εκτος από μερικα γιουσουφακια που εσυ τα εκανες,τους ψηφους θα τους βλέπεις με το κιαλη.

   • Τι κόλλημα έχουν στο σΟύΡΑΜΑ με τα ΒΙΒΛΙΆΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΏΝ; ΆΔΕΙΑΣΑΝ της ΆΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ, ο άλλος της ΑΛΛΗΛΟΒΟΉΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΌΜΩΝ...

    Τελικά τα τσακάλια της σουρωμένη κομπανία ΡΟΥΦΑγαν από το ταμείο της ΒΙΜΕΛ περίπου 400.000 ευρώ και μπράβο στην ΡΟΥΦΑ που είχε τα κότσια να παραστεί μαζί με τα υπόλοιπα του σΟυΡΑΜΑτος…. Όμως γιατί;;; , δεν έπαιρνε χαμπάρι για το πάρτι με τα χέρια χωμένα στο μέλι… από αφέλεια, ανεπάρκεια, έλλειψη γνώσεων ή δεν έβλεπε, δεν άκουγε και δεν μιλάμε σαν τα 3 μαϊμουδάκια;;;; Εκείνο ΟΜΩΣ το κουφό για παράτυπο διορισμό της ορκωτής λογήστριας που έψαχνε τα κλεμμένα τι τον ήθελες Λαίδη ΓΚΑΓΚΑ; Ψάχνεις παραθυράκι για να μην κάτσουν ΆΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΊ ΟΙ ΚΛΈΦΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΌΜΩΝ ;;;

   • Πούντο, ΠΟΎΝΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΆΚΙ, ψάξτε, ψάξτε δεν θα το βρεις, δεν θα το βρεις... τον ιδρώτα των μελισσοκόμων που αναζητείς.

    ΑΝΊΚΑΝΗ λόγω γνώσεων η Λαίδη Τζιοβάνα ΓΚΑΓΚΑ, ΑΦΕΛΉΣ που ενώ τα λαμ@για είχαν χωμένο το χέρι τους μέχρι τον αγκώνα στο μέλι ή έκανε τα στραβά μάτια και ΚΆΛΥΠΤΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ σΟυΡΑΜΑτος;;;;;;;; Πάντως σαν υπεύθυνη αντιδήμαρχος της ΒΙΜΕΛ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΥΠΌΛΟΓΗ, να ετοιμάζεται για τον ανακριτή .-. -. -. -.

   • Διαχρονικά άδειασαν τα ταμεία στις ΔΗΜ. ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ, ΛΑΤΟΜΕΊΟ, ΒΙΜΕΛ, ΕΦΤουρισμού, ΔΕΑΣ και κανένας δεν έκατσε στο σκαμνί...

    Εάν υπωθούν δημόσια τι γινόταν σε αυτές τις Δημοτικές επιχειρήσεις θα κάτσουν στο σκαμνί οι κλέφτες ή θα πληρώσουν πρόστιμα, από το ΙΚΑ και την εφορία μόνο στους ταλαίπωρους μετόχους της ΒΙΜΕΛ;;;; Αλήθεια γιατί όλοι οι δήμαρχοι τοποθετούν σε θέσεις κλειδιά, στην διαχείριση χρήματος ξεγάνωτους ντενεκέδες και κλέφτες;;; Τι στον κόρακα τις θέλουμε;

