Γ. Κυρίτσης: Ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι πολύ πιο δυνατό! Σύσταση ΟΤΑΠ (χρηματοδότηση & δράσεις προβολής)

55
1031

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ»

Φίλες και Φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την παρουσία σας.

H σημερινή μέρα, μπορεί να αποδειχθεί ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός για το νησί μας.

Γιατί αυτό συνιστά ο Νέος Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της Κω.

Όπως όλοι γνωρίζετε ήταν προγραμματική μας δέσμευση, που ενέκριναν με την ψήφο τους οι πολίτες.

Η δημιουργία αυτού του Οργανισμού ήταν δομικό στοιχείο του προγράμματός μας για τον τουρισμό.

Είναι καιρός να αφήσουμε πίσω μας τις συμπεριφορές και τις πρακτικές του χθες.

Τις παρωχημένες αντιλήψεις και τα φθαρμένα και ξεπερασμένα σχήματα.

 

Ο Ενιαίος Φορέας δεν είναι απλά παρελθόν, δεν βρίσκεται σε εκκαθάριση με δική μας επιλογή.

Ξεπεράστηκε από την ίδια τη ζωή και την πραγματικότητα.

 

Μετατράπηκε σε ένα κακέκτυπο, ένα γραφειοκρατικό μηχανισμό χωρίς έμπνευση, ουσιαστική παρέμβαση και συμμετοχικότητα.

Ο μόνος χρηματοδότης του Ενιαίου Φορέα ήταν οι πρώην Δήμοι και στη συνέχεια ο ενιαίος Δήμος που δεν κατάφερε και πολλά, ενώ το ποσό της χρηματοδότησης, κάποια στιγμή, περιορίστηκε για να πληρώνει τον υπάλληλο που υπήρχε εκεί.

Ήδη ολοκληρώνεται ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές και σύντομα θα υπάρχει η πλήρης εικόνα, την οποία οφείλουν να γνωρίζουν οι δημότες.

 

Σήμερα όμως δεν θα μιλήσουμε για το χθες.

Θα μιλήσουμε για το σήμερα και το αύριο.

 

Η Νέα Δημοτική Αρχή συγκρότησε την Επιτροπή Τουρισμού προκειμένου να μην υπάρξει κενό στο ζήτημα της τουριστικής προβολής.

Το 2016 διατέθηκε ένα ποσό γύρω στα 200.000 ευρώ για δράσεις τουριστικής προβολής.

Δράσεις συγκεκριμένες, τις οποίες μπορεί να ελέγξει όποιος το επιθυμεί.

 

Επίσης το ποσό 200.000 ευρώ θα διατεθεί και για το πρόγραμμα του 2017, που αποτέλεσε αντικείμενο συνεννόησης και διαβούλευσης με τους φορείς.

 

Πιστεύουμε όμως ότι έχει έρθει η ώρα να κάνουμε κάτι πολύ πιο δυνατό.

Να αποκτήσει η Κως ένα σύγχρονο, ευέλικτο και αποτελεσματικό εργαλείο προβολής αλλά και ανάπτυξης του τουρισμού μας.

Γιατί;

Γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει.

 

Ζούμε σε ένα ασταθές περιβάλλον, με ασύμμετρες απειλές και κινδύνους που απειλούν τον τουρισμό μας.

 

Ο Νέος Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής δεν θα αποτελεί ένα όργανο ελεγχόμενο από την εκάστοτε δημοτική αρχή.

Ξεχάστε οριστικά αυτά τα σχήματα και αυτές τις πρακτικές.

 

Ο Νέος Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της Κω θα είναι μια συλλογική προσπάθεια.

 

Σε αυτήν θα συμμετέχουν ισότιμα ο Δήμος, η Περιφέρεια αν το επιθυμεί, οι φορείς, οι νέες συλλογικότητες που ενδεχομένως θα δημιουργηθούν αλλά και κοινωνικοί εταίροι.

Πρόσφατα συναντήθηκα με τη διοίκηση της Fraport που από τις αρχές του χρόνου αναλαμβάνει τη διαχείριση του αεροδρομίου και τους πρότεινα να συμμετάσχουν και αυτοί.

 

Πρόκειται για μια νέα συλλογική προσπάθεια.

Χωρίς ηγεμονισμούς, ιδιοκτησιακές αντιλήψεις και προθέσεις ελέγχου και ποδηγέτησης του νέου Οργανισμού.

