ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κάτω από το μαγευτικό φως του φεγγαριού με πολύ χορό και διασκέδαση η μουσική βραδιά των Γυναικών Χωρίς Σύνορα Κω στο Atlantis (για ενίσχυση φοιτητών με οικονομικές δυσκολίες)

9
6649
Συνεργάτης aegeanews.
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κάτω από το μαγευτικό φως του φεγγαριού και με ικανοποιητική προσέλευση  πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση των Γυναικών Χωρίς Σύνορα Κω για την ενίσχυση των φοιτητών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, στον υπέροχο χώρο γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου ATLANTIS.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η οργάνωση καθώς και όλα όσα προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους (πλούσιος μπουφές και άφθονα ποτά) ήταν εξολοκλήρου προσφορά του ομίλου Κουλλιά για τον σκοπό της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, η Επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα (συνοδευόμενη από στελέχη της παράταξής της), η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Β. Πη, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, η σύζυγος του Δημάρχου  Χρ. Μανωλέρη-Κυρίτση και πάρα πολλές γυναίκες μέλη και φίλες της οργάνωσης.

1ο Βίντεο από Δημοτική τηλεόραση Κω-ομιλίες Μ. Παπαζαχαρίου:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ζούμε σε εποχή που ο Εθελοντισμός αποτελεί μεγάλη δύναμη ελπίδας για το σύγχρονο κόσμο. Ανθρώπινη ενεργητικότητα, προσφορά και αλληλεγγύη αποτελούν το τρίπτυχο της καθημερινότητας του κάθε εθελοντή. Η επιλογή είναι ιδεαλιστική και εκφράζει την ανιδιοτελή προσφορά υπηρεσιών στον άνθρωπο.

Ο Όμιλος «ΚΟΥΛΛΙΑ» και ο Πρόεδρος του Βασίλειος Κουλλιάς, παραχώρησαν προθυμότατα τον χώρο και όλα όσα προσφέρθηκαν(φαγητό, ποτό, μουσική, προσωπικό) κατά τη διάρκεια της βραδιάς στις 23-09-2018 που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Οργάνωσης «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» Τμήμα Κω, στο Ξενοδοχείο «ΑΤLANTIS» στη Λάμπη. Ο Διευθυντής Ηλίας Αλαβέρας, η υπεύθυνη Ελένη Μπάσια, το προσωπικό και οι μουσικοί φρόντισαν έτσι ώστε όλα να εξελιχθούν ιδανικά.

Τα μέλη και οι φίλες/οι, που παρευρέθηκαν, στήριξαν με την παρουσία τους τους σκοπούς αυτής της διοργάνωσης. Τα Μ.Μ.Ε. έδωσαν το δικό τους στίγμα.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν εκ βαθέων όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι απέδειξαν το μεγαλείο του ανθρωπισμού τους και συνετέλεσαν στην πραγμάτωση των στόχων.

Η Οργάνωση έχοντας τόσο αξιόλογους και ένθερμους υποστηρικτές μπορεί να συνεχίσει ακάθεκτα τις δραστηριότητες της.

ΚΩΣ 25-09-2018

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΕΣΙΡΗ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.:

Ε. ΚΟΝΔΥΛΗ

Δ. ΚΡΙΘΑΡΑ

Κ. ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Κ. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

Ε. ΜΑΣΤΡΑΧΑ

Χ. ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ

Β. ΠΑΣΤΡΙΚΟΥ

Δ. ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δ. ΓΙΑΧΟΥ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θάψτε τους συνταξιούχους πριν σας θάψουν...Ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ και ο Τσακαλώτος ελπίζουν να πεθάνουν οι μεγαλύτεροι των 70ίντα...

    Η συνταγή ΣφΥΡΙΖΑ για λύση του ασφαλιστικού, να βάλει ο χάρος το χέρι του να γλιτώσουν από τους συνταξιούχους…. Την ίδια στιγμή που θα πετσοκόψουν τις συντάξεις πείνας τα συριζόπουλα της ΕΡΤ, οι κηφήνες της μαύρης προπαγάνδας της κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ρουφάνε 250 εκατομμύρια ευρώ από τους ταλαίπωρους και τους συνταξιούχους… Οι ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ της τεμπελιάς και οι ΣΦΙΓΚΕΣ της …ανιάς και οι μπαλκονάτες γκόμενες του Άλεξ στην Θεσσαλονίκη απολαμβάνουν μισθούς και επιδόματα της πλουτοκρατίας…

    • …’από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα’!! Πάρε κάνα δυο λεξοτανίλ μπας και ηρεμήσεις!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