    • Το έχεις ξεφτιλίσει το θέμα αλλά από ξεφτιλισμένο άντρα τι περιμένεις?
     Μακάρι όλες οι επιχειρήσεις του Δήμου διαχρονικά να τύχαιναν της διαχείρισης που είχε η ΔΕΑΣ μέχρι να πέσει στα χέρια της ευφυούς άνοης κυρά Βασιλικής.
     Μπορώ να σου πώ…τι στον κόρακα επιδιώκεις αλλά επιτελείς και ‘συ ένα σκοπό για τον οποίο έχεις λάβει ανταλλάγματα ή τουλάχιστον τα προσδοκείς.
     Συμφωνώ όμως μαζί σου,όσοι ένοχοι,στο σκαμνί και μέσα για παραδειγματισμό. Ομως κοφεύεις εκούσια και αυτό δεν τιμά τα κάποια χολερά τοποθετημένα μεν,αλλά με αληθινή βάση,σχόλια σου.
     Η κα. Ρούφα είναι αυτή που χρόνια τώρα φωνάζει για την προσφυγή στην δικαιοσύνη.Σου δείχνει αυτό να έχει κάτι να φοβηθεί? Μάλλον δεν τα ξέρεις όλα παρέα..σου έχουν ξεφύγει πολλά και σημαντικά και είναι όλα όσα θα κάνουν την διαφορά. Ξέρω ότι δεν θα σταματήσεις να είσαι χολερός..μια φορά μακάκας,για πάντα μακάκας!

    • ΑΝΌΗΤΗ, ΣΥΝΈΝΟΧΗ ή καλύπτει την κορυφή της εγκληματικής πυραμίδας η κυρά ΡΟΥΦΑ;;;;

     Δημοτικές επιχειρήσεις για παράνομο πλουτισμό των εκλεγμένων… Δεν μπορεί να μην ήξερε τις //μογιές στην ΒΙΜΕΛ και στην ΔΕΑΣ … Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτή κρυφό καμάρι…

   • ΡΟΥΦΑ, ο άνθρωπος που έβλεπε τους κηφήνες να ρουφάνε το μέλι από το ταμείο της ΒΙΜΕΛ και δεν έπαιρνε χαμπάρι ή εβγαζε ΜΟΥΓΚΑ;;;

    Ζητά και τα ρέστα η υπεύθυνη αντιδήμαρχος της επιχείρησης που δεν διαπίστωσε έλλειμμα στο ταμείο… όταν τα αρπακτικά της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ με τα κουρκουβιαλάκια στο άσπρο τους πουκάμισο ΡΟΥΦΑγαν τον ιδρώτα των αγροτών της ΒΙΜΕΛ και αυτή κοιμόταν….

   • Θα μάθουμε ποιοι ΡΟΥΦΑγαν το μέλι της ΒΙΜΕΛ και σε πιες τσέπες κατέληξαν 400.000 ευρώ που ακόμα ψάχνουν οι μελισσοκόμοι;;;;;

    Η λαλίστατη Λαίδη Τζιοβάνα ΓΚΑΓΚΑ θα μας πει και ποιοι άλλοι έκλεβαν από το ταμείο της ΒΙΜΕΛ την προ σΟυΡΑΜΑτος περίοδο και ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ;;;

   • Μια μικρή περίληψη 1. Όλα τα στοιχεία οδηγούν στη δικαιοσύνη από την έκθεση της ορκωτής λογίστριας.....

    Μια μικρή περίληψη 1. Όλα τα στοιχεία οδηγούν στη δικαιοσύνη από την έκθεση της ορκωτής λογίστριας.
    Επιπλέον, όπως τόνισε, τα χρήματα του Ταμειακού λογαριασμού αλληλοβοήθειας των μελισσοκόμων – μετόχων της ΒΙΜΕΛ, εξαφανίστηκαν.
    Το βιβλίο διαχείρισης και το βιβλίο των πρακτικών της Διοίκησης, εξαφανίστηκαν. Το ίδιο είχαν εξαφανιστεί τότε και στην Αίγλη, συμπλήρωσε ο κ. Κυρίτσης, λέγοντας ότι για το θέμα της Αίγλης είχε δηλώσει υπάλληλος ότι το παρέδωσε στον τότε δήμαρχο.
    «Ούτε εγκρίσεις βρέθηκαν, ούτε υπογεγραμμένα πρακτικά. Εξοφλούσαν επιταγές χωρίς να φαίνονται πουθενά στα βιβλία.
    «Μισθοδοσία και μεταφορά μελιού, συνολικό ποσό 98 χιλιάδες ευρώ.
    «Δώσανε λεφτά για μελέτη κτηρίου με ιδιωτικά συμφωνητικά, χωρίς να φαίνονται πουθενά».