Άλλωστε θα υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες, με κυριότερη την ισότιμη συμμετοχή όλων στη διοίκηση και στη λήψη των αποφάσεων. Σε ένα επταμελές ή εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο ο Δήμος θα έχει έναν εκπρόσωπο, έναν εκπρόσωπο θα έχει και ο κάθε φορέας.

 

 

Η όποια προσπάθεια ελέγχου του Οργανισμού ή μετατροπής του σε ένα κακέκτυπο του πρώην Ενιαίου Φορέα από την εκάστοτε δημοτική αρχή δεν θα μπορεί να τελεσφορήσει αφού δεν θα διαθέτει πλειοψηφία στο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο διασφαλίζεται η ισότιμη συμμετοχή όλων όσων συμμετέχουν αλλά και στηρίζουν το εγχείρημα του νέου Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής.

Έχω πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου, ως Δήμαρχος.
Πιστεύω ότι η Τουριστική Ανάπτυξη αλλά και η προβολή και η διαχείριση της εικόνας του νησιού μας, ως τουριστικού προορισμού, πρέπει να αποτελεί συλλογική προσπάθεια.
Αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνενώνει τις δυνάμεις όλων των δημιουργικών ανθρώπων του νησιού μας.
Πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα.

Ο τουρισμός μας δεν μπορεί να λειτουργεί πλέον με αυτόματο πιλότο ή να κινείται από κεκτημένη ταχύτητα.

Πρέπει εμείς οι ίδιοι να δώσουμε στην Κω την προωθητική δυναμική για να γίνει ένας τουριστικός προορισμός με ισχυρή ταυτότητα.

Ο Νέος Οργανισμός θα είναι ένα σύγχρονο αναπτυξιακό πολυεργαλείο, θα λειτουργεί με ευελιξία και θα υλοποιεί δράσεις τουριστικής προβολής και ανάπτυξης.
Θα διαθέτει στρατηγικό σχέδιο προβολής και επικοινωνίας του νησιού, που θα υλοποιείται από επαγγελματίες του είδους.
Μπορεί να έχει ως συμβούλους του και να συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ), την Μarketing Greece ή και με άλλους φορείς ή και πανεπιστήμια.

 

Θα έχει τη δυνατότητα να χρηματοδοτεί ουσιαστικές δράσεις, μέσω μιας μεικτής χρηματοδότησης στην οποία θα συμμετέχουν όλοι όσοι συμμετέχουν στο νέο οργανισμό, με πρώτο από όλους το Δήμο Κω.

Με τα σημερινά δεδομένα, ο Δήμος Κω δεσμεύεται ότι η συνεισφορά του το 2018, την πρώτη χρονιά που θα λειτουργήσει και θα αναπτύξει δράσεις ο Νέος Οργανισμός, θα συνεισφέρει με το ποσό των 150.000 ευρώ. Την ίδια περίοδο μέσω των δράσεων του δήμου θα επενδυθούν και άλλα ποσά στην προβολή του νησιού μας.
Ο Νέος Οργανισμός θα έχει τα χρηματοδοτικά εργαλεία αλλά και την τεχνογνωσία για να στηρίξει δράσεις τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του νησιού.
Επισημαίνω ότι θα υπάρχει ισότιμη συμμετοχή, ο Δήμος Κω δεν διεκδικεί ούτε πρόκειται να διεκδικήσει πατερναλιστικό ρόλο.
Όλοι θα συμβάλλουν αναλογικά στις δράσεις του νέου οργανισμού, θα υπάρχει συμμετοχή που θα στηρίζεται στην αναλογικότητα.

Ο ΟΤΑΠ δεν θα πηγαίνει μόνο σε εκθέσεις, θα μπορεί να αναπτύξει βεντάλια δράσεων, να παρέχει ενημέρωση στους επαγγελματίες του τουρισμού, συμβουλευτική υποστήριξη για ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα, επιμορφωτικά σεμινάρια, να διαχειρίζεται εξ ολοκλήρου την εικόνα της Κω, ως τουριστικού προορισμού.

Θα έχει τη δυνατότητα να συνάπτει συμβάσεις παροχής έργου και υπηρεσιών και δεν θα αποτελεί θερμοκήπιο μιας κακώς εννοούμενης δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας.

Θα διοικείται από επταμελές ή εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο, θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του με ετήσιο έλεγχο από ελεγκτική επιτροπή που θα αποτελείται από ορκωτούς λογιστές.