   • Μια μικρή περίληψη 2. Όλα τα στοιχεία οδηγούν στη δικαιοσύνη από την έκθεση της ορκωτής λογίστριας.

    Αυτό το πάρτυ που έγινε από αυτούς που είχαν την ευθύνη πρέπει να πάει στη δικαιοσύνη και να είστε σίγουροι ότι θα πάει.
    Εκτός από ποινικές υπάρχουν και πολιτικές ευθύνες. Κάποιοι ή δεν έκαναν αυτό που έπρεπε ή ήταν συμμέτοχοι.
    Μια συγγνώμη μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί από αυτούς που είχαν την ευθύνη. Δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν ήξεραν Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα, να κάνουν ότι δεν ήξεραν τίποτα.
    Κάποιοι είχαν βρει μια αγελάδα που έβγαζε μέλι και έβαζαν το δάκτυλο επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια (3χρόνια και 9 μήνες για την ακρίβεια)».
    Παρέμβαση Μιχάλη Μεταξωτού: «Δεν πήραν μόνο το μέλι αλλά και την αγελάδα μας έκλεψαν»
    Μόλις το θέμα έφτασε στην Τράπεζα Δωδ/σου ο Δήμαρχος Κω διερωτήθηκε τι έγιναν και τα 1 εκ. 300χιλ. ευρώ της πρώην Κοινότητας Κεφάλου, που ήταν δεσμευμένα για έργα στην περιοχή, από την πώληση ακίνητης περιουσίας της.

   • Μια μικρή περίληψη 3. Όλα τα στοιχεία οδηγούν στη δικαιοσύνη από την έκθεση της ορκωτής λογίστριας....

    «Χαίρομαι που βρίσκεται εδώ και η άλλη πλευρά του δήμου, γιατί τα συμφέροντα των μετοχών είναι πάνω απ’ όλα.
    170-180 χιλ. ευρώ χρωστά στους προμηθευτές της η εταιρεία.
    Μέχρι τον Απρίλη του ’12 υπήρχε τάξη στα βιβλία. Από κει κι έπειτα -συνέχισε η κ. Τζάνου άρχισαν να καταγράφονται 60 κινήσεις στα εξτρέ των τραπεζών και μόνο 2 στα βιβλία.
    Οτιδήποτε πούμε από δω και πέρα θα κοστίζει πάρα πολύ», πρόσθεσε χαρακτηριστικά (εξηγώντας το γιατί. αναλυτικά, στους παριστάμενους).
    Η κ. Ρούφα αφού τόνισε ότι εκτιμά βαθύτατα την Ορκωτή Λογίστρια κ. Τζάνου, χαρακτήρισε παράνομη και καταχρηστική την ανάθεση…..
    Μετά ακολούθησε ένα μεθοδευμένο σκηνικό με κάποιον άνθρωπο για τον οποίο όλοι έπρεπε να απολογηθούν. Αφού ήξεραν γιατί δεν τον έστελναν αδιάβαστο…. τιμολόγια για χρυσά, λουλούδια, τραπέζια, Φεστιβάλ, ταξί, αεροπορικά εισιτήρια….
    Φάγανε, φάγανε, φάγανε που να φάνε τα άντερα τους…. Για την αντιγραφή –Αλεξίκακος-

  • Εχεις απολυτο δικαιο,αλα και εσυ τους ψηφισες γιατι τυγχανει να σε γνωριζω.Γιαυτο καλα να παρεις και εσυ και οι υπολοιποι που τον ψηφισαν.