Θα έχει τη δυνατότητα να αξιολογεί τις δράσεις του, να τις βελτιώνει και να τις εμπλουτίζει.

Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Να ανοίξουμε νέους δρόμους.

Να φύγουμε από το πεδίο των άγονων αντιπαραθέσεων και των προσωπικών στρατηγικών.

Το είπα και το επαναλαμβάνω, η εκτίμησή μου είναι ότι τα χρόνια που έρχονται δεν θα είναι εύκολα για τον τουρισμό μας.

Απαιτείται σύγχρονη οπτική στα ζητήματα της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής.

Κυρίως όμως απαιτείται να χτίσουμε μια νέα σχέση.

Επιτρέψτε μου μια μικρή παρένθεση.

Όλοι γνωρίζετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, το γεγονός ότι έχουν περικοπεί οι κεντρικοί αυτοτελείς πόροι κατά 60% τα τελευταία χρόνια.

Η κατάργηση του ΔΗΦΟΔΩ σήμαινε και σημαίνει ότι ο Δήμος θα πρέπει να μάθει να ζει και να επιβιώνει με 4 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα έσοδα.

Δεν είμαι ευτυχής όταν αναγκάζομαι να πάρω δύσκολες αποφάσεις, όπως αυτή της αναπροσαρμογής τελών, όταν η πρόθεσή μου ήταν να παγώσω τα ανταποδοτικά τέλη.

Θέλω όλοι να έχουν εικόνα της πραγματικής κατάστασης.

Στο Δήμο υπάρχει μια επιτροπή παρακολούθησης του προϋπολογισμού στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι των παρατάξεων.

Θέλω να διευρύνω τη σύνθεσή της, θα καλέσω να συμμετέχουν σε αυτήν εκπρόσωποι των ξενοδόχων και των επαγγελματιών αλλά και του επιμελητηρίου.

Για να έχουν πλήρη και απόλυτη πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία που αφορούν τα οικονομικά του Δήμου, για να γνωρίζουν ποια είναι η κατάσταση και για να καταθέτουν και τις προτάσεις τους.

Γιατί δεν έχω ανασφάλειες, γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε αλλά κυρίως γιατί πιστεύουμε ότι η συμμετοχή και η συνεργασία όλων κάνει την Κω πιο δυνατή.

Εδώ κλείνει αυτή η παρένθεση.

Πιστεύω ότι αυτό το νέο εγχείρημα, ο Νέος Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής εκφράζει μια νέα αντίληψη.

Όλοι μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε το πλαίσιο λειτουργίας του, να τον ενισχύσουμε με τη συμμετοχή, τη συνεισφορά μας, τις ιδέες, τις προτάσεις μας.

Ο νέος Οργανισμός μπορεί να δημιουργηθεί μόνο με τη δική σας συμμετοχή.

Αυτό που θέλω όμως να περάσει ως μήνυμα και αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας είναι ότι δεν έχουμε να περιμένουμε ουσιαστική βοήθεια από πουθενά, ούτε από το Κράτος.

Εμείς οι ίδιοι εδώ στην Κω κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας.

Εμείς οι ίδιοι πρέπει να κινηθούμε.

Να αλλάξουμε.

Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Να υπερασπιστούμε την τουριστική μας ταυτότητα.

55 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πες μας ποιοι είναι οι προδότες της Κω….Ποιοι είναι οι ντόπιοι ΕΦΙΑΛΤΕΣ……θα τα πεις στο εισαγγελέα έτσι κι αλλιώς…

    • ΚΥΡΙΤΣΗ- ΣΙΦΑΚΗ, είστε οι κύριοι υπεύθυνοι για την αποχώρηση της Ryan Air, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΆΝΕΤΕ, καμιά σχέση με τον τουρισμό !!!

      Η αδιαφορία σας για επίλυση του θέματος παρά τα όσα τάζατε πριν τις εκλογές θα είναι το πολιτικό σας τέλος. Τάξατε βάση για αύξηση αφίξεων και από νέους προορισμούς και καταφέρατε να διώξετε την Ryan Air που έφερε κόσμο στην πόλη και τα χωριά, χιλιάδες Ιταλούς και Γερμανούς που τώρα θα πάνε στα ΧΑΝΙΑ και στην ΡΟΔΟ. Μπράβο τα καταφέρατε να διαλύσετε τους επαγγελματίες που ζουν από τον τουρισμό και τα έσοδα του Δήμου αλλά θα το πληρώσετε ακριβά ο αδιάφορος Δήμαρχος και ο τεμπέλης αντιδήμαρχος που μόνο για ταξιδάκια όλον το χειμώνα πληρωμένα από τους δημότες νοιάζεται…

      • Φίλε Δήμαρχε Γιώργο Κυρίτση, τα έδωσες όλα, τώρα οι φορείς πρέπει να αναλάβουν την λειτουργία του ΟΤΑΠ.