   • Καλά εσύ έπρεπε να γίνει ντεντέκτιβ όχι ξενοδόχος .Πάντως έχετε γίνει γραφικοί..να γράφετε σχόλια και να απαντάτε οι ίδιοι σε σχολια σας.

  • Θα το βρεί μπροστά του,έννοια σου…όπως και το χιλιάρικο-μηνιάτικο που συναίνεσε ο ίδιος να αμείβεται παράτυπα ο πρωην της ΒΙΜΕΛ..δεν του βγήκε λέμε..και θέλει και δικαίωση!

 2. η ατάκα Κυρίτση όταν είδε την Ιωάννα με τα στελέχη της παράταξης και έπαθε κοκομπλόκο… νόμιζε ότι πήγαινε για one man show αλλά μια γυναίκα με πολύ μεγαλύτερα από τα δικά του τον χορεύει κάθε μέρα στο ταψί

  • Που είναι αυτος ο κεφτες να γραψει για την αρχοντισα τουφα,και να βαλει και το ονοματεπωνυμο του.Ξυπνησανε και τα χρυσαυγουλα και ανοιγουν από μονα τους.

 3. αν αυτό δεν λέγεται συγκάλυψη Γιωργάκι τότε τι είναι???

  • ΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΟ.ΒΡΕ ΠΟΙΟΥς ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟς.ΝΑ ΤΟΥς ΤΡΙΒΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΑς ΤΩΡΑ ΚΟΤΕς ΛΙΡΑΤΕς.ΜΠΟΧΑΛΙΑ.

 4. πριν αλέκτωρ λαλήσει… αποκαλυπτόμαστε!!! Πριν δυο μέρες έγραφε το Γιωργάκι για «καθεστωτικές πρακτικές» σήμερα και καλά για την προστασία της εταιρείας (βρε που τα πουλάτε αυτά… και δυστυχώς τα αγοράζουν και τα ΜΜΕ) απαγορεύθηκε η βιντεοσκόπηση της συζήτησης… κατά τα άλλα δεν καλύπτουμε κανέναν!!!

 5. όσα κατέγραψε η έκθεση του Λογιστή και αρχίσουν να ψάχνουν, εφορία, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ κλπ. τα 342 χιλ. θα γίνουν πολλαπλάσια εις βάρος των ανθρώπων αυτών που είναι και κλεμμένοι και δαρμένοι. Τι δεν καταλαβαίνεις; Και στο δημοτικό συμβούλιο θα κλείσουν οι κάμερες. Δεν διαφώνησε κανείς ως προς αυτό, ούτε απόψε.

 6. ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟΨΕ…. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ

  • θα σου παρει δικους σου ψηφους.Το γνωριζω πολύ καλα,και φυσικα το γνωρίζεις και εσυ.

 7. Μην τσιμπάτε και μην αποδεχτείτε το κλείσιμο της επιχείρησης

  το κλείσιμό της είναι και το μεγαλύτερο σχέδιο συγκάλυψης για να θαφτούν τα πάντα (και τα προηγούμενα). Ένας είναι ο υπεύθυνος και αυτός θα λογοδοτήσει. Οι μελισσοκόμοι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα… σε λίγο θα ακούσουμε ότι και άνθρωποι που τους έπαιρνε τα λεφτά στην άλλη υπόθεση θα έχουν ευθύνες

 8. Έπιασαν δουλειά οι σχολιαστές του Οράματος .Με τις βρισιές θα κρύψετε τις κλεψιες;Δεν γίνεται.Νομιζατε ότι θα είσαστε παντα στη δημαρχία;Ο κόσμος άργησε αλλά σας πήρε χαμπάρι.Δεστε τι έμεινε μετά από 40 χρόνια που είσαστε στα πράγματα…η Ρούφα και ο Πης.

  • ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΜΩΣ Η ΤΡΟΜΑΡΑ «ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ»,ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ!!!!!
   ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
   ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤ’ΑΥΛΑΚΙ!