        Χωρίς κανένα εγωισμό και καπέλο από τον Δήμο ο οποίος θα χρηματοδοτεί με 150.000 τον νέο φορέα οι επαγγελματίες και οι φορείς του νησιού είναι ποια εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να αναλάβουν ισότιμα και την αναλογική χρηματοδότηση και τον προγραμματισμό και τις ευθύνες επιτυχίας του ΟΤΑΠ. Έτσι θα έχουν όλοι ευθύνες και υποχρεώσεις και θα σταματήσει η στείρα αντιπολίτευση των παρατάξεων. Πολλές φορές ένας καφές φέρνει αποτελέσματα και λύσεις Γιώργο…

      • Για να δούμε τώρα η Ένωση Ξενοδόχων και το ΕΒΕΔ που θα συμμετέχουν ισόποσα στην διαχείριση και την χρηματοδότηση θα αρνηθούν;;;

        Θα έχουν τα κότσια να ρίξουν ευθύνες στον Δήμο και να βάζουν την ουρά τους στα σκέλια όταν θα πρέπει να συμμετέχουν οικονομικά, αναλογικά και θα πρέπει να καθορίζουν την τουριστική πολιτική και την ανάπτυξη της Επαρχίας μας όλοι μαζί;;; Δώστα όλα Δήμαρχε, πρόεδρο, συμβούλιο, αποφάσεις για διαφήμιση και παρουσία στις εκθέσεις με επαγγελματίες του χώρου και κράτα μόνο τον οικονομικό έλεγχο.

        • Προς ξερωλες!!!!!!!!!!!!!11
          Ποια θα είναι η νομικη μορφη του νεου φορεα????????????????????????????

          Απαντησε κυριε Δημαρχε και κυριε Σιφακη!

        • Φελλέ του ΕΒΕΔ, τώρα που ο Κυρίτσης σας έριξε το μπαλάκι εάν έχετε αρχ@δι@ πείτε στον κόσμο, θα συμμετέχετε;;;

          Εάν πείτε όχι, τότε θα ξεβρακωθείτε γιατί ο Κυρίτσης απλόχερα σας τα δίνει όλα, αλλά θα πρέπει να βάλετε και το χέρι στην τσέπη όπως κάνει ο Χατζημάρκος για την Ρόδο. Τώρα ο δήμαρχος σας ξεβράκωσε και εάν έχετε κάτι να προσφέρετε σε αυτόν τον τόπο εκτός από φτηνή αντιπολίτευση ηδού η ευκαιρία…..

    • ΚΥΡΙΤΣΗ, τα έκανες σκ@τά σαν τα περσινά που πλημύριζαν την πόλη, αυτά που ακόμα και τώρα γαργαλάνε τα ρουθούνια μας.

      Πτώση στον τουρισμό με εισπράξεις -35% που η κεφάλα σου από εγωισμό δεν θέλει να παραδεχτεί, αμφίβολη σεζόν για του χρόνου με αύξηση μόνο στον ΦΠΑ 24% και ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ και ετοιμάζεσαι να μας αποτελειώσεις, έτοιμος ο Τούρκος να ανοίξει την πόρτα του προσφυγικού και εσύ φουσκώνεις σαν γαλοπούλα τρώγοντας λουκουμάδες και μπακλαβά στην Αντιμάχεια….

      • ΠΡΟΑΝΑΧΩΡΗΣΙΑΚΌ ΚΕΝΤΡΟ - ΦΥΛΑΚΗ ΛΑΘΡΟ. Η Επέκταση του Hot spot ΈΡΓΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ... για επέκταση της τουριστικής περιόδου στο Πυλί.

        ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ γίνεται τύπου ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ και όσοι περισσέψουν θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο νησί… Θα κλέβουν για να φάνε, θα ορμάνε σε γυναίκες και θα στήσουν σκηνές στο πάρκο απέναντι από τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, δηλαδή ΑΚΤΗ-ΝΕΡΟ-ΤΡΙΤΩΝ. Θα καταλάβει η εξαπατηθήσα από τον ΣφΥΡΙΖΑ πρόεδρος των ξενοδόχων και τα ζωντανά του ΕΒΕΔ;;;;;;

      • Φυσικά το μέλλον του νησιού με το προσφυγικό είναι μια διαρκής βόμβα έτοιμη ανά πάσα στιγμή να σκάσει, υπεύθυνοι όσοι ήθελαν HOT SPOT..

        Τώρα που μετατρέπετε σε ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΦΥΛΑΚΗ τύπου ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στον Περιφερειάρχη ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ που φροντίζει μόνο για την διαφήμιση της Ρόδου, το ΕΒΕΔ που μαζί με τη «πρόεδρο» των ξενοδόχων πούλησαν την κοινή προσπάθεια των Κώων για την μη δημιουργία HOT SPOT ΛΑΘΡΟ στο νησί όπως κατάφεραν οι Ροδίτες. Πίστεψαν τον ΣφΥΡΙΖΑ και τους «ξεγέλασε», η παραμονή των 72 ωρών έγινε μόνιμη και η χωρητικότητα των 1.000 ατόμων έχει φτάσει τους 2.000 που με την νέα του επέκταση θα γίνει για 2.500 και είναι φυσικό οι εγκλωβισμένοι για μήνες στο νησί πολύ γρήγορα να εξεγερθούν όπως στην Μόρια της Λέσβου, στην Χίο και την Σάμο καίγοντας τα στρατόπεδα… καταλαμβάνοντας την πόλη και τα χωριά…

    • ΒΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ, θα στραβωθείτε την κατάσταση, θα πάρετε αποφάσεις;;;

      Καταστρέφετε η κοινωνία, ο τουρισμός και η οικονομία της πόλης και ΕΣΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ. Μέχρι τότε θα δυσφημίζετε το νησί μας με φασιστικές αποφάσεις; Παρακαλάμε να μπει κανένας Σύριος στα μαγαζιά μας για να κάνουμε σεφτέ και να βγάλουμε τα έξοδα και τα καζίκια που μας έχωσε η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και αυτά που θα ψηφίσετε εσείς με ελαφριά την καρδία.

      • Όποιος προλάβει μας βάζει φόρους και μας χώνει παλούκια στον Κ@ΛΟ. Τώρα μετά τον ΣφΥΡΙΖΑ άρχισαν και οι δήμαρχο με πρώτο τον Κυρίτση...

        Δεν αντέχει βρε αλήτες άλλο ο κόσμος που στερείται τα πάντα και οι επιχειρήσεις που δεν οι περισσότερες πάνε για πτώχευση. Και εσύ Κυρίτση φορομπήχτη, θα πληρώσεις πολύ ακριβά την βλακώδη σου απόφαση, ο χρόνος περνά…

      • ΜΑΥΡΟ, ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΕΣ, ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ.

        ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΦΆΤΣΑ ΕΧΟΥΝ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ…

    • Τι υπονοούσε ο δήμαρχος όταν αναφερόμενος στην πρόεδρος των ξενοδόχων είπε ότι ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ;;;

      Υπονοούσε την ενοικίαση στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και τους μισθούς από το προσφυγικό; Μήπως κάποιες άλλες συναλλαγές που εμείς οι κοινοί θνητοί αγνοούμε, για κατευθυνόμενους υπεύθυνους των ΜΚΟ που είναι δεκάδες και διαμένουν σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία της πόλης που τα οικονομάνε χοντρά από το προσφυγικό;;;

    • Φορομπηχτη δημαρχε παταξη χρωστάς ακομα τα της Ράιαν αιρ στο ΕΒΕΔ, τι βλακείες ηταν αυτές που ξεστομίσει οτι τα χρωστάει ο ενιαίος φορέας και οχι ο Δήμος; δηλαδή ο Εναιος φορέας δεν ηταν ο Δήμος; πιος υπέγραψε τη σύμβαση με το ΕΒΕΔ;

    • ΜΑΥΡΟ, ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΕΣ, ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ.

      ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΦΆΤΣΑ ΕΧΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ…

  2. Με χρυσ κουταλια θα τρωει ο Σιφακης και ο Κυριτσης στα σουρτα φερτα στην Ευρωπη με παραδες των μποχαλων.Βρε καλα που σας κανει…..