 9. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΦΤ, ΤΗΣ ΑΤΕΚΑ ΚΛΠ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΗΣΑ

 10. Για να είναι σωστή η δουλειά η εταιρεία πρεπει να ελεγχθεί απο όταν δημιουργήθηκε. Δέ το τολμούν όμως γιατί είναι μπλεγμένοι άνθρωποι του Κυρίτση απο όλα τα χωρια της περιοχής. Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε

  • Και γιατι Κύριε να ελεγχθεί από τότε που λειτουργούσε ο δήμος κω τότε δεν είχε καμία δουλειά μέσα όλα τα ξεκίνησε η κοινότητα στο κάτω κάτω μέχρι που ήρθε ο καισαρλης και το όραμα μια χαρά πήγαινε η εταιρεία και ολοι πληρωνοντουσαν και δεν υπήρχε πρόβλημα μην ψάχνεις φίλους στα άχυρα τα φράγκα τα έφαγε ο κιλιματος και η παράταξη του το γνώριζε και έχουν κ τα μούτρα να θέλουν να βγουν και από πάνω και να την λέει η ρούφα στους μετόχους ότι δεν έκαναν καλά τι δουλειά τους που δεν έλεγχαν τον πρόεδρο αφού έχει το βράδυ δεν την μουνταρανε οι μελισσοκόμοι να την πετάξουν έξω με τις κλωτσιές με αυτά π έλεγε να κάνει και το σταυρό τις..

   • ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΑΖΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ,ΔΙΚΑΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕ.ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΗΜΗ?ΜΗΝ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ,ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ‘ΕΤΡΙΨΕ’ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ!ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ..ΜΗ Χ.ΕΣΩ! ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΑΣ?

  • ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
   ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
   Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ, ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝ ΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ. Α ΡΕ ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!
   ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!
   ΠΑΙΔΕΣ….Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ! ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ…ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ!

 11. Να γίνει έλεγχος σε όλες τις δημοτικές επιχειρήσει απο την ίδρυση τους ως σήμερα για να δουμε ποιοι θα πάνε μέσα. Καισερλικοι ή Κυριτσικοι είναι οι υπεύθυνοι; Γιατί ο Κυρίτσης κάνει τη πάπια; Λατομείο, ΕΦΤ, ΔΗΡΑΣ, ΒΙΜΕΛ, ΑΝΕΜ, ΑΤΕΚΑ κλπ περιμένουν

 12. ο κυριτσης εκλεισε και εβαλε ταφοπλακα στην βιμελ για 30.000 κακοδιαχειρηση.επρεπε να την εξυγιανει και

  να λειτουργει.τωρα εκβιαζει τους μελισοκομους να πληρωσει ο καθενας απο 10.000 εως 25.000 .καλυπτει τους δικους του.τωρα λογω εκλογων θααααααααα στειλει την υποθεση στην δικαιοσυνη για οριστικο ενταφιασμο της βιμελ.

 13. Εκεί μπορώ να σας καταθέσω στοιχεία που αποδεικνύουν:
  Ότι επί σειρά ετών διατέλεσα άμισθη πρόεδρος σε διάφορα νομικά πρόσωπα από το 1998 που εκλέγομαι, άμισθη αντιδήμαρχος και άμισθη αναπληρώτρια δημάρχου.

  Δεν υπάρχει κανένα τιμολόγιο της ατομικής μου επιχείρησης αλλά και κανενός συγγενικού μου προσώπου που να έχει εκδοθεί σε δήμο ή και σε νομικά του πρόσωπα.

  Στο παρελθόν διατηρούσα εμπορική επιχείρηση.