    • Ακούμε ότι από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού έχουν κάνει φτερά 70.000 ευρώ. Βρε μπας και έχουμε πληρώσει την Ryan Air;;;

      Διαχείριση μπακάλικου ο Ε.Φ.Τ. Κω-Νισύρου της δεκαετίας του εξήντα, αποδείξεις για δαπάνες και που δεν υπήρχαν, δαπάνες χωρίς παραστατικά και το ΕΒΕΔ για τα λεφτά που κάποιοι δεν έδωσαν κατηγορεί τον Κυρίτση που ήταν Δήμαρχος μετά την συμφωνία της Σουρωμένης Δημαρχίας του ΣΟΥΡΑ… Πόσο ΒΛΑΚΕΣ μπορεί να είναι κάποιοι που για να κάνουν αντιπολίτευση ξεχνούν τους υπεύθυνους της Δημαρχίας του ΣΟΥΡΑ και την Περιφέρεια Μαχαιρίδη και Χατζημάρκου;;;

    • Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ μίλησε για την γκλίτσα του τσοπάνη, κράτα για αργότερα τις εξηγήσεις. Ποιοι οικονομάνε από το προσφυγικό;;;

      Και είναι πολλοί από τον τουριστικό κλάδο που τα οικονομάνε, όχι μόνο η «πρόεδρος» με την διαμονή των υπευθύνων των ΜΚΟ και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ αλλά και άλλοι με τα ασυνόδευτα στην Κανάρη, χοντροί που με την σίτιση των ΛΑΘΡΟ έχουν ξελασπώσει, αυτοί που έχωναν λαθρομετανάστες ακόμα και στους διαδρόμους, αυτοί που έχουν βαρβάτους μισθούς… και πολλοί άλλοι που τα οικονομάνε από το προσφυγικό.

    • Οπως και η πρώην υπουργός μεταναστευσης. Τελικα μηπως ειναι κρυφό ΣΥΡΙΖΑ ο δημαρχος και το κρύβει;

  3. …Εμεις θελουμε ολα αυτα που λεμε να πιασουν τοπο και να γινει το καλυτερο που μπορει για τον τοπο χωρις να κερδιζει καποιος κερδοσκοπικα αλλα μονο το νησι μου…

  4. ΠΑΜΠΟΝΗΡΕ ΡΑΔΙΟΥΡΓΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΦΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΤΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΗΣ RYANAIR ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙΣ Νέο Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής!!ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ RYANAIR ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΕΣΥ!!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ!!

  5. 23.000.000 ! ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ;ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ!!

    ομιλος ξενοδοχειων χρωστα 6.000.000 ευρω στον δημο!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗ ΦΟΡΟΛΑΙΛΑΠΑ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΙΣΤΕ.ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΜΕΛΙ;

  6. ΑΣΧΕΤΩΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ-ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΥ. ΑΜΕΣΟ ΟΦΕΛΟΣ 2.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΥ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

  7. στην ΚΩ.οπως η ροδος,τα χανια,και τωρα το απριλιο 2016 η κερκυρα.αν μπορεις μαζι με το υπουργειο τουρισμου να κανετε την κω ΒΑΣΗ ΤΗΣ RYANAIR και ολοι θα σε ευγνωμονουμε για το καλο που θα κανεις στο νησι.επισης φτιαξε τον μολο για κρουαζιεροπλοια να εχουμε τουρισμο χειμωνα καλοκαιρι.τοσα εκατομυρια ευρω δινεται στους προσφυγες.κανε κατι για το νησι.βαλε κω αθηνα με 20 ευρω αεροπορικως με astra ,ellinair,easy jet,ryanair κλπ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ..ΕΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΥΛΟ.ΒΑΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΣΥΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩ.

  8. ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ FRAPORT ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 3.000.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΟΧΛΗΣΗΣ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΚΛΠ.ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΝΟΜΟΣγια την επιβολή του ανταποδοτικού τέλους του νόμου 1828/89 αρθρ.25 παραγρ.14 .ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ Η FRAPORT ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛ0Σ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΠΩΣ LIDL, ΑΒ,ΔΕΗ,ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΛΠ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΑΡΑΣ.