  Ότι οι αποζημιώσεις, που εκ του νόμου έλαβα- κατά διαστήματα- ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δικαίου κατεβλήθησαν στο σύνολό τους ως ανθρωπιστική βοήθεια σε συνδημότες μου που είχαν απόλυτη ανάγκη.http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/194328/ioanna-roufa-mia-mikri-ypenthymisi-osous-tolmoun-akoma-kounane-daktylo/

 14. εισαι ασχετοσ ανθρωπε μου γιαυτο μην παιζεισ με τον πονο μασ.αν εχεισ λεφτα δωστα για τον ελεγχο και τοτε θα καταλαβεισ πωσ λειτουργουσε η εταιρεια μασ και πωσ την καταντησαν.μια χαρα λειτουργουσε και γιαυτο και βρηκαν αρκετα ο πρωην προεδρος και αυτοι που τον καλυπταν και εφαγαν.σταματηστε τισ κουτοπονηριεσ.οχι αλλα παιχνιδια στισ πλατεσ μασ.

 15. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΥΚ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΛΥΣΗ

  ΣΤΗΝ ΒΙΜΕΛ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ.

 16. η κ. Ρούφα διερωτήθηκε με ποιανού απόφαση ο εξοπλισμός της εταιρείας κατέληξε σε αποθήκη, αλλά και πως ασφαλίζονται οι δύο εργαζόμενοι επί ημερών Κυρίτση. «Οποιοσδήποτε έκλεψε να πάει φυλακή. Αν κάποιος προσπαθεί να καλύψει τον τότε Πρόεδρο για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων είναι πολιτικά υπεύθυνος. Εμείς ως παράταξη θα πάμε το πόρισμα στον εισαγγελέα», κατέληξε η κ. Ρούφα.

 17. γεωργιε ποσες φορες συναντηθηκες με τον υποδικο προεδρο της βιμελ?αληθευει?ποια η συμφωνια?

  για αυτο τα θαβεις ολα?

 18. Να ρωτήσω εγώ κάτι???
  Ο ορκωτος λογιστής έλεγξε από το πρώτο έτος λειτουργίας της Βιμελ ή από την τελευταία δημ. Αρχή???

 19. τωρα εχει σειρα ο κυριτσης να τον στειλουμε στο χρονοντουλαπο να απαλλαγουμε απο τις δεκα πληγες του φαραω.

 20. θέστε τα κάτωθι ερωτήματα. Για εμάς είναι ρητορικά για τον κο Κυρίτση όμως είναι αμείλικτα.
  Γιατί ανέθεσε τον οικονομικό έλεγχο της εταιρείας μόλις τον Σεπτέμβριο του 2016 και όχι από τον Σεπτέμβριου του 2014 που ανέλαβε;
  Τι παίχτηκε αυτά τα δύο χρόνια; (θα επανέλθουμε)
  Γιατί αρνήθηκε πεισματικά να υλοποιήσει την εντολή της Γενικής Συνέλευσης της ΒΙΜΕΛ που ελήφθη στις 20 Αυγούστου 2014 επί Δημαρχίας Νικηταρά και αξίωνε τον έλεγχο της εταιρείας από την ίδρυση της;
  Ποιες αποφάσεις έλαβε το δ/σ της ΒΙΜΕΛ από τον Σεπτέμβριο του 2014 και ποιες υλοποίησε;https://www.facebook.com/orama.kinima.politon.ko

 21. ΡΟΥΦΑ.Κατανοούμε τους λόγους αλλά δεν θα επιτρέψουμε την συγκάλυψη που επιχειρεί στην υπόθεση ΒΙΜΕΛ ο κος Κυρίτσης, γιατί πέρα από τα προεκλογικά γραμμάτια η υπόθεση αγγίζει και τον ενεργό πυρήνα της παράταξής του.

 22. Εμείς αξιώνουμε πραγματικό έλεγχο και απόδοση ευθυνών όχι μαγειρέματα και εκλογικές συμφωνίες.
  Είμαστε κατηγορηματικοί: όποιος παρανόμησε να πληρώσει και να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.
  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
  ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

 23. ΡΟΥΦΑ.Γιατί αρνήθηκε πεισματικά Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ να υλοποιήσει την εντολή της Γενικής Συνέλευσης της ΒΙΜΕΛ που ελήφθη στις 20 Αυγούστου 2014 επί Δημαρχίας Νικηταρά και αξίωνε τον έλεγχο της εταιρείας από την ίδρυση της;

 24. ΝΑ βγάζει δελτίο τυπου ο Γεώργιος πως θα πάει σε συνάντηση με τους μελισσοκόμους της ΒΙΜΕΛ.
  Και την ημέρα της συνάντησης παρουσιάζεται η κυρία Ρουφα και ο Γεώργιος τι εκανε; Απαίτησε από τα ΜΜΕ να μην πάρουν πλάνα!!!ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!
  Και οι δημοσιογράφοι το δέχονται και δεν το σχολιάζει κανείς!!!Ίσως κάτι να φταίει…Δηλαδή ο Γεώργιος πήγε σε ανοιχτή συνάντηση με κλειστές κάμερες.Ζητω το μοντέλο του νέου ΔΗΡΑΣ ζήτω τα κλιματιστικά.

  • Αν ειπωθούν δημόσια όσα κατέγραψε η έκθεση του Λογιστή και αρχίσουν να ψάχνουν, εφορία, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ κλπ. τα 342 χιλ. θα γίνουν πολλαπλάσια εις βάρος των ανθρώπων αυτών που είναι και κλεμμένοι και δαρμένοι. Τι δεν καταλαβαίνεις; Και στο δημοτικό συμβούλιο θα κλείσουν οι κάμερες. Δεν διαφώνησε κανείς ως προς αυτό, ούτε απόψε.

 25. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…..ΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ….ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΕΥΤΕΡΠΗ??????

 26. Τέλος οι φοβέρες,..δεν περίμενε έμαθα μάλλον τέτοια εξέλιξη!! Σαν το πράσο τον καθάρισε χτες η κυρία Ρούφα!Αυτός που έκλεψε,εξαπάτησε,καταχράστηκε λεφτά της εταιρείας και με ποιους τρόπους …ο οποίος και όνομα έχει και το όνομα του ειπώθηκε.έδρασε εις βάρος όχι μόνο των μετόχων ,αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας! Κάποιες από τις δραστηριότητες όμως αυτές ο Γκούφη, τις αντάλλαξε με μουγκαμάρα και με ψηφοθηρικά οφέλη,σε βάθος χρόνου.Ξέρει αυτός!!Άκαιρη η αιτιολογία για την αργοπορία της υπόθεσης. Άλλο ένα κάστρο,αυτό της Βιμέλ,το έχασες!Απόλυτη εμπιστοσύνη στην κυρία Τζάνου ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!Και άκου και κάτι άλλο Γκούφη…μόλις βρεις τον νόμο που απαγορεύει την δημόσια παρουσία σε όποια συνέλευση,εκτός του ΚΥΣΕΑ…να μας την φέρεις!! Χλόμιασμα και πήρες φωτιά από ότι βλέπω και ακούω που δεν σου βγήκε μονοκούκι μπροστά στον κόσμο!.Το πάρτυ της Βιμέλ και οι εντυπώσεις με τις όποιες κατηγορίες Γκούφη,από εδώ και πέρα έλαβαν τέλος! Πες το και τα αυλοκολάκια σου να το εμπεδώσουν! Ψυχρολουσία..και να το φράξουν! Η δικαιοσύνη θα μιλήσει!

 27. μας δουλευουν ολοι οι πολιτικοι ρεεεεεεε παρτε το χαπαρι, μονια μοναχοι μας αλλη φορα και μαυροοοοοοοοοο σε ολουςςςςςςςςςςςςςςςς

 28. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

 29. Το μελι λεει εφτασε μεχρι την κινα…….. ρε τι μας λεγανε και καθομασταν και τους ακογαμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.