  9. ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ Ο,5% ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ 2016 ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΤΑ

    ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΛΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΠΩΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΛΠ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ;ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ; ΜΗΠΩΣ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ;ΟΠΩΣ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ;

  10. ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ RYANAIR ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ

    ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΟΝ ΕΦΤ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΗΝ RYANAIR ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.ΠΑΡΤΟ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΛΟΥΣ.ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΜΟΝΟ Η RYANAIR ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  11. Ο κοσμος υποφερει και εσυ το χαβα σου..Μας ετε πρηξει.Προσεξτε να μην εξαγριωσετε αλο τον κοσμο γιατι θα κατεβει κατω απο την δημαρχεια.Αντε απο εκει

  12. Επί της ουσίας δεν βλέπω κάποιο καταστατικό λειτουργίας, ούτε καν κάποιο συγκεκριμένο πλάνο οργάνωσης. Επανάληψη του προεκλογικού τους μανιφέστου.

    • Από τον Σεπτέμβριο που μάθαμε για τις εξελίξεις στην Ryan Air..ήρθατε Τώρα να μας επαναλάβετε οτι το 2018 θα λειτουργήσει ο φορέας! !!!!!
      Βρε ηντα που κάνετε χατεστε γιατί σε λίγο ο γάιδαρος θα ψοφήσει. ..
      Χθες έπρεπε να ηταν έτοιμος. .!!!!

  13. εμ βέβαια, αφου πιστεύει οτι οι ξενοδόχοι τα οικοδόμησαν τωρα παει να τους τα παρει αφενός αυξάνοντας τους φόρους αφετέρου βάζοντας νέους φόρους.

  14. ακου ρε φιλε,τον μολο θα τον φτιαξει ο μαραγκος.Τον ετοιμαζει στην κεφαλο,και οταν τελειωσει,θα τον βαλει στην πλατη του και θα τον φερει.Που μπλεξαμε.Χειροτεροι απο καθε αλη φορα.Οεε μου μεχρι που θα φτασουν τα ψεματα τους.

  15. Αγαπητε δημαρχε γιατι δεν μας λες οτι αυτο το εκτρωμα που κανεις θα εχει καθαρα γνωμοδοτικο χαρακτηρα;;;Αφου ξερεις πολυ καλα οτι ο Καλλικρατης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την δημιουργια οργανισμων.Πααααλι ψεματα λες;;;Που ειναι η RAYNAIR;;;Γιατι προεκλογικα μας ελεγες οτι ο Καισερλης εδιωξε την RAYNAIR αφου τελικατην διωχνεις εσυ;;;Το ξερεις οτι απο 1/1/17 ο Φ.Π.Α στην Κω παει απο το 17% στο 24%;;;Γιατι μας ριμαζεις με αυξημενους φορους;;;Γιατι δεν υπαρχει δυο χρονια τωρα καποιο μεγαλο και ουσιαστικο εργο,εστω στα σχεδια, για την Κω;;;Γιατι στα 6 χρονια που εχεις συνολικα σαν δημαρχος τα μονα εργα που εχεις να δειξεις ειναι 2 ποδηλατοδρομοι, 4 κομβοι, 10 καγκελα, 200 κολωνακια και κλαδεμα δεντρων;;;Μηπως τελικα ειστε αχρηστοι;;;

  16. Η καλύτερη διαφήμιση του νησιού μας της ΚΩ, είναι η εικόνα της, και οι άνθρωποί της. Για το τελευταίο, είναι
    εξακριβωμένο ότι, δεν χωράει καμμιά αμφιβολία ότι οι Κώοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Άνθρωποι
    με κεφαλαίο Α. Φιλόξενοι, και καλοί επιχειρηματίες. ΄Οσο για το πρώτο, την γενικότερη δημόσια εικόνα του
    νησιού, υποδομές, καθαριότητα,ΧΡΉΣΗ ΤΩΝ Δημοτικών, δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων, ευταξία, κυκλοφοριακό, πάρκινγκ, ηχορύπανση, δεν υπάρχουν καθόλου περιθώρια για να υπερηφανεύεται κανείς. ΄Οσο για το σχεδιασμό για να βρούν διέξοδο αυτά τα προβλήματα, μηδέν εις το πηλίκο. Όσο και να προσπαθείς να μας πείσεις ότι άλλαξες, όσο και αν επαίρεσαι για τα καμώματά σου, η πραγματικότητα είναι εδώ. Βοά, και σε διαψεύδει.

  17. Ο δήμος χρωστά της μιχαλούς σε δικηγόρους ρυαν κλπ αλλά παρόλα αυτά προχωρά «δυναμικά».. Θα γεμίσει το νησί με φορείς…Καραγκιόζηδες!

    • Με τις πραξεις του γεμισε η κως πακιστανια που βρωμουσε η πολη σκατιλα επειδή οι κομπλεξαρες οι πυλιωτες δεν θελανε χοτσποτ…

  18. ΞΥΠΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ!!!! +15% οι τουρίστες κρουαζιέρας στην Κέρκυρα!!ΕΔΩ ΜΗΔΕΝΙΣΕΣ ΤΙΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ!

    Αύξηση 15,2% παρουσίασε ο αριθμός των επισκεπτών κρουαζιέρας για το δεκάμηνο του ‘16 με 664.747 επιβάτες έναντι των 576.832 το αντίστοιχο διάστημα του 2015, με 87.915 περισσότερους.Οι προσεγγίσεις αντίστοιχα σκαρφάλωσαν τις 448 έναντι των 382 την περσινή χρονιά, σημειώνοντας αύξηση 17,3% με 66 κρουαζιερόπλοια περισσότερα.http://www.tornosnews.gr/permalink/20688.html

  19. ΞΥΠΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ!!!! Ryanair: Πτήσεις από Φρανκφούρτη στη Δ.Μεσόγειο.ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ FRAPORT!!!

    Mε δυο αεροπλάνα B737-800s και χαμηλότερες χρεώσεις η Ryanair ξεκινά από τον Μάρτιο αρχικά καθημερινές πτήσεις από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης προς την Πάλμα, Μάλαγα, Αλικάντε και Φάρο στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Η συμφωνία με τη Fraport, που διαχειριζεται το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, το μεγαλύτερο της Γερμανίας, ανακοινώθηκε χθες Τετάρτη.AKOMA KOIMOYNTAI KYRITSHS-SIFAKIS!!! http://www.tornosnews.gr/permalink/20625.html

  20. Η RAYNAIR ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΤΗΣΕΙΣ! ΘΕΛΕΙ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΩ!Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ!!

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!!!Η RYANAIR ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ.[1. Η Ryanair έκοψε το δρομολόγιο για το νησί της Κω. Πρόκειται για μία … προειδοποίηση, μία… εκδίκηση ή απλά ένας μαθηματικός υπολογισμός;
    Η λογική πίσω από την απόφασή μας να σταματήσουμε τις δραστηριότητες στην Κω προέρχεται από το γεγονός ότι η ζήτηση για την Κω ήταν εξαιρετικά χαμηλή, κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου τον χειμώνα. ] Η RYANAIR ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΤΗΣΕΙΣ!!! ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ !!!!!!http://www.aegeanews.gr/news/taxidia-tourismos/13096/emporikos-dntis-ryanair-tha-mporousame-epistrepsoume-stin-kalokeri-tou-2018-an/

  21. Το βάρος της στην ελληνική αγορά θέλει να ρίξει η EasyJet αυξάνοντας τις πτήσεις της σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας όμως το πρόβλημα της είναι οι κλειστές πόρτες στην κυριολεξία. http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/epixeiriseis/easyjet-thelei-perissotero-ellada-alla.3733110.html

  22. ΩΛΙ ΜΑΖΟΙ ΝΑ ΒΩΙΘΟΙΣΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΔΙΜΑΡΧΟ ΜΑΣ.ΣΙΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΙ ΜΑΖΗ ΤΟΥ.ΩΠΟΣ ΜΑΣ ΒΩΙΘΑ ΕΚΙΝΟΣ ΜΕ ΤΟΧΩΤΣΠΩΤ ΕΤΣΗ ΚΕ ΕΜΗΣ.

  23. «Από κορμί είμαι η best
    Κι από προσόντα είμαι first
    Μ’ αυτό στους άντρες κάνω test
    Για να διαλέξω.
    Μπες όπως όλοι στη γραμμή
    Ασε τα μα, τα μου, τα μη
    Πέρνα λοιπόν τη δοκιμή
    Και ίσως δεις και προκοπή»

  24. «Αν θέλεις να ανοίξουν της καρδούλας μου οι πόρτες,
    βγάλε όλα τα ρούχα σου κι έλα με τις μπότες»

  25. ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
    ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ
    ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ

  26. ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΓΟΥΡΙ
    ΜΕΣ’ ΤΟΝ ΚΑΥΣΩΝΑ, ΠΑΓΟΥΡΙ
    KΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΟΒΩ ΦΛΕΒΕΣ
    ΞΕΝΥΧΤΑΩ ΜΕ ΦΡΑΠΕΔΕΣ
    ΚΑΙ ΞΗΛΩΝΩ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